70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah sabah bu ne diyeceksiniz ama KİLO VEREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :14::14::14::14:

Şekeri hayatımdan tammen çıkardım 2 haftadır. Tatlı pasta bötrek vs. yemiyorum.

Ama bunun dışında da kısamıyorum. Ne yapmam lazım. Zamanla mı olacak bilmiyorum. Bugün tartıda yine aynı kiloyu görünce sinirlerim bozuldu. Masa başında çalışıyorum. Evde de 3 yaşında benden sürekli ilgi bekleyen bir oğlum var. eve gidince spora vaktim kalmıyor. Şaşırdım kaldım. Doğumdan sonra bile şu halimden 8 kilo daha zayıftım.

İMDAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:

Tatlim ben de vermekte zorlaniyorum ama yilmak yok
Diyetsiz olmuyo...
Ben de duzenli yapabileceğim bi diyet arastiriyorum
Ortim karatayi oneriyor ama bakicam bakalim..

günaydın kısceler
1.öğün

1dılım beyaz peynır
1haslanmış yumurta
1dılım kasar peynır
1 avuc sıyah kuru uzum

Diyetsiz olmuyo...

Dün haberlerde dinledim Karatay diyeti ile ilgili soruşturma başlatılmış galiba. Tam içeriğini anlamadım ama sağlıksız bulunmuş sanırım.

canim uyguladigim bi diyet olmadi hic burda basladigim zaman sena ablanin yeni gelenler icin hazirladigi tabloya gore beslenme duzenimi olusturdum osekilde gitti..okadarda cok aman aman dikkatte etmedim..heleki spor hic yapmamistim..sadece miktara ve zamana dikkat ettim..esime pisirdigim normal ev yemeklerinden hep yedim..kasimda baslamisim subata kadar 3 kilo vermisim pek dikkatli degildim lik aylarda subatta 76yla ek'm ayinda 60.3musum yani anliycan8 ay da 76dan inmisim 60a ama 2 aydir surunuyorum burakamdaaa:53::47::47::19:oyle isteeeee:31:

anladım cnm zamana yaymak en saglıklısı zaten

benden uzak olsun o diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt:52::52::52::52:

neden daha once denedınmı karatay dıyetını cnm

Sabah sabah bu ne diyeceksiniz ama KİLO VEREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :14::14::14::14:
Ama bunun dışında da kısamıyorum. Ne yapmam lazım. Zamanla mı olacak bilmiyorum. Bugün tartıda yine aynı kiloyu görünce sinirlerim bozuldu. Masa başında çalışıyorum. Evde de 3 yaşında benden sürekli ilgi bekleyen bir oğlum var. eve gidince spora vaktim kalmıyor. Şaşırdım kaldım. Doğumdan sonra bile şu halimden 8 kilo daha zayıftım.

Günaydın:3:
Menülerini paylaşıyor musun ben görmedim ama - bence - önemli olan akşamı hafif atlatmak.
Ben bu şekilde daha rahat kilo verebiliyorum.
Herkesin bünyesi ayrı zaman içinde nasıl kilo verdiğini keşfedip ona göre devam edeceksin.
Emin ol bi yerlerde yanlış bişeyler yapıyorsundur.
Sadece şekerle tatlıyı kesmekle falan olmuyor maalesef.
Bakliyatlarında karbon değerleri çok yüksek.
Metabolizmayı hızlandırmak için yeşilçay içiyor musun?
Form çayı tüketiyor musun?
3+3 öğün mü besleniyorsun.
Aramıza yeni katıldın zaman içinde bu düzeni oturtturunca kolayca vereceksin.
Hiç veremeyecek olunsa ben veremezdim emin ol.:34:

çayla aram yok ama kız senin elinden olursa sallamada içerim:1::1::1:
bu arada sayfaları gezerken gördüm seninki ile görüşmüşsün o seni baya süzmüş şöyle içten içe ahhh da geçirmiştir eminim..seni öle süzdüğünü okuyunca öle bi gülümseme yayıldıki yüzümde 2 gündür hihi diye gülüyorum aklıma geldikçe.ohh iyi olmuş neler kaybettiklerini görmek güzel oluyo..ama boşver kız sen daha iyilerine layıksın.. bide ben bu kiloları verip eşimin bazı akrabalarının süzmelerini izlesem değmeyin keyfime....:1::1:

Kilo vermenin en keyifli tarafı da milletin güzel sözleri, kıskananların bi göz süzmeleri bence.:27:
O zaman acaip mutlu oluyorsun çektiğim eziyete değmiş diyosun.
Ve bunu çoğu yerde hissetmek süper bi duygu.
En basiti kıyafet için alışveriş yaparken, bi düğün bi gezmeye giderken.:27:
İnşaallah hep beraber veririz de yazın da kasılmadan her yere gideriz.
Ben sırf dobikliğimden utandıgım için görüşmediğim arkadaşlarım var.
Zayıflarım sonra görüşürüm dediğim.:27:

Günaydın kızlar..

Günaydın cancazımm:70:

Menülerini paylaşıyor musun ben görmedim ama - bence - önemli olan akşamı hafif atlatmak.
Herkesin bünyesi ayrı zaman içinde nasıl kilo verdiğini keşfedip ona göre devam edeceksin.

Kilo vermenin en keyifli tarafı da milletin güzel sözleri, kıskananların bi göz süzmeleri bence.:27:

Çok haklısın. Ama benim problemim akşam yemeklerinde kendimi engelleyememem. Yeşil çay form çay içiyorum. Akşasma kadar herşey yolunda. Masaya oturunca gözüm dönüyor. İnsülin direnci var bende. İlaç da kullanıyorum. :50:

geçen sene mersine ablamın yanına taile gitmiştik.fotolar kardeşimde kaldı ancak bikaçgün önce alabildim.fotolara bakınca ne dedim biliyormusun keşke hiç sokağa çıkmasaaymışım ddedim.kilo aldın diyolardı ama ben kendimi böle bilmiyodum.inş veririzde kiloları bu sefer kilomuzdan utanmak yerine çıtırlığımızla hava atarız...

Çok haklısın. Ama benim problemim akşam yemeklerinde kendimi engelleyememem. Yeşil çay form çay içiyorum. Akşasma kadar herşey yolunda. Masaya oturunca gözüm dönüyor. İnsülin direnci var bende. İlaç da kullanıyorum. :50:

Bak işte kilo verememenin sebebi ortada.
İnsülin direnci onu bilmiyorum valla.
Ama ben bi obur olarak masaya oturdugumda kendimi tutamıyorum.
Bizim evde akşam yemeklerinde çorba, sulu yemek, pilav ya da makarna, salata, tatlı vs vs doludur.
Bi çorba içcem diye otururdum hepsini yerdim.
Akşamları k-fleks yemek bana çok yaradı mesela.
Sabah öglen iyi beslenip akşam k-fleks tükettiğimde 1 haftada 1 kg vermiştim.
Gün içinde normal beslenip akşam da yiyince ya kilomuz sabit kalıyor ya da kilo alıyoruz.

geçen sene mersine ablamın yanına taile gitmiştik.fotolar kardeşimde kaldı ancak bikaçgün önce alabildim.fotolara bakınca ne dedim biliyormusun keşke hiç sokağa çıkmasaaymışım ddedim.kilo aldın diyolardı ama ben kendimi böle bilmiyodum.inş veririzde kiloları bu sefer kilomuzdan utanmak yerine çıtırlığımızla hava atarız...

Kilolu olunca da insan kendini normal sanıyo fotoğraflarda gerçek görünüyo anca:27:
Foto çekinmek kabus oluyo zaten ya da eş dostla görüşmek.

GÜNAYDINLAR HERKESE .......................Umarım bugün çok yoğun geçmez sakin bir gün istiyorum koşturmak istemiyorum

tek tek alıntılayamadım herkese KOCAMAN GÜNAYDIN

canım ya ben 6 haftadır rejimdeyim ve artı her gün spor yapıyorum ama toplama bak 3,2 kg verebildim anlıyorum seni ama bazı insanların vücudu dirençli oluyo
Diyetsiz olmuyo...

ya o karatay beni kiç sarmadı ne öyle sabah kahvaltıda tereyağlı 2 yumurta falan birde ara öğün yok diyor günde 3 öğün besleneceksin. çok sarmadı kafam
ama ben böyle kilo verememeye devam edersem dukan ı artık daha ciddi düşünüyorum. kitabını okudum mantıklı bir diyet ama sorun meyve atak ve seyir evresinde yasak kış günü nasıl meyvesiz duracağım ::50:

canim uyguladigim bi diyet olmadi hic burda basladigim zaman sena ablanin yeni gelenler icin hazirladigi tabloya gore beslenme duzenimi olusturdum osekilde gitti..okadarda cok aman aman dikkatte etmedim..heleki spor hic yapmamistim..sadece miktara ve zamana dikkat ettim..esime pisirdigim normal ev yemeklerinden hep yedim..kasimda baslamisim subata kadar 3 kilo vermisim pek dikkatli degildim lik aylarda subatta 76yla ek'm ayinda 60.3musum yani anliycan8 ay da 76dan inmisim 60a ama 2 aydir surunuyorum burakamdaaa:53::47::47::19:oyle isteeeee:31:
Super tatlim ya daha ne olsun
Tebrik ediyorum seni darisi basima diyoum:1:

benden uzak olsun o diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt:52::52::52::52:
Neden ki neden ki
gunaydın ortım nasılsın bakalım bugun
Gunaydin canim
Benim oglan hasta ya dun gene bi acibadem yaptirdi bize
Felaket yaramaz ya
Baska yere gidince kuduruyo adam yordu beni cok
Dün haberlerde dinledim Karatay diyeti ile ilgili soruşturma başlatılmış galiba. Tam içeriğini anlamadım ama sağlıksız bulunmuş sanırım.
Evet canim karatayvherkese laf yetistiriyo ama guvensizlik olusturuyo tabi

tek tek alıntılayamadım herkese KOCAMAN GÜNAYDIN

canım ya ben 6 haftadır rejimdeyim ve artı her gün spor yapıyorum ama toplama bak 3,2 kg verebildim anlıyorum seni ama bazı insanların vücudu dirençli oluyo

ya o karatay beni kiç sarmadı ne öyle sabah kahvaltıda tereyağlı 2 yumurta falan birde ara öğün yok diyor günde 3 öğün besleneceksin. çok sarmadı kafam
ama ben böyle kilo verememeye devam edersem dukan ı artık daha ciddi düşünüyorum. kitabını okudum mantıklı bir diyet ama sorun meyve atak ve seyir evresinde yasak kış günü nasıl meyvesiz duracağım ::50:

Canim dukan karbonhidrat diyetine benziyo
Ben karbonhidratla kg verdim ama biraktigim an hop aldim
O yuzden protein agirlikli diyetler korkutuyo
Bisey degil insanin morali bozuluyo

Bak işte kilo verememenin sebebi ortada.
İnsülin direnci onu bilmiyorum valla.
Ama ben bi obur olarak masaya oturdugumda kendimi tutamıyorum.
Bizim evde akşam yemeklerinde çorba, sulu yemek, pilav ya da makarna, salata, tatlı vs vs doludur.
Bi çorba içcem diye otururdum hepsini yerdim.
Akşamları k-fleks yemek bana çok yaradı mesela.
Sabah öglen iyi beslenip akşam k-fleks tükettiğimde 1 haftada 1 kg vermiştim.
Gün içinde normal beslenip akşam da yiyince ya kilomuz sabit kalıyor ya da kilo alıyoruz.

Kilolu olunca da insan kendini normal sanıyo fotoğraflarda gerçek görünüyo anca:27:
Foto çekinmek kabus oluyo zaten ya da eş dostla görüşmek.
Aynen ya.. Ben bilg degil tel kullaniyorum..
Su an bile..
Telin arka yizunu fotomla kapladim kendi durumumu goreyim diye

Canim dukan karbonhidrat diyetine benziyo
Ben karbonhidratla kg verdim ama biraktigim an hop aldim
O yuzden protein agirlikli diyetler korkutuyo
Bisey degil insanin morali bozuluyo

canım dukan tamamen protein üzerine kurulu bir diyet. insan vücudu için ana yapı taşıda zaten protein ondan mantığıma oturdu biraz.
birde dukan da bırakma diye birşey yok aslında. ömür boyu süren bir koruma programı var zaten yazan kişide bu diyete bu şartlarla başlayın diyor. başlayıp yarım bırakırsanız kilo alırsınız diyor. uff ne bileyim 6 hafta oldu ve 3,2 gitti son 3 haftadır duruyom yerimde 3 haftada toplamda 400 gr gitti oda zorlama belki de vermedim yani. çünkü her tartıya çıkışımda farklı değer alıyorum. bu sabah yine artıdaydım. canım sıkılıyo ya o kadar spor yapıyom en azından onun inceltmesi gerekmez mi. :2::43:
kaç haftadır makarna yemedim oysa çok severim. kızartma börek :43::43: hem aç hem mutsuz hem şişmanım :43::43::43:

ben anlamam :36::36::36:cuma enaz 500 gr gitsin artık :19::19::19:

gecmıs olun hastamısın :43::43:

Sağol canım yok hasta değilim patron canımı sıkıyo :31:

selam kızlar
geçen hafta perşembeden beri giremiyorum.hem başım çok kalabalıktı hemde hastalıkla falan uğraştım.kısaca özetlersem kızım ishal diyordum pişik oldu yavrum ne yaptıysam geçmedi.meğerse çişinde mikrop varmış.cuma sabah hastaneye girdik akşam ezanları okunurken çıktık işte.bide ortalıkta salgın varmış.yavruma 4 tane iğne verdi doktor.tabi bi sürü ilaç çok şükür günlerce mahvolsakta şimdi iyi benim kuzum.annemler sivastan gelcek diyordum onlar süpriz yapıp cuma günü geldiler tabi benim ev göçüyodu kızımı hastaneye götürmüşken.kendime bile inanamadım ama 2 saat içinde topla süpür sil bulaşık hallet ve yemek yaptım.çamaşırda vardı.bilmiyomki nasıl yaptım bende anlamadım.pazar günü onları yolcu ettim akşam ben hastalandım.ortalıkta salgın varmış.hala yatıyorum.valla ne salgınmış çok ağır geçiyo aman dikkat edin.gerçi kızımı götürdüğümde doktor dediki asla acil bi durum olmadan hastaneye gelmeyin.çok salgın var demişti tabi bende tutuldum.acile gittim iğneden bu yaşıma geldim hala korktuğum için istemedim.ama keşke vursalarmış.2 gündür süründüm tek kelimeyle.2 gündür zencefilli bi çay yapıyorum şükür ayağa kaldırdı beni.geçen haftada kilo bildirimi yapamadım.zaten reglim devam ediyodu.tartım da garantiden hala gelmedi.neyse çok yaptım gevezelik.hepinizi öpüyorum.kendinize çok dikkat edin.byeeee

Çok geçmiş olsun cnm :29:

herkese iyi akşamlar 2 gündür giremedim biraz rahatsızımda kızı uyutup bende yatıyorum gündüzleri bile arzucum beni merak etmen beni mutlu etti çoksağol güzelim biraz toparlanayım helede.

Çok geçmiş olsun cnm :29:

slm kızlar,

yoğunluktan geçmişe bakamıyorum ama bir kaç gündür bakamadığım için geçmişe dönmeye kalksam kaybolurum beni bulamazsınız:9: çenenin düşük anam ben napayım:38: umarım keyifler yerindedir. benim yerinde ama şu yoğunluk beni bitiriyo bugün yeni makinalar geldi onun teleşı vardı kurulumu yaptılar çok şükür 1 taneside haftaya gelecekmiş. pazartesi yeni yerde iş başı yapacağım burda yerim rahattı bakalım orda nasıl olcak odam ayrı olcak burda idari kısım avrupa yakası dizisindeki gibiydik orda bölüncez muhasebe depertmanı ayrı olcak yanıma eleman gelcek heycanlıyom biraz işallah huzurum daha beter bozulmaz. patronla biraz uzak yerlerde kalcaz:1: en güzel tarafıda bu :27:

diyetimde güzel gidiyor cumaya bomba gibi geliyorumm. sanmayınki sizden uzak kalıyorum diye size ihanet ediyorum:27: son derece sadığım. aklımdasınız bütüngün ha şimdi gircem ha gireyim derken fırsat olmuyo bi baktım yine akşam olmuş dünde bu saatlerde girmiştim. ben girdiğimdede kimse olmuyo.

bu arada sizinle paylaşcağım birşey var ben 5 günlük bi şok diyet yapmaya karar verdimmm... kaptanım bana kızıp topikten atmazsın umarım.:39: arkadaşlara örnek olmasını isemediğimden diyetin ismini yazmıyom :1: daha önce denedim ve sonuç aldım o yüzden cesaret aldım. eşimi kandırmam zor oldu ama ona beşiktaş manisa spor maçına bilet alınca heycandan tamam dedi :52: çok çakalım ya :35: yinede tam gönüllü değil :23: bana kızmayın kızlar benim metoyu biraz çalıştırmam lazım hızlansın acık :9:

sizi seviyorummm:38:

Yap bakalım etkisi ne olacak tatlım :29:

arzucum güçsüz kaldım ya elim ayağım titriyo başım dönüyo sürekli eşim diyet olayın sona erdi hakkımı helal etmem 58 kilo falan olma artık diyo kilo bildirimi yapmasam olabilirmi sen bildirim yapacağın başka orti bul istersen çünkü benim kilo vercek dermanım kalmadı sanırım vücudum daha aşağısını kaldırmayacak ama sen benim ortimsin genede başka birini bulsanda

Orti değişimi mi olacak şimdi :26:

siboşum ben hala aynı işyerinde aynı patronla çalışmaktayım bir yandanda iş aramaktayım canım ama piyasa çok bozuk maalesef :37:

işte dilek seni gaza getirecek bu şeyi bekliyordumm biliyordumm böyle olcağını sen bukadarını yaptın gerisinimi yapamıcan.. hadi gayret sevgilin bidaha gelince hiç tanıyamasın seni şok şok şok flaş flaş flaş :1::1::1:

Sena Abla bu işler biraz da şans işi ya internette her firma için hem olumlu hem olumsuz yorumlar var bu insanların beklentileriyle alakalı bişey çoğunlukla.. mesela biz jolly tur ile gap turuna gittil kapadokyaya gittik gitmeden önce internette bir sürü olumsuz yorumda vardı üstelik tüm tur firmaları hakkında yazmışlar ama denedik ve hiç pişman olmadık çok eğlendik çok keyif aldık.. bence iyi bi araştırma yapsanız iyi olur. tesislerden en yakın olanını gidip görebilirisiniz. :44: Allah pişaman etmesin güle güle tatil yaparsınız işallah:31:

canım sen neden keyifsizsin..:5::5: bitanem

ne güzel canım bende uğraşıyorum kurabiye pastayla ben daha çok pasta yapmayı seviyorum benimde blog var ama senin bloğu göremedim nasıl geçiyor linkini atarmısın. birbirimize fikir veririz. benim bloğum İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu

ben denemiştim kuzenin düğününden önce işime yaradı sorun yaşamadım uzun süre de geri almamıştım bakalım ben söylemek istemedim ama kaptan kızar diye belki:1:

hoşgeldin canım...:13:

sende hoşgeldin canım

ve yeni gelen henüz tanışamadığım tüm arkadaşlarım hoş geldiniz...

Patron denyosu yüzünden keyifsizim canım :57:

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
kendim çalıp kendim oynuyorumm ihiooyyttt..:52::52::52::52:

Aygüncümmm :16::16: akşam toplu yaz hayatım menülerini Kaptanımız sena abla , Kaptan yardımcımız Triedny21 ve kılavuz ablamız yorumluyor :38:

Gündüz napıyosun kız hiç görünmüyosun :27::27:

Back
X