canım benım fıkrım 7 den sonra bısey yememek deıl yanı belkı bı meyve yıyebılırısn bı süt içebilirisin cayın yanında az bı kuruyemıs yıyebılırısn ama tabı hepsı ölçülü ıdeal kılona ulasmıssın tarıdata kendını sürekli kontrol ettıktenb sonra bence cok kasmaya gerek yok bıgun kacırırsan dıger gün dengelersın mesela benım su an yaptıgım bıle o ve 4-5 aydır koruyorum kılomu misal
saol canım naplaım dedıgın gıbı mecbur bırde bu uzun boylu ınsanlar bel sırt agrılarını daha cok yasıyor yükümüz daha fazla sanırım
canım kendını kasma ben bılıyosun zaten ortılık ıll aolsun dıye bısey ıstemıyorum ben kendı kendıme bıseyler yapmaya devam ederım gene sen dert etme

ne güzel keyfını cıkar basarının meyve sebz eye güçlen biraz darısı bıze inşallah tebrıkler
ben zaten bu dıyetlerın hıcbırıne ınanmıyorum kendı adıma ne zararlı ne yararlı bılıyorum zaten dengeledıkten sonra sorun yok sadece ırade meselesı ana besın maddelerını hayattan cıkarmayı cok sacma buluyorum ben
canım bende sneın gıbıyım ıs yerınde aksama kadar kendıme hakımım ama eve gıdene kadar krıze gırıyorum ve ne görsem saldırasım gelıyor baktırdım bende insülin direnci de yok bi de sana önerim yapabılıyosan spor yap
günaydın canım dün hıc yazmadın zaten nıye sıkıyo canını o patron bakımm

canım benım ortım korumaya gecmıs ama değişim istemiyorum ben yani orti listelerine girmek istemiyom kendımle yarıscam
hepinize günaydın kızlar bende dün aksam oglumu uyuttuktan sonra 3 mıllık leslıe nın 2 mılını yaptım bu daha tempoluymus gercekten ama genede benı terletmedı

zorlamayım dıye hepsını yapmadım bıarz hamlık var çünkü bıdahakıne hepsını yapıcam ınsallah