70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

malum sebepten spora araverdim zaten diyette gitti bikac gundur kotuyum diye verdim cikolatalara kendimi dogru duzgun yemek yemiyorum ama felaket cikolata yiyorum bugidisle her halde cuma gunune kesin artida girerim eger simdide kilo almazsam zaten kesin kalici kilo veriyorum demektir

ecrin cim senin durumlar nasil?daha kesin bisey yok degilmi?baska test yaptinmi?ne durumdasin?cokmu soru sordum?:53:

iyi geceler topiğin güzelleri....

Birincimiz deryaak arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..:65:
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..:29::nazar:
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.:41:
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..:nazar::46:
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..:64:

BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan red--harran0571 --aygün2008---yader--pehlivanson--amancia arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
:71:

naf--silverpowder--blackcat_80 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.:19:

artıda olanlar belli zaten:23: bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..:47:
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:

KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
ellerine sağlık tuğba..
deryacım tebrikler...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
:3:iyi geceler bende aynı yurtdışındakiler gibi busaatte girdim çoğunuz kaçıncı rüyada kimbilir..:27:
beni merak eden mutlaka olmuştur,çarşamba sabah otobüse bindim te akşam 19da anamın evindeydim:53:ank.uzak değil ama kaptan 80-90 km geçmedi eee kocişle 5saat bile olmuyor basıp gaza geldiğinden uyuştu ayaklarım popom pturmaktan 8 saat,1saatte eve gelmem sürdü...:36:
evimizin havası değişmiş bebek olunca...:emir_bebek:
ve halasının kuzusuna kavuştum:emir_bebek:resimlerinden daha tatlı ve farklı çok uslu mızmız değil,öyle uyuyor uyanınca neşeli oluyor laf istiyor,gülücük atıyor..kokluyorum bol bol maaşallah gece bile annesi emsin diye kendi kaldırıyor yoksa 2 kez uyanıyor,inş. öyle devam eder kuzum...
annem bana ve kardeşlerime çektiğini söylüyor bizde böyleymişiz:40:
tüm hamilelere ve bebek isteyenlere allah böye evlat versin inş.annede mutlu sakin oluyor..
perşembede kuzumun babası geldi yurtdışndan kardeşim,eşine kızına kavuştu 37 günlükken:48:
dün akşamda kızkardeşim ve evin tekne kazıntısı küçüğü geldi antepten.kızkardeşim orada evi,erkek kardeşimde orda okuyor..
yani şuan evde babaannemle birlikte tam 9 kişiyiz,yatak ser kaldır,sofra kur kaldır arada misaifr oluyor :56:bide kardeşim eşini bebeği alıp döncek yurtdışına oyüzden gelen oluyor sayılı günleri kaldı annem arada ağlayıp duuryor bide bebek 2haftaıdr bizde alıştılar ee torun daha üstün artık:5:
annem oğlum onu yemiyor orda deyip artık sarma,dolmalar,mantı,kadayıf derken ama merak etmeyin ben yorgunken kalabalıkta çok götürmem yemeği ama arada atıyorum farketmeden cısları:30:dahada çok tutuyorum kendimi.bugün anneme dedimki bana ye deme bir kutu hazırla yemediklerimi biriktirip götüreym ben yavaş yavaş yerim birden olmuyor napıyım yaa:9::9:
engüzelide bebek sevmek dün annesi babası çıktı dışarı ben baktım,sevdim dua ettim benimde bundan bitane olsun diye rabbime:31:
PELİN..ARZU...bugün erkek akrdeşim yurtdışından pek bişey almıyor alışverişe benide götürdü kızılaydaydım doyamadım gezmeye zaten yol git gel 2saat..ona alışveriş yaptık ama çok özlemişim oh heryer çok kalabalık indirimlerde vardı ve siz aklmdaydınız arzunun yüzü aklımda görsem desem ben topikten kdr diye hayal kurdum:9:pelinin yüzünü görmedikte..
vakit yoktu arıycaktım numara yoktu zaten:53:ama bi bakıcam her gelişim yoğunluk oluyor belkide görüşcezz:29:
kızlar çok uzattım biliyorum....
ARZU..VE ..ZERRA..evlilik yıldönümlerinizmiş hayırlı uğurlu olsun:1: nice senelere:16:
hamilemi var sanki neyse onada hayırlı olsun..:49:
cuma bildirim aklımın ucundan geçmedi evde bi telaş annem aşure yapıyor ben bebek bakıyorum:27:
liste yayınlanmış benim ortime :nazar:tabi orti grubunda benim yüzümden 1.olamadık belkide keşke beni sıfır saysaydınız:1:olurdu belki birinci tabi diğer ortiler nasıl bilmemde..özür dileirm derya:48:ben kesin artıyım çünkü adete 1hafta var zaten malum anne evii:30:hepinizi öptüm kızlar....
(babaannem beni dövecek yoksa..dövmezde kızacak ekranını ışığı gözüne vuruyodur:9:söyleniyordu biara:52:sabahta annemlere şikayet eder eyvahh hem yatıyım bebiş uyanınca yatağıma alıyorum onu enkeyifli anında oluyorr:34:
sağol canım benim..
ne güzel ailenin yanındasın ..keyfini çıkar..
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarrr :16::16::16:
dilekcim günaydın cnm :34:

hayırlısı olsun cnm merakta bırakma bizleri :16:

arzucum ve zerracım sanırım evlilik yıldönümünüzmüş bir arkadaşın alıntısında gördüm..nice mutlu senelere kızlarrr :71::71::71::71:
kusura bakmayın bazen geçmişi üstten süzüp geçiyorum kursumun bitmesine çok az kaldı inşallah istikrarlı bir şekilde aranızda olucam :34:
teşekkür ederim senacım...
kızlar merhabalar...
nette şimdilik sorun giderildi,geçmişi tam okuyamadım ama
EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARA NİCE YILLARA DİLİYORUM,BİR YASTIKTA KOCAYIN
KDR.CİM AİLENLE HASRET GİDERMENE SEVİNDİM
BENİ MERAK EDİPTE SORANLARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM
YENİ GELENLER HOŞGELMİŞLER
HASTA OLANLARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
BİDE HAMİLE OLMA OLASILIĞI OLAN BİR ARKADAŞ VAR GALİBA...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

bu hafta hem yoğun hemde çok üzücü bir haftaydı,zaten nette yoktu bunaldım,sizi özledim...iyiki varsınız kızlar
üst kat komşumun 19 yaşındaki oğlu üniversite okuduğu babaeskide çarşamba akşamı(derbinin olduğu akşam)trafik kazasında karşıdan karşıya geçerken( hemde trafiğe kapalı yolda)araba çarpmış ve o anda rahmetli olmuş:14::14::14:4 gündür apartmanda feryat figan mahvolduk...koca delikanlı çocuk iki dakkalık olmuş....hemen üst dairemde olunca bütün feryat figan mahvoldum varya ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN RABBİM...kaç gündür iş çıkışı gidip geliyorum yemek falan derken ama insanoğlu kapıyı kapayıp eve geliyoruz ama kadın sabaha kadar YAVRUUUUM YAVRUUUUMM diye diye sabahlara kadar kendini yedi bitirdi:14::14::14:çok zor...ALLAH KİMSEYE DÜŞMANIMA DAHİVERMESİN...kaç gündür benim oğlanlarasarılıp sarılıp duruyorum çocuklarda bir garip oldular...rahmetli çokda efendi ağırbaşlı bir bir çocuktu her sabah inerken günaydın ablader oğlanların başını okşar geçerdi...ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN,TOPRAĞI BOLMEKANI CENNET OLSUN:14::14:
çok konuştum ama özlemişim vede dolmuşum...kafanızı şişirdim kusura bakmayın...
cuma günü bildirimi yaptıktan yarım saat sonra regl oldum oda iyi oldu çünkü çarşamba yada perşembe günü kardeşimin doğumu için kocaeli gölcüğe geçicem:52::52:hiç olmazsa gidene kadar biter hastanede falan refakatçi olucam ya bebişle kardeşimle rahat ilgilenirim iyi oldu denk geldi:32:
dünyanın hali işte kimi ölüyor kimi doğuyor...oyüzden anınızı güzel ve kaliteli yaşayın kızlar ...bu hadfta bunu bikere daha anladım herşey boş,herşey anlamsız...kimseyi kırmaya üzmeye vede üzülmeye değmiyormuş...
offffffff çenem düştü yaaaaaa
sizde nevar ne yok :26:
sağol tatlım..
komşuna da Allah yardım etsin..
ne kadar zor..
evladımızın dizi yere değse canımız yanıyor..
o ana napsın..
rabbim ecrini çok versin..dayanma gücü versin...
ooo asureler de yapilmis.Allah kabul etsin canim.eline saglik.lesliyi ben de indirdim ama birturlu baslayamadim.cok useniyorum yaaa.onun yerine step yapmak daha kolayima geliyor galiba.onu da zaten 15 dk ancak yapabiliyorum.:26:
keske yesek yesek zayiflasakk:24:
calismadan fit olsaaakkkk:24::24::24:
aslinda orjinali "zengin olsakti" ama neyse artik, bana boylesi daha cok uydu sanirim:23::31:
ahhhhhh keşke........
ooof canım sıkıldı kimse yokmuyaaa:47::47:oğlan 2saattir uyuyo,kızda uyanınca biraz oynadık,,ablam geldi çay istemeye bende verene kadar kızı kucana almış,,neyse çayı verdim inerken aşağı ben gözdeyide götürüyorum dedi mıncırcam az,,ee dinlemedi aldı gittii:27:benimde işime geldiydi,,ama canım sıkıldı yaw daha getirmedi bende ayaklarımı vurdum yere seri olarak hihaha,,ama yok anam kızı evlat edincek galibaa:23:msndende yazdım ama cvb yok,,kızı kaçırdımı neee :25::9:neyse ben çamaşırları katlamadım daha yaaa,onları yapayım bariii:31::31:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
bir hf dır spor yapamıyordum..bu akşam lesliyle 3.5 mil yaptım..
nası zor geldi ara verince..
inşallah artık toparlamaya başlıcam..ama bu oturmalarla nederim bilmem..
bu hafta 3 gün oturma var..hepsi de karbohid. dolu offf..
menümü yazıcam demiştim..
hala düzeltemedim ya..
kusurları var..
oruç tuttum bugün o yüzden sahurda
2 yum lı menemen ve yarıma yakın bazlama
iftarda
4 kepçe bamya çorbası(biraz fazlaca oldu ama limonlu pek güzeldi.)
kocaman bi kase tavuklu salata
1 bar ayran..
sonra bi tane ekler pasta
1 pottakal bi mandalina

yeme işini 7 ye kadar birdim..
sonra 2 fincan 4 ü bi yerde bitki çayı,az su
ha bide komşu diş buğdayı getirmiş bi kase o da yendi yani...
3.5 mil lesli bugün böyle bitti..
şimdi yine sahur yapıcam..
1 bardak süt
ve 1 kase çorba yicem..çok tokum ama yarına güç olsun diye...

bende daha önce bu takımdaydım hamile kalınca bıraktım ve şimdi tam gaz döndüm 2 haftadır diyetisyene gidiyorum 3 kilo verdim 78 kilo ile aranızdayım beni yine aranıza alır mısınız?
hoşgeldin cnm seni hatırlayamadım sanırım nilin döneminde burdaydın :44:
kızlar merhabalar...
nette şimdilik sorun giderildi,geçmişi tam okuyamadım ama
EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARA NİCE YILLARA DİLİYORUM,BİR YASTIKTA KOCAYIN
KDR.CİM AİLENLE HASRET GİDERMENE SEVİNDİM
BENİ MERAK EDİPTE SORANLARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM
YENİ GELENLER HOŞGELMİŞLER
HASTA OLANLARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
BİDE HAMİLE OLMA OLASILIĞI OLAN BİR ARKADAŞ VAR GALİBA...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

bu hafta hem yoğun hemde çok üzücü bir haftaydı,zaten nette yoktu bunaldım,sizi özledim...iyiki varsınız kızlar
üst kat komşumun 19 yaşındaki oğlu üniversite okuduğu babaeskide çarşamba akşamı(derbinin olduğu akşam)trafik kazasında karşıdan karşıya geçerken( hemde trafiğe kapalı yolda)araba çarpmış ve o anda rahmetli olmuş:14::14::14:4 gündür apartmanda feryat figan mahvolduk...koca delikanlı çocuk iki dakkalık olmuş....hemen üst dairemde olunca bütün feryat figan mahvoldum varya ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN RABBİM...kaç gündür iş çıkışı gidip geliyorum yemek falan derken ama insanoğlu kapıyı kapayıp eve geliyoruz ama kadın sabaha kadar YAVRUUUUM YAVRUUUUMM diye diye sabahlara kadar kendini yedi bitirdi:14::14::14:çok zor...ALLAH KİMSEYE DÜŞMANIMA DAHİVERMESİN...kaç gündür benim oğlanlarasarılıp sarılıp duruyorum çocuklarda bir garip oldular...rahmetli çokda efendi ağırbaşlı bir bir çocuktu her sabah inerken günaydın ablader oğlanların başını okşar geçerdi...ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN,TOPRAĞI BOLMEKANI CENNET OLSUN:14::14:
çok konuştum ama özlemişim vede dolmuşum...kafanızı şişirdim kusura bakmayın...
cuma günü bildirimi yaptıktan yarım saat sonra regl oldum oda iyi oldu çünkü çarşamba yada perşembe günü kardeşimin doğumu için kocaeli gölcüğe geçicem:52::52:hiç olmazsa gidene kadar biter hastanede falan refakatçi olucam ya bebişle kardeşimle rahat ilgilenirim iyi oldu denk geldi:32:
dünyanın hali işte kimi ölüyor kimi doğuyor...oyüzden anınızı güzel ve kaliteli yaşayın kızlar ...bu hadfta bunu bikere daha anladım herşey boş,herşey anlamsız...kimseyi kırmaya üzmeye vede üzülmeye değmiyormuş...
offffffff çenem düştü yaaaaaa
sizde nevar ne yok :26:
deryacım başınız saqolsun cnm Allah rahmet eylesin kabir rahatlıqı versin...aqlayarak okudum hiç dayanamam böyle şeylere...
Kizlar hurremin saclarindan bal kopugune yakin bi sac rengim var seviyoum saclarimi ama bu saca da bittim
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/275243-super-rofle-yaptirdim-4.html
canım 8 yıla yakın saçlarım bu şekildeydi..her 3 ayda bir bi ton para veriyordun kuaförüme..şimdi düz renqe kendim boyuyorum çokta uyguna geliyor :21:
Günaydın kızlar.:3:

günaydın cnm...

günaydın arkadaşlarrr :16::16::16:

kızlarrr gece kabus gördümm :83:
2-3 gündür akşam yemeqinden sonra bi hayli hatırı sayılır şeyler yiyorum ve nasıl olsa hafta arası toparlarım havasıyla rahattım...özellikle dün akşam çok fazla kaçırınca kilo alırmıyım bu hafta artı çıkarmıyım diye bir düşünce oluştu içimde...neyse yattımm...
amannnnnn kızlar rüyamda her tarafımdan etler yaqlar fışkırıyor iqrenç olmuşum..aynaya bakıyorum bu kiloları ne zaman aldım ben diyorum....gözlerimi açıp açıp tekrar tekrar aynaya bakıyorum...kilo vermeden önce bile rüyamdaki gibi deqildim...ayy öyle etkilenmişimki kalkar kalmaz aynaya baktım :60::60::60::60::60::60: neyse sorun yokmuş nasıl yattıysam öyle kalkmışım :60::60::60::60::60: ayy bidahamı akşam yemeqinden sonra bişeyler yemek :99::99: yediqimde 1 lahmacun 1 künefe :56: yok yok ders oldu bidaha yemicem :9:

Son düzenleme:
Günaydın herkese...

Ben bu grubu seviyorum yaaaa....
İlk defa kendi çabamla kilo vermeye başladım.
Haftasonu evden giremediğim için listeyi göremedim. Geçmişte aradım ama bulamadım. İnşallah listeye alınmışımdır.

Eğer alınmadıysam hergün Trendy21 özeline mesaj göndermezsem ne olayım. :28::37::37::37:
Ortak listesine girememişiz. Yine beceremedik galiba messaj atmayı...:50:

Eki Görüntüle 305009 Eki Görüntüle 305011 Eki Görüntüle 305010

[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] :kkk::kkk::kkk: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 9.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :124::65::124: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] meloji [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 18.200[/TD][TD] 58 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 23.200[/TD][TD] 60 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] yearslater_38[/TD][TD] 77.2 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] incelemezkii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] sekerkiz67 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46:[/TD][/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14.500[/TD][TD] 57 [/TD][TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD]:46::46::46:[/TD][/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 14.800[/TD][TD] 58 [/TD][TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 59.4 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 27.000[/TD][TD] 58 [/TD][TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 8.100 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 8.700 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 14.000[/TD][TD] 60 [/TD][TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] 62.4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 12.600[/TD][TD] 60 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD][TD] 67.7 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] silverpowder[/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :19::19::19:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] blackcat_80[/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :19::19::19:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 12.000[/TD][TD] 60 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 19.100[/TD][TD] 58 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] mavigoz0554[/TD][TD] 79 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 6.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 31 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 64.3 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 32 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] +1.200 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]

[/TABLE]
[/COLOR]

Bulduuuuummmmmmm...

Listedeyiiiiim....Yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....:21:

Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.

Düzenli uygulanırsa kilo verilir.

Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.

Kızlar bunu denemeye başladım dünden itibaren. Ayrıca tarçın tatlı ihtiyacını da azaltıyormuş. Bakalım sonuç alabilecek miyim?

bende anlamıyorum ,,geçen bende 3 makina çalıştırdım:53:,,allahtan benim 2 çocuk varda okadar çıkıyoo:)) sana noluyoo:27:ya inanırmısın,,o makinadan çıkıpta kuruyan çamaşırlar çocuk odasında duruyo tepili bi haldee:60:kim katlıcak onlarıııııı:53::52:ya işin kötüsü,dün 2 makina daha çalıştırdım şuan askıdalar,,kurudu kuruycak bide onlar gelcek ötekilerin üstünee,,ben napcaam:25::52:etti bana 5 makina çamaşır,,giycek kıyafet kalmadıı dolaplarda,,valla çocuklara depili kıyafetlerin arasından seçip seçip giydiriyorum:111:,,bide güzel oluyoo,karıştırmak ne nerde ,hangisi hangi çocuğun diyee:60::60:hatta işte aradığımı bulduum diye çekip alıyorum vede sallıyorum ahanda böyle:74::92::9:ama düzen olması lazım yeter artık,,gördükçe sinir olmuyo diğilim,,birazdan halletcem süperwomen olucam ve bitiricem..sonra gelirim...:10:
:74::74::92::92::92:

Bende anlamadım bana noluyo :1::1::1: depili kıyafetler mi :60::60::60:

anam ne kadar çok iş yapmışsın maşallah ...aşurenide allah kabul etsin evin bereketli olsun

Yaptım ama bugün yorgunluk çöktü valla :1::1: sağol canım amin :38:

İyi sileklerin icin sagol canim Allah kabul etsin canim evinde bereketini gor insallah..
Baya is yapmissin varis olursun arada otur ( der annem hep):9:

Amin canım çok sağol :38: aman varis olmasın bi o eksik :1::1::1:

suana kadar 8tane test yaptim ve hepsinde cikti ama cok kirmizi olmadi daha en son dun yaptim bende anlamadim ama dusuk olabilceni dusunuyorum

Çok merak ediyorum canım senin durumunu :26:

Günaydın kızlar.:3:

Günaydın bal peteğim :38:

günaydın kızlarrrrrrr herkese güzel haftalarrrrrrr :16: :16: :16: :16:

Günaydın canım :3:

2-3 gündür akşam yemeqinden sonra bi hayli hatırı sayılır şeyler yiyorum ve nasıl olsa hafta arası toparlarım havasıyla rahattım...özellikle dün akşam çok fazla kaçırınca kilo alırmıyım bu hafta artı çıkarmıyım diye bir düşünce oluştu içimde...neyse yattımm...
amannnnnn kızlar rüyamda her tarafımdan etler yaqlar fışkırıyor iqrenç olmuşum..aynaya bakıyorum bu kiloları ne zaman aldım ben diyorum....gözlerimi açıp açıp tekrar tekrar aynaya bakıyorum...kilo vermeden önce bile rüyamdaki gibi deqildim...ayy öyle etkilenmişimki kalkar kalmaz aynaya baktım :60::60::60::60::60::60: neyse sorun yokmuş nasıl yattıysam öyle kalkmışım :60::60::60::60::60: ayy bidahamı akşam yemeqinden sonra bişeyler yemek :99::99: yediqimde 1 lahmacun 1 künefe :56: yok yok ders oldu bidaha yemicem :9:

Sabah sabah iyi güldüm :60::60::60::60:

Günaydın abla :16:

Günaydın herkese...

Ben bu grubu seviyorum yaaaa....
İlk defa kendi çabamla kilo vermeye başladım.
Haftasonu evden giremediğim için listeyi göremedim. Geçmişte aradım ama bulamadım. İnşallah listeye alınmışımdır.

Eğer alınmadıysam hergün Trendy21 özeline mesaj göndermezsem ne olayım. :28::37::37::37:
Ortak listesine girememişiz. Yine beceremedik galiba messaj atmayı...:50:

Günaydın canım :3: evet bana mesaj gelmemiş sizden :26:

Günaydın kızlar :3::3:

Sabah tartıldım aha böyle kaldım :53::53: regl olcaksam hemen olmam lazım yoksa bu şişlikle haftanın rekoru bende :26:

Onun dışında hafta sonunun yorgunluğuyla işe geldim perte çıktım sanırım :30: eşimde grip olmuş yakında o da bana geçer :25: çifte

kavrulmuş türk lokumu gibi olurum :1::1:

:60::60::60: sabah sabah guldurdun beni Allah iyiligini versin.:1:

hoşgeldin cnm seni hatırlayamadım sanırım nilin döneminde burdaydın :44:

deryacım başınız saqolsun cnm Allah rahmet eylesin kabir rahatlıqı versin...aqlayarak okudum hiç dayanamam böyle şeylere...

canım 8 yıla yakın saçlarım bu şekildeydi..her 3 ayda bir bi ton para veriyordun kuaförüme..şimdi düz renqe kendim boyuyorum çokta uyguna geliyor :21:

günaydın cnm...

Canim benim kuaforum hem basarili hem uygun sayilir
Rofle kesim fon kas acma manikur pedikure 100 den fazla vermem.. Bende de cingenelik var galiba:9:
Sonrasi zaten dip olcak..
Benim de duz renk ama evde mimkin degil tutmaz. Zaten bi boya 20 ben veriyom 30 civari fonde cekiyolar evde oynadigima riske girip boya aradgma degmez
Adama ne desen pit ortaya cikariyo masallah guveniyorum ya guzel ne gorsem yaptirsam mi diyorum
Bu tofle de bana gore basarili ben badana fircasiyla surulmus gibi serit olunca sevmiyorum
Bunun gecislero basarili

Kacamaklar bilincinin altina tunemis:27:

Back
X