Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım haklısın da ıste duramıyorum cocukta var evde bazen oyalancak bısıler olsun dıye alıyoruz yemek yemeyınce ama allahtan denegelmıyı bılıyorum yanı hergun yemıyorum yedıgım gunlerden sonra dıkkat edıyorum o zyuden de aylardır 65-66 arasıyım koruyorum yanı ama tabı kılo veremıyorumcanım benim o cısları almadan duramazsan,yemedende duramazsın.1. defa yemezsin 2. defa yemezsin ama 3.defa aman bi taneden bişe olmaz dersin yutuverirsin o zaralı maddelericısları almamak en iiyisi. bak ne güzel 65 kiloya inmişsin.kolaymı veriliyo..
1 kilo verdiğimiz zaman bile havalara uçuyoruz verdik diye 6 lara bi türlü inemedim bak.bence yazık etme kendine cnm.
![]()
Herkeze slm ortim naber bende bugun misafirim vardi baya bi cissslardan yedim artik bakalim kac kilo aldim bide moralimde cok bozuktu 2gundur sinirden habire yiyorum dun geceyi hastanede gecirdik sabah 5de yattim oglum cok kotuydu yani hic uyumadim sersen gibiyim
ayy kıyamam canım cok gecmıs olsun ıcız atlatmıssınız zor bı hayatı var ufaklıgın hep boyle mı devam edıcek ası tedavısını ben de duydum ıyıce bı arastırın ıstersenız sakaya gelmez benceHaklisin canim cok sagol.doktorumuz adamda sasiriyo ilac vericek korkarak veriyo daha yasi kucuk oldugu icin yapilmadi 4yasindan sonra dedi ve bunlar gecici deil yani toz polen gibi aşisi olan bisey deil ilac alerjisi.bise yavrum benim meyvede yiyemiyo kiraz,incir,çilek,dut,visne....yaaa okadar uzuluyorum ki cocuk pazarda goruyo eline aliyo aa anne ben bunu yiyemem dokunuyo dimi diyo((((
yok canım onemlı deıl saka yaptım
Çok teşekkür ederim şimdi daha iyiym sana da çok geçmiş olsun bensuzi
senin yorumnu görmemişim çok üzgünüm affet benihenüz yeniyim arada hatalar yapabiliyorum
evet ama bugun sözünüzü dinledim birazdan yazacağım bugun yediklerimi
benım evlenınce azaldı bıraz yanı ılk gun oluyodu bay ama bekarkenkı gıbı kıvranmıyodum hapın etkısı de vardı sanırım ama dogum yaptıktan sonra 1 yıl adet görmedım ıgne kullandım ıgneyı bıraktıgımdan berı hıc sancım yok cok şükür ıns boyel devam ederay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti![]()
kuçu köpek canımbidaha bosanma konusu acmiycam sana ozaman
sen gel bosanak demedikce
spor yapmissin canim![]()
kacabilsemnefes aldirmiyo ki yanimdaki bana :84: girdim kacak isden cikmadan tugbayada yazacakdim sevindim canim diye cepden de arayinca unuttum zaten unutkanlik var bende
yuh dedim artik
birsey unutmus anlatmaya
:111:
cok güzel canim basaracaz :128:
aman cocuklarimiza birsey olmassinda canim benimsagol canim
bende yarin bakacam tartiya merak ettim
tebrikler canimevet öyle standard olan kiyafetlerden daha pahali oluyorlar
cok sevindim canim benimallah bidaha bozmasin isallah
hosgeldin canimevet o igneler cok kilo aldiriyo malesef
![]()
bende hep tuzaklara düsüyorum genelde
hah ayni ben gibisin
bazen birde hizli konusuyor ben kaciyorum ya yetistireyim bu wc e gitmeden diyebugün wc e gittim öyle oturdum kafami tuttum
5-10 dakikka meditation yaptim
![]()
cok bilmis su zamane cocuklari gercekdenbikeresinde bana hic adil deyil anne dedi
böyle baktim
bana sorsan adili falan bilmem
canim arada kaynadi kesinbirsey degil canim
güzel tarafi da hayir isi
isallah hepimiz güleriz tartida cuma günü
16 kiloyu sanki ben verdimkendime faydam yok diyon
oh be biraz da ben sana vurayim
gercek yok arzucumhay birde cok merakli firar da rahat yapamiyorum kolay kolay arada sandalyeyle kayiyor birsey alir gibi ben napiyom diye bakacak
hosgeldin canim
canim benimgeldik ama vakit gecti artik dimi
kucu ne bilemedim canim :26: googleden aradirdim ama bulamadim :44:
gel canim niye gelmiyon olur öyle arada
bu seferlik kizlar sacindan tutmasinlar
ben diyom hep 3 üncü kisiler yüzünden planlarimiz bozuluyo
tekrar gecmis olsun canim
tüh yaa ne demek bu yanı sen dıkkat etmemıssın de oyle oldu demekkızlarr
bugün patronumla konuştum...haftalıqımı kesmişlerdi yaa onu geri vermeyeceklermiş verirlerse kasaya dikkat etmezmişimsinirlendim eşyalarımı topladım ve çıktım...patron çıktıqımı görmedi...gitmicem yarın işe...ondan sonraki günlerdede.....
bu seferde sabah kahvaltın yok en onemlı ogun o onu gecıstırme canımşimdi de yediklerimi paylaşmak istiyorum sizinlee
sabah
şekersiz çay
(bir şey yiyemedim çünkü okula geç kalmıştım) :2:
öğlen (12 gibi)
tavuklu patatesli bi yemek
salata
2 dilim kepek ekmeği
ara
bir mandalina
akşam
4 5 tane küçük balık hamsiydi galiba pek emin değilim
salata
birazdan da yeşil çay içerim.
1 lt su içtim. yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım. bu üçüncü günüm![]()
Günaydın kızlar![]()
Bugün pek iyi değilim çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim
Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum![]()
günaydın hissetme canım boşver. yedikten sonra aslında vicdan azabı duymamak gerekiyormuş bunu birt yerde okudum. vücüdü bünyeyi devamlı mutlu tutmak motive etmek lazımmış. bu arada evde kestane vardı yav ben onu kavuracaktım iyi oldu hatırlattığın.günaydın kızlar! bugün hava kapalı yağmur yağdı yağacak sanki tüm enerjim gitmiş gibi hissediyorum. güneşli hava gerçekten çok iyi geliyor bana pozitif oluyorum.
bu arada günaydın orticim. nasıl gitti akşam? ben önce iyi gidiyodum sadece kıymalı karnabahar yedim az bi yoğurtla ama sonra fırında kestane yaptım bide badem kavurmam gerekiyodu bozulmasın diye maalesef 5-6 tane kestane ve 1 avuç kadar tuzlu badem yedim kendimi kötü ve suçlu hissediyorum.
günaydııın aynı dilekler sana dönsün :)günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum![]()
ok gnyGünaydın arkadaşlar herkese hayırlı bir gün diliyorum..bugün mişsafirim var akşama görüşmek üzere..
evet evet kaçamaksız bir güne günaydınEki Görüntüle 321267
gny
herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım![]()
nasilsin tugba bisey sorucam sana sen elma sirkeli su iciyosunya nasil iciyosun bide miktar olarak nekadar iciyosun bende dun gece ve busabah ictim ama dogrumu onu sorayim dedim 2tatli kasigi sirke bir tatli kasigi bal koydum
günaydın kızlar! bugün hava kapalı yağmur yağdı yağacak sanki tüm enerjim gitmiş gibi hissediyorum. güneşli hava gerçekten çok iyi geliyor bana pozitif oluyorum.
bu arada günaydın orticim. nasıl gitti akşam? ben önce iyi gidiyodum sadece kıymalı karnabahar yedim az bi yoğurtla ama sonra fırında kestane yaptım bide badem kavurmam gerekiyodu bozulmasın diye maalesef 5-6 tane kestane ve 1 avuç kadar tuzlu badem yedim kendimi kötü ve suçlu hissediyorum.
günaydın hissetme canım boşver. yedikten sonra aslında vicdan azabı duymamak gerekiyormuş bunu birt yerde okudum. vücüdü bünyeyi devamlı mutlu tutmak motive etmek lazımmış. bu arada evde kestane vardı yav ben onu kavuracaktım iyi oldu hatırlattığın.
günaydııın aynı dilekler sana dönsün :)
ok gny
evet evet kaçamaksız bir güne günaydın
canım bana sormamışın ama dayanamam soru görünce yazayım dedim. ben her sabah 1 tatlı kaşığı sirke içine karanfil karabiber ve tarçın atarak içiyorum. bazen içine adaçayıda koyuyorum hem zayıflama hem şifa niyetine.)
herkesi alıntılayamadım arkadaşlar hepinize günaydınlar. ya hala feci sancım var uzun süredir böyle sancılı olmamıştı. sanırım üşüttüm üf üf . üşütünce böyle oluyo. eve gidip battaniye altında yatmak gerek ama işteyiz işşte olmuyoooo. bugün hava -18 derece nasıl. sabah arabanın derecesi böyle idi. bu ne ya ben kutuptamı yaşıyom. rabbim evsiz barksız insanlara, dışarda çalışan asker polis işçi tüm erbaba sabır versin. ha birde hayvanlara yazık bu soğukta güvercinler bile titriyobinlerce şükür kafamı sokacak yerim var. sabah sabah bu nereden çıktı diyeceniz ama bazen kendime çok kızıyorum. sahip olduğum şeyler için yeterince şükretmiyorum hep sitem hep vıdı vıdı yok şişkoyum yok mutsuzum. ee sağlığım yerinde evim işim geçinecek param var birde bunları düşün di mi :) neyse hepinize iyi bir gün dilerim. sizi iyi enerjiler yollayım
erisin yağlar erisin yağlar
![]()
kızlar affınıza sığınarak bu haftaki listeyi huzurlarınıza bu şekilde sunuyorum,,en azından sıralama belli olsun birincimiz güme gitmesin,,yeni gelenlerde belli olsunki bidahaki haftaya listede oldukları garantilensin
bir hatam varsa affola,,derlerya ayaküstü alalacele yetiştirdim ,öyle bişey oldu,,çocuklar uyanmadan bitireyim dedim:)))
30.12.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ruweydaa [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] svlkbr [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] yader [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD][/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] destina06 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] bensuzi [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] nisam_81 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] pucca [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1800 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz moosebeci arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan pearljam--melekkiz--pinktomato--prtklccgm-- arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
chemes--erginsena--rezzan784--destina06 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan![]()
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı bir gün diliyorum..bugün mişsafirim var akşama görüşmek üzere..
kızlar affınıza sığınarak bu haftaki listeyi huzurlarınıza bu şekilde sunuyorum,,en azından sıralama belli olsun birincimiz güme gitmesin,,yeni gelenlerde belli olsunki bidahaki haftaya listede oldukları garantilensin
bir hatam varsa affola,,derlerya ayaküstü alalacele yetiştirdim ,öyle bişey oldu,,çocuklar uyanmadan bitireyim dedim:)))
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan pearljam--melekkiz--pinktomato--prtklccgm-- arkadaşlarımız bu
chemes--erginsena--rezzan784--destina06 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne
günaydın kızalr erken geldım de anca yazabılıyom ıste ıns keyıfler yerındedır ben bugun şükür daha ıyıyım![]()
günaydın hissetme canım boşver. yedikten sonra aslında vicdan azabı duymamak gerekiyormuş bunu birt yerde okudum. vücüdü bünyeyi devamlı mutlu tutmak motive etmek lazımmış. bu arada evde kestane vardı yav ben onu kavuracaktım iyi oldu hatırlattığın.
günaydııın aynı dilekler sana dönsün :)
ok gny
evet evet kaçamaksız bir güne günaydın
canım bana sormamışın ama dayanamam soru görünce yazayım dedim. ben her sabah 1 tatlı kaşığı sirke içine karanfil karabiber ve tarçın atarak içiyorum. bazen içine adaçayıda koyuyorum hem zayıflama hem şifa niyetine.)
herkesi alıntılayamadım arkadaşlar hepinize günaydınlar. ya hala feci sancım var uzun süredir böyle sancılı olmamıştı. sanırım üşüttüm üf üf . üşütünce böyle oluyo. eve gidip battaniye altında yatmak gerek ama işteyiz işşte olmuyoooo. bugün hava -18 derece nasıl. sabah arabanın derecesi böyle idi. bu ne ya ben kutuptamı yaşıyom. rabbim evsiz barksız insanlara, dışarda çalışan asker polis işçi tüm erbaba sabır versin. ha birde hayvanlara yazık bu soğukta güvercinler bile titriyobinlerce şükür kafamı sokacak yerim var. sabah sabah bu nereden çıktı diyeceniz ama bazen kendime çok kızıyorum. sahip olduğum şeyler için yeterince şükretmiyorum hep sitem hep vıdı vıdı yok şişkoyum yok mutsuzum. ee sağlığım yerinde evim işim geçinecek param var birde bunları düşün di mi :) neyse hepinize iyi bir gün dilerim. sizi iyi enerjiler yollayım
erisin yağlar erisin yağlar
![]()
Hoşgeldin
Kim demiş evlenince geçer diye :26: benimki hala aynı sancı ile yoluna devam ediyo
Ay nasıl yani150,00 TL ile mi zengin olacakmış hiç yakıştıramıyorum
bari düzgün bir bahane bulsaydılar
Selammpek konuşamıyoruz biz sanırsam :26:
Taşlarlar seni burda dikkat et![]()
Kahvaltıyı atlamamalısın bence canım
Suzi çok güzel anlatmış
![]()
Günaydın kızlar![]()
Bugün pek iyi değilim çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim
Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum![]()
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum![]()
30.12.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ruweydaa [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] svlkbr [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] yader [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD][/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] destina06 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] bensuzi [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] nisam_81 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] pucca [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1800 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
Günaydın herkese akşam iyiydi ama bizde kestane yaptık ve çok severim bende 5-6 tane yedim bugün merak ettim tartıldım cumadan beri 900 gram gitmiş bir sevindirik oldum anlatamam yarın belli olacak herşey inşallah 300 daha giderde 73 ile karşınıza çıkarım
Günaydın herkese akşam iyiydi ama bizde kestane yaptık ve çok severim bende 5-6 tane yedim bugün merak ettim tartıldım cumadan beri 900 gram gitmiş bir sevindirik oldum anlatamam yarın belli olacak herşey inşallah 300 daha giderde 73 ile karşınıza çıkarım
sanada günaydın!!!çok geçmiş olsun cnm.
günaydın sena abla!
aynı dileklri bende diliyorum..![]()
Ablamı tebrik ediyorummm
Bende yerlerde sürünüyorum ahahhha![]()
bende dayanamayıp tartıldım 78.6 geldim.şu anda 2.4 kg gitmiş gözüküyo. geçen hafta cuma günü 81 kg idim. pazartesi 79.9dum bugün 78.6 inşallah yarın da 78.5 olurum:)
Şuan çatt diye bi ses geldi benden :26: sanırım orta yerimden çatladım![]()
Aramıza meloj girmiş canım ya
Komediyiz yerlerde sürünmüşüz resmen.![]()
bu arada çok sevindim senin adına inşalalh yarın sabah 73 olacaksın
Ablamı tebrik ediyorummm
Bende yerlerde sürünüyorum ahahhha![]()
İNŞALLAH hepimiz istediğimiz kiloda çıkarız yarın boşa gitmesin çabalarımız ya dün akşam eşimle yemeğe gittik oğlumu babannesinden almadık eşime diyorum çabalarım boşa gitmiyor dimi zayıflıyorum dimi diyorum yooo ne zayflaması boşa çabalıyorsun diyo bana gıcık sinir etti benibeni kıskandığı için öyle diyor ama hiç motive ettiği yok akşam eve gidincede baya ince göründün gözüme diyor arkadan
![]()