• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NaF'a
yok canım çatlayacak bişey yok büyük ihtimal benimki ilk defa diyete başlamanın hızıyla su gitmiştir. pek sanmıyorum yağdan gideceğini

Olsun benden o da gitmiyo :1::1:

Listeyi görünce şok oldum utandım , sonra kendime güldümm yetmedi yine güldüm, bi tokat attım kendime geleyim diye sonra bindim metroya evime gittim yemeğe devam ettim :60:

Bu smile hikayesi de böyle bitti :1::1:

Teşekkürler kardişimmmm :))

Arzu ' cumm sondan birinci olarak bende tebrik ediyorum seni canım :29:

az önce regli olduğumu öğrendim:32::32:eskiden ufak tefek sancılarla geleceğini haber verirdi artık pat diye geliyor ben anlamadan. wc ye gidince anlıyorum.:50::50::50:
sabah kalkınca sade ılık suyumu içtim.gerçekten çok işe yarıyor.herkese tavsiye ederim.bugün egzersiz programım olmadığı için spor merkezine gidemedim.dün zorlanarak yaptım hareketleri bugün sanki sopa yemişim gibi ağrıyo zorlanan yerler..:27::27:
gelelim kahvaltıya.her sabah büyük bir iştahla yaptığım kahvaltımı bugün epey azalttım.ekmeği çok tüketirdim.
yarım dilim tepsi böreği
1 dilim (kendi yaptığım kepek unundan) ekmek
az peynir
4 zeytin
1 bardak şekerli 2 bardak şekersiz çay (içine karanfil attım)
ara öğün yapmıcam.kahvaltıyı 10 da yaptığım için.
bak şimdi benimde karnım ağırmaya başladı.:50::50:

ayağını sıcak tut başını serin,
gönlünü ferah tut düşünme derin derin..
:52::52::52::52:

İNŞALLAH hepimiz istediğimiz kiloda çıkarız yarın boşa gitmesin çabalarımız ya dün akşam eşimle yemeğe gittik oğlumu babannesinden almadık eşime diyorum çabalarım boşa gitmiyor dimi zayıflıyorum dimi diyorum yooo ne zayflaması boşa çabalıyorsun diyo bana gıcık sinir etti beni :41: beni kıskandığı için öyle diyor ama hiç motive ettiği yok akşam eve gidincede baya ince göründün gözüme diyor arkadan :1:

aman bosver eslerı hıc te soyleme sen zayıfla o görsün farketsın catlasın o zaman hıc te umursama :63: benımkı de bana dıyo dun 66.4 cıktım yuh hanı 65 e ınmıstın sen dıyo halbukı ben aylardır oyleyım 65-66 gezıyorum kendı 102 ye cıkmıs tekrardan ne haddıne yorum yapıyosa bana 300-500 gr ıcın sankı:63:

sen duyma. motivasyonunu bozmasına izin verme. zayıflayınca çatlayacak kıskançlığından inşallah. benim de eşim şehir dışında anca 3-4 ayda bir gelebiliyo mesleği gereği. beni en son 78-79 halimle gördü inşalalh martta o gelene kadar 70 olmayı planlıyorum. gözlerinin dışaıya fırladığını görmeyi çok istiyorum

izin verir miyim hiç akşam kestaneleri getirdim ben yedim kalktım bunları kim yiyecek diyor az yedin gel biraz daha ye diyor yok dedim yemicem ben ve yemedim 5-6 taneden fazla inşallah oluruz bende yaza kadar 60 olmak istiyorum haziran a kadar ama ondan önce ocak sonunda annem gelicek ve o gelesiye 70 olmam lazım özellikle babam için kiloyu pek sevmez ve babam hiç kilom için bana laf söylememişti ama artık söylüyor ve bu yüzden zayflıcam bir sürü sebeb var birini unutsam birini aklıma getiriyorum motive etmek için

aman bosver eslerı hıc te soyleme sen zayıfla o görsün farketsın catlasın o zaman hıc te umursama :63: benımkı de bana dıyo dun 66.4 cıktım yuh hanı 65 e ınmıstın sen dıyo halbukı ben aylardır oyleyım 65-66 gezıyorum kendı 102 ye cıkmıs tekrardan ne haddıne yorum yapıyosa bana 300-500 gr ıcın sankı:63:

çatlıyor zaten karının köbeği gitti ince görünüyon laflar etmeye başladı en önemlisi hereks farkında ve eşini niye zayflatmıyorsun diyorlar bende o bana uymuyor bozuyor hep diyorum ama eşim her cuma pazartesi bende yürüyüşe başlıcam sana uyucam diyor ama pazartesi oluyor birşey yok

az önce regli olduğumu öğrendim:32::32:eskiden ufak tefek sancılarla geleceğini haber verirdi artık pat diye geliyor ben anlamadan. wc ye gidince anlıyorum.:50::50::50:
sabah kalkınca sade ılık suyumu içtim.gerçekten çok işe yarıyor.herkese tavsiye ederim.bugün egzersiz programım olmadığı için spor merkezine gidemedim.dün zorlanarak yaptım hareketleri bugün sanki sopa yemişim gibi ağrıyo zorlanan yerler..:27::27:
gelelim kahvaltıya.her sabah büyük bir iştahla yaptığım kahvaltımı bugün epey azalttım.ekmeği çok tüketirdim.
yarım dilim tepsi böreği
1 dilim (kendi yaptığım kepek unundan) ekmek
az peynir
4 zeytin
1 bardak şekerli 2 bardak şekersiz çay (içine karanfil attım)
ara öğün yapmıcam.kahvaltıyı 10 da yaptığım için.
bak şimdi benimde karnım ağırmaya başladı.:50::50:

ayağını sıcak tut başını serin,
gönlünü ferah tut düşünme derin derin..
:52::52::52::52:

hamlamışsındır canım spora baslayınca olur zamanla gecer bu kaslarının calıstıgına ısaret:34:

izin verir miyim hiç akşam kestaneleri getirdim ben yedim kalktım bunları kim yiyecek diyor az yedin gel biraz daha ye diyor yok dedim yemicem ben ve yemedim 5-6 taneden fazla inşallah oluruz bende yaza kadar 60 olmak istiyorum haziran a kadar ama ondan önce ocak sonunda annem gelicek ve o gelesiye 70 olmam lazım özellikle babam için kiloyu pek sevmez ve babam hiç kilom için bana laf söylememişti ama artık söylüyor ve bu yüzden zayflıcam bir sürü sebeb var birini unutsam birini aklıma getiriyorum motive etmek için

sorma ben şuan annemlerle oturuyorum. geçen hafta perşembe akşamı oturuyoruz babam sen mi şişiyosun gitgide yoksa kıyafetlerinmi küçülüyo yıkandıkça dedi. zaten onun bu cümlesi benim cuma günü başlamama neden oldu ama pazar bozdum misafir vardı ve baya yedim. pazartesi tekrar başladım.

İNŞALLAH hepimiz istediğimiz kiloda çıkarız yarın boşa gitmesin çabalarımız ya dün akşam eşimle yemeğe gittik oğlumu babannesinden almadık eşime diyorum çabalarım boşa gitmiyor dimi zayıflıyorum dimi diyorum yooo ne zayflaması boşa çabalıyorsun diyo bana gıcık sinir etti beni :41: beni kıskandığı için öyle diyor ama hiç motive ettiği yok akşam eve gidincede baya ince göründün gözüme diyor arkadan :1:
boşver cnm erkek milleti işte hepsi aynı takma kafana:1::1:sen yolundana devam et,sakın dönme incecik olduğun zaman oda arkandan böyle kalsın:53::53::53::53:

sen duyma. motivasyonunu bozmasına izin verme. zayıflayınca çatlayacak kıskançlığından inşallah. benim de eşim şehir dışında anca 3-4 ayda bir gelebiliyo mesleği gereği. beni en son 78-79 halimle gördü inşalalh martta o gelene kadar 70 olmayı planlıyorum. gözlerinin dışaıya fırladığını görmeyi çok istiyorum
3-4 ayda birmi geliyor:53::53::53: bak merak ettim şimcik.. ne işyapıyoki:53::53::53::53:

hamlamışsındır canım spora baslayınca olur zamanla gecer bu kaslarının calıstıgına ısaret:34:
evet cnm da bi kamyon sopa yemişim sanki.kalkıp işyapacak halim yok.oturup kaldım burda:43::43::43:

sorma ben şuan annemlerle oturuyorum. geçen hafta perşembe akşamı oturuyoruz babam sen mi şişiyosun gitgide yoksa kıyafetlerinmi küçülüyo yıkandıkça dedi. zaten onun bu cümlesi benim cuma günü başlamama neden oldu ama pazar bozdum misafir vardı ve baya yedim. pazartesi tekrar başladım.

babamda bana şu kadın iki tane doğurmuş ama kız gibi zapzayıf filan deyi bazen örnekler göstermesi baya zoruma gidiyordu kendisi zayıf ve hiç kilo aldığını bilmem çok çalışır çok hareketledir bizimde öyle olmamızı istiyor

boşver cnm erkek milleti işte hepsi aynı takma kafana:1::1:sen yolundana devam et,sakın dönme incecik olduğun zaman oda arkandan böyle kalsın:53::53::53::53:

3-4 ayda birmi geliyor:53::53::53: bak merak ettim şimcik.. ne işyapıyoki:53::53::53::53:

evet cnm da bi kamyon sopa yemişim sanki.kalkıp işyapacak halim yok.oturup kaldım burda:43::43::43:

güldürdün beni doğru söylüyorsun öyle kalsın :53:

geleneksel düzeni bozmadığın için tebrik ediyorum arkadaşım:34::34:

askeri personel eşim

geleneksel düzeni bozmadığın için tebrik ediyorum arkadaşım:34::34:

:-) aslında o düzeni bozmak için cuma başlamıştım ama pazar bozunca mecburen yine pazaretsi başladım

babamda bana şu kadın iki tane doğurmuş ama kız gibi zapzayıf filan deyi bazen örnekler göstermesi baya zoruma gidiyordu kendisi zayıf ve hiç kilo aldığını bilmem çok çalışır çok hareketledir bizimde öyle olmamızı istiyor

benimde eşim hiç sevmez kiloyu o yüzden bana çok takılırdı.bende evlendiğimizde biraz topluydum buna rağmen konuşurdu..o azamanlar balık etliydim.:1::1:şimdi bir balina oldum:52::52:gerisini siz düşünün artık:1::1:üstelik 10 yaşındaki kızımızında kilo sorunu çıkınca beni suçlamasıda kaçınılmaz oldu:50::50:

Son düzenleme:
Dün kü menümü paylaşayım,

çeyrek ekmek
terayağda yumurta
7 zeytin
1 parça peynir

2 mandalin

mercimek çorba
2 biber dolması
yoğurt

1 fincan sıcak çikolata
7 ad.badem
1 elma

yarım tas tarhana
2 kaşık pilav
salata
yoğurt
2 ceviz
1 lokma poğaça

Son düzenleme:

bı kas gevsetıcı al olmazsa canım:34:bugun defazal ıs yapmayıver hem:1:

askeri personel eşim

:-) aslında o düzeni bozmak için cuma başlamıştım ama pazar bozunca mecburen yine pazaretsi başladım

Çizelgende bir yanlışlık mı var,boyun kaç canım? Vücut kitle indeksin 22 gözüküyor.

Dün kü menümü paylaşayım,

çeyrek ekmek
terayağda yumurta
7 zeytin
1 parça peynir

2 mandalin

mercimek çorba
2 biber dolması
yoğurt

1 fincan sıcak çikolata
7 ad.badem
1 elma

yarım tas tarhana
2 kaşık pilav
salata
yoğurt
2 ceviz
1 lokma poğaça

belkı aksam pılav var ama herseyden ölçülü yemişsin bana göre:46:

hadi hayırlısı bakalım canım benimmm.

canım yaaaa çok üzüldüm.şaka gibi gerçekten.

günaydddııııınnnnnn herkeseeeee.bu gün de evdeyim.ortalığı toplayıp yazılı sorusu hazırlıcam yarın tüm sınıflar yazılııııııııı...öğleden sonra da oğlumu doktora götürücez kızlarrr.arada girer bakarım size.akşama görüşürüüüzzz...

günaydın herkese
bi bakıp çıkayım dedim...
ooğlumun sosyalden sınavı var..çalışcaz birlikte..
sonra da kısa bi temizlik ve sonra görümcemde gezme var..

hayırlısı olsun inşallah

çok zor sorma bak bize bile yeniden ders çalıştırıyorlar...
ben de strese girer oldum..

hadi hayırlısı inşallah

canım haklısın da ıste duramıyorum cocukta var evde bazen oyalancak bısıler olsun dıye alıyoruz yemek yemeyınce ama allahtan denegelmıyı bılıyorum yanı hergun yemıyorum yedıgım gunlerden sonra dıkkat edıyorum o zyuden de aylardır 65-66 arasıyım koruyorum yanı ama tabı kılo veremıyorum:1:

ayy kıyamam canım cok gecmıs olsun ıcız atlatmıssınız zor bı hayatı var ufaklıgın hep boyle mı devam edıcek ası tedavısını ben de duydum ıyıce bı arastırın ıstersenız sakaya gelmez bence:34:

yok canım onemlı deıl saka yaptım:1:

benım evlenınce azaldı bıraz yanı ılk gun oluyodu bay ama bekarkenkı gıbı kıvranmıyodum hapın etkısı de vardı sanırım ama dogum yaptıktan sonra 1 yıl adet görmedım ıgne kullandım ıgneyı bıraktıgımdan berı hıc sancım yok cok şükür ıns boyel devam eder

kuçu köpek canım :1: google a yazmana gerek yok yanı

tüh yaa ne demek bu yanı sen dıkkat etmemıssın de oyle oldu demek :47:hayret bısey neyse hayrılısı olsun canım hakkında

bu seferde sabah kahvaltın yok en onemlı ogun o onu gecıstırme canım:34:

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne:34:

günaydın kızalr erken geldım de anca yazabılıyom ıste ıns keyıfler yerındedır ben bugun şükür daha ıyıyım:16::16:

günaydın hissetme canım boşver. yedikten sonra aslında vicdan azabı duymamak gerekiyormuş bunu birt yerde okudum. vücüdü bünyeyi devamlı mutlu tutmak motive etmek lazımmış. bu arada evde kestane vardı yav ben onu kavuracaktım iyi oldu hatırlattığın.

günaydııın aynı dilekler sana dönsün :)

ok gny

evet evet kaçamaksız bir güne günaydın

canım bana sormamışın ama dayanamam soru görünce yazayım dedim. ben her sabah 1 tatlı kaşığı sirke içine karanfil karabiber ve tarçın atarak içiyorum. bazen içine adaçayıda koyuyorum hem zayıflama hem şifa niyetine.)

herkesi alıntılayamadım arkadaşlar hepinize günaydınlar. ya hala feci sancım var uzun süredir böyle sancılı olmamıştı. sanırım üşüttüm üf üf . üşütünce böyle oluyo. eve gidip battaniye altında yatmak gerek ama işteyiz işşte olmuyoooo. bugün hava -18 derece nasıl. sabah arabanın derecesi böyle idi. bu ne ya ben kutuptamı yaşıyom. rabbim evsiz barksız insanlara, dışarda çalışan asker polis işçi tüm erbaba sabır versin. ha birde hayvanlara yazık bu soğukta güvercinler bile titriyo:50:binlerce şükür kafamı sokacak yerim var. sabah sabah bu nereden çıktı diyeceniz ama bazen kendime çok kızıyorum. sahip olduğum şeyler için yeterince şükretmiyorum hep sitem hep vıdı vıdı yok şişkoyum yok mutsuzum. ee sağlığım yerinde evim işim geçinecek param var birde bunları düşün di mi :) neyse hepinize iyi bir gün dilerim. sizi iyi enerjiler yollayım :10::10: erisin yağlar erisin yağlar :52::52::52:

Hadi hayırlısı olsun Arzu Ablacım :38:

Kolay gelsin cnm :29:

Yapmasan da olurdu tuğbaa :36::36: :1:

Teşekkür ettim :38:

erisin yağlar erisin yağlar diyince aklıma ne geldi :1::1: suzinin bi paylaşımı vardı işte üşümüyorum param çok , aç değilim param çok vs

gibi :1: 2 hafta önce filan sanırım kipaya gidicem eşim uzakta o direk geçecekti kipaya neyse ben tam 45 dk dolmuş bekledim ama nasıl

üşüyorum donuyorum resmennn :2: aklıma suzi geldi :1: başladım sağa sola hareket edip söylenmeye

üşüyorum yağlarım eriyooo ısınıyorummm :24:

üşüyorummm yağlarım eriyoooo ısınıyorummmmmmm :24:

üşüyorummmmm yağlarımm eriyooooo ısnıyorummmmmmmm :24:

şarkı gibi söyledim söyledim ve kanımca işe yaramadı :52: aşağıdan yukarıya doğru donmaya başlamıştım ki dolmuş geldi sıcacık bindim gittim :60::60:

Suzi okuyomusun bunları :1::1:

sanada günaydın!!!çok geçmiş olsun cnm.:3::3:

günaydın sena abla!
aynı dileklri bende diliyorum..:3::3:

kızlar hepinize verdiqiniz destekten dolayı ayrı ayır teşekkür ederim... iş görüşmelerimden bir tanesi olmadı tekstilde deneyimli arıyorlarmış...ikinciside askıda ama ümidim yok zaten artık istemiyorum...hevesimi kursaqımda bıraktılar psikolojim bozuldu... işyerinden 2 defa aradılar açmadım teli...konuşmak istemiyorum ne halleri varsa görsünler...

askeri personel eşim

asker ve polis eşlerine allah kolaylık versin...

bende dün başladım..:52::52::52: yani çarşamba:1::1: hiç düzen tutmam ben:52::52::52:

bı kas gevsetıcı al olmazsa canım:34:bugun defazal ıs yapmayıver hem:1:
bikaç gündür saldım saten,bugünde yapmıyım bari:52::52::52:

Çizelgende bir yanlışlık mı var,boyun kaç canım? Vücut kitle indeksin 22 gözüküyor.

tebrik edrim çok dikkatlisiniz:nazar::nazar:

kızlar hepinize verdiqiniz destekten dolayı ayrı ayır teşekkür ederim... iş görüşmelerimden bir tanesi olmadı tekstilde deneyimli arıyorlarmış...ikinciside askıda ama ümidim yok zaten artık istemiyorum...hevesimi kursaqımda bıraktılar psikolojim bozuldu... işyerinden 2 defa aradılar açmadım teli...konuşmak istemiyorum ne halleri varsa görsünler...

canım boyle de yanlıs anlamasınlar bence git gzüelce konus ayrılcagını soyle kararlı bı sekılde olsun bıtsın nasılsa gıtceksın esyalrın vardı dımı

Back
X