70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tartisma ortami oldugundan sen kimin tarafdasin duruma girdiyi icin gitmek istedim suan disardayim cepden yaziyorum:)
Bugün burda tatil is yok :-)
Senacim ben seni nasil sevdiysem tugbayida sevdim dileki de sevdim
Kimse gitmiyorsa bende gitmiyorum ;-)
Nafcim arzucum msjlarinizi okudum bende sizleri seviyorum
Kizlar hepinizi seviyorum ben birinisi fazla veya az diye birsey yok
Sokakda elimde telefonla yazmaya calisiyom :-)
Görüsürüz
edit: karakedicik gel canim kimse gitmiyormus :)

sağol canım. naf, arcak81(kız bu ne demek bu arada) , pucca ve alıntılayamadığım herkese çok sağolun.
valla dün gece sinirden kötü kötü rüyalar gördüm. habire topikte yazılar garip garip avatarlar falan :52:
düzelmenize sevindim yoksa 60-69 a gidecektim. oyum TUBAA ya tabii dilek ve naf ı da yardımcı isterik. ama hiç vaat yok.
mesela ilk hafta hepinize -1 kilo,
kilo alanlara ceza yooook gibi mesela :)
kilo çizelgem gördüğünüz üzere değişti öncelikle açıklama yapayım 10 gün arada sadece 1 kilo aldım peki niye 74 oldu diyeceniz çünkü tartı değişti. eski tartım hala 70 gösteriyor ama dijital aldım bu daha güvenilir diye düşünüyorum bunda en son dün akşam 73,6 dım. yani iki tartı arasında 3 kilo fark varmış. yani anlayacağınız rejime başladığımda 76 imişim :50:amanın bu ne 80 e ne kalmış. :30: neyse gördüğünüz üzere verdiğim 3 kiloyu hiç dikkate almadan yeniden başlattım sistemi şimdik bildirim
başlangıç: 74
hedef: 55
kilo kaybı 0,4 (400 gr)

Naf ve Puccam çizelgem nasıl olmuş :)
Amacıma uygun olmuş mu?

Deli ya:60::60::60::60::60:
Gelsin paracıklarrrr.:52:

Evet ya kimse gitmesin, blackat, suzi, gitmeyin biyerlere.
Hep birlikte aşıcaz bu durumları da.
Bende tuğba,dilek ve naf üçlüsünü çok beğendim. :46::46:

Ayy ayyy :17:
Akşamdan sonra belli olacak herşey umarım ne olursa olsun güzel şeyler için bi başlangıc olur bu.
:38::38:

bende 3 lüyü begendim ;-) carlienin melekleri gibi
:)))

Sizsiz olmaz tabi ki.:38:

sağol canım. naf, arcak81(kız bu ne demek bu arada) , pucca ve alıntılayamadığım herkese çok sağolun.
valla dün gece sinirden kötü kötü rüyalar gördüm. habire topikte yazılar garip garip avatarlar falan :52:
düzelmenize sevindim yoksa 60-69 a gidecektim. oyum TUBAA ya tabii dilek ve naf ı da yardımcı isterik. ama hiç vaat yok.
kilo çizelgem gördüğünüz üzere değişti öncelikle açıklama yapayım 10 gün arada sadece 1 kilo aldım peki niye 74 oldu diyeceniz çünkü tartı değişti. eski tartım hala 70 gösteriyor ama dijital aldım bu daha güvenilir diye düşünüyorum bunda en son dün akşam 73,6 dım. yani iki tartı arasında 3 kilo fark varmış. yani anlayacağınız rejime başladığımda 76 imişim :50:amanın bu ne 80 e ne kalmış. :30: neyse gördüğünüz üzere verdiğim 3 kiloyu hiç dikkate almadan yeniden başlattım sistemi şimdik bildirim
kilo kaybı 0,4 (400 gr)

Canım elimizden geldiğince motive etmeye çalışıcaz.
Kilo almak bence tamamen psikolojik moralimiz düzgün olsun ki hep beraber kilo vermeye devm edelim.

Kızlar nabersiniz?
Ben bu hafta sadece 500 gr vermişim :)
Ocak sonuna kadar kilomu 68e düşürmem lazım bana dua edin :)
Sonra gelsin moneyler :D

68 ol da gelsin paralar:52::52:

ben de az once "ya$a gore ideal kilo" hesaplayan bir siteye baktim.boy 170,kilo 70.5 ,yas 30 yazdim..ideal kilom 64.88 cikti.yasi hesaba katmadan yapilan olcumleri gercekci bulmuyorum.kiloda yasin etkisi olduguna inaniyorum.bu arada benim de 65 kilo hedefimi dogrulatmis oldum.ya$i hesaplatmadigim zaman ideal kilom 61 cikio.ama ben de 18lik citir degilimki:19:

kilo kaybı 0,4 (400 gr)

hosgeldın canım:16:
deniz arcak ın arcakı dermısım:1: yok ısmım arzu bekarlık soyısmım cakmak hotmaılımı alırken boyle bısey yapmıstım oyle kullandım bıkac yerde ıste :9:

selam kızlarrrrrr ben de yeni kadroyuuuu çok beğendimmm
geri dönmek istiyorummmmmmm
:8:

hah şöyle canım bıyere gıtme yok :34:

canım tebrıkler bay akılo vermıssın son zamanda heralde ısın ucunda bı ıddıa var :1: ınsallah kazanırsın canım:34:

Sağol canımcım valla Ocak ayının ilk haftası bitti bile daha fazla gaz lazım bana :D Ebru Şallı tek rakibim :))) hihihihihiih

Herkese hayırlı cumalar. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Bugün çok şükür iyi kızım. Düzeldi sayılır. Ayy ne zor atlattık inanın ki çocuk 3 kilo verdi.. Diyorum bende mi şu mikroptan kapsaymışımm:9::9:
Ortim nerelerde acaba :37:

Kilo bildirimimi yapayım.

Başlangıç: 75.7 kg
geçen hafta:72.5 kg
bu hafta: 71.5 kg
giden:1000 gr
hedef:65 kg
toplamda giden:4.200 kg.
allah korusun canim gecmis olsun kizinada sen mikropsuzda vermissin bir kiloyu bende canim 1,6 verdim buhafta iyiyiz her hafta boyle gideriz insaalllah
peki bunu hergün günlük mü yapıcaz?

yok canim 3yesil elyi 1limonu karabiber karanfil ve birtane cubuk tarcini 3litre suda kaynara cikinca altini kisip 5dakika kaynatiyosun 5saat sonra suzuyosun her yemekten 10dakika sonra 2bardak iciyosun 2 2bucuk gun gidiyo tekrar isitilmiyo oda sicakliginda bekliyo

Deli ya:60::60::60::60::60:
Gelsin paracıklarrrr.:52:

Ayy ayyy :17:
Akşamdan sonra belli olacak herşey umarım ne olursa olsun güzel şeyler için bi başlangıc olur bu.
:38::38:

Sizsiz olmaz tabi ki.:38:

Canım elimizden geldiğince motive etmeye çalışıcaz.
Kilo almak bence tamamen psikolojik moralimiz düzgün olsun ki hep beraber kilo vermeye devm edelim.

68 ol da gelsin paralar:52::52:

o gelecekte gelecek kuzumm benim çatır çatır yicezzz moneyleri

ben de az once "ya$a gore ideal kilo" hesaplayan bir siteye baktim.boy 170,kilo 70.5 ,yas 30 yazdim..ideal kilom 64.88 cikti.yasi hesaba katmadan yapilan olcumleri gercekci bulmuyorum.kiloda yasin etkisi olduguna inaniyorum.bu arada benim de 65 kilo hedefimi dogrulatmis oldum.ya$i hesaplatmadigim zaman ideal kilom 61 cikio.ama ben de 18lik citir degilimki:19:
aynen canım sana dün de yazmıstım hem yas hem 2 cocuk kolay mı yasıtmısız senle tabıkı 62 felan olsak artı-eksi payımız olur daha rahat oluruz ama artık ne kadar gıderse mesela benım vucut kabul etmıyor bı türlü düşmüyor dırenclı :1:
selam kızlarrrrrr ben de yeni kadroyuuuu çok beğendimmm
geri dönmek istiyorummmmmmm
:8:

gel canım hosgeldın ama bu sefer uzun vadelı olsun:1:

Amacıma uygun olmuş mu?
şahane ötesi. bende mi araba koysam hedefe ne :)
deniz arcak ın arcakı dermısım:1: yok ısmım arzu bekarlık soyısmım cakmak hotmaılımı alırken boyle bısey yapmıstım oyle kullandım bıkac yerde ıste :9:

:21: dur yeni bir akım başlatalım hemen . kızlar nicklerinizin hikayelerini paylaşır mısınız. benimki şöyle: üniversitede yurtta bir arkadaşım vardı. ben esmerim o zaman larda saçlarımı simsiyah boyatmıştım. kedileri falanda çok severim zaten. o bana kara kedi diye takılırdı. sonra ben bu lakabı çok sevdim. ama çoğu sitede karakedi alınmış oluyor bende blackcat i kullanmaya başladım. işte benim hikaye bu. ha içimde acık cadılıkta var. ee her cadıya karakedi lazım di mi :52:

aynen canım sana dün de yazmıstım hem yas hem 2 cocuk kolay mı yasıtmısız senle tabıkı 62 felan olsak artı-eksi payımız olur daha rahat oluruz ama artık ne kadar gıderse mesela benım vucut kabul etmıyor bı türlü düşmüyor dırenclı :1:

gel canım hosgeldın ama bu sefer uzun vadelı olsun:1:

canım benim her gelişim uzun vadeliydi aslında
ama sebeplerim vardı gelmemek için:34: burayı bıraksam da diyete tam gaz devamdı yani

Tartisma ortami oldugundan sen kimin tarafdasin duruma girdiyi icin gitmek istedim suan disardayim cepden yaziyorum:)
Bugün burda tatil is yok :-)
Senacim ben seni nasil sevdiysem tugbayida sevdim dileki de sevdim
Kimse gitmiyorsa bende gitmiyorum ;-)
Nafcim arzucum msjlarinizi okudum bende sizleri seviyorum
Kizlar hepinizi seviyorum ben birinisi fazla veya az diye birsey yok
Sokakda elimde telefonla yazmaya calisiyom :-)
Görüsürüz
edit: karakedicik gel canim kimse gitmiyormus :)

Ohh be :38::38: gitmek yok tabi bebişim :38:

Kızlar nabersiniz?
Ben bu hafta sadece 500 gr vermişim :)
Ocak sonuna kadar kilomu 68e düşürmem lazım bana dua edin :)
Sonra gelsin moneyler :D

Bence düşersin :1: işin içinde iddaa var :23::23:

Amacıma uygun olmuş mu?

Bence cukk diye oturmuş canım :52::52:

Paraları paraları saç saç saççç :8::8:

Evet ya kimse gitmesin, blackat, suzi, gitmeyin biyerlere.
Hep birlikte aşıcaz bu durumları da.

Bende tuğba,dilek ve naf üçlüsünü çok beğendim. :46::46:

Hep birliktee aşıcaz inşallah canım :16:

kilo kaybı 0,4 (400 gr)

Ahahahha benim haberim yoktu tabi olanlardan horul horul uyudum :1::1:

- 1 kilo vaadi iyiymiş :27: :27:

3 kilo fark mı varmış :53: ben dijital kullanıyorum :31:

bende 3 lüyü begendim ;-) carlienin melekleri gibi :)))

charlie kim olcak :27::27:

Bende bakayım merak ettimmm :26:

Bende öğrenmiş oldum :32:

merhaba kizlar kilo bildirimimi yapayim sonra gecmisi okuyucam

baslangic 70.2

gecen hafta 62.8

bu hafta 61.2giden 1.6

toplam giden 9hedef 58

yeni hedef 55

tugbacim cok tesekkur ederim senin karisim cok ise yaradi cok sagol cok sevincliyim ya sahane hedefe az kaldi simdi kendime yeni hedef koydum ilk hedef 58di simdiki hedef ideal kilom 55ve sizinle bu kilolarida vercegimi dusunuyorum

mesajimdanda anlasildigi uzere oyum tugbaya hakkini hic yiyemeyiz hep bizimle ilgilenmeye calisti tabi dilek ve nafda yardimcilari

:21: dur yeni bir akım başlatalım hemen . kızlar nicklerinizin hikayelerini paylaşır mısınız. benimki şöyle: üniversitede yurtta bir arkadaşım vardı. ben esmerim o zaman larda saçlarımı simsiyah boyatmıştım. kedileri falanda çok severim zaten. o bana kara kedi diye takılırdı. sonra ben bu lakabı çok sevdim. ama çoğu sitede karakedi alınmış oluyor bende blackcat i kullanmaya başladım. işte benim hikaye bu. ha içimde acık cadılıkta var. ee her cadıya karakedi lazım di mi :52:

sabah birisi bana umaycım demiştide nicklerimizi hikayelerimi paylaşsakmı diye düşünmüştüm bende uzun yaşayacaksınız benimde kızımın ismi umay, gökçe umay 0110(1 ekim doğumlu) ordan geliyor umay0110 :)

kesınlıkle:52: bende kedılerı sevdıgın ve kedı besledıgın ıcın boyle bı nıck düşündün sanmıstım nıck hıkayelerı güzel fıkır tuttum:128:

canım benim her gelişim uzun vadeliydi aslında
ama sebeplerim vardı gelmemek için:34: burayı bıraksam da diyete tam gaz devamdı yani

anlaıdm canım her zaman beklerız o zaman:34:

Ohh be :38::38: gitmek yok tabi bebişim :38:

Bence düşersin :1: işin içinde iddaa var :23::23:

Bence cukk diye oturmuş canım :52::52:

Paraları paraları saç saç saççç :8::8:

Hep birliktee aşıcaz inşallah canım :16:

Ahahahha benim haberim yoktu tabi olanlardan horul horul uyudum :1::1:

- 1 kilo vaadi iyiymiş :27: :27:

3 kilo fark mı varmış :53: ben dijital kullanıyorum :31:

charlie kim olcak :27::27:

Bende bakayım merak ettimmm :26:

Bende öğrenmiş oldum :32:

bende senınkını merak edıyorum canım:44:

sabah birisi bana umaycım demiştide nicklerimizi hikayelerimi paylaşsakmı diye düşünmüştüm bende uzun yaşayacaksınız benimde kızımın ismi umay, gökçe umay 0110(1 ekim doğumlu) ordan geliyor umay0110 :)

memnun oldum tekrardan canım kızını öpüyorum:emir_bebek::nazar:

benimde ablamin kizinin ismi elif ecrin ondan gelme benim kizim daha ozaman karnimdaydi bende yegenimin ismini koydum diger yegenlerim duymasin :26:

buarada yeni hedefimi yaptim

Back
X