• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uzunnn araştırmalarım sonucu tengda-b kapsül ve lifi bugün elime ulaştı. yarın inş bende başlıorum.acill kilo vermem lazım.5 senelik çıkma döneminden soora evlendiğim eşim iice sitemlere girdi.5 aylık evliyim ve çok hırs yaptım :) bende gün gün sizleri takip etmek ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz çokkk mutlu olurummmm :8:
hoşgeldın aramıza bende yenıyım.de zayıflama ılacımı kullanacaksın? bence yanlıs bır karar
Sabah sabah köfte iyiymiş.:1:
Biraz garipsesem de güzel.:34:
:

:1: bıraz garıbım galıba.uydurcam size ayak uydurcam :D dün bir bugun 2 acıyın bana.okadar cok sey kestımkı gunluk yedıklerımden bunlar bile bana zor gelıyıo,alışmaya calısıyorum:27:

A.s. ballıgaymağımmmm yanagından makas alınası hatun.

:78: :78: :38:

teşekkürler canım:34:
allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah..
bana deselerdi ki 21_22 yaşında evlenceksin hadi ordan derdim:27:
ki ben nişanlandığımda 20 yaşında bile değildim
okulum vardı vs.. ama bu işlerde hiç belli olmuyor işte
bi anda oluyor herşeyy.. ve allaha şükürler olsun çok mutluyum hayatımda verdiğim en iyi karar..
allahım kimseyi verdiği karardan pişman etmesin..
sizin hikayenizi de okudum:)
allah mutlu etsin canım:34:

aynen öyle canım bu işlerde nasip ve kısmete çok inanırım..
büyük konuşmamak lazım oyüzden çünkü ben hep büyük konuştum
yok şu yaşıma kadar evlenmem yok şu meslekten evlenmem diye
döndüm dolaştım hepsini yaptım ama:1::27:
canim kesinlikle katiliyorum sana :34: bende aaaa :30: dedigim herseyi yapmis bulunuyoruumm :emir_bebek::emir_bebek:

:2:selam kızlar inanki 3.günüm bugün ve hala çok hastayım,dün ölüyorum sandım karın ağrımdan,2saat sürdü bişeyler uyguladık geçti,ama halsizlik kırıklık hepsi devam ediyo,şimdi çocukları uyuttum bi girip yazayım dedim çok üzgünüm,ama gerçekten çok hastayım,,,en önemli şey sağlıkmış şimdi daha iyi anlıyorum herşey boş geliyo,,:5:oyüzden herşeye ara verdim iştah falanda kalmadı zorla yiyebiliyorum ama bukadar hastalığıma rağmen hersabah tartıya çıkıyorum eşimde bana nerdeyse ölüceksin hala tartı peşindesin diyip duruyo:26: haklı ama,nnapiyim dayanamıyorum:25:
bugün dr'a gidip ilaçlarımı aldım inşallah tekrar sağlığıma kavuşurum görüşmek üzere kızlar kendinize aman ha dikkat edin:5::5:
ay kocanin dedigine güldüm canim ya :1::1: cook gecmis olsun canim :16:

Kızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca:1:

ayy bir Bernardo hastasıyım ben!:16:
Bi Eyfel kuleli günlük yemek takımı var en yakın zamanda edinmeyi planladığım, tavsiye ederim.
Hele bir de kare ve altın yaldızlı yemek takımı var ay o da çok güzel ve bir de krem rengi üstüne kocaman gül desenli çay takımı var!
ayy ayy ayy!:21:

slm kızlar :3:
menümü yazayımm
sabah:
2 gün kurusu
1 bardak yeşil çay
1 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 çatal reçel
bir bardak şekersiz çay

ara:
1 tane kivi

öğle:
1 kase çorba
1 dilim t.b ekmeği

araa:
2 incir

akşam:
5 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık yoğurt

2 lt su
1 bardak form çay içerim....

eveeeet aradıgımı buldum galıba:52::52::52::52::52::52: sabahları doktorum programına cıkan Dr.Ayça Kaya nın verdıgı dıyet listesi..... kılosu normalın cok üstünde olanlarda, yanı yag oranı yuksek olanlarda haftada 2, ayda 8 kılo vermeye yaran dıyet lısetesı:53::53::53: birebir uygulayamasamda elimin altında olması ıyı olcak.enazından 2 hafta denemeyı düünüyorum :32::32::32::32: hemen kopy yapıyorum.

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 kaşık müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

bilmiyorum ama lıste cok ıyı geldı bana.dönüşümlü olarak uygulanacak.gayet doyurucu gözüküyor.yannız ben süt içemiyorum onun yerıne yogurt koyarım artık

Son düzenleme:

slm kızlar :3:
menümü yazayımm
sabah:
2 gün kurusu
1 bardak yeşil çay
1 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 çatal reçel
bir bardak şekersiz çay

ara:
1 tane kivi

öğle:
1 kase çorba
1 dilim t.b ekmeği

araa:
2 incir

akşam:
5 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık yoğurt

2 lt su
1 bardak form çay içerim....

etkisini görüyorum zayıflıyorum iğrenç ama olsun

kızlarr yaaa hepiniz eşlerinizle tanışmalarınızdan bahsetmişsiniz.konuya biraz geç kalmışım ama ben de yazmak istedimm:9:
görücü usulü oldu bizim evliliğimiz ilk annesigil gelip beğendiler uzakta oldugu için ilk
8 mart 2009 nette gördük birbirmizi
17 mart 2009 ilk yüzyüze görüşmemiz
20 mart 2009 nişan
26 eylül 2009 düğün

ben dersaneye giderken 18 yaşında nişanlandım :17::1:
eşimle aramızda 9 yaş var başlaarda yaş konusunda tereddüt ettim ama çok şükür sorun yaşamadım.
şimdi 7 aylık bir kızımız var elhamdülillah çok iyi anlaşıyoruz.
benim de hayatımda verdiğim en iyi karar.

evli olanların allah arasını bozmasın bi yastıkta kocayalım inşallah :1:
evli olmayanlarıda allah iyilerle karşılaştırsın deger kıymet bilenlerle olmayı nasip etsin inşallah.....

Amin canım benim maşallah.

Bizim evde belli kurallarımız var.
Yatağa asla küs girmeyiz mesela,sonra ayrı asla uyumayız.
İlla yapışık ikiz gibi uyuruz :D
Ben ilk zamanlar uyuyamıyordum sonra alıştım.
Sonra birimiz yemek hazırlarken diğeri sofrayı kurar.
Sonra birlikde toplarız.Eşim hep şey der bende sana yardım edeyim ki bize daha çok zaman kalsın.
Bütün ev işlerinde,yemekde bana yardım eder.Bazen benim yolum uzun olduğu için ben otururum eşim yapar.
Ben nazlanırım.Hani ben çok şekerim ya çok tatlıyım sen beni çok seviyorsun ya bir tanecik hatununum ya kahveleri sen yapar mısın kociş derim :1:
Ben bazen erken uyumak isterim eşim oturmak ister.Ben uyuyim diyince şimdi ben seni 1 saatcikmi görmüş olucam oturalım ama dayanamazsan birlikde uyuyalım der.
Yatağa geçincede muzurluk yapar.Fıstığım,hayatım,bebeğim uyumuş mu?uyumak mı istiyormuş.Kocasıda fıstığını çok severmiş.
Fıstığımın burnu çok güzelmiş.Sonrada bana masal anlatır birlikde uyuruz :)

:nazar::nazar::nazar:

İşde sana bir benzer yön daha :)
Kocişim ben önce seni büyüteyim diyor haklı :1:

Allah bozmasın canım inşaallah bi ömür boyu sürer bu huzurunuz, mutluluğunuz:nazar::nazar: tabii bizim gibi bekarlara da nasib eder inşaallah dua et bize de hemi:26:
Bi h.sonum var valla en son ne zaman ev süpürdüm hatırlamıyorum bile.:1:
ooo sen benden de betermişin :1: valla benhafta içi evde pek olmadıım için hafta sonu evi dip köşe temizlerim bi de dağ gibi ütülerimiz olur onları yaparım yoksa anneeemmm :4::4: anladınız siz onu :34:
şaka bi yana anneme kıyamıyorum zaten hafta içi bi işe yaramıyom bari hafta sonu yapim diyom:17:

herkes evlilik tanışma hikayesini anlatmışş
ben de anlatcammmmm:52::52:

20 ağustos 2008:konuşmaya başladık
11 aralık 2008:nişan
23 şubat 2009: resmi nikah
1 ağustos 2010:düğün

nikahla düğün arasından baya bi uzun süre varmış yahu:27:
nikahı tayin durumları nedeniyle yapmıştık..yani nişanlı gibi devam ettik yine:1:
sonra okulumun bitmesini bekledik haziran 2010da mezun oldum ağustos 2010da da evlendik:31:
şöyle de bi durum var ben eşimi hep biliyordum
komşumuz olurdu kendisi:27:
ama aramızda 7 yaş var bizim
ben liseye giderken o üniversitedeydi haliyle
yazları falan gelirdi görürdüm hep
bir de o yaşlarda kendinden büyüklere ilgi daha fazla olur tabi:86:
ama o benden bihaberdi büyük ihtimal napsın üniversite okuyan geçn
liseli kızı:27::27:
ama istikrarlıymışım ki bişekilde bişeyler oldu sonradan. ben üniversiteye başladığımda yani
2007 senesinde o da benim farkıma varmış
ee büyümüş serpişlmişimyani:1:
ama bana açılması 1 seneyi buldu tabi:27:
Allah mutlu mesut etsin canım yaa :nazar::nazar: bozulmasın mutluluğunuz da huzurunuz da inşaallah darısı benim gibi bekarların başına:34:
:2:selam kızlar inanki 3.günüm bugün ve hala çok hastayım,dün ölüyorum sandım karın ağrımdan,2saat sürdü bişeyler uyguladık geçti,ama halsizlik kırıklık hepsi devam ediyo,şimdi çocukları uyuttum bi girip yazayım dedim çok üzgünüm,ama gerçekten çok hastayım,,,en önemli şey sağlıkmış şimdi daha iyi anlıyorum herşey boş geliyo,,:5:oyüzden herşeye ara verdim iştah falanda kalmadı zorla yiyebiliyorum ama bukadar hastalığıma rağmen hersabah tartıya çıkıyorum eşimde bana nerdeyse ölüceksin hala tartı peşindesin diyip duruyo:26: haklı ama,nnapiyim dayanamıyorum:25:
bugün dr'a gidip ilaçlarımı aldım inşallah tekrar sağlığıma kavuşurum görüşmek üzere kızlar kendinize aman ha dikkat edin:5::5:

çook geçmiş olsun canım şimdilik boşver sen kiloyu falan sağlığınla ilgilen ye iç dinlen keyfine bak :34::29:
kızlarr yaaa hepiniz eşlerinizle tanışmalarınızdan bahsetmişsiniz.konuya biraz geç kalmışım ama ben de yazmak istedimm:9:
görücü usulü oldu bizim evliliğimiz ilk annesigil gelip beğendiler uzakta oldugu için ilk
8 mart 2009 nette gördük birbirmizi
17 mart 2009 ilk yüzyüze görüşmemiz
20 mart 2009 nişan
26 eylül 2009 düğün

ben dersaneye giderken 18 yaşında nişanlandım :17::1:
eşimle aramızda 9 yaş var başlaarda yaş konusunda tereddüt ettim ama çok şükür sorun yaşamadım.
şimdi 7 aylık bir kızımız var elhamdülillah çok iyi anlaşıyoruz.
benim de hayatımda verdiğim en iyi karar.

evli olanların allah arasını bozmasın bi yastıkta kocayalım inşallah :1:
evli olmayanlarıda allah iyilerle karşılaştırsın deger kıymet bilenlerle olmayı nasip etsin inşallah.....

amin canım allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar::nazar: ben bi bekar ve evlilikten korkan biri olarak sizin gibi mutlu evlilikler yapmış olanlardan dua istiyorum:17:
çünkü bu işler nasip kısmet işi ne olacağı belli olmuyo yani

:21::21:

:4::4: gecen hafta artidaydin canim :20: bu hafta seni artida görmek istemiyorum :47::38:

[/B]
bu hafta da artıda olaym p.tesiden sonra bana ne derseniz deyin olmaz mı:26::26:

Görümce değilmisin söyle bi tane daha örsün :27:
Ne fenayım ya :60:

Kuzeyyy Güneyyyyy:23::23:
çok pis görümce olurum:37:
yok ya abimi pek paylaşamasam da yine de kötü davranamıyorum gelinciğe.. atkıyı da beceremedim aynı modeli ben de başka bi model yapıyorum:6::6::6::6::6:

herkese günaydın kıslar :3::3:
bugün gene okuldayımm:55:
iki gündür doğru düzgün giremedim ödevler başladı onlarla boğuşuyorum bi de bu dönem fazladan ders aldım aklımca okulu bu şekilde önceden bitirmiş olcam da be kızım önce bi kendine sor sende o dersleri kaldıracak kapasite var mı die ama nese işi işten geçti :37:
bu arada hamileleri de kutluyoru yanlış hatırlamıyosam arzu ablayla ayşe ablaydı. :46::46:allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin:nazar::nazar: darısı bebiş isteyenlerin başına. nese ben bi geçmişe dalim hepsini okuyamicam ama okuduğum kadarıynan artıkın ben uçtummm:10:
kızlar bu arada be 20 yaşındayım merak ettim acaba burda benim yaşıtım var mı :44: sadece meraktan tabii yanlış anlaşılma olmasın :29:
21 :)) bi de 19 var sanırım en gençler biz oluyorz.. :8::8:

bu hafta da artıda olaym p.tesiden sonra bana ne derseniz deyin olmaz mı:26::26:

çok pis görümce olurum:37:
yok ya abimi pek paylaşamasam da yine de kötü davranamıyorum gelinciğe.. atkıyı da beceremedim aynı modeli ben de başka bi model yapıyorum:6::6::6::6::6:

21 :)) bi de 19 var sanırım en gençler biz oluyorz.. :8::8:

galiba öyleyiz :1::1::1: onlardan öğrencemiz çook şey var ilk olarak erkekler nasıl yönetilir :1::1::1:

herkes evlilik tanışma hikayesini anlatmışş
ben de anlatcammmmm:52::52:

20 ağustos 2008:konuşmaya başladık
11 aralık 2008:nişan
23 şubat 2009: resmi nikah
1 ağustos 2010:düğün

nikahla düğün arasından baya bi uzun süre varmış yahu:27:
nikahı tayin durumları nedeniyle yapmıştık..yani nişanlı gibi devam ettik yine:1:
sonra okulumun bitmesini bekledik haziran 2010da mezun oldum ağustos 2010da da evlendik:31:
şöyle de bi durum var ben eşimi hep biliyordum
komşumuz olurdu kendisi:27:
ama aramızda 7 yaş var bizim
ben liseye giderken o üniversitedeydi haliyle
yazları falan gelirdi görürdüm hep
bir de o yaşlarda kendinden büyüklere ilgi daha fazla olur tabi:86:
ama o benden bihaberdi büyük ihtimal napsın üniversite okuyan geçn
liseli kızı:27::27:
ama istikrarlıymışım ki bişekilde bişeyler oldu sonradan. ben üniversiteye başladığımda yani
2007 senesinde o da benim farkıma varmış
ee büyümüş serpişlmişimyani:1:
ama bana açılması 1 seneyi buldu tabi:27:
çelik'in bir parçası aklıma geldi komşu kızı diye sanırım hatırlayamadım
Allah her daim mutlu mesut sağlıcaklı evliliğinizi sürdürmeyi nasip etsin canım:16:

geçmiş olsun tubacım

Kızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca:1:
yoksa yoksaaaaa evlilik teklifi mi geldi yada geliyor yada nişan hıhhhhh:27:
canımcım bernardoyu kullanmadım ama karacanın yemek takımını, çatal bıçak zımbırtı takımını, tencere tak almıştım
lakin tencereleri dandik çıktı kulpları yanıyor sinir oldum
1 sene daha kullanıcam atacam onları okadar para saydım
bide adı var karacaymış
insanları kandırıyorlar

İyi akşamlar kızlar. Bugünkü menüm:

01.03.2012
06:50 de uyandım. 1 bardak ılık su ve 2 kuru kayısı
07:15 kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin, domates salatalık, yeşil çay, 1 kk peynir
Ofiste çok yoğundum ara öğünü kaçırdım
13:00 öğle yemeği: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, salata
15:30 ara öğün: 1 avuç kadar beyaz leblebi
18:00/18:30 gibi bir ara öğün daha yaptım mide boş kalmasın diye, 1 kepekli galeta veee 3-5 fındık
İşten anca gelebildiğim için 20:50 akşam yemeği: yağsız tavada kızartılmış 6 minik köfte, salata, 3 yemek kaşığı yoğurt

Fark ettim ki bugün hiç meyve yememişim, saat 11 gibi 1 kivi yiyebilirim belki, sonra da 1-2 kaşık yoğurt.
Geç yatayım bari bugün, geç saatlere denk geldi yemek :19:

fatmagülün suçu ne bize neler yaptı:31:
yine sessiz sakin bi forum:120::120::120::120::120:

Back
X