70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım normal ev yapımı elma sirkesi
NASIL YAPILIYOR DİCEMDE SİRKE DİYİNCE BEN
Bİ GERİ GELİYORUM NEDENSE KORKUYORUM İÇMEYE
kizlar ay deliricem ne olur bisey söyleyin ne yapayimda gelsin su regl zikkimi ya :14:

off bir tabak makarna yedim simdi ekmekle ya sürekli biseyler yiyorum hepde karbonhidratli seyler istiyo canim off hic iyi degilim ben :14: negüzel dikkat ediyordum ne oldu böyle Allahim yaa:14: hic yapamiyorum son günlerde :14:ne olur bisey söyleyin bana ne yapayim benn :14::14:
:1::1:BENİMDE REGL YAKLAŞIYOR 2 3 GNDÜR HERŞEY CANIM İSTİYOR ÖZELLİKLE BUGÜN BÜTÜN MEYVE VE PASTALARI YEMEK İSTİYORUM:31::31::31:

çörekotunun iştah kapatıcı etkisi var mı acaba:26:
dünden kalan haşlanmış yarım karnabaharım vardı ya ona 4 kaşık kadar yoğurt koydum. biraz da çörekotu atayım dedim faydalı diye. ama tabağın yarısını bile yememişimdir belki doydum..
bi de kızlar tavuk köftesi kızartıyorlardı:50:
bi tanesini aldım peçetenin üstüne koydum iki tarafını da bastırdım çıkabildiği kadar yağını çıkartmaya çalıştım onu yedim 1 tane ama karnım davul gibi sanki dünyaları yemiş gibiyim

yemeklerden yarım saat önce yediğiniz çörekotu iştah kapatıyor ve sonuçta kilo verdiriyor.YEMEKLE BİRLİKTE YENİRSE NASIL ETKİSİ VAR BİLMİYORUM CANIM
soğan kaynatıp içerler, bana da yaptırmışlardı önceden ama bi dene istersen:26:
ÖĞĞĞ ÇOK KÖTÜ BU YA

baktım fotolarına
topiğimizin hatunları birbirinden güzel valla
tek kusur kiloooo
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
BİRİ BANA DA ALBÜM NASIL OLUŞTURULUR ANLATTSIN GARİ:54::54:

kızlar bitarif vereyim şuan yaptım fırında pişmesini bekliyorum yağı az olursa diyet olabilir diye düşünüyorum

Malzemeler
(2 kişilik)

2 adet tavuk but
2 patates
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı salça
3 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
karabiber, pul biber, kişniş
2 diş sarımsak

Hazırlanışı

Borcama butları alacak ve sarabilecek kadar geniş olan yağlı kağıdı serin. Butları yerleştirin. Diğer tarafta bir kasede yoğurt, salça, zeytinyağını (2 çorba kaşığı),tuzu,sarmısaklarları ve istediğiniz baharatları karıştırın (ben kullandıklarımı yazdım) Butların üzerine güzelce sürün. Patatesleri soyun ve küp küp kesin ve yağlı kağıda onları da koyun. Üzerlerine tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını gezdirin. Azıcık pulbiber serpin. Yağlı kağıdı paket yapar gibi kapatın. Borcamın üzerini de folyo ile kapatın. Sonra da üzerini açıp 10 dk 200 derecede kızartın (bu noktada dikkat edin. Sos yoğurtlu olduğu için çok çabuk kızaracaktır.).Afiyet olsun.
AFİYET OLSUN CANIM ELLERİNE SAĞLIK KİŞNİŞ NASIL Bİ TAT VERDİ YEMEĞİNE

ben bi evleneyim okul bitsin filan da hamile kalmaya çook var o zamana kadar zayıflamış olurum inşallah:31::31:
AY CANIM EVLENİNCE ÖZELLİKLE DİKKAT ET OZAMNDA ÇOK KİLO ALINIYOR BENİM GİBİ EŞİN İŞE GİTTİKÇE HOMİNİ GIRTLAK YİYİNCE :50::50::50:DAVUL GİBİ OLİVERİ:9::9::9:

ben bugün makarna yemek istiyorum
çok özledim
pazar hatrına olsun diyorum
siz ne dersiniz?
3 kaşık makarna, 2 tavuk baget 2 ince elma dilim patates, 1 küçük biber yesem 1 bardak ayran bide
çokmu kızlar yaaa
yazınca birden çok gibi geldi ama eminim az bile :9:
CANIM BENİM DİYET DOKTORUM PİLAV VE MAKARNA İÇİN 2 YADA 3 KAŞIK SEBZE OLUNCA 4 5 KAŞIK YEMEMİ ÖNERDİ ÖĞLE AKŞAM AYRIMI YAPMADAN BEN BUNLARLA GEÇEN YIL 13.5 KİLO VERDİM BU SEFERDE AYNI ŞEKİLDE UYGULUYORUM

slm kızlarr
işte bugünkü menümm
sabah:
1 bardak yeşilçay
1 dilim t.b ekmeği
3 dilim beyaz peynir
4 zeytin
bir kaç dilim domates
yarım simit
bir bardak şekersiz çay

ara: 1 cici bebe
ara: 1 tane kivi

öğle:
bir tabak kepekli makarna
3 kaşık yogurt

ara: yok

akşam:
bir kase special k

ara: 1 avuç beyaz leblebi.

1,5 lt su
bir bardak yeşil çay içerim...
YA BEN AKŞAM BU SPECİAL K YİYİNCE AÇLIKTAN ÖLÜYORUM :56::56::56:

:37::37:ay benim kocada mayali ekmek gibi gerci :9:

2:
HAHAH MAYALI EKMEK DAHA ÇOK KİLO YAPIYOR :1::1::1:

Sağlık olsun canım, bir şekilde buraya devamediyorsun. İnşallah istikrara gelip, bir düzene oturttuğun günler de olur:52::52:

Allah nazarlardan korusun, çok tatlısın, Allah bahtını açık etsin canım.

Evet canım, oldum ameliyat. Çok şükür 11 gün oldu. 1 hafta daha evdeyim. Şimdilik kilo durumları da iyi sayılır. Ameliyatta almadım yani, ama ipin ucunu bıırakmamak lazım. O yüzden biran önce aranıza katılayım ki, cozutmadan devam edeyim diyorum. Tabii ilk zamanlar o kadar az yemeyeceğim, o da bir gerçek. Güçlenmem lazım,çabuk yoruluyorum. İnşallah bugünler de geçecek.
Guatr canım, nodüller vardı da, ondan ameliyat oldum.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

[]

kizlar ben nasil toparliyacagim kendimi :105: eger bir kac günde

toparlayamazsam birakiyorum herseyi ..

bugün yediklerimin haddi hesabi yok :50: ..

bırakma yaa:50:
burda olmak moral vermiyor mu:26:
ben burda oldukça daha rahat tutuyorum kendimi..
bence sen adet ol sonra toparlarsın benimki bitmek üzere o yüzden böyle tutabiliyorum kendimi.. haftaya sen de iyice başlarsın canını sıkma:34::34:

Bugün pazar,serbest gün değil mi? Yoksa1 haftadır mı serbestsin sen:52::52: Bırakma, bırakma, yarın başlarsın tekrar.Zayıf hallerini hayal et.

Topik kalabalıklaşmış maşallah

buünkü menüm
sabah
1 domates
2 parça kaşar
2 parça beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1.5 tam buğday ekmeği
2 bardak çay
3 zeytin
2 dilim sucuk

ara

1 portakal

öğle

yok

ara

15 20 tane kuru üzüm
15 20 kadar tuzsuz sarı leblebi

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuk sote(etleri yemedim)

son olarak 1 sade soda
1 portakal(canım sulu şeyler istiyordu aslında 2.si fazla oldu):30::30::30:

ben geldiiiiim:3::3: çok kararlıyım ama yine tökezliycem bundada diye korkuyorum:25:,gaza ihtiyacım var kızlar el atın bakem:ssz:

NASIL YAPILIYOR DİCEMDE SİRKE DİYİNCE BEN
Bİ GERİ GELİYORUM NEDENSE KORKUYORUM İÇMEYE

yemeklerden yarım saat önce yediğiniz çörekotu iştah kapatıyor ve sonuçta kilo verdiriyor.YEMEKLE BİRLİKTE YENİRSE NASIL ETKİSİ VAR BİLMİYORUM CANIM

ÖĞĞĞ ÇOK KÖTÜ BU YA

AY CANIM EVLENİNCE ÖZELLİKLE DİKKAT ET OZAMNDA ÇOK KİLO ALINIYOR BENİM GİBİ EŞİN İŞE GİTTİKÇE HOMİNİ GIRTLAK YİYİNCE :50::50::50:DAVUL GİBİ OLİVERİ:9::9::9:

[]

ev yapımı olan o kadar keskin değil de kokusu işte kötü oluyor.. bir bardak sıcak suya(benimki pek sıcak olmuyor biraz ısıtıyorum) 1 yemek kaşığı sirke konuyor. 1 tatlı kaşığı kadar bal koyanlar da var sanırım. ılık ballı suyun kabızlığa etkisi var sirke de yağ yakıyor. eğer sirke istemezsen ballı limonlu su da yapabilirsin bu şekilde ;)

ben de çörekotu koydum resmen yiyemedim demek bundanmış.. sağol canım..

soğan suyunu ben de ilk içtiğim zamanlarda çok kötü gelmişti.. ama alıştım sonradan değişik bi tadı var gerçi..

düşündüğüm insan eşim olursa inşallah beraber gideriz işimize:16::16::16:

[sıze=3]ben geldiiiiim:3::3: çok kararlıyım ama yine tökezliycem bundada diye korkuyorum:25:,gaza ihtiyacım var kızlar el atın bakem:ssz:[/sıze]
hoş geldin tricim
ev yapımı olan o kadar keskin değil de kokusu işte kötü oluyor.. Bir bardak sıcak suya(benimki pek sıcak olmuyor biraz ısıtıyorum) 1 yemek kaşığı sirke konuyor. 1 tatlı kaşığı kadar bal koyanlar da var sanırım. ılık ballı suyun kabızlığa etkisi var sirke de yağ yakıyor. Eğer sirke istemezsen ballı limonlu su da yapabilirsin bu şekilde ;)

ben de çörekotu koydum resmen yiyemedim demek bundanmış.. Sağol canım..

Soğan suyunu ben de ilk içtiğim zamanlarda çok kötü gelmişti.. Ama alıştım sonradan değişik bi tadı var gerçi..

Düşündüğüm insan eşim olursa inşallah beraber gideriz işimize:16::16::16:

rica ederim canım ballı limon daha ii benim için onudamı ılık suya koyup içmem gerek birde aç karnına mı :26:

bırakma yaa:50:
burda olmak moral vermiyor mu:26:
ben burda oldukça daha rahat tutuyorum kendimi..
bence sen adet ol sonra toparlarsın benimki bitmek üzere o yüzden böyle tutabiliyorum kendimi.. haftaya sen de iyice başlarsın canını sıkma:34::34:

Bugün pazar,serbest gün değil mi? Yoksa1 haftadır mı serbestsin sen:52::52: Bırakma, bırakma, yarın başlarsın tekrar.Zayıf hallerini hayal et.

ben geldiiiiim:3::3: çok kararlıyım ama yine tökezliycem bundada diye korkuyorum:25:,gaza ihtiyacım var kızlar el atın bakem:ssz:

Yarın tekrar başlarsın canım, sıkma canını.
Ben yatıyorum kızlar, iyi geceler geleceğin çıtırları:27::27:

bir haftayida gecti böyleyim ne bulsam yiyorum

gecen ay bukadar olmamisti 36. günüm oldu regl hala yok:50:

2 tane aspirin birden ictim hala yok :50:

bilmiyorum hic iyi degilim karnimi gören 6 aylik hamile sanir

ahh triendy im benim ekndime faydam yokki ben galiba pes ettim :14::14:

ne oluyor oy:20:
topikçenek diyeti mi bırakıyonuz kendinize gelin hooppp:19:
ben daha yeni gaza geldim beni de yoldan çıkarmayın :37::37:
canınızı sıkmayın kaçırsak da sonrasında toparlayabiliriz üzülmeyin ve diyete devam edin..
herkesin hayalleri var, yaz tatili var, tanıdıklarının düğünleri filan var.. o zamanlarda çıtır mı olmak istiyosunuz yoksaa yiyip yiyip dombik olmak mı:20::20:
hadi canlar halledebiliriz bence:34::34:

hoş geldin tricim

rica ederim canım ballı limon daha ii benim için onudamı ılık suya koyup içmem gerek birde aç karnına mı :26:

evet canım sanırım onu da ılık içiyorlar.. sabah aç karnına iç biraz oyalan sonra kahvaltını yap..
ben eskiden diyetisyene gitmiştim. o da bana sabah kalkınca 2-3 kuru kayısı yememi ve ılık su içmemi söylemişti. bu sırada okul için hazırlanmamı böylece 10-15 dk hareket etmiş olmamı sonra da kahvaltımı yapmamı söylemişti...

salata mı 600 kalori? yok canım neden? :44: eşimle birlikte yedim canım...:56:
bulgurun kalorisi yüksek k.hidrat oranı yüksek 100 gr bulgur 371 kal..
1 yk zeytinyağı 127 kal..
1 ceviz 27 kal.
sen kaç tane koydun bilmiyorum ama.
yeşillikler kal açısından oldukça düşük..
diyet salatalarının vazgeçilmezi ve bütün salataların da.
ikiniz yediyseniz çok değil sanırım..
zerra sen nasil kalori hesabi yapiyorsun canim ya :26:ben bi hesap yapayim desem cikamiyorum isin icinden ..
canım bi site var ordan giriyorum üye oldum aslında ordan kalori hesaplayınca daha iyi veriyordum kendimi kontrol edbiliyorum..bu aralar bıraktım kilo aldım ..
mesela buldur pilavı yapcam..tartım yok..göz kararı artık..
1 su bar bulgur içine ne koyuyosam 1 yk sıvı yağ sarmısak yeşil biber salça tek tek kalorilerini giriyorum siteden..
yemek pişince tencereye şöyle bi göz gezdiriyorum ben bu yemeğin kaçta kaçını yiyorum diye..
diyelim1/5 ni yiyorum toplam hesapladığım kalori miktarını bölerek yediğim yemeğin kaç kal olduğunu buluyorum..
yalnız ev dışında yediklerim için zor oluyo neyi ne kdr kulandıklarını bilmediğim için..
ama sitede ona yakın bişeyler bulunuyo aşağı yukarı hesap tutuyo..
belli bi zaman sonra ne kaç kal öğreniyo insan zaten..
Teşekkürler canım.
Kızlar hayatınız nasıl gidiyor anlatsanıza, accık muhabbet edek be ya. Benim evde iyi gidiyor şimdilik. Evde olmak çok güzel. Havalar da ısınmaya başladı, inşallah zayıf zayıf gircez yaza.

biz iyiyiz canım..
evet evde olmak güzel ..17 aydır evdeyim işten iyice soğudum
eşim arada ağzımı arıyo başalsanmı gibi diye ama ıhh istemiyorummmmmmmm..
ekime kdr hakkım var kullanıcam inşllh..

evet canım sanırım onu da ılık içiyorlar.. Sabah aç karnına iç biraz oyalan sonra kahvaltını yap..
Ben eskiden diyetisyene gitmiştim. O da bana sabah kalkınca 2-3 kuru kayısı yememi ve ılık su içmemi söylemişti. Bu sırada okul için hazırlanmamı böylece 10-15 dk hareket etmiş olmamı sonra da kahvaltımı yapmamı söylemişti...
saol canım bilgiler için umarım yarın unutmam denemek istiyorum çünkü sonuç alırsam yazarım sana

ben nisan 15 gibi memlekete gidiyorummmm
anneme dedimçoook zayıfladım eridim bittim
tamam zayıfladım ama okadarda değil
sırf yalan çıkmamak için acaip gaza gelmiş bulunuyorum:27:
tab ibaşka bisürü faktör var..mesela başka hiçbişeyime kusur bulamayıp
benle yanyana bile gelemeyecek insanlar kilom hakkında yorum yapma hakkını buldu hep buzamana kadar..
tek zayıf noktam kilo konusuydu çünkü ama artık bunlara göz yummayacağım
siz de böle düşünün buzamana kadar yedik ne olduu ?? koca bir hiççççç....

saol canım bilgiler için umarım yarın unutmam denemek istiyorum çünkü sonuç alırsam yazarım sana

tamam tatlım dene bakalım inşallah faydasını görürsün:34:
istersen yatmadan önce de limonlu su yap iç. bal koyma.
yani bunlar sadece benim tavsiyelerim inşallah yanlış bişey söylemiyorumdur :26:
yanlış olduğunu bilen varsa söylesin lütfen:26:

kızlar arada yazıyorumda bugün yine salata yağ mevzuu geçmiş..
eğer salata yediğiniz öğünde yediğiniz başka bi yemeğe sıvı yağ eklememişseniz
salatanıza muhakkaakkkkkk 1 tk sıvı yağ ekleyin..
çünkü yağda eriyen vitaminler(A,D,E,K)anca bu şekilde emilerek vücuda yararlı hale gelir..
hatta çocukları olanlar bilir bebeklik dönemlerinde D vitamini kullanılır..
bu vitaminin içeriğindede extradan yağ konmuşturki bebişin işine yarasın vücut tarafından emilsin...
ne gerek 1tk olmuş olmamış gibi ifadeler kullanılmış .lütfen bilmeden yanlış bilgiler sağlığımızı olumsuz etkilicek bilgiler vermeyelim arkadaşlar..
lütfen kimse alınmasın burada sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz o yüzden paylaştım kızlar..
:32:aynısını bende yazdım sabah e yani doğru olan var olmayan var,kesinlikle yağ şart:36::16:

kız noluyo bakiim,ne bırakması ,toplarsın,hemen bugün çozuttum diye ne bu celal:47:yapma,bişey olmaz de yoluna aynen devam et,daha önünde 1hafta var,hafta sonu herkez çozutuyo sonrasında dengelemek olmasa yanmıştık dimi ama hadiii:13:
hoş geldin tricim

hoşbulduuuk:32:
ılık içmen gerek tabiki e bide aç karına şarttt:7:

ne oluyor oy:20:
topikçenek diyeti mi bırakıyonuz kendinize gelin hooppp:19:
ben daha yeni gaza geldim beni de yoldan çıkarmayın :37::37:
canınızı sıkmayın kaçırsak da sonrasında toparlayabiliriz üzülmeyin ve diyete devam edin..
herkesin hayalleri var, yaz tatili var, tanıdıklarının düğünleri filan var.. o zamanlarda çıtır mı olmak istiyosunuz yoksaa yiyip yiyip dombik olmak mı:20::20:
hadi canlar halledebiliriz bence:34::34:

kim bırakıyoo diyeti nen:47:parçalarım onu:1:
valla ben daha yeni başladım kilo verme azmine tekrar asla bozmam,9nisana kadar zamanım var,ve planlarımı yaptım hergün uyucam inşallah gidicek 5kilo:16::46::46:

Son düzenleme:

aspirin bazi kadinlarda geciktirme yapar.sogan suyu gercekden iyi cözüm dene saba ac karnina.eger regl düzensizligin varsa bu kilo almanida etkiler bir doktora git

[sıze=3]ne oluyor oy:20:
Topikçenek diyeti mi bırakıyonuz kendinize gelin hooppp:19:
Ben daha yeni gaza geldim beni de yoldan çıkarmayın :37::37:
Canınızı sıkmayın kaçırsak da sonrasında toparlayabiliriz üzülmeyin ve diyete devam edin..
Herkesin hayalleri var, yaz tatili var, tanıdıklarının düğünleri filan var.. O zamanlarda çıtır mı olmak istiyosunuz yoksaa yiyip yiyip dombik olmak mı:20::20:
Hadi canlar halledebiliriz bence:34::34:
[/sıze]
güzeldi motive :46::46::46:

ben nisan 15 gibi memlekete gidiyorummmm
anneme dedimçoook zayıfladım eridim bittim
tamam zayıfladım ama okadarda değil
sırf yalan çıkmamak için acaip gaza gelmiş bulunuyorum:27:
Tab ibaşka bisürü faktör var..mesela başka hiçbişeyime kusur bulamayıp
benle yanyana bile gelemeyecek insanlar kilom hakkında yorum yapma hakkını buldu hep buzamana kadar..
Tek zayıf noktam kilo konusuydu çünkü ama artık bunlara göz yummayacağım
siz de böle düşünün buzamana kadar yedik ne olduu ?? Koca bir hiççççç....
canım nisan 15 e kadar daha nerden baksan 1 ay var ozamna kadar 3 4 kilo daha verirsin seni 60 yada 59 ile anneciğine göndeririz yalanın çıkmaz üzülme ama pizza makarna yok :1:

bend eçok yedim yemicem dedim yedim ama yarından itibaren tam gaz devam bırakmak yok tombul tombul mu dolancan ortalıkta yoksam...:47::47::47:
Topik kalabalıklaşmış maşallah

buünkü menüm
sabah
1 domates
2 parça kaşar
2 parça beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1.5 tam buğday ekmeği
2 bardak çay
3 zeytin
2 dilim sucuk

ara

1 portakal

öğle

yok

ara

15 20 tane kuru üzüm
15 20 kadar tuzsuz sarı leblebi

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuk sote(etleri yemedim)

son olarak 1 sade soda
1 portakal(canım sulu şeyler istiyordu aslında 2.si fazla oldu):30::30::30:
ne güzel paza menün olmuş canım ..afiyet olsun..
hadi bakem nıınnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

hep düzensiz mi olr ki..
strese girmende etkiler unut regli unut regli.....

Back
X