• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:60::60: dilek in protein listesi canim :9: ay dilek göndermeme birsey demez ama yinede sorayim:40:
dilek :3: senin listeyi göndereyimmi fistik :3:
ızıızn werr ıns cuma 67 cıkarım belkım:9::9:
günaydın kızlar :54:

suzii sabah sabah ne güldüm sana ya :16::16::16:
gunayddıııııııııııııııııııınnnnn
ay nerde nerde haniiiiii :111: :27::27::27:

aynaya bak hayatm gorecksın bzden baska menken olablır mı hıc :1::1::1::1::1::1::1::32:

ben findika bayilirim zaten sagol fistik :54: 10 tanesi yirim ben onlari bende sanediyorddum findik cok kalorili birsey :86:
findik su beyaz olan dimi :17: su yesil kabuklunun adi neydin :44:onuda yiyebilirmiyim :17:

Ay benle pazrlık etmesene şekerim ya.
Beyaz olan fındık kabuklu olan antep fıstığı.
Doktorun dediğini yapppp Suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.:9:

dilek sey :17: pazartesi tartildim 76 cikdi tarti :43: dedim icimden dur suzan panik yapma umursamadim 2 gündür senin listeden yapiyorum bugün baktim 74.0 daha iki günüm var tartilmaya bacayi kurtarirmiyim sence :18:

:ssz::ssz::ssz:

ayy günaydin canimmmm:3: menken diyen dilerini yirim :9:

2 kilomuuuuuuuu :53::53::53::53:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

anaaaaaaammm devaaaaaaaaammmmmmmmm ozamaaaaaaaannnnnn

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

:60::60: dilek in protein listesi canim :9: ay dilek göndermeme birsey demez ama yinede sorayim:40:
dilek :3: senin listeyi göndereyimmi fistik :3:

At canım:54:

dilek sey :17: pazartesi tartildim 76 cikdi tarti :43: dedim icimden dur suzan panik yapma umursamadim 2 gündür senin listeden yapiyorum bugün baktim 74.0 daha iki günüm var tartilmaya bacayi kurtarirmiyim sence :18:

:ssz::ssz::ssz:

ayy günaydin canimmmm:3: menken diyen dilerini yirim :9:

Te Allah'ım ya artık 6 yı göremezsen harbiden yuh dicem sana suzi.

gunaydın menkenn hatunlar:54::54::54::54:

Günaydın şeker.:3:

aynaya bak hayatm gorecksın bzden baska menken olablır mı hıc :1::1::1::1::1::1::1::32:
bakiyim bacim
aaaa :30: evet benim bi sagdan bi soldan toplamda iki manken cikar bacim :9::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9:

günaydin seker :3:
dilek in ex ortisi :27: ortilikler fes edildi ya ondan dedim :1: gerci benimde bi aralar ortilerim vardin nereye kayboldular bilmem :30:
nerelerdesin canim sen :48:
niye güldün giii :27:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

suziiiiiii

bu ne buuuuu
1 Mart`da 69 kiloyum!Bahane artik yok... bakim sebepiyle mayis a ertelendi.

bide panik yok suzi varrr

:1: tamam zaten kim ugrasacak onlarin kabuklarini soymakla :37:
2 kilomuuuuuuuu :53::53::53::53:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

anaaaaaaammm devaaaaaaaaammmmmmmmm ozamaaaaaaaannnnnn

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:52::52: haftasonu cok kacirmisdim da ayipdir söylemesi :17::18: börekler pastalar havada ucusdu ama bahanem var arkadasim oturmaya geldi cat kapi hazirliksiz yakalandim :17:
ama simdi siz deyince güzel olmus haftasonundan birsey kalmamis :118: birde cumaya eksi cikarsam demeyin keyfime :21:

kızlar ya biyerde kilo vermenin yolları diye bi yazı vardı 50 madde vermiş,ve biri çok dikkatimi çekti,sizce doğrumu buu,eğer gerçekten öyleyse biz burda boşuna kilo vermeye çalışıyoz:ssz::1:

41- Diyetle ilgili konuşmayı yasaklayın.
Bir şeyi ne kadar çok konuşursanız, bu hayatınızı o kadar etkiler. Başka insanlarla diyetiniz ve beslenme tarzınızla ilgili konuşmaları kendinize yasaklayın. Eğer sözü açılırsa nazikçe konuşmak istemediğinizi belirtin. Kilolarınızı sessizce ve kendinize özel verin.:31:

eh araya şunuda sıkıştırayım bu çok doğru kanımca
:40:

49- Kendinize karşı katı olun.
Gerçekten ” bir kereden hiçbirşey olmaz” mı? Belki de bunun için kaybetmeye çalıştığınız 2-3 kilo var. Canınız dondurma çektiğinde veya canınız spor yapmak istemediğinde “hayır” demesini bilin... Kendinizi biraz zorlamanız, kilolarınızın kaybolmasını çabuklaştıracaktır.

:41:işte bu çok doğruuu:41:

Canım o madde kesinlikle doğru ama burada değil..Çünkü burada hepimiz diyetteyiz ve destek oluyoruz birbirimize, ama mesela ben aileme, arkadaşlarıma yani diyette olmayan insanlara söylediğimde destek olmuyorlar..Kendileri kilolu olmadıkları için "amaaaan boşver" fln gibi tepkliler alıyorsun ve garip bi duygu bilmiyorum..Ben artık miğdemde problem var fln dicem soranlara hayatta söylemem :111:

tatlim nasil gecti is gorusmen? hakkinda hayirlisi olur isallah..bu arada hangi bolumden mezun oldun?

Canım ben işletme mezunuyum, iş olmadı çünkü , pazarlama ağırlıklı bi iş benim şu an tercih ettiğim şey değil.. Çünkü liseyide bilgidayar programcısı olarak bitirdim. Bugün öğleden sonra bir görüşmem daha var bakalım..:30:

ahhh trendy ahhhh bana ne olduysa o 41. maddeyi yapmadigim icin oldu konustumda konustum simdide al iste 2 haftadir artilardayim :5:

siz nasil cevap veriyosunuz kizlar ya gerci benim herkes diyet yapdigimi biliyo artik masallahda

ne yapayim ya yalan söyliyemiyorum :26:

simdi ne desem ??

Bebeğğim bi ton kandırmaca var :1:

* Ben bugün baya yedim ya çok sağolun..
* Karnım ağrıyo...
* Miğdemde rahatsızlık var çok tatlı- çok tuzlu- hamur işi - çok yağlı (duruma göre neyse) yiyemiyorum..

vs. vs. daha bulurum kız istersen , bunlar işine yaramazsa :1:

menüm

sabah

nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)

ara

elma

öğlen

sucuklu yumurta
yeşil salata
3d.tam buğday ekmeği(kızarmış)
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt

ara

portakal(yarım)

akşam

nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)

2saat sonra

adaçayı
form çayı

toplam 3lt su

nesfitler 5ç.kaşığı haaa:((

ve bi dolu egzersiz ve zumba dansıı
:8:

Ben 3 yemek kaşığı nesfit koyuyorum yaa çok mu ki :18:
Beğendim menüyü bu arada :16:

- - - -- - - - - -

HEEEEY GÜNAYDIN KIZLAR, YENİ BİR GÜN OLEY OLEY OLEY ...BENİM BUGÜN İŞ GÖRÜŞMEM VAR ÇOK GERGİNİM ŞAHSEN AMA ONUN DIŞINDA HERŞEU OKEY..BACAĞIMDA Kİ HASARDAN DOLAYI DA HAFTASONUNA KADAR YÜRÜYÜŞE GİTMEYECEĞİM...
SİZLER NABIYONUZZ :16:

At canım:54:

Te Allah'ım ya artık 6 yı göremezsen harbiden yuh dicem sana suzi.

Günaydın şeker.:3:
:17: ay :1:aklima hülya avsarin yetenek sizinizde yuh artik dediyi geldi :52: yoksa bende mi bi yetenegim :111:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

suziiiiiii

bu ne buuuuu
1 Mart`da 69 kiloyum!Bahane artik yok... bakim sebepiyle mayis a ertelendi.

bide panik yok suzi varrr
:77: baktim martda kivranmaya basliyorum mayis a cekdim ama mayis da istiyom 6 yi istiyom :101:
Canım burda olmasa da msnden devam ediyoruz biz.
Onu bırakmaya niyetim yok benim.:70::70:
ben buraya takilali msni face i unuttum :27: az mi domates patlican ekiyordum tarlamda :52:
hayalet gibi aşagıdan takip ediyorum :27:
canim özletme kendini :54: birde senin arkadas vardin hmmm incelemzki ydin nicki sanirsam o napiyo :44:

Back
X