70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
yoğurt + nesfit 1 kase
şekersiz çay

Ara:
yok

Öğlen:
1 tabak mercimek çorbası
1 kase salata
3-4 parça tavuk

Ara:
1 portakal
1 kahve

Akşam:
1 kase nesfit + yoğurt
Yeşil çay 1 bardak

:53: iyi dayanıyoom haa !

bugünki menüm:
kahvaltı:
1 dlm köy ekmeği
1 tk taze krema peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 sb süt
1/2 yerli muz
1/4 dlm elma

ara: 4 parmak kalınlığında cevizli sucuk

öğle:

sucuklu yumurta,
7 yeşil zeytin
1 dlm köy ekmeği

ara:

4 parmak kalınlığında cevizli sucuk

akşam:

4 yk taze fasulye
tavuk sote
2 yk yoğurt
1 kase mercimek çorbası
bol salata
1 dlm ekmek yemeyi planlıyorum

ara: fındık badem, veya meyve süt

bi çene çalışıyor zaten
başka bi action yok bizde:1:
saçla falan da uğraşıldıysa kesin bunalım belirtsi
çünkü ben de düşünüyorum kesim boya falan:27:
ne renge boyadın?

karışım yaptım renkleri:9:
çikolata kahvenin bi açık tonu gibi monam çok beğendim güzel oldu ama hala
depresyondayım:ssz:

sagolun kizlar :14: kafamin ici song song ediyor resmen :14: ne yapcam ne edcem bilmiyorum :14:
ona verdigim 12 yillima yazik :14: onun beni aglatigi kadar kimse aglatmadi beni :14: normalde gülmeyi seven enercik bir insandim sinir hastasi etti beni :14:

ne denirki bilmedim suzim allah yardımcın olsun

bugünki menüm:
kahvaltı:
1 dlm köy ekmeği
1 tk taze krema peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 sb süt
1/2 yerli muz
1/4 dlm elma

ara: 4 parmak kalınlığında cevizli sucuk

öğle:

sucuklu yumurta,
7 yeşil zeytin
1 dlm köy ekmeği

ara:

4 parmak kalınlığında cevizli sucuk

akşam:

4 yk taze fasulye
tavuk sote
2 yk yoğurt
1 kase mercimek çorbası
bol salata
1 dlm ekmek yemeyi planlıyorum

ara: fındık badem, veya meyve süt

Bu da diyet menüsüyse bende neyim.
Şekerim naptın sen?
Sabah kahvaltını ediyorsun zaten meyve yemende ne ola ki?
Muz bide.
Muzun yarısını yiyince seviniyoruz biz.
Ceviz yiyebilirsin 2 tane. Cevizli sucuk değil.
Sucuklu yumurta da sabah yiyebilirsin.
Köy ekmeği de bizim köydeki ekmekler büyük oluyorsa vay haline.
Akşam taze fasulye yiyorsun zaten.
Soteye ne gerek var?
Ekmek yeteri kadar tüketmişsin zaten.
Aran gene bol maşaallah.

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
yoğurt + nesfit 1 kase
şekersiz çay

Ara:
yok

Öğlen:
1 tabak mercimek çorbası
1 kase salata
3-4 parça tavuk

Ara:
1 portakal
1 kahve

Akşam:
1 kase nesfit + yoğurt
Yeşil çay 1 bardak

:53: iyi dayanıyoom haa !

Ben sürekli nesfit yenilmesi taraftarı değilim canım.
Baştan söyliyim.
Vücudunun her besine ihtiyacı var.
Sebze, et, tavuk, salata.
Bu kadar kısarsan yılabilirsin ben uyarayım da.

:60::60::60: koptum yaaaaaa
görüşmezmiyiz hiç yapamaz bensiz:27:
hem o şerefe nail olmalı en kısa sürede:60:

Ay şekerim aklıma geldikçe gülüyorum bende:1:

güle güle kullan canım. bende siyah yapacam yeniden. kızıldan şimdilik vazgeçtim.
kızlar ağdacı dediniz aklıma geldi yav ben gidem de şu bacakları bir şey edem orman oldu :52::52::52:
ben kaçtııııııım akşam gelirim gene yemek falan işlerim var öptüm hepinizi

güle güle kullan canım. bende siyah yapacam yeniden. kızıldan şimdilik vazgeçtim.
kızlar ağdacı dediniz aklıma geldi yav ben gidem de şu bacakları bir şey edem orman oldu :52::52::52:
ben kaçtııııııım akşam gelirim gene yemek falan işlerim var öptüm hepinizi

sağol canım:38:

Bu da diyet menüsüyse bende neyim.
Şekerim naptın sen?
Sabah kahvaltını ediyorsun zaten meyve yemende ne ola ki?
Muz bide.
Muzun yarısını yiyince seviniyoruz biz.
Ceviz yiyebilirsin 2 tane. Cevizli sucuk değil.
Sucuklu yumurta da sabah yiyebilirsin.
Köy ekmeği de bizim köydeki ekmekler büyük oluyorsa vay haline.
Akşam taze fasulye yiyorsun zaten.
Soteye ne gerek var?
Ekmek yeteri kadar tüketmişsin zaten.
Aran gene bol maşaallah.

Ben sürekli nesfit yenilmesi taraftarı değilim canım.
Baştan söyliyim.
Vücudunun her besine ihtiyacı var.
Sebze, et, tavuk, salata.
Bu kadar kısarsan yılabilirsin ben uyarayım da.

Ay şekerim aklıma geldikçe gülüyorum bende:1:
1 dlm ekmek dediğim , 50 kalori filan gelir herhalde avcumun içi kadar, köy ekmeği diliminin 1/4 ü. haluk saçaklının diyetiydi galiba, onun kahvaltılarında da meyve var. zaten muz parmak kadar onun da yarısını yedim, elma amasya, küçücük yani. cevizli sucuklarımn da cevizi bol üzümü azıcık , kalorisi de 120 civarı. (üzerinde yazdığına göre). bu öğlen yemeğim yoktu. en kısa ve protein ağırlıklı bu şekilde oldu. 40 dk aram vardı zaten. ben sizin gibi yapamıyorum. gözüm dönüyor sonra. herşeyden azar azar tüketmem lazım. mazeret mazeret, herşeye bir mazeretim var :-) bakalım ben bu tempoyla verebilecek miyim. bence veririm eskiden çok çok yerdim kilom da sabitlenmişti neredeyse oynamıyordu. en azından eskisine göre miktarları azalttım.

sütlü kahve yaptım kendime yzümede maske sürdüm acık keyif yapam ev pismiş amaaaaaan boşviiiir kociş gelmeden kendime çeki düzen verem dimi :16:

suziiiii canım bak benim eşiminde bir ara at yarışı alışkanlığı vardı. kızdım bağırdım ağladım yok vazgeçmedi. içinden gelmezse bırakmaz seni ve çocuğunu kaybedeceğini hissettir ona. bağırıp kızma gayet sakin ve soğukkanlı davran. ya tedavi ol yada bırakırım seni de aslında bunu dil ile söyleme hissettir.
utanmanı gerektirecek hiçbirşeyde yok. o utansın. aileleri araya koyma zaten. o sorunu daha da karıştırıyor. gayet soğuk mesafeli davran . gerekirse ayrılacağın izlenimini ver korksun senden .ne kdar kararlı olduğunu görsün

Seni anlıyorum canım hemde cok iyi...benim eltimde 4 sene önce gitti evden üstümde oturuyordu esimin abisi içkicinin kumarların teki ne ararsan var onda....olan cocuklara oldu 7 ve 15 yasında 2 kızı var sığındı annesine en doğrusunu yaptı bana kalırsa...çekilecek gibi değil ben biliyorum nasil bir ızdırap olduğunu....Rabbimmde sana yardımcın olsunnn...tedavi bir çözüm ama genellikle kolay kolay ikna olmuyorlar cok zor yani...ben biliyorum çünkü alkol tedavisi icin goturcektik ben alkolik değilim diyodu...offf offff suzimmmm isin cok zor arkadasım.....:50::50::50:

sitede sayfa ilerlemiyordun cikmak zorunda kaldim destekleriniz icin cok sagolun kizlar sakinlesdim biraz rahatladim yine sizi buldum icimi döküyorum allah razi olsun...
karakedim senin dedigin gibi yapacam artik cok yoruldum bankanin kodunu yine degistirdim isyerinden evdende bidaha girmem
ozaman giremez herhalde dimi kizlar :26: telefona da kod koydum kodsuz acilmiycak :59:
bursa86 canim o adimi atamiyorum bilmiyorum niye sevgidenmi aliskanlikdanmi ona alisdigimdan mi yanlizlikdan korkdugumdan mi cocuk babasiz kalir diyemi yoksa laf söz olur diyemi bilmiyorum kendimde bilmiyorum neden ayrilamadigimi :50:

1 dlm ekmek dediğim , 50 kalori filan gelir herhalde avcumun içi kadar, köy ekmeği diliminin 1/4 ü. haluk saçaklının diyetiydi galiba, onun kahvaltılarında da meyve var. zaten muz parmak kadar onun da yarısını yedim, elma amasya, küçücük yani. cevizli sucuklarımn da cevizi bol üzümü azıcık , kalorisi de 120 civarı. (üzerinde yazdığına göre). bu öğlen yemeğim yoktu. en kısa ve protein ağırlıklı bu şekilde oldu. 40 dk aram vardı zaten. ben sizin gibi yapamıyorum. gözüm dönüyor sonra. herşeyden azar azar tüketmem lazım. mazeret mazeret, herşeye bir mazeretim var :-) bakalım ben bu tempoyla verebilecek miyim. bence veririm eskiden çok çok yerdim kilom da sabitlenmişti neredeyse oynamıyordu. en azından eskisine göre miktarları azalttım.

Sen bilirsin:34:

08.00:2kuru kayısı domatesli biber(menemenin yımırtasız hali),2 dilim tb ekmeği 2 çatal peynir

10.30:5 tane siyah kuru üzüm

12.00:türk kahvesi

13.30:80 gram yağı süzülmüş ton balığıyla bol salata

17.00:1 küçükcük portakal

19.00:1 tabak ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt,salata

Son düzenleme:
dilekcim şu protein diyetindeki sabahki 2 yumurta bezyı dışında yiyebileceğim bi önerin varmı
ben haşlanmışyumurta hiç sevmiyorum hele bezını hiç yiyemiyorum
diyet güzelde okısmı uymadı bana:1:

dilekcim şu protein diyetindeki sabahki 2 yumurta bezyı dışında yiyebileceğim bi önerin varmı
ben haşlanmışyumurta hiç sevmiyorum hele bezını hiç yiyemiyorum
diyet güzelde okısmı uymadı bana:1:

Maalesef :))

08.00:2kuru kayısı domatesli biber(menemenin yımırtasız hali),2 dilim tb ekmeği 2 çatal peynir

10.30:5 tane siyah kuru üzüm

12.00:türk kahvesi

13.30:80 gram yağı süzülmüş ton balığıyla bol salata

17.00:1 küçükcük portakal

19.00:1 tabak ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt,salata

Güzelmiş:34::46:

zayıflama hapına zaten karşıyım. kesinlikle kullanmam.ama doktorumun verdiği tiroid için ilacımı kullanmak zorundayım :26:

onu kullanmazsan zaten zayıflaman çok zor olur canım.. hipotiroidiler kolay kilo alır:34: ilacını her gün düzenli kullan ki hormon seviyelerin yerine gelsin sağlıklı kilo veresin..

Back
X