• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimim:12:

23.03.2012
Başlangıç:79.8 kg:19:
Geçen hafta:58.7 kg:24:
Bu hafta:58.8 kg:62:(regl 2.gün bugün oyüzden bu sevinç çığlıkları
:1:yinede bütün hafta 59.1dim bugün geçen haftaya oranla 100gr artıdayım:23::24:)
Gelen:100gr:64:
Toplamda giden:21 kg:65::46:
Hedef:...55 kg:10:(9-10nisan)

insanmısın sen yaa:52::52::52:
maşallahh:46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam şekerlerrr:80:
bildirimim
başlangıç: 73
geçen hafta: 63.2
bu hafta: 62
giden: 1.200 gr
toplam giden: 11
hedef: 55

cnm bende calısıorum mesela sabhları ewde kahwltı yapıorum oglen we ara yemk ıcnde yanmda getırıorum aksmlarıda ekmeksız haf beslenmeye gayret edıorum sende bole yapablırsn hcde zorlanmıorum

heyy masllah hatuna bak yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

akşamları evet hafif yemeliyim çok acıkıorumda pek beceremiorum ama yanımda form bisküviler getricem artık bide yeşil çay içiyorum günde 1 kre

sabahları bende bier salatalık dışında domates peynir birde yumurta yiyorum ve bir dilim çavdar ekmeği her nakadar bu sabah uyamasamda buna sabah geç kalıodum hazırlayamadım gevrek aldım bende evde olanlar için daha kolay istediği saatte meyve ara öğün vs ama işyerinde olmuyo ki inşallah bu şekildede olsa veririm ama biraz verdiğimi hissediyorum yalnız 2 haftadır da hiç tartılmadım kendimi tebrik ediorum :)
canım iş yerinin de şöle bir avantajı var. canın tıkınmak isteyince birşey bulamadığından yemiyorsun :) ben mesela işyerinde saatlere aralara rahat uyuyorum ama haftasonu oldu mu mutfakta fare gibi dolanıyorum :52::52::52:
selam kızlaarr:3:
bugün okul erken bitti:52::52::52::52::52:

slmmmmmmmmmmm

dileeeeeek söylemeyi unuttum ya. ben bildirim yapmayacağım 2 hafta tartılmama kararı aldım. 1600 kalorilik diete uyuyorum. 2 hafta tartı görmeden uyacam bakalım sonuç ne olacak. bugün eve gidince tartıyı sarıp sarmalayıp dolabın üstündeki valize kaldıracam üşenirim indirmeye tartılamam :52: ya günde 5 kez tartılıp sinirimi bozuyorum 1600 kaloriye kalori sepetini takip ederek uyacam. 1 takımda bir arkadaş var kalori sayma ile tam 23 kilo vermiş. 1600 kalori ile başlamış kilo verme durdukça düşürmüş kaloriyi şuan 1200 kalorilik yapıyo. ve kalça problemi varmış hiç spor yapmamış hatta otobüs durağına bire yürüme zorluğum olduğundan taksi ile gittim diyor. 23 kilo ya şahane. birde günlük kalorinin dışına çıkmamak şartı ile çiko tatlı bile tükettim diyor. çok gaza geldim. hem kalori takibinin güzelk yanı istediğin herşeyi sınırı geçmeden yiyebilmek :):):):)

kızlar maaşallah hepinize güzel kilolar vermişsiniz:46:
veremeyenler de üzülmesin haftaya daha dikkat ederler:34:
ben proteinle 1 kilo vermişim ama 400 gr. geri aldım sonrasında ve 600 gr. vermiş oldum bu hafta:26:
sevgilime anlatıyorum burayı, her cuma tartıldığımızı filan..
bugün söyledim bu hafta sadece 600 gr. verdiğimi..
ama sen zayıfladın ben farkediyorum yüzün küçüldü filan dedi:52::52::52:
yüzüm zaten büyük değil ki öyle yüzden farkedileceğini düşünmezdim ama farketmiş:44:
göbek de küçüleydi iyiydi:31::31::31:
gerçi bugün eteğim bol geldi :52:
babam yandı yeni masraflar çıkıyor:37:

canım iş yerinin de şöle bir avantajı var. canın tıkınmak isteyince birşey bulamadığından yemiyorsun :) ben mesela işyerinde saatlere aralara rahat uyuyorum ama haftasonu oldu mu mutfakta fare gibi dolanıyorum :52::52::52:

slmmmmmmmmmmm

dileeeeeek söylemeyi unuttum ya. ben bildirim yapmayacağım 2 hafta tartılmama kararı aldım. 1600 kalorilik diete uyuyorum. 2 hafta tartı görmeden uyacam bakalım sonuç ne olacak. bugün eve gidince tartıyı sarıp sarmalayıp dolabın üstündeki valize kaldıracam üşenirim indirmeye tartılamam :52: ya günde 5 kez tartılıp sinirimi bozuyorum 1600 kaloriye kalori sepetini takip ederek uyacam. 1 takımda bir arkadaş var kalori sayma ile tam 23 kilo vermiş. 1600 kalori ile başlamış kilo verme durdukça düşürmüş kaloriyi şuan 1200 kalorilik yapıyo. ve kalça problemi varmış hiç spor yapmamış hatta otobüs durağına bire yürüme zorluğum olduğundan taksi ile gittim diyor. 23 kilo ya şahane. birde günlük kalorinin dışına çıkmamak şartı ile çiko tatlı bile tükettim diyor. çok gaza geldim. hem kalori takibinin güzelk yanı istediğin herşeyi sınırı geçmeden yiyebilmek :):):):)

ins yaparsin cnm.kafanda basla uygulamasi kolay önce kendin inan yapacagina hadi bakalim sende bizim önderimiz ol kalori hesabiyla zayiflamada:34:

Selam şekerlerrr:80:
bildirimim
başlangıç: 73
geçen hafta: 63.2
bu hafta: 62
giden: 1.200 gr
toplam giden: 11
hedef: 55

Amaaa amaaa amaaaaaaaaaa:43::43::43::43:

Merhaba arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. :46::46::46:sabah bildirim yapıyordum ki benim küçük sıpa pc yi kapattı. şimdi fırsat bulabildim. kilo bildirimim:
başlangıç 75
geçen hafta 68.9kg
bu hafta 68.4kg
bu hafta giden 500gr
toplamda giden 6.600kg
hedef 60kg

Ekledim şeker tebrikler.:34:

slmmmmmmmmmmm

En güzeli kasma bakalım kendini 2 haftadan bişey olmaz.:34:
Önemli olan senin nasıl hissettiğin kendini.:34:

slmmmmmmmmmmm

doğru mesela ben şuan acıktım ama yanımda bieşy yok ve 7:15 gibi ancak eve gidiorumm ne hoş bir durum az yedim sadece salata yedim yemekte

ben proteinle 1 kilo vermişim ama 400 gr. geri aldım sonrasında ve 600 gr. vermiş oldum bu hafta:26:
yüzüm zaten büyük değil ki öyle yüzden farkedileceğini düşünmezdim ama farketmiş:44:

Çok sevindim canım :34:
Sevgiliden iltifat duymak süper oluyor.:52::52:
Kıyafeti de dert etme zayıflara hep indirimli güzel güzel kıyafetler var:52::52::52:

Çok sevindim canım :34:
Sevgiliden iltifat duymak süper oluyor.:52::52:
Kıyafeti de dert etme zayıflara hep indirimli güzel güzel kıyafetler var:52::52::52:

evet süper oluyor ondan iltifat duymak:52::52:
kıyafeti dert etmiyorum ya babam dert etsin:37:
hain evlat:9:
ama bu hafta fena kaçırdım yine -600 oldu şükür:27:

kızlar başım çok kötü ağrıyor
en çıkıyorum kilo verenleri tebrik eidyorum
vermeyenleri etmiyorum:20:
menümü yazıp çıkacağım ama dövmek yok reglim ben reglll:52:

öffff kızlar 2 dir elektrikler gidiyor
okaaa alıntı yapmıştım hepsi gitti
sinir oldum yaaaa:14::14::14:
mona tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
umaycım o elbiseyi zayıfken giymiştim
son olarak kilo vermeden önce denedim altı oldu üstü olmamıştı
zaten zayıfkende üst tam oluyordu hiç potluk yoktu
şimdi eski halimle şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var
bilmiyom olmaz heralde

öffff kızlar 2 dir elektrikler gidiyor
okaaa alıntı yapmıştım hepsi gitti
sinir oldum yaaaa:14::14::14:
mona tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
umaycım o elbiseyi zayıfken giymiştim
son olarak kilo vermeden önce denedim altı oldu üstü olmamıştı
zaten zayıfkende üst tam oluyordu hiç potluk yoktu
şimdi eski halimle şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var
bilmiyom olmaz heralde

teşekkür ederim canımcım:38:

08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez

10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim:17::17:

14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt

16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane:17:

19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt

Vallaa bravo kac gunde gıttı o kilolar bende 72 im ve hedefım 49 -50 boyuma gore ıdealı olan kılo :) (1.58 ) evet ne yaptın nasıl dustun ıp ucu plsss :)

kilo bildirimim:12:

23.03.2012
Başlangıç:79.8 kg:19:
Geçen hafta:58.7 kg:24:
Bu hafta:58.8 kg:62:(regl 2.gün bugün oyüzden bu sevinç çığlıkları
:1:yinede bütün hafta 59.1dim bugün geçen haftaya oranla 100gr artıdayım:23::24:)
Gelen:100gr:64:
Toplamda giden:21 kg:65::46:
Hedef:...55 kg:10:(9-10nisan)

Haklısın dıkkat etmelıyım bak sen dıyınce aklıma geldı dıyetısyene gıtmıstım orda dr da 3 buyuk galetta vermıstı bır gun ıcın :/ neyse daha dıkkat edıcem sağol hatırlatma ıcın :)

canım galetanın kalorisi ne kadar tam hatırlamıyorum ama ona dikkat et istersen..eti form bisküvi de yiyebilirsin,bunun kalorisi daha düşüktü yanlışsam düzeltin..:31:

aman canım bedenler büyümesin,küçülsün yeter ki:34: daralttırırsın nolcek:27:

08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez

tatlı krizin gelmiş hatun:9:

Eti canga ve kazandibi çok fazla ama ...Tatlı yedikçe yersin , ben mesela çikolata manyağıydım , hergün yiyordum, topiğe dahil olunca bitter götürmeye başladım hergün 1 parça..sonra soğudum ondan, kç haftadır çikolata ağzıma sürmüyorum tatlı yemiyorum ve inan alıştım herhalde ki istemiyorum artık...şu an dolap çikolata dolu gofret dolu iş yerinde, yok yani elim gitmiyor..Canım istemiyor..Ama mesela bugün yesem bir tane yarın da isteyeceğim biliyorum..O yüzden tatlılardan uzak durmak lazım :16: Hem onlar yapışıyor vücuda hemde sonraki günler zorlanıyorsun , beyin tadını hemen unutmuyor..

Ben böyle devam edersem yakında tatlı sevmiyorum diyen hatunlardan olcam galiba :9:

Son düzenleme:
Back
X