- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
zeynepnapiyon tatlim
gecen dilekle kulaklarini cinlattik
![]()
ne olsun balım neler yapıyorsunuz bi bakıyorum yanınızda olamasamda uzaktan takip ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynepnapiyon tatlim
gecen dilekle kulaklarini cinlattik
![]()
gunaydıınnn
dun 2 gıbı ısten cıktm memlekete gıtmk ıcın bawulumu topladım
duydum kı gelınımızn annesı vefat etmıs
gıtmek ıstemedım moralı bozuktr ıı wakt gecıremeyz dıe
cumrttesı ıs cıkısı gıtcm
sızler nasılsınız kızlar
Başınız sağolsun canım kanser hastasıymış sanırım rabbim daha fazla acı çektirmeden kurtarmış geride kalanlara rabbim sağlık sıhhat versin
EVET GELMEZ OLDU İŞLERİ YOĞUN SANIRIMneskuik de gecen hafta cumadan beri yok ortalikda :26: en son yatak odasini tadilat yapiyordun :44:
yok meyve ye yogurt kattimmi her yogurtlan yiyemiyorum bende![]()
gelin olmak zor değilmiiiumaycım sordun ya pislik oluyomu dıye o tamamen ustasına bağlı...bizimki arkasını toplamadan gıttı herseyi ben yaptımmm öldüm bittim yaaaa....
allah yardımcı olsun badana yaptıranlara.....
neyse ben kactım aksama dönerim inşallah işimin bitmesine bağlı öptüm çooookkk
ben %5lik kısımdayım sanırımdun te dw bı doktr reglı donemnde %95 + cıkılıyo dedı
bu cıkan kılo sızın gerck kılonz dııl dem dedı
yarn + cıkarsam uzulmıcm
ama ıns _ cıkarım![]()
ben %5lik kısımdayım sanırım
çok fazla farketmiyor bende
canim benimne olsun balım neler yapıyorsunuz bi bakıyorum yanınızda olamasamda uzaktan takip ediyorum![]()
kolay gelsin gercekden cok yorucu oluyor badana isiumaycım sordun ya pislik oluyomu dıye o tamamen ustasına bağlı...bizimki arkasını toplamadan gıttı herseyi ben yaptımmm öldüm bittim yaaaa....
musakkadan birsey kalmamisdirGünaydın azimli ve de istikrarlı hatunlar
Dün akşam ki musakkanın acısını 1 saat hızlı tempoda yürüyerek çıkardım mutluyum umarım bir daha nefsime yenilmem
duşumu aldım kahvaltımı yaptım çayımı içerken de sizle yazışıyorum
bende üzülmim ozamandun te dw bı doktr reglı donemnde %95 + cıkılıyo dedı
bu cıkan kılo sızın gerck kılonz dııl dem dedı
yarn + cıkarsam uzulmıcm
ama ıns _ cıkarım![]()
niye morelinin bozuk fistik :26:
cilek yemim ozman :26: ne yiyim :26:
Yok canım almadım daha ya. Şimdilik 5 tane falan var. O zaman 2 tane de 4 mevsimden alayım. Daha da almam nevresim falan.
Azcık da onlar alır zaten![]()
Bu arada sen menüme güzel diyosun ya anca o zaman rahat rahat yiyebiliyorum ordakileri benTeşekkürler canım
![]()
zaten bızm hastmız kanserdı allh kurtarmıs cnm
acı cekıodu yanı
allah herkese saglk wersn
cnm dun geceden berı agzıma hc bısı suresm yoktu
sabhta korpuzu bıle zor yedım
dısardan yemek zorunda olmıım dıe yedım
begenmedn dmı menumu![]()
umaycım sordun ya pislik oluyomu dıye o tamamen ustasına bağlı...bizimki arkasını toplamadan gıttı herseyi ben yaptımmm öldüm bittim yaaaa....
slmmmmmsabah kalkinca yarim litre sukahvaltida iki haslanmis yumurta bir bag maydonoz dometes biber ve iki ince dilim ekmekara 1 dilim ananasöglen isirgan otu yemegi yogurtlaara bir kivi yerimaksamada corba salata esligindesuan böyle aksamda degisiklik olabilir belki sanmam ama ins cozutmambugünki listem bu büyük reis sporvar birde 1 saat yürüyüs enaz yarim saat eliptik bisiklet ve 3 litre su
Ay bu arada şirket dedikodularına bayılıyorum.
Normalde ben telefonla veya kullanıcıların ekranlarına bağlanıp işlem yaptığım için herkesi telefondan tanıyorum.
Öyle görmüşlüğüm yok yani.
Ee mütevazı olamıcam biraz da sevecen olduğumdan hemen hemen her yerden konuştuğum arkadaşlarım var.
Bugün diğer fabrikaya gittiğimi demiştim ya.
Beni görenlerbakıyolardı farketti zaten.
Samimi olduklarım ne olmuş böyle sana süpersin vs vs
Arkamdan da arkadaşıma demişler ne olmuş öyle erimiş resmen diye
Şu an 32 dişim meydanda yazıyorum bunları.![]()
herhalde
EVET GELMEZ OLDU İŞLERİ YOĞUN SANIRIM
cuma kuran okutcam diyordu
bende her yoğurdu sevmiyorum
herkes ev yoğurduna bayılır ben mecburiyetten yiyorum kızım için evde mayalıyorum
marketten aldığımı her öğün yiyebilirim valla
öyle yapayim dilegim planimi kurdum izgara tavuk salata yiycemTonlu veya tavuklu salata söyle veya sadece döner yanına ayran falan
Yani canım bide onu eve yerleştirmesi var evde.
Kalabalık etmesin.
Canım öyle durumlarda şekersiz Türk kahvesi iç sonra bişeyler yiyebilirsin.![]()
Kızlar nane,yeşil elma ve zerdeçal kokusunu derin derin içimize çekince tokluk hissi veriyormuş Dr. Ender Saraç diyor.
selam lokumlarrr:80:
erken kalktım bugün kıyafet işlerini hallettim
rahatlık geldi
gece kaç kere uyandım ya midem nasıl kazınıyor
niye böyle oldum anlamadım
belki öğlen yemek yemedim ondandır
mutfağa geldim açtım dolabı baktım baktım baktım
ve 2 bardak su içip yattım![]()