70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohhhh oh hamarat kızçe, kız bizim eve de uğrasana. Yapılcak yığınla iş vari bi el atıver.:52:

:) yapıyorum yapmasına da havalardanmıdır nedir bir tembellik var üzerimde kalkmayım öööyle oturuyum istiyorum gelgör ki bu işleri ben yapmassam kim yapacak
benim işler bitsin sana da geleyim :9: :9: :9:

ayy canım ya evde olmak da bir o kadar zor.gerçi son günler sayılır.eylülde yeni dönemle döncem sahalara(okula)bugünleri çok arıycam biliyorum ama bazen bunalıyorum..neyse ben kaçar bebişi emzirdim şimdi bir daha besliyeyim umarım uyur ben de geri kalan işlerimi hallederim.yarın için mucize bekliyorum.akşamı çoook hafif geçircem sabah ola hayır ola öpüldünüz şekerler:54:

bende erkenden yatacam bugün aklimi kimse celmesin ben dahil :1: yarin güzel rakam görelim isallah :16:

size bir sorum olcak yaa ben böyle diyet yaptığımda 1 hafta sonra filan sabahları kalktığımda bayılacak gibi oluyorum içim çekiliyor
bir iki ay önce 75 e kadar düşmüştüm ama sabah bayılacak gibi olunca korktum eşimde işteydi ne yapacağımı şaşırdım,sonra diyet bozuldu toparlayamadım
yine aynısı olacak diye korkuyorum neden olur sizce yada bir daha olduğunda(inşallah olmaz) ne yapabilirim bileniniz var mı?

size bir sorum olcak yaa ben böyle diyet yaptığımda 1 hafta sonra filan sabahları kalktığımda bayılacak gibi oluyorum içim çekiliyor
bir iki ay önce 75 e kadar düşmüştüm ama sabah bayılacak gibi olunca korktum eşimde işteydi ne yapacağımı şaşırdım,sonra diyet bozuldu toparlayamadım
yine aynısı olacak diye korkuyorum neden olur sizce yada bir daha olduğunda(inşallah olmaz) ne yapabilirim bileniniz var mı?

Mutlaka yanlışların vardır tatlım buradaki edindiğin beslenme alışkanlığın hayatında boyunca hep seninle olacak, biz diyet yapmıyoruz ki normal besleniyoruz aslında :26:

Ben öyle birşey olacağını sanmıyorum , eğer olursada hemen yeme alışkanlığını eskisine çevirmek yerine, doktora gidersin bi :23:

Sağol canım bu arada bugün de onun doğum günü mesaj attım teşekkür ederim dedi o kadar :ssz:

Bence mesaj atmakla iyi yapmışsın benim fikrim ikiniz de birbirinizi hala seviyorsunuz şuanki yaşadıklarında eşimle ikimizi görüyorum bence bu ilişki bitmezzz,bitmiş gibi görünse de

ceviz yok yerine findik atsam canim :26:sabah ac karnina iceyim dimi :26:

siz böyle anlattikca cok hosuma gidiyor :21::21: darisi biz dobiclere :1: mülakatda iyi gecmis arkadasinin sevindim minderim :128:
Fındığın aynı etkiyi edeceğini sanmıyorum, kayısıyı 2 tane koy o zaman varsa.

Dengesiz mi besleniyorsun acaba, diyet derken menülerini yaz, ona göre yorum yaparız.

bence tansiyonun düsüyordur canim :26:benimde ara ara oluyor ayran ic bol bol :34: insallah gecer :29:

Bence mesaj atmakla iyi yapmışsın benim fikrim ikiniz de birbirinizi hala seviyorsunuz şuanki yaşadıklarında eşimle ikimizi görüyorum bence bu ilişki bitmezzz,bitmiş gibi görünse de

Herkes öyle diyor canım, dün bi arkadaşıma da beni sormuş fln , ama yıprandık yani ayrıl barış ayrıl barış ilişki folloş oldu artık :26:

Biz Trakyalıyız bizde ekstra önemli güzellik, kilo vs vs.
Sırf bunlar var yani.

2 ay önce gittim galiba o zamandan beri hiç görmemişlerdi.
Dayım bişi demedi.
Yengem süzdü durdu.
Çayları toplarken sadece kızım zayıflamışsın çok güzel olmuş falan dedi.
Sonra da ekledi kara sevdayamı tutuldun diye.:60:
Lafını gene soktu yani.:60:

hahahayy :1::1::1:
dılleek walla buralarda hatunlar cok bakımlı
yaslı dızeler fonle gezıolr walla sureklı
utanıyım onları gordukce
benm yapmaya halım kalmıo yahu:30::30::30::30::30:

Öyle gelmezsen foruma gözler pert olur tabi :19:

Sağol canım bu arada bugün de onun doğum günü mesaj attım teşekkür ederim dedi o kadar :ssz:

Şu tepkiler ne güzel oluyor yaa bütün diyet stresini alıyo götürüyo :52:

spinoza'nın bir sözü var bilirsin belki noram:42:
seviyorsan birini
özgür bırak onu
geliyorsa senindir
gelmiyorsa hiç senin olmamıştır kiiiiiii:ssz::ssz::ssz:

boşver yawrucum,sen onsuz yapabildiğini göster..bazen ben de kocayı başımdan atiyim diyom,napıyim sinirlendiriyo beni:41::41: yapamıyom iştee:1::1:

Neler yedin bilemiyorum ama bünyeni zayıf bırakacak şeyler yediysen normal sanırım.
Biz diyet değil sağlıklı besleniyoruz.
Sadece abur cuburlar yok hayatımızda.
Onun dşında salata, yoğurt, sebze, tavuk, et, köfte vs bütün yemekleri tüketmeye çalışıyorum ben.
Aralarda da badem, fındık, meyve kuruları falan.
Aç kalmaya ve güçsüz düşmeye imkan yok yani.:9:

selam kızlar ya geçmişe biraz dalayım didimmm:10::10::10: 30 sayfa okudum,gözlerim kayıyiiii:111::111::111:bi ton alıntı yaptım ama gitti hepsii:ssz::ssz::ssz:
akşam devam edicem okumaya..noracım hayırlısı olsun canımm yaa gönül işleri belli olmuyoo boşver sen incelmeye devam :52::52::52:
yawrularım sizi bi özleyiverdim özleyiverdimmm anlatamammmm:16::16: arkadaşım gelince nete giremedim:5:
dün arkadaşımı mülakata götürdüm(mülakat iyi dedi,10 gün içinde belli olucakmış),arkadaş mülakata girince eski işyerimi ziyarete gittim..milletin gözleri :53::53::53: oldu..çok sevindirik oldum yaa,konuşmadığım bi kız bile geldi ne olmuş böle sana dediii:1::1::1: :32::32::32::32:
dün öyle bi yorulmuşum ki..gece 10 da yattım,sabah da çok geç kalktımm..kahvaltımı yapamadımmm:17::17:
sabah
1 kk beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber

ara
yeşilçay
10 fındık,badem

öğle
1 tavuk baget (fırında haşlanmış)
salata

ara
elma çayı
7-8 fındık,badem

akşam
Allah kerimm:1:

Vayyy süpersin minderbobummm:70:
Öğlen 1 baget yetti mi:52:
Övgü duymanıza bayılıyorumm yaa:21::21::21:

giderken alayim ozaman fistik gerci evde vardin eve gidince arami salatalik yapayim :1:
farkindaysan 73lerde takildim yine fistik 73ün aldina düsemiyorum yok bende kacamak istemiyorum artik :17:

6yı görmeden kaçamak yapma bence.
73ü görünce bi rahatlama geliyor sanırım sana.:19:

Dengesiz mi besleniyorsun acaba, diyet derken menülerini yaz, ona göre yorum yaparız.
ben dün ki menümü yazmayı unuttuum hemen yazıyım
sabah:
-kalkar kalkmaz bir yemek kaşığı üzüm pekmezi içtim

öğle:
-5-6 tane sarma
bir tane ıspanaklı saç böreği
-2 bardak şekersiz çay
-1 dilim çikolatalı pasta (dün komşuda oturmadaydım)

ara yok

akşam:
-1 tabak musakka:(((
-yarım ekmek:((((

pişmanlığımı dün akşam da dile getirmiştim

2 saat yürüyüş
bir büyük fincan beşi bir yerde
2 litre su içtim.......

spinoza'nın bir sözü var bilirsin belki noram:42:
seviyorsan birini
özgür bırak onu
geliyorsa senindir
gelmiyorsa hiç senin olmamıştır kiiiiiii:ssz::ssz::ssz:

boşver yawrucum,sen onsuz yapabildiğini göster..bazen ben de kocayı başımdan atiyim diyom,napıyim sinirlendiriyo beni:41::41: yapamıyom iştee:1::1:

Öyle bebeğim zaten gelene hiç gitmeyecekmiş gibi davranırsan hata yaparsın :ssz:

Bende sana bir söz yazayım :52:

" Eğer birini kendinen uzaklaştırmak istiyorsan, çok sev, bi süre sonra gider..." :31:

ben dün ki menümü yazmayı unuttuum hemen yazıyım
sabah:
-kalkar kalkmaz bir yemek kaşığı üzüm pekmezi içtim

öğle:
-5-6 tane sarma
bir tane ıspanaklı saç böreği
-2 bardak şekersiz çay
-1 dilim çikolatalı pasta (dün komşuda oturmadaydım)

ara yok

akşam:
-1 tabak musakka:(((
-yarım ekmek:((((

pişmanlığımı dün akşam da dile getirmiştim

2 saat yürüyüş
bir büyük fincan beşi bir yerde
2 litre su içtim.......

Kahvaltın nerde lan :41::41:

Hadi madem öğlen sarma yedin pasta yedin börek yedin :41: niye akşam gene ekmek yiyon sen yaa :41:

Bak ben sana çok güveniyorum ama böyle olmaz...

İçinde yağ, un , tuz, şeker barındıran ağır hiçbirşey yememeyi öğren çünkü zaten öyle zamanlar oluyor ki yemek zorunda kalıyorsun..

Komşu bahane değil, karnım ağrıyo fln diyebilirdin ve yemeyebilirdin, 1 ısırık alıp bırakabilirdin...

:47::47::47::47::47::47:

:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57: Al sana şaplak :57:

günaydın kızlar...bugünkü menüm:
sabah:1 tutam dere otu-1 bardak ılık su
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek-peynir-domates-çay
ara:3 kuru kayısı-1 avuç leblebi
öğle:1 tabak kapuska-2 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:fırında alabalık-salata
bgnkü menüm mutlu etti beni,balığı çok severim ayrıca her öğünüm sağlıklı gibi geldi bana,siz ne dersiniz??

menum guselmıs canımmmbende cok severım balıgı banada gondersene ya

len dobiçler yarın cumaaaaaa len :124::124::124::124::124::124::124::124:

Günaydın kocaman yağlı çöreklerim :76::76::76::76::76::76::76::76::76:

çörek mi:)))lıgtolanından olur ınsl..puccaaa kızmazda:))

inş busecim inş iyi olur.ama bnm regl de yaklaştı çok iyi olacağını sanmıyorum bu hafta:50:
neyse senle uzuuuuun bir yolumuz var:9: takvimime not aldım bitiş tarihini.heycanla bekliyorum:52:

e ben ne yapayım 2 hafta oldu regl olmadım daha yarın gene randevum var gebelık negatıf cıkarsa sporason hız devam+ılac kullanacagım doktor ole dedı:))

yaa moralinizi gereksiz yere bozuyorsunuz her hafta eksi çıkan birini gösterin baana valla 1 hafta sadece müsli yerim o derece :22::22:

ahanda bennnn her hafta -1 dusuyorummm heheh yarındaınsl..dusecegımmmm yiyecekmısın müsli yi(o nedır bılmıyorum gercı ama)

menum:)

sabah 7 de 1bardak su

saah11:30 da-1dılım kepek ekmegı sekersız yesıl cay-1-2parca salatalık-yarımkıbrıt kutusu peynır-1 tane cok az yagda teflonda bıber cevırmesı
ara:12:00-13:00 arası yarımlt su ile 1 st temıslık(öldum ter ıcınde kaldım ama)
sonra saat:13:20 gece cıktım evden hafıf yagmur altında tempolu 40 dk kadar yurudum sonra alısverıs yaptım marke servısııle eve geldım yemek yaptım
sonra kostur kostur grumcelere gectım yemek bıraktım,sonra
3 baget tavuk teflonda cız bız
1 dolu kase salata
1 dılım kepek ekmek
1 bardak su ıle yedım ohhhpekte guseldi:)
sımdıde burdayım ama ıyı yoruldum yaaa
kısmetse aksama dogru dayuruyus yapacagım ınsl.
icilen su mıktarı:1 ltoldu su ana kadar

nasıl puccaaa beyenedınmı cnm gercı yarın tartıla gösterek:)

Son düzenleme:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kız nora ne oldu sizin iş. mesaj falan atılmış:34:

Çok özledim ben onuu :14: :26: Geceleri aramısını özledim, 3-4 gün görmeyince ağlaştığımız günleri özledim :14:

Valla Black şu an bi gelişme yok, bugün onun doğum günü ben doğum günü mesajı attım bebeğim :23:

Dur bi bakalım 25inde ankarada , 28inde benim doğum günüm, bu ay barışırız diye düşünüyorum ama barışmazsakta napiim yani, biraz ağlar toparlanırım :26:

Back
X