70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok yavrum onu hallettim , de kalkmıyolar ofisten geç gitmem demek geç yemek yemem demek ona yanıyorum 7 den sonraya kalsın istemiyordum betüşüm :26:

e senin bi mesai saatin yok mu bitince çıkmıyor musun:26:

Selam kızlaaarr ben 70 kiloyummm :(
Aranıza katılıyorum bugünden itibaren bendee...

hoşgeldin canım :3:

slm kızlar napıosunuz soyle bı bakım dedım ders calısıcam bırazdan bnm zıllı kız uyusa bı

napam oturuyorum öyle boş boş ben.. :31:
sen napıyosn canım

Sorma :50: içerde sohbet ediyorlar o yüzden hep söylüyorum memur olmadan evlenmem diye :50:

sonuçta herkesin özel bi hayatı var belki bi plan yaptın işten sonra söz verdin birilerine filan... iş yüzünden bir şey yapamıcak mısın yani... böyle sorunlar çok saçma cidden :19:

şimdi şöyle düşün tatlım, hareket etmeyipte oturduğun yerdende alabilirdin o kaloriyi, ben bazen en kötü ihtimal bunu düşünürüm :1:
bu arada senin menünü beğendim canım :34:

tabi canım burada olmasam şimdi 80 kiloyum diye ağllıyordum:9:
pozitif düşünüyorum zaten arada sızlanıyorum öylee:ssz:

Yarın tartı bi süpriz yapar belki sana:23:
Algidanın canım dondurma tam hatırlamıyorum ama fruttare olması gerek adı.:31:

inş 6 larla olur süprizi:21:
hımm deneyim bi fruttareyi:1:

sonuçta herkesin özel bi hayatı var belki bi plan yaptın işten sonra söz verdin birilerine filan... iş yüzünden bir şey yapamıcak mısın yani... böyle sorunlar çok saçma cidden :19:

Aslında bu tarz durumlarda çalıştığın mesailer için dava açıp paranı 5-6 katı alabiliyorsun ama onun davasıda en az 3 yıl sürüyor..

Şahit fln vs. zor yaa :26::50:

Aslında bu tarz durumlarda çalıştığın mesailer için dava açıp paranı 5-6 katı alabiliyorsun ama onun davasıda en az 3 yıl sürüyor..

Şahit fln vs. zor yaa :26::50:

işiniz zor cidden Allah sabır versin :50:
o adamlara da insaf versin :47:

öfff :26:
menülerimi yazmaya utanıyorum ya okula gidince:17:
aslında çok bişey yemedim 1000 kalori bile olmamıştır ama çok düzensiz oluyor okula gidince :31:
yemekhanede çok sıra var diye oraya da gidemedik :31::31:

Vayyy süpersin minderbobummm:70:
Öğlen 1 baget yetti mi:52:
Övgü duymanıza bayılıyorumm yaa:21::21::21:

yawrucum evde 2-3 tane vardi, kocam da evde olunca,o yesin ben yemiyim didimm:9::9: yari tok yari ac takildimm:27::27::27:

merhaba arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz 20 aylık kızım düştü kolunu kırdı sabhatan beri hastanedeydik o yüzden çok üzüldüm şimdi hiç birşey yemek istemiyorum her zamn bu saatler yeşil çay içerdim canım hiç birşey istemiyor :14:
canimm gecmis olsunnn:18: cocuklar duse kalka buyuyo telaslanmaa,ben de kucukken disimi kirmistim :37::37::37: duzelicek isallah yawrucummm:34:
Sabah:
1.5 dilim ekmek,
Peynir,
Domates,
2-3 çatal helva,
Şekersiz siyah çay

Ara:
Yok burda muhabbete dalmışım.:37:

Öğlen:
5 tane fırında pişmiş nugget,
Kola

Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
2 tane limonlu etiform

Akşam:
5 yk bezelye yemeği,
Salata,
2 yk yoğurt

Bitki çayı hiç içmedim.:31:
Su da 1-2 bardak anca içmişimdir.:31:
Akşam 1-2 kupa yeşilçay 1 litre de su içmeye çalışcam:31:

Bugün aklım başka yerde o yüzden dandirikten bi menü oldu idare ediverin gari.:16:

sIkma canini fistik düzelir dün esimde bana alindi niye anlamadim bu hafta var birseyler havasindan mi bilemedim :ssz:

kizlar cikmadan toplandi varmis kactimacil :10:
topikte herkes sevgilisi,nisanlisi,kocasiyla tartismis heraldee:26:ben de dun gece esimle tartistim biz mesajlasmadan da yanlis anlayabiliyoz birbirimizii:1::1:cok kabiliyetli bi ciftizz:37::37::37:

Selam kızlaaarr ben 70 kiloyummm :(
Aranıza katılıyorum bugünden itibaren bendee...
hosgeldinnn:3::3:

Back
X