Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotolar güzel fistikSelam yawruşkalarr.
Bütün gün gezdiimmm full yürüdüm.
Bide nazar değdirdim kendime.
Başım çatlıyo.
Anneme okuttum şimdi.
Yarına okurum geçmişi..
Bugünün hatrına çekindiğim iki resmi albümüme attım.
Bakmak isteyen olursa işte.
Survivor a bakem bi size bakem![]()
canim balligi sansa birakma bence ben korkarim balik bozulur diyeben de karar veremedim bi türlü :26:
kokmaz herhalde :26:
salatayı sabah yaparım inşallah erken kalkarsam o sorun değil de ton balığına karar veremedim işte :26:
Bende seni öpüyorum cokkkkkkk suzim :**
evet telden takip ediyorum arada sizi
O arkadaşına da gerekeni soylemissin yaptıgı onun edepsizliği
Canını sıkma bebeğim
hosgeldin canim döndün tatildenGunaydinnn kizlarrr
Evde diyetime uygun bise yok
Bugun pazara gtmk lazim
1 haftadir supurge gibiydim bakalim cuma nolck:18:
Neyse artik onumuze bakiciiiz
77 olsam gobek atcm![]()
kizinin dogum günü kutlu olsun canimcumartesi kızımın doğumgünüydü,cuma okulunda kutladık
cuma akşama kayınvaldemler geldi,dün gittiler
cmtesi de evde ailecek kutladık,2 gün pasta yedim yani(
15 gün olmuştu kayınvaldemle görüşmeyeli,beni farklı buldu,zayıflamışsın dedi
verdiğim 2 kilo ama spor yapınca daha bi şekilli oluyo insan,demek ki fark ediliyo kilo verdiğim
çok mutlu oldum ve o anda sizinle paylaşmak istedim ama ev çok kalabalıktı
yatıya da misafir olunca giremedim
sayenizde daha güçlüyüm zayıflamak için,hepinizi seviyorum hem de çoooookkk...
sabah tartıldım,wc'ye çıkmamıştım,şişim de çok bgn,yorgunluktan olmalı
+700 gördüm,üzüldüm ama 3 gün yemekli misafirim olunca malesef bu durum kaçınılmaz oldu
olsun ama,bu hafta bol salata,meyve,ızgara,çorba yedim mi cumaya bişi kalmaz
belki 1.bile olabilirim,şimdi baktım da ilk 3'e girmişim:)))
bugünde bitti bitiyor kaldi 2 gün fistikGünaydın şekerim.
Google emmiye sor bi link atamıyorum falan virüs diye çıkıyor.
Bir sürü site de var zaten indirebiliyorsun.
Günaydın dobik.
Günaydın canım yiyeceğini yemişin boşverr hadi sağlıklı beslenmeye devam.
Günaydın canımmmm beraber göbikk atarız
Günaydınn Blackkkkk.
Ayy heyecann basıyoo yaaa son 3 gün.![]()
:13::13::13:
aaaaaaaaa hayıııır olamaz
biz şampiyon olcaz
ne güzel bebegimSağol minem dün gittim lcw'dan 42 beden yeşil bi pantolon aldım çok güzel oldu, bi de bi gömleğim varrdı düğmelerini kapaınca yapışıyordu, kolları zor hareket ediyordu şimdi salaş duruyo baya çok mutlu oluyorum, herkes hedeflediği kilosuna ulaşır İnşallah, herşey bizim elimizde![]()
günaydın güzellikler nasılsınız![]()
liste çok güzel gerçekten kilo weren fıstıkları tekrardan tebrik ediyorum![]()
hafta sonu berbat kaçamaklar yaptım:18:
arada bi oluyo böyle ama bu sefer çok aşırı abarttım :26:
tekrar toplanarak başlıyorum yeni bi haftaya![]()
masallah tatlimasağol datlım
paylaşmadan edemicem ya mutluyum çünküm ben düştüm 38 bedene![]()
neslim denk gelemedik senlen sanada hayirli haftalar sekergünaydın pötüşlerim nasılsınız bakalım
herkese hayırlı haftalar dilerim umarım cumaya kadar sağlıkla kilo veririz
gömlegi de icine sok dilegim gecen isarkadasi öyle yapmis pek bi güzel durmusdunEvet dar paça olan kotlarda çok belli oluyor.
Dün aynaya baktım cidden belim zayıflamış falan dedim.
Resim çekindim o gazla ama kötü duruyo üstümdeki bol ondan herhalde.
Eve geldim hemen siyah dar tişörtümü giydim.
Bundan sonrasında da spor yapmam gerek artık.
Bi güzel elbise bulamadım ilk görüştüğümüzde giyeyim diye.
Dar paça kotlardan giyiyim diyorum üstüne gömlek alayım bu hfta dar bişi.
Topuklu ayakkabı falan sizce nasıl olur?![]()
mevlitte bir görsen millet beni ellemekten
ayy şuna bak toto yok basen yok
mıncık mıncık yaptılar töbe ytöbe
herkes soruyor nasıl verdin
bende diyom ahanda şunları yemiyerek
bide demezlermi ama şimdi yiyon
bende dedim bugün cuma cıs günüm bişicik olmaz
cuma günü mubarek günmü falan oldular
bugün ise gitmedim bebegim önce kardesimi askeriyeye teslim ettik 2 saat yol 2 saatde geri dönüs günüm arbada gectiSuuuzzzuu nerde yaa
oraya da gittimDoktora gidecekti sanırım :26:
isallah güzel gecmisdir teftis canimokulda müfettişler var
bendeki rahatlığa bakın teftişe gelmişler
ben burda fink atıyorum
dua edin kızlar umarım eksiğim çıkmaz
benim öğle yemeğim yalan oldu budurumda
açım ben ama yaaaaa
tam benlikmis ama yaparsam kesin bende kilo alirimİngiliz beslenme uzmanı Norah Lane'in 13 Dakika diyeti, aç kalmadan kilo vermek isteyenlerin gözdesi olacağa benziyor. Diyetin püf noktası, ana öğünler dışında, her 13 dakikada bir küçük şeyler atıştırarak metabolizmanın canlı tutulması.
Böylece metabolizma, hiç durmadan sindirme faaliyetine devam ediyor ve yağ yakıyor. Bu diyetle bir ayda 2 kiloya kadar zayıflanabileceğini söyleyen Norah Lane, yağ yakmak için metabolizmayı hızlandırmak gerekir. Devamlı bir şeyler yendiğinde metabolizma bunları sindirmek için daha hızlı çalışacak ve yağ yakacaktır. Ancak ana öğünler dışında yediklerimizin kalorili şeyler olmaması gerekiyor. Örneğin pişmemiş sebze, bir kaşık yağsız peynir olabilir diyor.
bence bu yöntemle kesin kilo alırız
yarin bende tartilayim noram beni azat et kiz,Bende dün tartıldım
bi rakam gördüm gamzem, cumayı bekliyorum tartılmadan
![]()
yogurt yerimdeSoğuk duş ta zayıflatıyor kalori yaktırıyor.birde yoğurt özellikle göbek bölgesindeki yağları yakıyormuş.
doktorumun bnm le paylaştıkları![]()
artık 80lerde değilim gamzem![]()
kızlar soğuk sudan bahsedince
aklıma geldi
banyodan çıkmadan önce göğüs bölgenize soğuk suyu 2_3 dk tutun
tabi dayanabilirseniz
acaip iyi geliyor..diri tutuyor![]()
tebrikler canimkızlaaaar selam,
geçen hafta çok şişkindim cumartesi bir umut tartıya tekrar çıktım ve 61.4 olduğumu gördüm.ve acayip mutlu oldum.aynı gün izmire doğru yola çıktık.dün diyet biraz aksadı akşam yemeğini çok geç yedik.bu akşamüzeri de kuşadasında otele yerleşicez açık bü,fe herşey dahil otelde ne kadar diyete sadık kalabilcem bilmiyorum ama moralim yüksek geldim olurda bir kaç kg artıda olursam dönüşte sizlerle halledebileceğimi biliyorum.
şu anda ağaç altında babamızın kursunun bitmesini bekliyoruz kızımla o yeni oyuncağıyla oynuyor ben de size yazıyorum pc nin pili dayanana kadar burdayım.herkes iyidir inşllh..
tebriklerkızlar bıraz once tartıldım 68.2 cıktım![]()
hosgeldinselam ben de bu gruba dahil olmak istitorum ne yapmalıyım ? kilo,boy gibi ölçülerimi bi yere eklemem gerekiyor mu?
Boyum 1.65,kilom 73.7 ve 26 yaşındayım.
Aslında 3 yıl önce evlenene kadar en fazla 60 kg olmuş bi insandım genelde 57 civarında seyrederdi kilom.
2009 yılında evlendim.Evlendikten 10 ay sonra 65 kg ile hamile kaldım ki tamamen plansızdı ve o kiloyla hamile kalmayı hiiiiiççç istemezdim.
İlk 5 ay 6 kilo verdim mide bulantılayla.Dedim tamam son 4 ay alsam alsam 10 kilo alır doğururum.Ama hiç öyle olmadı kızlar,tecrübe olsun diye anlatıyorum size...93 kilo ile doğuma girdim.28 kilo yani...
Oğlum 16 aylık..emzirmeye devam ediyorum.Emzirdiğim ilk aylar hiç oralı olmadım emzirdikçe gider palavrasına kandım ama hiç bişi gitmedi.Ocakta doğum yapmıştım ve geçen haziranda 83 kg olarak memlekete geldiğimde tanıyamadılar benı...Her gören şok oluyordu,ne kadar şişmanlamışsın dedikçe benım moralım bozuluyordu,yolmak istedim o insanların hepsini:))
Geçen yaz vere vere 3 kg verdim.Emziriyodum bebeğim henüz 6 aylıktı.Eylülde 80 kilo ile okula döndüm.Öğretmenim bu arada.Aman Allah'ım hiç bi kıyafetim bana olmadı...o kadar zordu ki..
Ama ne yaptıysam olmadı,yemek abur cbur,pizza,pide...görünce dayanamıyodum.Spor desen bebek ve iş varken zaman yoktu...Aslında bahaneydi bu sonuçta zayıflamak sağlıklı bi insan olmak da bebeğim için yapacağım bişeydi...hem günde 1 saat bulunamayacak bişi değildi ama yine de bahane üretiyor beyin işte...
En son geçtiğimiz mart ayının 19unda ani bi kararla 77.3 kg olarak diyetisyene gittim.Verdiği diyet listesini 1 hafta uygulayabildim ve o hafta 2 kg verdim.Ama spora başladım.Haftada 2 gün step aerobik yapıyorum ara sıra pilates ve jillian.Abur cuburu hayatımdan çıkardım.Ekmeği azalttım.Onun dışında evde ne varsa doyana kadar yıyorum.abur cubur en buyuk zaafımdı ayda 2-3 kereyı geçmiyo şu an.
1,5 ayda 77.3 ten 73.7 ye inerek 2.6 kilo verdim bu sayede.Yavaş belki ama diyet modunda değilim herşey serbest sadece miktarı az.Kendimi " bundan bi tabak da yesem bi kaşık da yesem ağzımda kalacak tat aynı" diye az yemeye motive ediyorum...
Hedefim 58 kilo olmak...kendime 6 ay zaman verdim yazın daha çok zayıflarım gibi gelıyo...
yok canim demisdim ya kardesimi götürdük geldik
merak ettik kız seni
hasta değilsin yaaa neden işe gitmedin
doktordan sonra bizide habersiz bırakma ok?
nasil oldu canim kolu nekadar daha alcidaydin dimi alcida kalacak :26:merhaba kızlar bugün sabah ekmek siz mantarlı omlet yaptım kendime öğle yemeğine fırsat bulup yiyemedim biliyorsunuz kızımın kolu kırıldı sporda yapamıyorum kucağımdan inmiyor şuan bile kucağımda uyuyor :126:
dilegim canim benimSelam şekerim
Çokta abartma ne de olsa veririm diye.
Biz hep burdayız.
Vayyttt vaytt pötüştennn incilerrr.
Sağolasın paçimmmm bakacağumm.
İltifatların için ayrıcaa teşekkürrr ederimmm
Suziiii suziiii ahhh suziiiiiiiiiiiiii
kurtulmussum cok sükür canimselam canım..
doktora gittikten sonra sonucu bize de söyle :26:
işallah bi sorun çıkmaz yawrucum,hayden sporaaaaben de akşam platese gidicemmm
![]()
cok sagol adasim benimhayır olsun ınsl...canımmm adasımmmm
bosver takma canim gecim sIkIntIsI baska türlü olmuyorben durgun topik durgun sf ilerlemiyo ne iş?
geçen gün eşimle konuşuyoruz. annesi aramış(kaynanam) oğlum siz arabayı nasıl aldınız demiş. eşimde kredi ile demiş. oğlum niye kredi çektiniz faiz haram çekmeyin bir daha demiş.
şimdi bu bizim çektiğimiz 3. kredi falan. araba boç vb için daha öncede çektik mecburen. ya çok güldüm kadına. kredi haram diyor peki ben nasıl başka türlü mal sahibi olacağım. ayrıcana tek maaşla o kadar sıkıntı çektiğimiz günler arayıpta bir ihtiyacınız var mı demez diniz. kredi kartı ile borç ile düşe kalka geçinirdik. Bazen ben mi çok fesadım diyorum ama kadınıda anlamıyorum. neyse canımı sıktı yine arkasından çekiştirmeyeyim![]()
iyi haberlerle geldim canim cok sagoliyi haberlerle gel cnm
cok güzel birseyselaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım
kızlar duydugum seler karsısında cnm yemek ıstemıo
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr
yengemn abıyesı wardı cok begenıodum olmuodu tabıkı bana
annem hasret sacmalama sen onun ıcıne asla gıremessn dıodu
sımdı gıydm annm aglıcktı nerdeyse
noldu sna bole dıo
bende bu kadr zayfladıgımı sanmıodum ama basarmısın yane
ama cok gec saatlere kadr oturup bısıler tıkınıoruz
cok kacamk yaptıgım solenemz bol bol su ıcıorum
ıns kılo almadan donerım aranıza
sewıorum sızı
hersey sızlerın sayesınde![]()
Eşime sütlaç yapmıştım..
tencerenin dibinde kalanları yedim
yarım kase vardır heralde![]()
sende kendine cok iyi bak canimmerhaba kızlar
2 gunden berı ugrayamadım topiğe.bu zaman zarfında cok yemek yedım ve cok agladım.....bebeğimi 1 ay kadar anneme bırakmak zorunda kaldım.hafta sonu onu teslım etmege balıkesıre gıttım.ev bomboş yapayalnız kaldım o gıdınce duvarlara yere cızdıgı çiçeklere bakıp bakıp aglıyorum.neyse kı benı aramıyor mutlu annemın yanında kuzularla cıvcıvlerle oynayıp duruyormus.bu kadar uzuntu bır yana bır de ınsanlar memlekete gıttıgımde uzun zaman dan berı gormedıklerı ıcın benı ne kadar zayıflamıssın cok guzel olmussun falan gıbı sozler soyleyınce pohpohlandım dıyetı bır anda unuttum sankı 55 lık olmusum gıbı yanı aksamın 10 unda durum ve tel kadayıf tatlısı yedım.oturdum bırde yedıgım icın agladım.bu sabah tartıda 69,7 yı gordum 2 gunde 1,5 kılo fazla cıktım oha yanı bana.neyse haftasonunu unuttum unutmam gerek bugun yenı bırgun.bu cuma kesın tartıda + cıkıcam.ınanın buraya gelıp yazmadıkca bu iş olmuyor sozume sadık olamıyorum.neyse sozu uzatmadan menumu paylaşayım hemen.kendınıze cok ıyı bakın
sabah
1 domates
1dılım uno lıght ekmeği
4 zeytın
1 yumurta
1 dılım beyaz lıght peynır
ara
1 cevız
öğle
5 köfte
1 bardak zero
salata
3yk pilav
ara
4 erık
akşam
3 yk.nesfıt + 1 sb.süt
ılaveler
2 lt su,2 kupa nescafe,1 kupa form cayı....
kolay gelsin canimbir merhaba ,, ceee :) diyip kaçıcam ders çalışıyorum uğrayamıyorum:) ya özledim sizi, dua edin bana aeo öpüyorum![]()
hehe dün bende yapacakdim yapmadimkızlar evın işi bitmio gelınde yardım edın bırsuru utu var![]()
bugun is arkadalsarim benle dalga gecti ama cok gulduk yaaaa
ise gelir giderken arabanin arkasinda 4 kisi oturuyoduk, 1 kisi biraz one cikarak gidiyodu..1 aydir bir arkadas izinliydi,bugun geldi o arkadas..hepimiz sirtimizi yaslanarak gittik..arkadaslar tuba iyi kilo vermissin bu sefer fark ediliyo dedilerr![]()
gecmis olsun canim :26:pışşıııııııııık hemde ütü ha elimi sürmem gel sen benimkileri yap
ya ben pek bir neşesizim şekerler hava soğudu neşem de gitti onunla beraber acık uyuyayım bari belim ağrıyo öpüldünüz
selam kizlar..
cok üzgünüm sabah kötü haber aldim
gelinimizin babasi vefat etmis ........
coook üzüldüm
aradim...
sadece agladik o biseyler söyledi agladi ben agladim basin sagolsun bile diyemedim(((((((((
Allahim sabirlar versin coook üzgünüm kafam kazan gibi
yaninda olmayi cok isterdim ya kiyamamm(((((
bugun is arkadalsarim benle dalga gecti ama cok gulduk yaaaa
ise gelir giderken arabanin arkasinda 4 kisi oturuyoduk, 1 kisi biraz one cikarak gidiyodu..1 aydir bir arkadas izinliydi,bugun geldi o arkadas..hepimiz sirtimizi yaslanarak gittik..arkadaslar tuba iyi kilo vermissin bu sefer fark ediliyo dedilerr![]()
ben durgun topik durgun sf ilerlemiyo ne iş?
geçen gün eşimle konuşuyoruz. annesi aramış(kaynanam) oğlum siz arabayı nasıl aldınız demiş. eşimde kredi ile demiş. oğlum niye kredi çektiniz faiz haram çekmeyin bir daha demiş.
şimdi bu bizim çektiğimiz 3. kredi falan. araba boç vb için daha öncede çektik mecburen. ya çok güldüm kadına. kredi haram diyor peki ben nasıl başka türlü mal sahibi olacağım. ayrıcana tek maaşla o kadar sıkıntı çektiğimiz günler arayıpta bir ihtiyacınız var mı demez diniz. kredi kartı ile borç ile düşe kalka geçinirdik. Bazen ben mi çok fesadım diyorum ama kadınıda anlamıyorum. neyse canımı sıktı yine arkasından çekiştirmeyeyim![]()
45dk plates yaptım öldüm bittim resmen geçen yıl spora giderken arada plates yapıodum hareketlerde hiç zorlanmıyodum .bugün mahvoldum inş. yaptıkça açılırım
oğluşm 10dk içinde gelir kaptığm gibi yürüyüşe çıkıcam
nerde hareket orda bereket![]()
Eşime sütlaç yapmıştım..
tencerenin dibinde kalanları yedim
yarım kase vardır heralde![]()
bazen keske kantalarim olsa diyorum
en azindan canim cok yaninca ciksalar
gitsem yaninda olmam gerekenlerin yanina
söz kalmam fazla
bi dokunup yanindayim deyip gelirim yine
nasil olsa alistim ben bu gurbete
yada dilim bunu söylemeye alisti ....
Noraaaaaaaaaa nerdesin yaa
kızlar maydonoz suyu kullananlar kimler? nora kullanıyor, başka kullanan var mı? ben az önce okudum regl döneminde kullanılırsa gün sayısını uzatıyormuş. doğru mu? off ya heveslenmiştim birazdan denicektim.
ayrıca ölçüleri neler, nasıl yapılıyor yardımcı olabilecek var mı? Noraaaaaaaaaa gel bi ya.![]()
yarin bende tartilayim noram beni azat et kizsadece yarin :26:bak sana da derim kutuna
sonra cumaya kadar bidaha tartilmam söz :26:
sabah
3 parça peynir
2 dilim salam
4 yeşil zeytin
bol salata
2 dilim çavdar ekmeği
ara
2 ceviz
1 kuru incir
öğlen
2 tane kabak dolma
2 yaprak sarma
ara
yarım kase sütlaç
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tane kabak dolma
1 dilim tazecik beyazz ekmek
2 kaşık rus salatası
ara
1 kase sütlaç
ibret olsun diye yazıyorum menümü
haftasonu ve bugün iyice cozuttum
mutsuzum![]()
cidden cosmussun canımya dolmalar ıcınde prınc tır muhakkak
oh ohhh benmde cnm ıstıyor yarın yapsammıkı oglene acaba:):):)):111:
merhaba arkadaşlar..
ben 25 yaşında 160 boyunda 78kılodayım. bnde zayıflamak ıstıyorum bana da yardımcı olun lüüütfffeeeeennn...