• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

of bende mutfagı toplayacagım gırmek ıstemıyorum hıc bı r suru cıss var umayın sımıtını ve zebra kekını yaptım ay bu aralar bne yıyemıyourm ya bana bıseyler oldu yapıp yapıp zprluyorum cocukları yıyın dıye :))) bı sabah olsa da kacamak yapsam ahhhh o kadarr dıkkat edıyoz bakalım sabha neler olcak heyecannnn:18::18::18:

bende yapcam yarın mınenın tarıflerınden
pudınglı kek vardı bakayım nasıl yapılıyormus
bı bakmısız mıne televızyonlarda meslegını bırakmıs :1::1::1:
mıne valla duacıyız canım sana saol

aynen oyle canım ya usuyunce onları gıydırıyorum sıcaklayınca soyuyorum acıkınca da tıkıyorum :) zawallılar ya :))))

supusın 1,5yedın dımı helal sana so gun de turnayı vurdun ye dedım sana ama bır bucuk ye demedım kı
ayy çok fena utandım:26::26::26::26::26:

bencede muhurle canım 1 tane yedın degıl mı

1,5 yedim hasret yemez olaydım kızlar sonra hıncımı evden çıkardım 2-3 saat temizlik yaptım yakıyım diye ama ne çare olan oldu:43::43::43::43::43:

bende yapcam yarın mınenın tarıflerınden
pudınglı kek vardı bakayım nasıl yapılıyormus
bı bakmısız mıne televızyonlarda meslegını bırakmıs :1::1::1:
mıne valla duacıyız canım sana saol

sorma ya mıne bıze el saallaaaa....
sımıt super oldu ama zebranın tadı guzel ama goruntusunu gene beceremedım bıraz karısık oldu

yanlardan da gittimi tamamdır :23::23:

iştah kabartıcı :26:
hayr hayr hıc guzel degıldı :53: kabarmasın sakın ıstahın:18:

ayy çok fena utandım:26::26::26::26::26:

1,5 yedim hasret yemez olaydım kızlar sonra hıncımı evden çıkardım 2-3 saat temizlik yaptım yakıyım diye ama ne çare olan oldu:43::43::43::43::43:
:31::31::31::31: offff ıste ınsan tutamıyor bazen kendını
sorma ya mıne bıze el saallaaaa....
sımıt super oldu ama zebranın tadı guzel ama goruntusunu gene beceremedım bıraz karısık oldu
:1::1::1::1::1: bende yarın ıcın bakıyorum sımdı tarıflere

kızlar bakıyorumda yarın ki tartı için herkes epey dikkatli :53::53::53::53::53:ayy bi benmiyim bugün kaçamak yapan.....

Son düzenleme:
kızlar bakıyorumda yarın ki tartı için herkes epey dikkatli :53::53::53::53::53:ayy bi benmiyim bugün kaçamak yapan.....

ben günlerdir kaçamak yapıyorum hatta bugün de yaptım gayet ama bu saatten sonra anca su içebilirim yoksa yarın tartı beni fena sarsabilir :18:
en azından az sarssın :9:

ben günlerdir kaçamak yapıyorum hatta bugün de yaptım gayet ama bu saatten sonra anca su içebilirim yoksa yarın tartı beni fena sarsabilir :18:
en azından az sarssın :9:

ben çok sarsılıcam sanırım..ellerim de şişti biraz ayyyyyy su tutuyorum sanırım:53::53::53::53::53::53::43::43::43::43::43::43:

ben geldimmmmm
iş güç spor derken malum bide yeleğe başladım ancak gelebildim şekerlerrrrr:3:
hemen bi geçmiş yapıyımm:10:

slm kızlar bugün yoğundum çarşıya indik eşimle hava buz gibiydi resmen ya ara sıra girip okudum ama yazamadım. alıntıda yapamadım kızlar kusura bakmayın:(

menü
sabah
yağsız omlet 4 çatal
yarım dilim çavdar ekmeği

ara
dışarda olduğum için simit

akşam
küçük küçük 5 ızgara köfte
yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı

ara
elma

3 bardak yeşilçay, 5liçay 2litre su
yarım saat spor

menün çok güzel canım...yalnız sabah kahvaltısında ekmeğini 2 dilim yapabilirsin sabah metabolizma daha hızlı oluyor ya hem iyi bir kahvaltı gün boyu tok ve dinç olmanı da sağlar

Az kalorili çok gülümsemeli günler kızlar:))sabah kahvaltım...umarım iyidir....
Sabah:
2 kayısılı su
kahvaltı:
2 fincan şekersiz çay
2 dilim tam b.ekmeği
1 domates
1 yeşil 1 siyah zeytin
1 yudum reçel bandım:)
öğleden sonra ;)
3 fincan şekersiz çay
1/2 kase makarna salatası
küçücük bir parça muhallebili tatlı
küçük bir börekçik
1 bardak diet kola
çok olmadı umarım....
gece:
1 bardak yarım yağlı süt...
iyi geceler .:)[/QU

Zayıflamak için düşük karbonhidratlı beslenme şarttır sen biraz bu kuralı bozmuşsun gibi kaçamaklı bir gün olmuş...bol su ve sporla dengeleyebildin mi onu belirtmemişsin

Back
X