70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok minem ben neler yaziyorum öbür arkadasimla :ssz:ama bahsettigim arkadasima yazamiyorum bile rahat rahat cünkü istemem kocasi herseyi bilsin oneymis öyle benim reglimden cisimden vs onun kocasini ne ilgilendiriyor :37:kadiniz herseyi konusmak isteriz

sanki birtek bende var toto :36:siz sanki hic sartlamiyonuz allah allah :9::9::9:

birde cibintirikin ne oldugunu bilsem :101:

koniciva ne kiz :1: italyancadami biliyon hangi dil o :111:

kız gogle ya zcibinlik die yatak üzerinden sarkan süsülü tüller var ya o ay dur bakim koniçiva ney:9::9:

kiz ben öyle bir söz verdigimi hatirlamiyom :31:

evet onlar cok zayilar ya :ssz:

hamilesin :51:

yok önemli birsey degil bacim:6:

verdin ben hatırlıyom doğuracaz betüş doğurtacak bizi beraber destek vercez birbirimize:9::9:demekız rüyamı anlattımnası hamileyim ben şimdik:31:

kız koniçiva japonca merhaba demekmiş

onu nerden anladın ki :51:

ben bilirriiim $hypno7vchm1[1].gif

yanlislikla ayagin takilmis gibi yap cöm üzerine suzim :27: :9:
ay ne bileyim suzim güzel koktu :37:

ay cim mis gibi kokdu sende cüss deyince kendimi iyice sey hissettim kiz :9:
kiz o cok kalibli :1:o benim üstüme cökerse napcam :30: yiyesin mi geldi allah allah :60::60::60: diyetde ot yiye yiye disardaki cimlere de eyiliyormussuz :9::9::9:
Kızlar cumaya daha 3 gün var , toplarlayın hemen kendinizi, bende akşam spora çıkıcam az önce cıs yedim çünkü :52::52::52:

Ufak bişi yedim ama olsun , ben kaçıyorum size bol muhabbetler :21::21:
:79:
her yerdeyakalarım valla tam deliğe düşcekken slopsss die hemen suziye msj atıyom konsrasyonu bozulsunda edemesin die:9::9:
of ordadamı var böle acımasızlı birde yurt dışına medeniyetli derler yok bacım kim kimi güçsüz görürse ezmeye çalışıyor yazık kadına:ssz:

king kong mu kız çokmu şişko getir buraya 2 kese atalım hem yumuşar hem zayıflar sonra ballıyla ikimiz bir sanat düşünürük ona:9:

gel beraber doğurak bak çimene aşeriyon valla bacım pırtlatak bitane:6::6::9:

anaa kız tükkanın sahibiysen gelimyanında çalışayım dicem de bana uzak ora ölürüm gelen kadar:4::4::9:

hani bekleyecektik birbirimizi sen ikinciyi yapacaktın ben birinciyi:9:

ben şüpheliyim valla hala kız belkide bu akılla sen uzaylısındır yada japon:9::9::9:

ay bende severimöle şeyleri küçükken hep sünnet olanlara özenirdim.bebeklerime hep sünnet yatağı yapardımevde şeyederdim:9::9:
sonra evlenince bi sürü para verip yatağa cibinlik taktırdım ama benimkoca deli yattığı için tülleri demirin üstüne topladık.şimdik misafir gelince indişriyom sırf hava olsun die:9::9::9:

ay ölemi olmuş napıyım bacım bak buraya gelenekadar 1 saat oldu tevekkeli değil milet cöö yapıp kaçıyor:ssz:
he bacim kingkongun kendisi sankim ama sarisin genetigi bozuk :9::9::9:
mine bacım sen şimdik anlarsın pisikolojiden benimbir derdim var.
son bir kaç gecedir rüyamda hep kavga ediyorm hep yeniden düğünüm olmuş görüyom hep bi aksilik sonra rüyamda ağlıyom bi uyanıyom gerçekten gözlerimden yaşlar gelio.kocam da dedi ki akşam bi doktora gidelim.hem reglde olmuyon belkide stresten olmuyodur oda dedi.ama stres yapacak birşeyim yok bu çok huzurluyum.nie böle oluyoki anlamdım.kaçırıyorumheralde arık ben keçileri:53::53:

böle iyi oldu doktur öğretmen:1::1:
kız uzanıp terapi gibi anlatayımmı bölede anlarmısın :9::9::9::9:
kiz o örtmen pyskolok degil ya :9::9::9:
of sonunda geldimkızballı suzinin kutusuna gene ne şey ettinde kaybolmuş gitmiş:9::9::9::9:kovladın bacıyı gene neyle korkuttun:9:
burdayim kiz :3:heyvah cok sIkIsdim size laf yetistircem diye :17:birazdan molaya cikacam hande listene yaz saat 12 de :68:
yarın eşim izinli diyoz ki çeşmeyemi gitsek acep denize girilirmi oda girilmez dedi olsun ben gene dün kendimi bi hışımla yoldum belki dedimaniden denize gideriz kaymak gibi olayım.aslında regliyi bekliyordum bitsinde öle yaparım die ama gelmedi bendedaha fazla öle dayanamdım :9:
:9::9::9:

deme bacım korkuyom çok zaten hem geçen ayda 10 gün geçmişti:18:
dedim artik yavrum :6:
zibin felan varmi evde :6:
biberonlar ucuzlamis migrosta bak ordan :6:
bence araba alma daha kücük kucakdada tasinir :6:
bence kiz olursa eltinin :6:
erkek olursa kaynananin adini ver :6:

:9::9::9::9::9::9:

kiz o cok kalibli :1:o benim üstüme cökerse napcam :30: yiyesin mi geldi allah allah :60::60::60: diyetde ot yiye yiye disardaki cimlere de eyiliyormussuz :9::9::9:

burdayim kiz :3:heyvah cok sIkIsdim size laf yetistircem diye :17:birazdan molaya cikacam hande listene yaz saat 12 de :68:

sorma bacim miss gibi kokdu bakalim sonum ne olcak :9:

ne bülümrehberlik yapıyo ya belkim anlar dediydim:9:sen molaya çık çok yeme bende sua lmaya gidecem
dedim artik yavrum :6:
zibin felan varmi evde :6:
biberonlar ucuzlamis migrosta bak ordan :6:
bence araba alma daha kücük kucakdada tasinir :6:
bence kiz olursa eltinin :6:
erkek olursa kaynananin adini ver :6:

:9::9::9::9::9::9:

sorma bacim miss gibi kokdu bakalim sonum ne olcak :9:

:30::30::30::30::30:olamaz kız ağzından yel alsın demeöylekorkuyom başa zman versin allah bana şimdi ihtiyaç sahibine versin sonra bana:9::9::9:

achso anladim :1: iyi canim asiver ozaman kizina :23:
kız gogle ya zcibinlik die yatak üzerinden sarkan süsülü tüller var ya o ay dur bakim koniçiva ney:9::9:

verdin ben hatırlıyom doğuracaz betüş doğurtacak bizi beraber destek vercez birbirimize:9::9:demekız rüyamı anlattımnası hamileyim ben şimdik:31:

kız koniçiva japonca merhaba demekmiş
bi japonccan eksikdin zaten :60::60::60:

molaaaaaaaaaaaaaaaa :56::10::10::10::10::10:

ne bülümrehberlik yapıyo ya belkim anlar dediydim:9:sen molaya çık çok yeme bende sua lmaya gidecem

:30::30::30::30::30:olamaz kız ağzından yel alsın demeöylekorkuyom başa zman versin allah bana şimdi ihtiyaç sahibine versin sonra bana:9::9::9:
su almaya gitme tehlikeli :6:
achso anladim :1: iyi canim asiver ozaman kizina :23:

bi japonccan eksikdin zaten :60::60::60:

molaaaaaaaaaaaaaaaa :56::10::10::10::10::10:

kiz aldim iste bir hafta olmadi cikarmis dolaba koymus :47:

su almaya gitme tehlikeli :6:

kiz aldim iste bir hafta olmadi cikarmis dolaba koymus :47:

o nie gıı almıyom su :ssz:
ay bi akrabağmız var hali vakti iyi die burnu büyümüş.telde konuştuk az önce kilodan açıldı konu diyet nası gibiyod die.iyi dedim kilo verdik kocişte başladı çok kilo aldı die.demez olaydım.aslında ette yemiyormuşuz hep ot yiyormuşuz neden kilo alıyormuşuz.onlar hep et yiyorlarmış.dediğine bak.millet ot yemeyini yemekten saymıyor.sanki fakirlik göstergesi olarak sayıyor.ben kız kende et yemezdim.ama millet nerden isterse ordan yakalıyor işte.otur çıldır.:95::95::95:

bende dün arti 500 düm mine bugün gitmis daha sali tatlim 4 günümüz var :34: ispanak ye :1: ay nesli geldi aklima ispanak alcam diye roka almisdin :1: hakket nesliden haber varmi gelmiyor bi kac gündür :44:
canım bu ara biraz sıkılmış sanırım düzelince gelecek dün akşam konuşmuştum faceden:26:
güzelmis canim ben nezamn baslicam bakalim :ssz:
yapma öyle canim dur daha bugün sali yogurt ve salataya dayandinmi gider :34:
salataylada doymıuyorumkii ben :26:
incelmek istiyorum bian önce :ssz:
offf bitane müslüman isarkadasim var önceden ayni odadaydik sonra onu baska odaya attilar az önce agliyor o benden sonra geldi gecede calismak zorunda kaliyor belediye 24 saat ulasilmasi lazim
neyse oda gece zorlaniyor sekretäre gitmis kücük cocugum var ekimden sonra zorlanacam diye cikis veririz diye tehdit etmisler cok etkilendim suan elim ayagim titriyo cok üzüldüm :50:
zorr canım yaaa
bazı idareciler böyle, burada bile var, müslüman müslümana eziyet ediyorken cavurunkine şaşırmıyorum:ssz:
disarda cimleri biciyorlar miss gibi koktu :31:

ay benim gidisat hic iyi degiilll :18: :9::9::9::9::9:
kesilmiş çim kokusunu hiç sevmem:120::120::120::120:
biraz once okudugum kose yazisini sizlerle paylasmak istedim ne kadar guzel anlatmis!!!!!!
yorum yok :31:
güzelde o bi kase bulgur ne :20::20::20:sanat olcan bak:20::21:

gece yarısı spor yoksa sihirli numaralaramı baktında gece spor yapmaya karar verdin sana olmayayım die:9::9::9:

he gösterecem gösterecem de naası gösterecemkorkuyom:26:
sanatmııııı :18::18:
yok kız ben hep gece yapıyom sporu :51:
bende korkuyorum göstermeye :18:
ay o aletlere bende özeniyomda utanıyorum tek başıma deli gibi hareket yapmaya milletee bakmaya pek meraklı napıyor bu kadın die :1:
kimse yokken yap bacım
kalabalıkken bende gitmem
biseferinde gitmiştim baktım bi öğretmen arkadaşta orda oturuyor direk geçtim uğramadım bile rezil olmayayım :37:
ay bu kiz beni deli ediceeeekkkk :52:
gecen cibindirik gördü bir yerde illa istedi kizim alma dedim kullanamzsin sen onu deli yatiyor cünkü
daha bir hafta olmadi cikarmis atmis dolaba :47::47::47:
pahali birsey degildi ama ne gerek var zaten fazla esyayi hiic sevmem :19:
ay gercekden cok sinirlendim :47:
hep böyle ister ister kullanmaz :4::4::4:
ne yapicam ben bunu bilmiyorum almicam diyorum kiyamiyorumda :ssz:
ne yapayim simdi kizlar :47:
kız çocukları fenaaa
bu anlattıklarını bizde yaşayacak gibiyiz :37:
:26::26::26::26:

Cıss mı yedin Mine ya :26:
dün öyle cıss yemedim
öğlen fazla kaçırdım ama akşam meyve yiyerek dengelemeye çalıştım
Kızlar cumaya daha 3 gün var , toplarlayın hemen kendinizi, bende akşam spora çıkıcam az önce cıs yedim çünkü :52::52::52:

Ufak bişi yedim ama olsun , ben kaçıyorum size bol muhabbetler :21::21:
niye gittinki sen? az geliyorsun artık
mine bacım sen şimdik anlarsın pisikolojiden benimbir derdim var.
son bir kaç gecedir rüyamda hep kavga ediyorm hep yeniden düğünüm olmuş görüyom hep bi aksilik sonra rüyamda ağlıyom bi uyanıyom gerçekten gözlerimden yaşlar gelio.kocam da dedi ki akşam bi doktora gidelim.hem reglde olmuyon belkide stresten olmuyodur oda dedi.ama stres yapacak birşeyim yok bu çok huzurluyum.nie böle oluyoki anlamdım.kaçırıyorumheralde arık ben keçileri:53::53:

böle iyi oldu doktur öğretmen:1::1:
kız uzanıp terapi gibi anlatayımmı bölede anlarmısın :9::9::9::9:
:1::1::1:
benim odada bikanepe var seni oraya alalım :1:
canım yanlış anlama ama huzurluyum desende kafana taktığın şeyler var bence
yani eşinin ailesiyle sorun var, kendi ailenle ilgilide aynı şekilde
tamam eşinle mutlusun huzurlusun ama hayat sadece eşten ibaret deği malesef
bence kafaya takmıyorum desende bunları insan düşünmeden duramaz
düğünde ağlaman falanda onunla ilgili bence
yani
ya söyleyemediğin sözler var içinde kalan
yada içine oturan bişeyler var
bu benim düşüncem tabiki
bisöz vardır dünya üçgündür diye gerçekten doğru
dün bitti elimizde bişey kalamdı yarına yetişeceğimiz belli değil elimizde olan bugün var kıymetini bilelim

yok minem ben neler yaziyorum öbür arkadasimla :ssz:ama bahsettigim arkadasima yazamiyorum bile rahat rahat cünkü istemem kocasi herseyi bilsin oneymis öyle benim reglimden cisimden vs onun kocasini ne ilgilendiriyor :37:kadiniz herseyi konusmak isteriz
ben öyle özel bişeyimi yazmıyorum ama o arkadaşla doğum hakkında konuşmuştuk faceden apiduralmi spinalmi falan diye onlarıda okudu sanırsam

disarda cimleri biciyorlar miss gibi koktu :31:

ay benim gidisat hic iyi degiilll :18: :9::9::9::9::9:
yavru açmısın :1::1:herşey bi güzel kokuyo bugün sana dikkat et:40:
sağlam psikoymuş kızçe nasıl hap kutusuna koymuş kız anlayamadım:44:
ay bu kiz beni deli ediceeeekkkk :52:

gecen cibindirik gördü bir yerde illa istedi kizim alma dedim kullanamzsin sen onu deli yatiyor cünkü

daha bir hafta olmadi cikarmis atmis dolaba :47::47::47:

pahali birsey degildi ama ne gerek var zaten fazla esyayi hiic sevmem :19:

ay gercekden cok sinirlendim :47:

hep böyle ister ister kullanmaz :4::4::4:

ne yapicam ben bunu bilmiyorum almicam diyorum kiyamiyorumda :ssz:

ne yapayim simdi kizlar :47:
kaç yaşında senin kuzu :)

anaa kız tükkanın sahibiysen gelimyanında çalışayım dicem de bana uzak ora ölürüm gelen kadar:4::4::9:
sahibi deilim canım nerdeeeee:9:
yarın eşim izinli diyoz ki çeşmeyemi gitsek acep denize girilirmi oda girilmez dedi olsun ben gene dün kendimi bi hışımla yoldum belki dedimaniden denize gideriz kaymak gibi olayım.aslında regliyi bekliyordum bitsinde öle yaparım die ama gelmedi bendedaha fazla öle dayanamdım :9:
hava bozuk ama iyi yapmışsın başka şeye lazım olur belki:23::23:
o nie gıı almıyom su :ssz:
ay bi akrabağmız var hali vakti iyi die burnu büyümüş.telde konuştuk az önce kilodan açıldı konu diyet nası gibiyod die.iyi dedim kilo verdik kocişte başladı çok kilo aldı die.demez olaydım.aslında ette yemiyormuşuz hep ot yiyormuşuz neden kilo alıyormuşuz.onlar hep et yiyorlarmış.dediğine bak.millet ot yemeyini yemekten saymıyor.sanki fakirlik göstergesi olarak sayıyor.ben kız kende et yemezdim.ama millet nerden isterse ordan yakalıyor işte.otur çıldır.:95::95::95:
:9::9::9::9::9: hey allahım ya vejeteryanım ben cahilsen aç oku ne olduğunu diyeydin fakirlikten deil diyeydin:47::47::47::47:

aslında babasına benzetiyorlar ama

hadi yaaa
işin zormuş ozaman
ben rahatım o konuda düşkün değil çok fazla, sıkacak boyutta değil yanii çok şükür :1:

canım o ayrı bir tartışma konusu aslında :1:
biz buradan rahat rahat konuşuyoruz
bizim başımızda olsa nasıl davranırdık orası ayrı tabiii

:1::1::1::1:

:1::1::1: bende kıl kaptım canım o adamdan :47:

o küsmemiş aslında canım gizliden aradım alo dedi tanıttım kendimi
canımm dedi küsse öyle konuşmazdı ama eşine herşeyi anlatmasınada gerek yoktu değilmi
facede yazışıyoruz doğum mevzusuda konuşuluyor madem kocan okuyor sil yanii benim özel şeylerimi neden okutuyorsun adama :47:

:1::1::1::1:

ayy o arkadaşım sandım bian
o da ATT :1:

Kızlar kaçamak yapanlara çok yiyenlere napıyorduk biz
hadi bakim toplaşın :1:

ben fırından unodan hangisinden alırsam alayım buzluğa atıyorum yiyeceğim zaman tek tek çıkarıyorum hemen çözülüyor zaten
sende bu şekilde deneyebilirsin

kaç yaşındaydı kızın?
büyüdükçe azalıyor canım benim kzım onları izlemez oldu
nane limon, canım kardeşim, köstebekgiller hastası :1:

5 yılda çürümemiş dahaaa :53:

att olarak çalışıyorsun değilmi şuan

bende anlamıyorum
anlamakta istemiyorum sanırım :50:

kuzenim konyada tıp okuyor
jinekolog olmayı düşün diyorum halam hemen tepki gösteriyor
pis işmiş olurmu yaa mesleği o olacak iyi para var diyorum ama ailecek karşı çıkıyorlar

canım benim kız 1.5 yaşında.ATT olarak mı çalışıyorsun demişsin evet Aydın 112 de att yim

menü yazayım bende
çok yedim ama özellikle öğlen :53:

Sabah
1 dilim çavdar
1 kk beyaz peynir
domates, salatalık

öğlen
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
2-3 dilim ekmek :51:

Ara