bende senin gibi tatli bir kizi tanidim betülüm

bugün okul denemesi vardin 1 saat disarda bi kizla bekledim türk ay sanki sana benzettim sanki senlen konusuyormus gibi hemen atladim üstüne kapali cok güzel tatli biriydin yüz simasi sana benziyordun
stuttgarti duydum canim almanyada tanidiklarimizda var ama tam nerde bilmiyorum simdi

görüsürüz canim
güzel canim tebrikler

tebrikler fadimecim
tebrikler canim
ettim desem yalan olur

aslinda öyle dua degil biriki kitap suresinden sure okudum canim
tebrikler tatlim

ödemdir ozaman :26: bunu bi dene istersen minecim

Karın şişliğini gidermek için doğanın mucize meyvelerinden faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem oldukça basit ve karın şişliğin için etkili bir yöntemdir.
Yarım bardak ılık suyun içine bir limonun suyunu sıkıp karıştırın. Bu karışımı sabah uyandığınızda ve öğleden sonra aç karna için. Ardından bulduğunuzda ortamda 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün.
Hassas bir mideniz varsa limon suyu zarar verebilir. Limon suyu kürü yerine melisa otu kürünü uygulayabilirsiniz. 1 su bardağı kaynar suyunun içine 1 tutam melisa otu ekleyin. Demlenmesi için 5 dakika bekleyin. Süzdükten sonra içip, 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün. Melisa otu aynı zamanda sinir sistemini rahatlatan şifalı bir bitkidir.
masallah sen yiyip yiyip zayifliyon tatlim

gecmis olsun canim cabuk atlatirsiniz insallah
zor canim ya ben hamilelikde cok uyudum herhalde ondan benim oglan öyle degildin ama seninkide dis cikariyormus ondanda huysuzlugu olabilir
tebrikler canim

tebrikler canim
tebrikler canim

günaydin handenin ciragi

geldimi zaten hepsi arka arkaya geliyor sabir canim insallah bugünlerde gececek
tebrikler canim
güzel canim

nezaman yolculuk
dün bi boslugun icindeydim canim yedikce yedim ama betül sagolsun kahve ic dedi sabah ilk is wc ye kostum
yukariya yazdim minem belki fayda si olur birde aloe vera suyu sabahlari diye okudum ama aloe vera suyunu nerden bulcaz ki :44:
olursada hayirlisi tatlim hem kizina kardes can yoldasi olur annem bana cok kiziyor oglun tek mi kalsin dertlesecegi kardesi olmasinmi diye
canim yapma bak 6lilari görmene az kalmis 7lilerden veda et artik
kolay gele
tebrikler canim

ayy cok hos olmussun valla

bende istiyorum söyle kemiklerim gözüksün

baharcim sen benim yerimi almissin

eskiden ben 300-500 ya verir ya alirdim

kapahat anada ilgilenmiyor gicik

öyle görmüs o da

sen anasini cimcikle