Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim betül aksam dedi kahve icince wc ye gidebiliyorum diye bende ictim aksam sonra sabah ac karnina da bi türk kahvesi ictim dün 1 tabak makarna yedim aksam üstü arti olarak dönmedi bana geri
Kahve gerçekten de zayıflatır, biliyor musunuz? Zira kafeini özümsemek için organizma yaklaşık %10 fazla enerji tüketir. İşin ilgi çekici yanı, bu ekstra tüketimin tamamen yağdan olmasıdır.Bunun sonucunda yağlarınız erir, ama kaslarınız el değmemiş olarak kalır. Çaydaki tein maddesi de aynı özelliğe sahiptir. İşte bu yüzden çay ve kahve zayıflama rejimlerinde daima boy gösterir. Ama birkaç santimetre inceleceğim diye sinirlerinizi tehlikeye atmanın alemi yoktur elbette. İçtiğiniz kahve miktarı, günde 6 büyük fincanı kesinlikle geçmemesini öneririz.
birde bunu buldum
sütsüz içmek esastır tabii. ben kahvaltıdan sonra içip wcye cıkıodum once ıceyım artıkın..
ne aksiyonlu geçmiş günün suziyaz geldimi aslinda hep topikde kimse kalmiyorgelseler ne iyi olurdun aslinda
selam kizlar hayirli cumalar
bugün günüm kosturmakla gecti oglani okula götürdüm 1 saat ön deneme yaptilar basladi aglamayakoluma sarildi agzini burusdurdu benim oglan cekingen kimseyi tanimadigindan yabancilik cekti
icim gitti sonra ögretmen türk müsünüz yoksa jugoslawmi dedi
türküz dedim 4üncü sinifdan bir türkkizini getirdiler yanina otuturdular yabancilik cekmesin diye
1 saat sinifin önünde bekledim diger aileler cekip gitti ben kapi da nöbet tuttum
sonra bir sevinclen cikti burasi benim okulum diye veda ederkende hemen ögretmenine elini verdi ondan sonra bende raahatladim
sonra esim beni isyerine atti baktim itfaye ambulans polis dolusmus 2inci katda yankin cikmis ise geldigim gibi geri asagya indim yangin söndürelene kadar insaat var o yüzden ne olduysa yanmis birseyler
simdide geldim iste yaniniza![]()
oooh maşalaah ben makarna yemedim + çıktım ama olmaskibildirimimi yapim
baslangic kilom:77.1
gecen hafta:74.0
bu hafta:73.4
giden: 600 gramm
toplam giden: 3.7
hedef:55![]()
aaaallllkıııışşşkızlar çok mutluyum ümidimi kestigim anda sabah tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım bir haftada bir kilo vermişim
kızlar çok mutluyum ümidimi kestigim anda sabah tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım bir haftada bir kilo vermişim
ne aksiyonlu geçmiş günün suzihayırlı olsun bu arada inşallah ünilerden mezun olduğu zmanlarıda gururla görürsün
oooh maşalaah ben makarna yemedim + çıktım ama olmaski
tebrikler canım
aaaallllkıııışşş![]()
canım hoş geldinyaz geldimi aslinda hep topikde kimse kalmiyorgelseler ne iyi olurdun aslinda
selam kizlar hayirli cumalar
bugün günüm kosturmakla gecti oglani okula götürdüm 1 saat ön deneme yaptilar basladi aglamayakoluma sarildi agzini burusdurdu benim oglan cekingen kimseyi tanimadigindan yabancilik cekti
icim gitti sonra ögretmen türk müsünüz yoksa jugoslawmi dedi
türküz dedim 4üncü sinifdan bir türkkizini getirdiler yanina otuturdular yabancilik cekmesin diye
1 saat sinifin önünde bekledim diger aileler cekip gitti ben kapi da nöbet tuttum
sonra bir sevinclen cikti burasi benim okulum diye veda ederkende hemen ögretmenine elini verdi ondan sonra bende raahatladim
sonra esim beni isyerine atti baktim itfaye ambulans polis dolusmus 2inci katda yankin cikmis ise geldigim gibi geri asagya indim yangin söndürelene kadar insaat var o yüzden ne olduysa yanmis birseyler
simdide geldim iste yaniniza![]()
faideli bilgilercanim betül aksam dedi kahve icince wc ye gidebiliyorum diye bende ictim aksam sonra sabah ac karnina da bi türk kahvesi ictim dün 1 tabak makarna yedim aksam üstü arti olarak dönmedi bana geri
Kahve gerçekten de zayıflatır, biliyor musunuz? Zira kafeini özümsemek için organizma yaklaşık %10 fazla enerji tüketir. İşin ilgi çekici yanı, bu ekstra tüketimin tamamen yağdan olmasıdır.Bunun sonucunda yağlarınız erir, ama kaslarınız el değmemiş olarak kalır. Çaydaki tein maddesi de aynı özelliğe sahiptir. İşte bu yüzden çay ve kahve zayıflama rejimlerinde daima boy gösterir. Ama birkaç santimetre inceleceğim diye sinirlerinizi tehlikeye atmanın alemi yoktur elbette. İçtiğiniz kahve miktarı, günde 6 büyük fincanı kesinlikle geçmemesini öneririz.
birde bunu buldum
kıııız suziii maşallahbildirimimi yapim
baslangic kilom:77.1
gecen hafta:74.0
bu hafta:73.4
giden: 600 gramm
toplam giden: 3.7
hedef:55![]()
kızlar çok mutluyum ümidimi kestigim anda sabah tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım bir haftada bir kilo vermişim
canım hoş geldin,sen ve hande topiğin neşesininiz gözlerim hep sizi arıyor
benim küçük oğlanda pek çekingen utangaç,bu sonbaharda kreşe vermeyi düşünüyorum,nasıl olcak bilmiyorum,bir güne gütsem kucağımdan inmiyor yüzünü saklıyor taa kalkana dek
faideli bilgiler
kıııız suziii maşallahharika gidiyon nezamandır tebrikler canımın içi böyle devammm
canım tebrik ederim inşaal istediğin kiloya en kısa zamanda gelirsin![]()
canımm beniiimmmmsagol tatlimsanada alisdim iyice gözlerim ariyor seni altlarda
ay ilk günü senin icin daha zor oluyor benim oglani biraktim krese ise giderken yolda agladim sanki benden birsey kopardilar
o ama tek cocuk olunca sevmisdin hemen kresi cocuklar birsürü hepsi oynuyor cabuk alisdi simdi okul degisik geldi ondan öyle geldi sanirsam birde kresdeki arkadaslarini aradi degisik cocuklar tuafina gitti herhal
seninkide insallah cabuk alisir tatlim
ben bazen gider gibi yapardim birde gözetlerdimagliyormu diye bende az degilim
ay artik vermek istiyorum seker ya insallah bozmam bidaha cok sagol![]()
aaaa
ay allah korusun kizz
![]()
benimkide gec ögrenti tuvalettini ama gec ögrenti hic altina kacirmadi ondan sonracanımm beniiimmmm
benim büyük oğlan böyle değildi,ilk gün bile biz bıraktık arkasına bakmadan çocuklara koştu,bide bir toplumda hiç bana yapışmazdı ama bu kucağımdan inmiyor,evdede görsen canavar gibikorkuyom valla ya gitmek istemezse,birde tuvaletede alıştıramadım nerdeyse bir ay oldu
inşallah verirsin canım biraz sıkalım dişimizi,bende çok gevşedim,temizlikti misafirdi tuvalet alışkanlığıydı
aaaa![]()
hakket bunun boynu büyük :44: ama sisko oldugundan bükmüs herhalde boynunubenmde aklıma
booyynnnu bükükleeerrrr,garipp yetimmmleeerrrr
geldi![]()
benimkide gec ögrenti tuvalettini ama gec ögrenti hic altina kacirmadi ondan sonraolsun gec olsun güc olmazin tatlim
ama iyi vermissin sen buhafta tatlimgördüm demek yine dengeliyorsun
hakket bunun boynu büyük :44: ama sisko oldugundan bükmüs herhalde boynunu![]()
hareketli avatarlarda vardı bu kilolarrı sıyırıp atıyodu ama yüklemeyi beceremedim heraldeay allah korusun kizz
![]()
beni getirdim:26:bian heykelci geldi yine aklima![]()
hakket bunun boynu büyük :44: ama sisko oldugundan bükmüs herhalde boynunu![]()