70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:54:
bak tatlım :34:
ay unutmuştum perşembe olduğunu aklıma geç geldi de hemen yazaym dedim :26:

:53::53::53::53::53:

sağol canım :16:

yemekle filan düzelmiyor canım ya ben de hala iyileşmedim :50:
nasıl atlatcaz bakalım :31:
1100 de çokmuş :ssz:

ay estağfirullah emir yok :26:

tesetturmarka.com adresinden bi çok markanın modellerine bakabilirsin canım bi göz gezdir istersen

bu ne kız kilo veremeyen topiği bırakmayı düşünüyor :57:
hayır herkes burda kimse bi yere gitmeyecek kilolar gitcek :kkk:
kabullendim zaten ben oturdum totomun üstüne :31:
:52:
be bildirim yapmak istemiyoom :50: :ssz::ssz:
kendimi sevmiyom :43::43::43:

ben cikiyorum basim agriyo :5::5:
ne diyeyim tatlim ayni durumdayim bende yapacam edecem verecem diyesim gelmiyor cünkü nasil olsa ben beceremiyorum hafta insallah diye diye kac haftalar gecti irade bende hic yok akisini birakcam ben seni cok iyi anliyorum :31:
bu tolga neden uyumuoooooooooooo
neden uyumuyo ki :26:

:34::34:

keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef :31:

:1::1::1::1::1:

eşime canım sıkıldı biraz canım
önemli bişey değil aslında ama kırıldım busefer ve küsüm ona, oda bana küs nedense :44:

dün yemeğim yoktu acil bişeyler hazırlamam lazımdı
hazır paketlerde pizzalra varya
onlardan pişridim hemen
1,5 yedim :17:

sen boşuna buralardasın canım çok ciddiyim
gayet zarif görünüyorsun bence kendini hiçte kilolu görme

ben 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gittim
yine 63-64düm ama şimdi hamile kalsam daha fazla alacağım kesin canım:31: onun içinde hamile kalmaya korkuyorum :31:

bende kızıma sarıldım ağladım canım
okulda yorucuydu dün hemde beni üzen bişeyler olmuştu
herşey üstüste geldi yani
halada canım sıkkın işte
ama kizin da büyüyor büyütükce caninda bidaha istemez bence :31:yeni basdan basliycan falan :31:
sIkIntIn neyise konus minem konusmadan sIkIntinda gitmez esine söyle küs kalmayin o altdan almiyorsa sen almaya calis tam ne oldugunu bilmiyorum söylemek istemiyorsanda anlatma canim :38:ama ona acil ki oda yumusar geri
tatliya baglanir insallah :38:

selam kızlar
geçmişi tam bitiremedim
kimler kilo aldı verdi ne durumda okuyamadım
benim durum fena değil
ilk defa artıya üzülmedim
aslında önce kıyafetle tartıldım sonra bihışımla çıkardım üzerimdekileri yine aynı çıktı
yoksa eksiyim diye sevinmiştim ama üzerimdekiler 100gr bile değilmiş sanırsam :44:

başlangıç: 70,2
geçen hafta: 63.6
bu hafta: 63.7
gelen :100
toplamda giden: 6, 5
hedef :58
minem :16:pizza yi sen yedin arti 1.100 ben ciktim :1: öptüm tatlim güzel düsünelim hersey güzel olsun su 3 günlük dünyada birbirimizi üzmeyelim allah saglik versin gerisi bi sekilde hal olur insallah :38:

be bildirim yapmak istemiyoom :50: :ssz::ssz:
kendimi sevmiyom :43::43::43:

ben yaparım bildirimini +600 işte ne var
kimse gitmiyor sinirlendirmeyin beni :47::47:

önemli bişey değil aslında ama kırıldım busefer ve küsüm ona, oda bana küs nedense :44:

noldu ki :44: dicem de özeldir belki boşver anlatma tatlım
canını sıkma barışırsınız :26:

anaa beni kovuyor musun kız :53:
yok canım ben de kilolu olduğumu düşünmüyorum da işte bi 58 olsam diyorum sadece
teşekkür ederim :17:

kabullenmek yok hayır hayır :19:
gitcek suzim yaa azmedin birazcık :ssz:

ne diyeyim tatlim ayni durumdayim bende yapacam edecem verecem diyesim gelmiyor cünkü nasil olsa ben beceremiyorum hafta insallah diye diye kac haftalar gecti irade bende hic yok akisini birakcam ben seni cok iyi anliyorum :31:

ama kizin da büyüyor büyütükce caninda bidaha istemez bence :31:yeni basdan basliycan falan :31:
sIkIntIn neyise konus minem konusmadan sIkIntinda gitmez esine söyle küs kalmayin o altdan almiyorsa sen almaya calis tam ne oldugunu bilmiyorum söylemek istemiyorsanda anlatma canim :38:ama ona acil ki oda yumusar geri

sabah 8 buçukta kalktı kalkış o kalkış.. ne guzel uyutup kahve yaptım, 11 de telefon çaldı kalktı 10 dakıka surdu.. ders çalışcaktım, yalan oldu, yemek yapcaktım o da yalan oldu :(

kizlar gunaydin herkese

Kilo bildirimim

baslangic 75.2

gecen hafta 73.4

buhafta 71.7

giden 1.7:46::46::46:

toplamda giden 3.5:46::46::46::46:
hedef 59:16::16::16::16:

cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar
:46::46::46::46:

tatlim sen birde bi ara süt iciyordun ya o bana da fayda etmisdin nasil yapiyorduk onu sabahmiydin aksammi birde bal mi yoksa tarcinmi katiyorduk unuttum :44:
ay ne numaraci birde ogluna acindiriyor kendini :19: zor ayrilirsiniz ozaman babasiyla calisiyorsa :50: bende zor derim baba diye öyle yagciligi yapamam ki öyle istiyorlar herhalde :47: icinden gönlünden gelmiyorsa zorla yapmacik olmaya ne gerek var :19:
desene adamda karisi gibi kendi karisi cikartsin coraplarini :47: allah yardimcin olsun tatlim ne diycemi bilemedim :31:

bizede fazla uzak degilsin ozaman :34: biz isparta yalvac o tarafdayiz ama ispartanin icine cok gider geliriz yazin :21:
süt 1 çay kaşığı bal we tarçın..sabh aç karnına we akşam yatmadan önce içiyorudum..walla hergün aksatmadan içiyordum.işe yarıyordu.ama sabırlı olunmalı bazen hemen fayda etmeyebiliyor..bikaç gün sonra alışabiliyor bağırsaklar..we sabahta tok tutuğu için çok fazla yiyemiyorsu.akşamda içince tok oluyorsun cıs yemiyorsun..tarçında tatlı isteğini kapatıyor bal bağırsak çalıştırıyor..ıspartadamısın suzim sen..dedem ısparta ağlasunda çocukluğumuzda ew yaptırdı.yazın oraya gidiyor bizde 4 5 gün kalmaya gidyoruz serin diye..:21::21:
tebrikler canim :46: birde wcye gitmis olsaydin nolcakdin :52::46:

kolay gelsin canim sen git cadoloz kaynanan rahat birakmaz yine seni :54::16:
ben bu sabah 63lerde olmayı düşünüyordum ama akşam12 den sonra yediğim 2 alpella artı gece yediğim 1 kaşık barbunya we 1 kaşık pilaw 64lerde durmamı sağladı.inşallah wazgeçmem dewam ederim..ewin heryeri çikolata dolu we bugün henüz el atmadım..:17:
onlardan pişridim hemen
:4: dewam et bek bende yedim okadar ama sıkıwerdim mi?gidiyor..dün yemişsindir bugün dikkat edersin olur biter..:34:
başlangıç: 70,2
geçen hafta: 63.6
bu hafta: 63.7
gelen :100
toplamda giden: 6, 5
hedef :58[/COLOR][/FONT][/B]
çok bişeyde almamışsın canım..üzülme haftaya güzel haberler bekliyorum senden :54::54:

ben yaparım bildirimini +600 işte ne var
kimse gitmiyor sinirlendirmeyin beni :47::47:

yok canım ben de kilolu olduğumu düşünmüyorum da işte bi 58 olsam diyorum sadece

kabullenmek yok hayır hayır :19:
gitcek suzim yaa azmedin birazcık :ssz:
betülüm artik söz vermeye bile utaniyorum yapacam diyemiyorum olacak bu sefer demeye cekiniyorum bakalim haftaya nolcak :31: sen hep destek verdin zaten daha ne yapacaksin ben adam olmadikca :37:sagol tatlim :38:
sabah 8 buçukta kalktı kalkış o kalkış.. ne guzel uyutup kahve yaptım, 11 de telefon çaldı kalktı 10 dakıka surdu.. ders çalışcaktım, yalan oldu, yemek yapcaktım o da yalan oldu :(
kac aylik simdi duygucum benim oglanda vip dur resmine bakim $Baby-Plus-Baby-Wippe-Bella-Babywippe.webp :40: bundan kulandim cok fayadisin gördüm saliyordum ayagimla yada o asilan oyuncaklara daliyordun :26:
:46::46::46::46:

süt 1 çay kaşığı bal we tarçın..sabh aç karnına we akşam yatmadan önce içiyorudum..walla hergün aksatmadan içiyordum.işe yarıyordu.ama sabırlı olunmalı bazen hemen fayda etmeyebiliyor..bikaç gün sonra alışabiliyor bağırsaklar..we sabahta tok tutuğu için çok fazla yiyemiyorsu.akşamda içince tok oluyorsun cıs yemiyorsun..tarçında tatlı isteğini kapatıyor bal bağırsak çalıştırıyor..ıspartadamısın suzim sen..dedem ısparta ağlasunda çocukluğumuzda ew yaptırdı.yazın oraya gidiyor bizde 4 5 gün kalmaya gidyoruz serin diye..:21::21:

ben bu sabah 63lerde olmayı düşünüyordum ama akşam12 den sonra yediğim 2 alpella artı gece yediğim 1 kaşık barbunya we 1 kaşık pilaw 64lerde durmamı sağladı.inşallah wazgeçmem dewam ederim..ewin heryeri çikolata dolu we bugün henüz el atmadım..:17:

:4: dewam et bek bende yedim okadar ama sıkıwerdim mi?gidiyor..dün yemişsindir bugün dikkat edersin olur biter..:34:
çok bişeyde almamışsın canım..üzülme haftaya güzel haberler bekliyorum senden :54::54:
bende denicem bidaha sagol tatlim :38: isaprtaliyim canim :1:egirdir mesela bize yarim saat mesafede ispartaya yine 1 saat sürüyor arabaylan belki birgün nasip olur görüsürüz oralarda biyerde :1:
ben yine kaçıyorum kısçeler...:10::10::10::10::10:
yazik canim benim ya bi oraya bi buraya kosturuyon :1:

sıkmayın şu guzel canınızı lütfenn
:31::31::31::31:
canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı allah nasip ederse tabiii
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
yaa dün şiir dinletisi vardı okulun etkinliği
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
ben etkinliğe gittim eşimde kızımı bırakıp anneme gitti sonra eve gelmiş
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
benimde canım sıkıldı yoruldum neden toplamıyorsun buraları dedim
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
en güzel yemeklerdie yapıyorum sanki kıymetmi görüyüyorum
bütün günün stresini içime attım ağladım bisürü
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor
içmem dedim ama içimden geçen senin yaptığın çayı ağzıma sürmem lafıydı :47:
minem :16:pizza yi sen yedin arti 1.100 ben ciktim :1: öptüm tatlim güzel düsünelim hersey güzel olsun su 3 günlük dünyada birbirimizi üzmeyelim allah saglik versin gerisi bi sekilde hal olur insallah :38:
en önemlisi sağlık huzur canım kilo gerçekten önemli değil
sende haftaya verirsin inşallah suzim nerde hata yaptığını biliyorsundur zaten

suziye yazdım canım özel bir durum yok
seni kovarmıyız canım yaaa
ihtiyacın yok artık diye dedim
boyunda uzun bana göre
keşke bende 60-61 olsam :31:
bakalım haftaya daha iyi olur inşallah canım

betülüm artik söz vermeye bile utaniyorum yapacam diyemiyorum olacak bu sefer demeye cekiniyorum bakalim haftaya nolcak :31: sen hep destek verdin zaten daha ne yapacaksin ben adam olmadikca :37:sagol tatlim :38:

kac aylik simdi duygucum benim oglanda vip dur resmine bakim Eki Görüntüle 725256 :40: bundan kulandim cok fayadisin gördüm saliyordum ayagimla yada o asilan oyuncaklara daliyordun :26:

bende denicem bidaha sagol tatlim :38: isaprtaliyim canim :1:egirdir mesela bize yarim saat mesafede ispartaya yine 1 saat sürüyor arabaylan belki birgün nasip olur görüsürüz oralarda biyerde :1:

yazik canim benim ya bi oraya bi buraya kosturuyon :1:

7.5 aylık, 11 kılo ama bu salıncaklar uymuyor ona :( uyudu şimdi, kahvaltısı fazla ağır geldı herhalde, sındırınce uyudu garıpp.. ınsallah 2 saat uyurr

Son düzenleme:

inşallah işe yarar suzim..ay cidden görüşmeyi çok isterim..antalyaya geçerken tam yol kenarındayım ben..yolun düşerse uğra sewinirim..:34:

kizlar tekrar geldim benim cocuklar uyandilar kizin kahvaltisi kendi kahvaltimi yaptim
sadece evi topladim mutfak beni bekliyo yemekte yapilcak ev supurulucek ben ayagimda oglumu salliyorum kizimi sallamamistim Taki kardesi dogana Kadar kardesinden sonra onada basladik

kizlar tekrar geldim benim cocuklar uyandilar kizin kahvaltisi kendi kahvaltimi yaptim
sadece evi topladim mutfak beni bekliyo yemekte yapilcak ev supurulucek ben ayagimda oglumu salliyorum kizimi sallamamistim Taki kardesi dogana Kadar kardesinden sonra onada basladik
ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki

:34::34:

keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef :31:

:1::1::1::1::1:

onlardan pişridim hemen

ben 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gittim
yine 63-64düm ama şimdi hamile kalsam daha fazla alacağım kesin canım:31: onun içinde hamile kalmaya korkuyorum :31:

bende kızıma sarıldım ağladım canım
okulda yorucuydu dün hemde beni üzen bişeyler olmuştu
herşey üstüste geldi yani
halada canım sıkkın işte
sıkma canını bitanem:29::54:

evet bende eşimle yaşıyom öyle sorunları bazen,küstükmü zor barışıyok,ama artık küsmüyom konuşuyom,küserekde hayat geçmezki:52::52:
ben yine kaçıyorum kısçeler...:10::10::10::10::10:

:3:

canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor

boyunda uzun bana göre

ooyyyy canımm:29:senin kız pek bi duygusalmış canım benim:54:üzme kendini minecim napcan erkekler hepböyle:31:

ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki

canım benim:29:deme öyle,sende alıntılar yap cevapla,konular hakkında fikirler söyle:34:aramızdasın ya bitanem:54:

Son düzenleme:

canım 2,5 yaşında şuan

boyunda uzun bana göre

biz yaptigimizdan alismislar ondan canim sanki biz usakiz bazen lafin nereye gittigini bilmeden konsuyorlar iste herseyi biz yapacaz diye birsey yok ama hep sen yapinca onlarda umursamiyor benim isarkadasi alman adama telefonda talimat veriyor gecen böyle bakmissim :53: toz aliyormus yataklari degistiyormus evin alisverisini yapiyor oh dedim gel keyfim gel adam kadinin yiyeceklerini bile kativeriyor hazirliyor :37: bankada müdürmüs birde calisiyorda yani dedim icimden keske bunun 3 de birini benimkiside yapsa yada sadece kendi giysilerini kaldirsin nerde :37: ha birde ütüsünü de kendi yapiyormus kadin güzel yapamiyorsun sen diyipde :37:
bence sonradan oda pisman olmus cay icermissin yapimmi demesinden belli ama erkek iste zorlaniyor ne var özür dilesen :31: iste cocuklarin yaninda olmazsa daha iyi ama bazen ister istemez tartisma cikiyor cocuklarda etkileniyor :50:
bazen bu erkekleri anlamak mümkün degil :31:
biliyorum canim cokda dikkat etmedim simdi de karnima agri girdi bugün yarin regl olacam herhalde :31:
tekrardan merhabalar:16::16::16:
:16:
7.5 aylık, 11 kılo ama bu salıncaklar uymuyor ona :( uyudu şimdi, kahvaltısı fazla ağır geldı herhalde, sındırınce uyudu garıpp.. ınsallah 2 saat uyurr
masallah allah nazarlardan saklasin :nazar:insallah uyur canim bak birde bu vardin bende bunlanda oyalaniyordun :34: $baby-spieldecke-spielbogen-fisher-price.webp
inşallah işe yarar suzim..ay cidden görüşmeyi çok isterim..antalyaya geçerken tam yol kenarındayım ben..yolun düşerse uğra sewinirim..:34:
insallah deneyelim :7:bu sene gelemiycem herhalde canim kisin fransada teyzemin kizinin dügünü var :31:bu sene fazla izinde vermedi isyeri :31:ama nasip kismet bu sene olmazsa insallah seneye bende cok isterim senlen tanismayi :16:
kardesinden görelek oda istiyor canim :1: ev isi de bitmiyorki hic :37: ev isi nankör dür der annem hep bi yerden yine birseyler cikiyor kolay gelsin :54:

Back
X