70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler.
ozaman bugünki menümü yazayım
sabah
menemen peynir çeşitleri 2 zeytin 2dilim tam tAhıllı ekmek şekersiz çay

ara orta şekerli t.kahvesi (annem bana geldi birlikde kahve içmeden olamazdı)

öğle güveçte sebzeli et yemeği 3-4 kaşık bulgur pilavı 1 kase naneli yoğurt

az önce ara 1 kupa yeşil çay

akşam muhtemelen menü et ve yoğurt

Kaç çeşit peynir ve ne kadar büyüklkte olduğu önemli. Diyetlerin meşhur kibrit kutusu büyüklüğnü geçmemeli
Bence proteyini öğle tüket. Akşama çora,salata vb hafif geçiştirmeye çalış.
2.5 litre su içmeyi unutma

Bence en büyük yanlış hergün aynı menüyü tüketenden kaynaklanıyor. Farklı şeyler yemelisin. Günlük kalori miktarını ayarlamalısın. Diyetisyenlerde mutlaka menunu değiştirmeyi öneriyor .Diyet listende değişkliğe gidersen kilo vermeye devam edersin.

slm canim :3: arkadasin dedigini diyecekdim bende degisiklik yap birde kilo verirken duraksamalar oluyor pes etmeyip devam edersen yine vermeye devam edersin :29:

ay kuzu :16: molaya cikmadan gördüm dedim kader gelmis sonra baktim gözden kayboldun :1: islerine bak canim ne kusuru vaktin olunca gelirsin zaten :16:

iyi yapmissin affiyet seker olsun :1: aksama salata iyi plan canim bugün bende aksama sade corba salata yemegi planliyorum :34:

tabii hosgeldin canim aramiza :29:

mesela nasıl bi değişiklik yapmam gerekıyo ,öglenlerı bazen sebze yıyorum ,aksamda cok acıkırsam bıraz tuzsuz fıstık yıyorum ,acıkcası uzun zamandır bıseyler yemekten korkuyorum ,her yedıgım yarıcakmıs gıbı gelıyo, uzun yıllardır 7 lı rakamı gormedıgım ıcın tekrar 8 lerı gormekten korkuyorum ,oyuzden kıstıkca kıstım kendımı ,şimdide bısı yıyemıyorum

teşekkürler.
ozaman bugünki menümü yazayım
sabah
menemen peynir çeşitleri 2 zeytin 2dilim tam tAhıllı ekmek şekersiz çay

ara orta şekerli t.kahvesi (annem bana geldi birlikde kahve içmeden olamazdı)

öğle güveçte sebzeli et yemeği 3-4 kaşık bulgur pilavı 1 kase naneli yoğurt

az önce ara 1 kupa yeşil çay

akşam muhtemelen menü et ve yoğurt
güzel canim menün begendim affiyet olsun :56:
valla Suzicim acayip bağımlılık yaptınız kopamıyorum :52: sayfa açık sürekli takip etmek için arada bakıyorum biri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum yazamadan :31: yarına eksileri görürüm inşallah korkuyorum bu sefer cidden :30:
eskiden benimde elimde sürekli telefon metroda bile okuyordum :52:yani anliyorum seni :9: gecen hafta sabitin bu hafta eksi olacaksin gözüm üzerinde ona göre :27::1:
Suzim yarın ben tartıdan tırsıyom. Reglim . O yüzden verememiş olabilirim. Birde yarın evden 7.00 çıkmam gerekiyor. Nöbetciyim. Sabah kalkıp tartıldığım zaman. Yarım saat oyalanıp tartıldığımda kilo fark ediyor. ilk tartıldığımda daha ağır çıkıyorum.

Banada baksana ne kadar çok bahane ürettim.Öğrencilerden bulaştı:1::1:
hic sorma o dert bende de var :27:daha bitmedi sali geldi gitmedi :52: bak o dogru wc ye cikip ondan sonra tartiliyorum bende :1: 100 gramm 100 grammdir dimi :1: ayni benim kafadan yemeklerde bahane buluyorum o verdi bu dedi su kutlama vardin diye :30::1:

mesela nasıl bi değişiklik yapmam gerekıyo ,öglenlerı bazen sebze yıyorum ,aksamda cok acıkırsam bıraz tuzsuz fıstık yıyorum ,acıkcası uzun zamandır bıseyler yemekten korkuyorum ,her yedıgım yarıcakmıs gıbı gelıyo, uzun yıllardır 7 lı rakamı gormedıgım ıcın tekrar 8 lerı gormekten korkuyorum ,oyuzden kıstıkca kıstım kendımı ,şimdide bısı yıyemıyorum

Mesala sabah her gün tost yiyeceğine haşlanmış yumurta,domtes,salatlık,yeşillik,peynir,zeytin,bir dilim tam tahıllı ekmek ye,Bazen Menemen yap.
Öğle: Ana öğun gibi düşün ızgara et, sebze yemeği, yoğurt vb tüketebilirsin
ara: meyve ye
Akşam: Hafif geçiştir. Corba ve salata tüket.Akşam yemeğini 6 gibi ye. 6 sonra birşey yeme .Fıstığın kalorisi çok yüksek,öğleden sonraki ara öğünün olabilir. Ama akşam fındık,fıstk vb yeme
Günde 2,5 litre su ve 4-5 bardak bitki cayı içebilirsin.

eskiden benimde elimde sürekli telefon metroda bile okuyordum :52:yani anliyorum seni :9: gecen hafta sabitin bu hafta eksi olacaksin gözüm üzerinde ona göre :27::1:

hic sorma o dert bende de var :27:daha bitmedi sali geldi gitmedi :52: bak o dogru wc ye cikip ondan sonra tartiliyorum bende :1: 100 gramm 100 grammdir dimi :1: ayni benim kafadan yemeklerde bahane buluyorum o verdi bu dedi su kutlama vardin diye :30::1:
Aynen canım 100 gr 100gr .bende o bazen 200-300 gr olabiliyor .
Kızlar Ben spora kaçıyorum. Sonra vaktim olursa gelirim. Yarın inşallah herkez bu haftaki hedef kilosunu görür.
Kendinize iyi bakın hoçcakalın:ssz::ssz:

Mesala sabah her gün tost yiyeceğine haşlanmış yumurta,domtes,salatlık,yeşillik,peynir,zeytin,bir dilim tam tahıllı ekmek ye,Bazen Menemen yap.
Öğle: Ana öğun gibi düşün ızgara et, sebze yemeği, yoğurt vb tüketebilirsin
ara: meyve ye
Akşam: Hafif geçiştir. Corba ve salata tüket.Akşam yemeğini 6 gibi ye. 6 sonra birşey yeme .Fıstığın kalorisi çok yüksek,öğleden sonraki ara öğünün olabilir. Ama akşam fındık,fıstk vb yeme
Günde 2,5 litre su ve 4-5 bardak bitki cayı içebilirsin.

çalıştıgım için bu kadar tefaruatlı bişiler hazırlayamıyorum kendıme ,dıyetısene gıtmısıtm o aksam ogunu olarak tuzsuz kavrulmamıs fıstık vermişti ,günde zaten 3 lt ıcıyorum bunda sıkıntı yok ,bıtkı cayı yesılcay dısındakilerı içmekten hoslanmıyorum,
ben en ıyısı sporumu çoğaltım ,teşekkürler,

Bugünde biz varız sen yoksun kuzu:52::52::52::52::52:hoşgeldin
asında burdayım da yazmaya fırsat vermiyorlar sağolsunlar :31:kalbim sizle kızlaarr :16:

kizlar kacmam lazim öptüm cok dikkat edin :54::10::10::10:

inşalahhh bebeiimm Rabbim duysun sesini de beni eksiltsinn :9::9:
bende seni öptümm canımm görüşürüzzz:16::16:

neyse ben bugün öğlen menümü yazacaktım

çorba 1,5 kepçe
3 köfte
ve de salata 2 kaşık yoğurt

arada 1 adet grisini yedim

Son düzenleme:
arkadaslar iki gun once markette keten tohumuna bakarken gordum adi kinoa. netten bir bakayim neymis bu dedim baktim proteinle baslayan uzuncaaaaaaaa bir vitamin listesi koymuslar.. okumaya vakit yetmez dedim aldim.. :) et yemeyenler varsa onlara ozellikle tavsiye ediyorlar ayrica diyetlerde de kullanilabilir. tavsiye edilir :49:

arkadaslar iki gun once markette keten tohumuna bakarken gordum adi kinoa. netten bir bakayim neymis bu dedim baktim proteinle baslayan uzuncaaaaaaaa bir vitamin listesi koymuslar.. okumaya vakit yetmez dedim aldim.. :) et yemeyenler varsa onlara ozellikle tavsiye ediyorlar ayrica diyetlerde de kullanilabilir. tavsiye edilir :49:

bende bugun dr gürkan Kubilay dan duydum
çok yararlı bişeymiş, etten daha fazla protein içeriyormuş, zayıflatan 3 mucizeyiyecek diordu biri yaban mersini, diğei siyah üzüm, sonuncusuda kinoa idi.

bende bugun dr gürkan Kubilay dan duydum
çok yararlı bişeymiş, etten daha fazla protein içeriyormuş, zayıflatan 3 mucizeyiyecek diordu biri yaban mersini, diğei siyah üzüm, sonuncusuda kinoa idi.

ben pirinc pilavi, makarna, patates ve ekmegi hayatimdan uzunca bir sureligine cikarttigimda yerine koyacak birsey ariyordum.. kinoa cuk oturdu :)

bende baktim bu quinoa ya bayagi muhtesem birseymis hemen alip denemek istiyorum valla, saolun kizlar haberdar ettiginiz icin:52::52:

kızlar bayağıdır yokum hastalık filan derken gelemedim ama arıyorum sizi valla...
tartı bugün iyiyddi benim için dikkat edemememe ve spor yapamamama rağmen ama akşam bi yeimki sormayın cıssss cısss oldu :17::17:
kinoa yı duydum şimdi ama emzirenlerde olur mu ki :26:
deneynler sonuç yazarsa sevinirim.bende ekmeğin yerine bişe olsa diyodum :9:
liste için de bensuzi ye teşekkür ediyorum ve theolog seni kutluyorum harika kilo vermişsin darısı başımıza :nazar:

Back
X