70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım akşam öğlen bende pek farketmiyor ki bebek olunca gece gündüz birbirine karışıyor :)) hem çok fazla yemem patateslerini 2 köfteyle bikaç parça patatesten yerim zaten ekmekde yemiyorum :)))
yok sana patates dünkü beyaz ekmeklere say :9::9::9:
evlendikten sonra mı kilo aldın :((

bende 10 senelik evliyim,evlendiğimde 60 kiloydum,hamile kaldığımda 72, doğuma girdiğimde 95 :18::18::18::18:

şuan 72 kiloyum bi ara negüzel 65,9 kadar düşmüştüm
bende evlendigimde 60-65 arasi :68: sonracima 73 ile tedaviyle hamile kaldim :51: 8 aylik hamileyken 96 ile sezeryan oldum :37: iste böyle :1:
ahhh ahhh varmıştım hedefime de bayramda kaybettim onu umarım yakalarım yine yarın :1::1:
yakalarsin yakalarsin :29:
ben görmeyeili buralar çok hareketlenmiş maşallah diyelim:nazar: ama yetişemiyorum ben oku oku başım döndü kaç sayfa ilerlediniz acaba 2 günde:27: ya ben öğle yemeğinde pilav yedim kendimi ispiyonlamaya geldim dövün beni yarın iyi bir şeyler olmazsa şimdiden söylüyorum:27::27:
bende ya yetisemedim :52:cikmam lazim kizlar sohbet güzel ama hazirlanip cikacam :54:
ya düsünsene 36 beden bi pantplonun içinde kendiniii:3:
yok düsünmeyeyim :37:asabim bozuluyor :9: ya ne güzel olurdun off ya ama olacaz insallah :34:

hadin kaciyom ben :54::10::10::10:

keske balli da olsaydin güzel bi samada olurdun :9:

Aynen canim ya :19: Bende ama artik zayiflayip güzel güzel seyler almak istiyorum:31: Bedene bakmadan :31:kendi özgüvenimiz gelsin geri :12: Giyelim cicilerimizi sıkır sıkır gezelim :21:

of ya suzi eşimede söyledim hazırlan rejim bitince alışveriş yapıcaz diye alışverişten soğudum giydiklerim beğendiklerim yakışmıyor çok özledim alışveriş yapmayı

kızlaaarrr Doktorum programının meleği Zahide Yetiş yeni bir programa başlamıs bır kanalda. bırde program ıcın hazırlanan bır ev var zayıflamak ıcın gelen gelene :))

ve Zahıde Yetiş de diyete başlamış twitter hesabından her öğün yedıklerını paylaşıyor. :)) çok hosuma gıttı takıp etmeye başladım ben de :)

Son düzenleme:
eger bu hafta verdiysem 6 tatlım:18:

valla bravo :) ben en son ünv sınavına hazırlanırken ipin uçunu çok kaçırmıştım 64 kiloya çıkmıştım kazanınca diyetle 1,5 ayda 8 kilo vermiştim şimdi hayal gibi geliyor nasıl vermişim tabi gençlik hızlı vermiştim. şimdi ilk hedefim 64 kiloya düşebilmek ocak sonuna kadar :) yaza kadar ise 58 :) inşallah hepimiz kilo verebiliriz :)

bu arada bende kendimi ispiyonlayayım. çok acıktım akşam saldırmayayım diye 1 saat kadar önce 1 kase yoğurtlu çorba içtim ama valla ekmek vs yemedim şimdide elma yiyorum sözde öğleni sadece meyveyle kapatacaktım.

Selam arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 75 kiloyum en azından 60 olmam lazım.veremiyorummmmm tatlıya karşı zaafım var

kızlaaarrr Doktorum programının meleği Zahide Yetiş yeni bir programa başlamıs bır kanalda. bırde program ıcın hazırlanan bır ev var zayıflamak ıcın gelen gelene :))

ve Zahıde Yetiş de diyete başlamış twitter hesabından her öğün yedıklerını paylaşıyor. :)) çok hosuma gıttı takıp etmeye başladım ben de :)

evet zahide yetisin programini frangmanlarini tv de gormustum, calistigim icin takip edemiyorum malesef, tam saatini ogrenip tv yi ayarlamam lazim ki kaydetsin bende bakabileyim aksamlari. :34:

neyse kizlar ben cikiyorum yarin calismiyorum cunku burasi tatil bayram nedeniyle. yarin Sabah ins tartilicam ilk defa gerci 2 gundur diyettteyim ama olsun. aliskanlik haline getirmek gerekir diye dusunuyorum. vakit bulabilirsem cocuklardan ins girip yazarim. gorusuruz herkese iyi hafta sonu tatili diliyorum

evet zahide yetisin programini frangmanlarini tv de gormustum, calistigim icin takip edemiyorum malesef, tam saatini ogrenip tv yi ayarlamam lazim ki kaydetsin bende bakabileyim aksamlari. :34:

16.00 da başlıyor :) iyiki televizyonlar akıllandı. çalışan bayanlara ıyı oluyor... ben de çalışıyorum ama o saatte gelmiş oluyorum :)

şimdi nerde herkes :(

sabah (7.00)
1 elma
yarım yufka ıle yagsız gözleme

ara- 3 küçük kayısı(9.00)

öğle (15.00)
3 dilim ekmek
biraz karadut receli ( çok canım istedi dayanamadım:(( )
1 kibrit kutusu peynır

öğle ekmeği çok yediğimden ve recelden dolayı başka birşey yemeden yatıyorum :(

gümüşte olur canım elbiseyi aldığımda ya gümüş yada altın al demişlerdi ben altın aldım ayakkabı çok şıktı diye şöyle burnu açık olan gümüş canlandırdım gözümde süper olur yani :52::52:

aaa aşk olsunnn :5::5: :43::43:
bisey yapmicana söz ver geleyim :37: :9:
bugün kendimi çok yalnız hissdiyorum ya arka koltukta unutulmus çocuklar gibiyimmmm :43::43::43: :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: :14::14::14::14::14: :14: gökyüzü cigerime doluyor çıkıp saatlerce yürümek istiyorum çocklarım var yapamıyoummm offffffffffffffffff
:26:
dünkü koyunun acısını bugün çıkarıyorum :)) 20 mekik çektim 15 dk bisiklete binip 80 kalori yakmışım. akşamda yürüyüş bandına çıkacam inşallah kızım akıllı durursa artık bir türk kahvesini hakettim diye düşünüyorum:))
:46:

hayda bu olmadi bak :1:küstüm oynamiyom :33: anam kuzuyu yemissin :1:bari ekmek yemeseydin :18: helede aksam :30: bugün sana aksam ekmek yazak ona göre :68:

hay senin findigina nutellana :9: bandirmisda yalamisda :52: bak gelirsem oraya o nutellali findiklari cikartirim geri :9:

ya gel geri ya üfff :43:

cok tesekkür ederim tatlim :54: dogru diyorsun bu ay yine sIkIscaz diye ucuz magzalara girdim mavi elbise 60 yüro idi cin magzasindan anneme gösterdim git dedi gel daha iyisine bakalim sanki kardesin herzamanmi nisanlaniyor öbürü 200 euro tuttu ama diyetiminde isine yaradi artik evden yemek getiriyorum biraz sIkayim kendimi diye :1:
mali ve kalitesi tabii bambaska ben avusturyadayim canim elbiseler türkiyeden geliyor zaten :40:
resimleri güzel cekemedim canim bence acele ile de cektim saat 18 e kadar calisdim aksam cekindim acele ettim geri cikartayim evime gideyim diye ama canli daha hos duruyor inan dedigin gibi ama kilo almamam lazim :18:

az önce giydim alsammi almasam mi terettüt ettim dedigin gibi ayakkabiyi dur telden resmini yüklim olurmu yakisirmi o elbisenin altina bi bakin :26:

ay :30:sakin :20: yarin seni arti da görmim :4: gecen hafta bayram diye sesimiz cikmadi bak sacini basini yolarim :4::9:

noldu ki :26:

türk kahvesi metoyu calistirir :7:yarin ac karnina sabah da ic :34:sonra wc ye git :1:ondan sonrada tartil :23:
off suzim habire yiyorum sorma :56: regl geliyo belli :ssz:

selam kızlar bende kilolarıyla başı belada olan ve her geçen gün daha da almaya başlayan biriyim banada yardımcı olursanız sevinirim nerden başlamalıyım bilmiyorum
hosgeldin caniim :3:
suzim ya ayakkabi cok güzelde o elbisenin altina olurmu bilemedim :26:

bugün sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta (bebeğim için emziriyorum)
4 siyah zeytin
bir parça peynir
şekersiz 2 bardak çay
1 yeşil çay
türk kahvesi
öğleni büyük ihtimal meyveyle geçireceğim
akşama planım köfte patates fırına atacam 1 porsiyon ondan yerim 1 bardakda ayran içerim
spor olarak
20 mekik 15 dk bisiklet yaptım
akşamda eşim evdeyken 15-20 dk yürüyüş bandına çıkacağım
ayrıca şuana kadar 2 litre rahat su içtim yatana kadar 3 litreyi geçer yine
emzirirken yesil cay icmenin dogru olmadigini duymustum canim bi arastir istersen :34:

SELAM KIZLAR
Ben geldim. çok yoruldum. Biraz da grip olmuşum.
Menüm
Sabah:haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği yeşil çay
Ara:Yeşil çay
Öğle:güveç, ayran,,1 dilim çavdar ekmeği
Ara:1 elma
Akşam: salata

Kızlar bu arada reğle oldum. Bu hafta tartıdan korkuyorum. Acayip iştahım acık. Canım sürekli kuruyemiş çekiyor arada çok kuruyemiş götürdüm. Millet tatlı ister bende kuruyemiş
gecmis olsun :3: mamalarin güzel canim :46:
slm kızlar :1:
sabah
kızarmış ekmek salata domates biber :)

ara
2 adet mandalina

öğle
pilav
cacık
zeytin yağlı fasulye yemeği

ara yeşil çay
:46:akşam
salata
zaytin yağlı fasulye
pilavin azsa güzel canim :34:
herkese merhabalar, bende menumu yazayim
Sabah : 1 tane yumurta, domates, salatalik, maydanoz, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek.
ara : 7-8 tane findik, yesil çay.
oglen : karnibahar, 1 tane hazir yogurt (sade), 2 dilim ekmek
ara : 1 tane elma ve 1 tane hazir yogurt yemeyi dusunuyorum
aksam : 1 kase yogurt çorbasi, salata

kilo çizelgemi hala yapamadim pek bi beceriksizim herhalde :1::1::1:
mamalarin cok güzeel :34:

kız mahvettin nickimi :57:
:54::54:
anaaam süper olur valla benim düğünde buluşsak :52:

bu daha kaliteli belli zaten tatlım ağır duruyor da işte belki fotodan öyle görmüşüzdür sen yine de ballının dediği gibi bi korse al bende vardı göğüs altından başlıyordu kalçaya kadar zıbın gibi bişeydi. rahat oluyor hem. öyle bişey alırsan daha düzgün durur. ayakkabı olarak da bence o gösterdiklerin olmaz. günlük bi topuklu ayakkabı gibi duruyor. ama nasıl olsa elbiseden pek görünmücek bunu alsam normalde de giyerim diyorsan olabilir. :34: 16 günde de 2-3 kilo verebilirsin :34:

:60::60::60::60::60:
alem hatunsun vesselam :60::60::60::60::60:
ama kactaneydi unutuyom hep :26:
ay ne güzel olur yaa :31: kiz bu suzi ordada öldürür bizi gülmekden :9:
baksana kadin sabah öglen aksam kavurma yemis bizimkisi ekmek beyazmiydi diyo :60::60::60:
ay ben o na cok kizdim ya ekmek konusunda o hala o pisikolojiden cikamadi yavrucak :9:
gelene gidene ekmek soruyo beyazmi siyahmi :9::9::9::9::9:

Selamlar. Ne guzel kalabalik bugün burasi

Bende eve yeni geldim isten dunde giremedim malumunuz biraz aile sorunlarimizla ugrasiyoruz

Simdide menumu yazip cikicam..oglumun basketbol maci var sans dileyin

Dunki menum
Sabah
1 yumurta,1 dilim tam tahilli ekmek, 1 kk peynir, 1 tatli kasigi recel

Ögle + aksam (15:00/19:00arasi)
2 mercimek köftesi,3 yk karisik salata, 5 zeytinyagli sarma, avuc icinden kücük ve ince bir dilim börek

2 lt yakin su

Bugünki menum
Sabah
2 tam tahilli brocin ,3 balik kroket,1 dilim peynir,1 tk recel

Ögle
Yarim brocin,domates , salatalik, peynir,3 catal un helvasi

Aksam
Karisik Salata olucak ins

Ben yurtdisindayim ve yarin tatil günü haftasonu program yapabiliriz cekirdek ailemle ama sabah kilomu mutlaka bildiririm
canim ilki karisik olmus ikincidede ekmek cok geldi bana :34:

Selam arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 75 kiloyum en azından 60 olmam lazım.veremiyorummmmm tatlıya karşı zaafım var
hosgeldin canim :3: sen katil aramiza biz o zafi yok ediyoz :9:

şimdi nerde herkes :(

sabah (7.00)
1 elma
yarım yufka ıle yagsız gözleme

ara- 3 küçük kayısı(9.00)

öğle (15.00)
3 dilim ekmek
biraz karadut receli ( çok canım istedi dayanamadım:(( )
1 kibrit kutusu peynır

öğle ekmeği çok yediğimden ve recelden dolayı başka birşey yemeden yatıyorum :(
hmm ay bilemedim aksam en azindan bi salatami yeseydin :44:

ay inanmiyorum yaa :52:
alintilarimi yaptim cevapladim simdide suziye söyle yazayim diye aklimdan geciriyodum
suziii yarin frei nerelerdesin sen gelseneeee :4:
diye anaam bi baktim asagida suzimmmmmmmmmm :52:
hosgeldin minnak ama toplu kelebeeemm :1: :54:
suzim helovinin kutlu mutlu olsun bacim daha nice helovinlere :42: :9:

doktorlar günü iki fincanı geçmemek kaydıyla emziren anneler içebilir diyor. ben günde 1 fincan içiyorum sallama yeşil çayı ama bundan sonra hergün içmeyeyim ne olur ne olmaz 3 gündür içiyordum yarın içmeyeceğim. yarın tartı günü korkuyorum ya inatla tartılmadım bekledim. umarım 69larda görebilirim kendimi

günaydiiiiiiiiiiinnnnnnn :21::21:
dana gibi yedigim bir günün ardindan herkese günaydinlar efenim :42:
nutella ve kasik elime yapisti dün :53:
birde yaninda ne yedigimi bir bilseniz :18:
bende sir olarak kalicak :37:
ooff off bu hafta artidayim kesin :ssz:
haftayada tam sis oldugum zaman :5:
öyle iste :6:
al bende o kadar yil sonra nutella yedim eve almaz olaydim yaa:47:
ama keyfimde yok bu aralar benim hic ondan heralde umrumda degil diyet falan yarin kafama vururum artik hadi kactim optum hepinizi

suzim bu arada maviyi gormedim ama oteki elbiseyi begendim ayakkabini ayarlayinca guzel kombin olur merak etme hadi hayirlisi olsunnnn

Back
X