70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demezsin demezsin canım benim dene yakışan hangisiyse hangisi siniyorsa onu al modellerin gayet güzel:16:

beyaz olan 1200 tl.miş :53: diğer krem olan da 650
ne var bu beyazda bildiğin etek bluz yaa :19:

ay insallah bunlari diyebilecegimiz gunlerde gelicekmi acaba :44::44: ne guzel olur
bugunki menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta, maydonoz, 1 dilim cavdar ekmegi, biraz peynir
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : bruxcelle lahanasi ( etli, patates , havuc ta vardi ) 1 dilim cavdar ekmegi ve yogurt yedim
ara : 1 kafeinsiz kahve + 2 tane diyet biscuit
aksam : brokoli salatasi + corba

bu arada ben cok kabizlik problemi cekiyorum kizlar ya, halbuki gunde 2 litre su iciyorum ama :43::43:

kaç gündür sabah kalkınca sıcağa yakın bir bardak suya çeyrek limon sıkıyorum, posasını da yiyorum :9:
bi de 1 tatlı kaşığı bal koyup içiyorum. son günlerde az yememe rağmen kabızlık sorunu yaşamadım.
sıcak bal şerbeti kabızlığa iyi gelir zaten denemelisin bence :34: ama su çok sıcak olmasın elini yakmayacak kadar olsun

Az ama özel durum..idare edicez:) buaradada bende gold detayli krem elbiseyi begendim..ama sarisinmisin esmer mi ne renk yakisir sana bilmiyoruz ki:) ama krem gold gözüme carpti degerlerini net göremedim zaten,,modellerini

beyaz tenliyim canım zaten bi yüzüm ve ellerim görüncek :9: işte ben de ikisi arasında kaldım da bilemedim :26:

buralardayız canım, dün erken çıktım, kızımın toplantısı vardı da.
Günaydın kızlarrr:16::16:
Dün ben yine kaçamak yaptım, mecburen yani, kızımın doğumgünüydü ve pasta aldık veeee:17::17::17::17:2 dilim yedim. Neyse saçımdan çekebilirsiniz hazırım:18::18::5::5:Yani anlayacağınız bu hafta da fosum ben, ümit yok:ssz::ssz::ssz:

bir dilim bari yiyeydin be ablam :ssz:

abababba :36:
canim bencede beyaz giyinme nisaninda allah izin verirse zaten düğünde giyicen insallah :16:
immm gosterdigin kiyafetlerde ne bileyim biseyler eksik ama bilemedim :26: o bej olan sanki güzeldi ama rengi..
yesil ve kirmizi güzel gibi ama onlaruda eldivenle fln cok boğmuşlar sanki yani kisacasi biyzimla değılsın :9::9:
ya betüş ben seni daha farklı düşünüyorum nişanda daha canli ..... sen eklesene şöyle beğendiğin başka modeller:54:

kader ahh canım sorma ben öyle 36 38 beden ne kiyafetlere:5::5: neyse bacıımmm yenilerine artiik :7:

kadınlığın anatomisi rheinland pfalz dayim canim daha fazla detay yok :51: sonra kapida hayranlarim fln birikiyo sevgi gosterileri fln zor oluyo bacim yaa:6::37:

theolog asil sen nerdesinn:19: ay gecen sen yanlis yere yorum yapmissin:9:

ersnil. hosgeldin canim :3:

poliana sagol canim:34:
canim benim buraya katilmam iki yil olucak ama :31:iki yilda verdim sayilir tabiki aralarda bool bool çozutarak zaten o yüzden böyle uzun sürdü .ama belki cabuk verseydim yine alirdim .ben kalori hesabi yapmadim hic canim . verebilirsin canim yeterki pes etme :34:

selibeli. canim kabızlık için sabah ac karnina kahveyi denedinmi?

fadimeeeeeee :4: sen bu hafta bi artida ol varyaa :57:
hadi pasta yicen bari ince bir dilim ye :57: iki dilim ne yaa:47: cuma görüsücez senle :ssz:

gülanne sagol canim :34:
maşallah sanada bakiyomda peynirli makarnalar çikolatali kurabiyeler :51:

çok kalabalık olmayan normal oyunsuz bi nişan olcak ya öyle sade bişey giyeyim dediydim :26:
aklım o beyazda çok içime sindi nedense :26:
bilemedim ben onu kafam çok karıştı :31:

günaydıın güzel bir gün olsun inşallahh :16:

suziimm nerdesiinn :84::84::84:

suzinin oğlu hastalanmış nişan zamanı filan hastaymış ateşi varmış
evde onun başında duruyormuş ondan gelemiyor :31:

Son düzenleme:
Kızlar daha çok yeniyim biliyorsunuz...

O nedenle aslında sizin menüleri okuyup takip ediyorum,beğeniyorum..

yorum getirirken çekiniyorum açıkcası abartılı bir şey yoksa..

Öğreneyim biraz daha o zaman daha detaylı yorumlarımda olacakdır ;)

Aksam gecistirilmis yine onun disi da guzel

Bana cok geldi..ogunlerin Hepsi ayni börek patates ve makarna :26:

Gayet iyi;)

Ballikaymak canim cokta yokmus 2-3 saat yol..ama hic yolumuz düsmez oralara pek bilmiyorum ..guzel olmali ama ,,yesillik:16:
sen neredeydin canım unuttum ben :26:
Günaydın kızlaaarr :16:

o kadar çok kilo verim ki anlatamam sana dudağın uçuklamasın diye saklıyorum o yüzden :52:

günaydın balkaymağımm hayırdır nolduu seni cvpsız bırakan mı var yolayım mıı hemen :41: :41: :41:

canim bir tek bana degilki bursa bir cogumuza yapiliyor bu yoksa banami oyle geliyor :44:

yorum konusunda tamamen haklısın ama herkese yorum yapan 2-3 kişi var o kadar.
bu arada geçen sene belim 72 cm. kadar düşmüştü, şimdi 88 cm. olmuş tekrar:5::5::5:
aslında yapikacak tek şey var fadime kadinligin ana...de dedigi gibi oba gore muamele!
hadi artik canim ya toparlan sende bak sobra hic onune gecemezsin :38:

benim işyerimde sorun oluyo o yüzden fazla yazamıyorum ama genelde hep burda ve takipteyim,okuduklarıma hep beğen butonuna basıyorum,bana cevap yazana muhakkak veriyorum.ama fazla yazamıyorum daha öncede belirttiğim gibi,evde pc yok,buraya gelmesem durumum ortada
canım zate.n benim bahsettigim surekli burada olmak degil ama gelince yazanlara yazmak :34:

Farkettin mi bi,miyorum dün bende belirttim ve bazi menüleri alintilamadim sunum seklinden dolayi..kizabilirsiniz ama kisi kendi menusunu yazmaktan acizken,ben niye ona uzun uzun yorum yada fikir yazayim ki .

Tabi burasi serbest bir mecra ..listeye girmek istediginizde kurallar var sadece ..herkes istedigi gibi yazabilir takilabilir oda ayri... Ama ona görede muhatap bulur:35:
farkettim canim cookda haklisin.Aynen öyle..
Telden gerçekden alıntı çok zor oluyor canım...
Tebrik ediyorum seni güzel davranışın için...

Bende mümkün olduğunca yazılaları yakalamaya çalışıyorum.
İş yerindeyim,siteden çıkıp tekrar girince sohbet yürümüş gitmiş oluyor..

Arada kaçırdıklarım olursa şimdiden özür dilerim canlar ;)
aslında diyorum ya zor oluyor ama yapmam gerekeni yapiyorum.est. canim..

Ben şimdi kaçıyorum kızlar,artık işlerimi yapayım zaten öğle arası geldi sayılır:)

Yine geleceğim,görüşürüz...

kaç gündür sabah kalkınca sıcağa yakın bir bardak suya çeyrek limon sıkıyorum, posasını da yiyorum :9:
bi de 1 tatlı kaşığı bal koyup içiyorum. son günlerde az yememe rağmen kabızlık sorunu yaşamadım.
sıcak bal şerbeti kabızlığa iyi gelir zaten denemelisin bence :34: ama su çok sıcak olmasın elini yakmayacak kadar olsun

beyaz tenliyim canım zaten bi yüzüm ve ellerim görüncek :9: işte ben de ikisi arasında kaldım da bilemedim :26:

çok kalabalık olmayan normal oyunsuz bi nişan olcak ya öyle sade bişey giyeyim dediydim :26:

aaa yapma yaa cok üzüldüm kiyaamm:26:insallah bir an once iyilesir :26:cocugun ateslenmesi beni mahvediyo yaa:50:
canım eger beyazi begendiysen onu alırsin ama hani düğündede giyicen ya beyaz ondan dedim :34:Rabbim icine sindirsin insallahh:16:

$1233372_526794717391961_1677730838_n.webp $1186311_538021622935937_80827830_n.webp $1377616_543382952399804_1670462713_n.webp $1426440_552604971477602_1692176323_n.webp

Son düzenleme:
aaa yapma yaa cok üzüldüm kiyaamm:26:insallah bir an once iyilesir :26:cocugun ateslenmesi beni mahvediyo yaa:50:
canım eger beyazi begendiysen onu alırsin ama hani düğündede giyicen ya beyaz ondan dedim :34:Rabbim icine sindirsin insallahh:16:

o modeln farklı rengi olsa :26:
bak bi kaç şey daha ekledim

Kızlar daha çok yeniyim biliyorsunuz...

O nedenle aslında sizin menüleri okuyup takip ediyorum,beğeniyorum..

yorum getirirken çekiniyorum açıkcası abartılı bir şey yoksa..

Öğreneyim biraz daha o zaman daha detaylı yorumlarımda olacakdır ;)

Canim bende yeni sayilirim 3. haftam..hicbirimiz uzman degiliz ki yasadigimiz tecrubeler edindigim bilgiler,e yorum yapabiliyoruz..kimi zaman dogru kimi zaman yanlis,,,yanlis yaparsak uyariliz , dogrusunu ögreniriz..zaten bazen menulerimizdeki hatalarimizi bizde biliyoruz da iste yaziyoruz utanalim yemiyelim fln diye ... Hic kasma bence ;)))

canim bir tek bana degilki bursa bir cogumuza yapiliyor bu yoksa banami oyle geliyor :44:

aslında yapikacak tek şey var fadime kadinligin ana...de dedigi gibi oba gore muamele!

canım zate.n benim bahsettigim surekli burada olmak degil ama gelince yazanlara yazmak :34:

Evet canim genel bi durum..onun nisan telasi varya farkinda degil:))
Bende denedimde cepten cok kötü normal web bile cikmiyor cep formatinda birsey galiba..berbat,sinir bozucu kk yetkilileri aslinda bi cözüm bulabilir buna,,appi var mi ki KK nin

Rheinlandda nrw de heralde..ben bochum taraflarindayim canim..biz kölne 1 saatiz,,sizde bonndan sonra galiba oraya 1 1 bucuk saatsiniz ..yani 2 bucuk saatsiniz bize

Ama bizim basketbol verein in sponsoru rheinland vesicherung :D

Bi arkadas yazmisti komsu cikiyomussunuz diye,,,dedim buralarda yokki böyle böyle neseli hatunlar..puuuffff uyuz uyuz tipler dolu etrafimda yaaaa

Ababa,, olsun canim yinede fark ediyor sarisin esmer,,esarptan uyum fln
Son koyduklarin bahsettigin tarz bi nisan icin fazla bence diger modeller daha güzeldi...ya bende cok klassikciyim sade seyleri seviyorum ,,renk bile sevmem neredeyse..benimde krem hosuma gitmisti

Sectigin modeli diktiricekmisin satin mi alicaksin

Son koyduklarin bahsettigin tarz bi nisan icin fazla bence diger modeller daha güzeldi...ya bende cok klassikciyim sade seyleri seviyorum ,,renk bile sevmem neredeyse..benimde krem hosuma gitmisti

diktircem canım bu yolladıklarım tasarım elbiseler kişiye özel dikiliyormuş :31:

baştaki güzel canim skndan ikincide güzel
en sonuncuyu da begendim ay negüzel yardimci oldum:9:
ya betüs bak ne dicem ben bu tip kiyafetlerde tepeden tirnaga ayni renk olmayi sevmiyorum :26:
en sondaki yanilmiyorsam soyah desenli onu siyahla kombin yapsan :31:
yada mesela asagidaki fuşyanın belkndeki kemeri hos bir dedaty altina siyah ayakkabi fln super ama yakasini begenmedim :26: bence o tarz birsey yakasi daha sade mesela etrgindede ufak bir yerinde siyah dantel detay :31:
ayy ne karıştim :9: al sana topik kayinvalidesi:6:

Canim bende yeni sayilirim 3. haftam..hicbirimiz uzman degiliz ki yasadigimiz tecrubeler edindigim bilgiler,e yorum yapabiliyoruz..kimi zaman dogru kimi zaman yanlis,,,yanlis yaparsak uyariliz , dogrusunu ögreniriz..zaten bazen menulerimizdeki hatalarimizi bizde biliyoruz da iste yaziyoruz utanalim yemiyelim fln diye ... Hic kasma bence ;)))

Evet canim genel bi durum..onun nisan telasi varya farkinda degil:))
Bende denedimde cepten cok kötü normal web bile cikmiyor cep formatinda birsey galiba..berbat,sinir bozucu kk yetkilileri aslinda bi cözüm bulabilir buna,,appi var mi ki KK nin

Rheinlandda nrw de heralde..ben bochum taraflarindayim canim..biz kölne 1 saatiz,,sizde bonndan sonra galiba oraya 1 1 bucuk saatsiniz ..yani 2 bucuk saatsiniz bize

Ama bizim basketbol verein in sponsoru rheinland vesicherung :D

Bi arkadas yazmisti komsu cikiyomussunuz diye,,,dedim buralarda yokki böyle böyle neseli hatunlar..puuuffff uyuz uyuz tipler dolu etrafimda yaaaa

hmm anladim canim belki karsilasiriz biryerlerde:23:
sagol canim :16:

baştaki güzel canim skndan ikincide güzel
en sonuncuyu da begendim ay negüzel yardimci oldum:9:
ya betüs bak ne dicem ben bu tip kiyafetlerde tepeden tirnaga ayni renk olmayi sevmiyorum :26:
en sondaki yanilmiyorsam soyah desenli onu siyahla kombin yapsan :31:
yada mesela asagidaki fuşyanın belkndeki kemeri hos bir dedaty altina siyah ayakkabi fln super ama yakasini begenmedim :26: bence o tarz birsey yakasi daha sade mesela etrgindede ufak bir yerinde siyah dantel detay :31:
ayy ne karıştim :9: al sana topik kayinvalidesi:6:

heh kafam az karışıktı iyi oldu :9:
bebişim o eklediklerimin hepsini beğendin o zaman 1-2-4 bunları beğenmişsin
zaten 3 ile 1 aynı :9:
ooyyttt bak mideme kıramplar girecek gari 1 ay kadar bişey kaldı hala kıyafetime karar veremiyoruuumm :84::84::84:

Son düzenleme:
Günaydın şekerim.

Haydi söyle söyle valla merak ettim :26:

2 kg canım 2 ayda verdiğim budur yani :53:

çokmuş be kuzum ben 900 e diktirmiştim bide acele etmelisin diktirceksen canım ya benim 1 ay vardı nişana kadın bana nerdeydin şimdiye kadar demişti :53:

doğru diyorsun selam verip kaçıyorlar çoğu zaman tamamen terkedenlerimiz bile oldu böyle böyle :50:

2cisi güzlmiş canım sana da yakışır bence
:16:

kaciyorum kizlaar :16:
hertaraf hertarafda isede gidicem bugün :52:
:54::10:
haa unutmadan :47:
ağzınıza ve elinize hakim klun neenn :57:
cok yemeyin :20: ve cok yazmayın:20:
okhmasi zor oluyo diyoom :57:
kocis gelince beni böyle:27: görücek:26:
ekrana bakmakdan sonra beni karanfilde kurtaramaz :9::9::9:

Son düzenleme:
çokmuş be kuzum ben 900 e diktirmiştim bide acele etmelisin diktirceksen canım ya benim 1 ay vardı nişana kadın bana nerdeydin şimdiye kadar demişti :53:

2cisi güzlmiş canım sana da yakışır bence
:16:

2 haftada hazır oluyor dediler ama bana :26:
ay ben ağlayacağım böyle olmucak karar veremiyoruumm :84:

4.resimdeki güzel gözüküyor.

onu da beğendim, hepsini beğendim :ssz::ssz:

Back
X