Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mısır beni mahvettiiiihersey guzel baslamıs kuzummmm taki patlamış mısırı görene nederama spor yapmıssın yaa yarın hafıf ye dengelersinnn
![]()
güzel canım afiyet olsunmınderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 883997 Eki Görüntüle 883998
eşim ilginç tabaklar hazırlamaya devam ediyor
neye benzetmeye çalıştın dedim.bılmıyorum dedi
ara
tarçınlı yeşil çay
öğle
Eki Görüntüle 883999
salata ve fırında patatesli tavuk
ara
1 mandalina
akşam
Eki Görüntüle 884002 Eki Görüntüle 884000
yarım kase ıspanak çorbası, 1 tane yarım sosis (eşim kalanını mayonezi,ketçabı boca edip yedi gözümün önünde)
2 tane minik salatalık
1 taze hurma
ara
2 mandalina
5 senelikti de biz erken kapattık canım. Sizin 10 senelik miydi, ödersiniz bir şekilde geçip gidiyor zaman nasıl olsa, Allah sağlık sıhhat versin.
Yediklerinle sporu dengelemişsin işte, spor yediklerine gitmiş, spor yapmayaydın daha kötüydüya.
işallahh fadime ablacımmmmmmmmAllah sabırlar versin ve de eşine akıl fikir ihsan eylesin, inşallah düzelir ve birdaha yapmaz canım.
İnşallah allah gönlünüze göre versin canım.
5 senelikti de biz erken kapattık canım. Sizin 10 senelik miydi, ödersiniz bir şekilde geçip gidiyor zaman nasıl olsa, Allah sağlık sıhhat versin.
Yediklerinle sporu dengelemişsin işte, spor yediklerine gitmiş, spor yapmayaydın daha kötüydüya.
Sen hiç ekmek yemiyor musun canım, yazmıyorsun da?
Güzel canım menün, eşin de ilerde çocuk olunca iyi tabaklar hazırlayacak şimdiden belli.
![]()
yarın cuma dimi:18::18::18::18:Günaydın kızlarrr,
Cumaya son gecemiz dikkat edelim kızlarr.![]()
kıyamam sanabizim ailede hic yok öyle bizde ne yersen yariyor
bugün kadin gülyabani gibi dikildi karsimiza düsmekde fayda etmemisdegmezin tatlima tabii
doktor neyi alcakmis giio size numara yapiyor gibi bencede
tütük makarnama laf yok
yuvayi disi kus yapar derlerde ama bütün yükde fazla geliyorzaten biri bana sorsa kac cocugun var diye ben 2 diyom biri büyük biri kücük
okada kötü degil minem diyorlar hep patlamis misir mahsum kacamaklardan birisi onun haricindede kacamak göremedim güzel yani
muz arada yiyebilirsin canim ama benim bildigim onun karbonhydrat degeri yüksek fazlada koyma menüne
affiyet olsunn minderim güzel menünkahvaltinada bayildim palyacoya benziyo bence
günaydin fadimem![]()
harikasınnnnn suzimmmgünaydin kizlar
dünkü menüm:
sabah: 2 kasik yulaf ezmesi 1 kutu sade yogurt 1 kasik recel
ara: mandalina
öglen: döner salata
ara: 2 kücük kurabiye
aksam: 1 activia armut (öglen dönerden fazla yiyince bütün gün tok tuttu aksamda ac olmayinca canim birsey yemek istemediginden zorlamadim bende kendimi )
ara: 5 findik
o kadar yazdım hepsi gitmişsayfayi yenileyip duruyorum nerdesiniz kizlar![]()
selam kızlar
dün yediğim patlamış mısırlar yüzünden bu sabah artı çıktım
geçen haftaya göre eksiyimde geçenlerde yazdığımdan artıyım
üüüüüüüf
bugün hafif beslencem dedim ama öğlen kuru fasulye pilav vardı bende tek lavaşta döner yedim :26:
akşama hafif bir salatayla günü bitircem inşallah
o kocişine söyleeee
versin laptopu
beni sinirlendirmesin :95::95::95:
:113::113::113:
ooohhh iyi yapmışsın
ben de çok iyi değilim de
yine bi bayana göre iyimişim öyle diyo bizim bey
oyy seni severim öperim kıyamam
3-5 sürmeyle olmuyor ya rutine döksen biraz bi kaç ayda alışırsın
bazen parketcek filan oluyorum o zamanlarda ineyim diyorum sen parket diye
onda bile almıyor arabayı sağolsun anlatıyor sakin sakin parkettiriyor bana
yaparsın diyor sürekli gaz veriyor
babam olsa kızardı o yaptığım basit hatalara da fatih sağolsun pek anlayışlı
ohh benim kız köşeyi döndü![]()
mağazada çalışıyorum canım avm içiGüzel menü minem afiyet olsun canım. Dövme çorbası bizde yaparız yaksa sen mersindemisin kız
Maşallah sana betüşüm. Ben de genç kızken kullanıyordum. Sonra evlendik bizdek araçlar hep şirket arabası oldu .Eşim zaten altımızda bir araba var yeni masrafa ne gerek var diye araba almıyor. Sonuc ben araba direksiyonuna geçmeye korkuyorum. Unuttum
selam canım sıkma canını sonra toparsın
Sen ne iş yapıyon ki
aferin sana bak alışmaya başladın
Çok yazmayın ya sonra çok sayfa oluyor hepsini okumam zor oluyor. Mine sen neden okula gitmiyon
bencede az kaldı baklaım bu hafta 70. olmak istiyorum.
sakın yeme ıs o
Suzim sıkma canın olur öyle arada. Allah mutlaka size farklı kapılar açacaktır. Gecen yıl bir ara bizde öyle bir kriz yaşadık. Şimdi eşim çok şükür çok daha iyi bir iş de ve maaşının 2 katı fazla alıyor. Canın sıkma Eşinin de moralini bozma .Herzaman işler yolunda gitmiyor bun da da bir hayır vardır.
selam fadime ne hbersin
pasta olmamış canım.
haklisin canim ama oda bi yere kadar bizimde sevgiye ihtiyacimiz varufakligi babasina kitle,alisverise oraya buraya gidicem de..biraz burnu surtsunbak sonra nasil veriyo arabayi sanaa
araba otomatikse daha kolay olur canim
menu guzel tatlim
kadinin gucuuuuuuuuuu
gozunuz aydin canm,Allah tum borc odeyenlere yardim etsinnnnnbiz de hayirlisiyla nisan mayis gibi ev almayi planliyoruz..
sonra da bebis planliyoruzz
off yaa yuk neden hep kadinlarin omuzunda.kadin neden aman bosver diyemez hicbiseye..niye herseyi en ince ayrintisina kadar dusunur..kadindir,anadir,yuvayi kurandir,cekip cevirendir..sevsen bi turlu sevmesen bi turluuu
cocuk ruhlu bu erkekler,olgunlasamiyolar..kadinlar bir nevi annelik yapiyolar kocalarinaa![]()
öyle yapcaz artık canım
bide bahane ama çizme giyiyorum yaa topukluyla süremiyorum babet koyup hergün değiştirmekte zor geliyor :26:
seneye kızım kreşe başlayınca üstüme atar oda
aslında ben ihtiyaç duymuyorum çok fazla
okula birlikte gidip geliyoruz aynı saatlerde mesaimiz okullarımızda yanyana
kendi arabam olsa evin önünde bekleyecek
evet mersindeyim ama o çorbayı ben kafadan yaptığımı sanıyordum
varmıymış öyle bir çorba
okula gidiyorum canım neden gitmeyeyim rehberlik yaa benim branşım sizler tenefüste nasıl dinleniyorsanız bende net elimin altında dinlenme aralarında buraya geliyorum
4 senelik ev borcumu olur kız
bizim 8 yıldan az kaldı
neyse ki spor yapmisinbugün çok cıss yedim:18:
yazayım yinede menümü
ne deseniz razıyım ama yarın toparlıycam söz
sabah
beyaz peynir ve maydanozlu tost(2 dilim kepek ekmekle)
domates, zeytin
1 çay kaşığı tahin-pekmez
ara
1 elma
öğlen
1,5 dilim ekmek
1 kase çorba
6 yemek kaşığı yeşil fasulye
ara
1 orta türk kahvesi
ara
2 kuru incir
akşam yemekten önce spordan gelince
1 kup sütlü tatlı
akşam
1 kaseden az çorba
salata
3-4 tane çiğköfte
2 yemek kaşığı kadar yoğurtlu patates( fırında kızartılmış patates üzerine sarımsaklı yoğurt )
veee 1 tabak patlamış mısır :26:
1 saat egzersiz( yürüyüş+ spor)
vicdan azabından midem bulanıyor tek suçlu eşim mısır almış gelmiş kızımda hastası diyor annen mısır patlatsın sana
kızdım bende sen benim dayanamadan yiyeceğimi bilmiyormusun niye söylüyorsun
velhasıl dayanamadım yedim :26:
Merhaba arkadaşlar maşallah herkes çok aktif bugün. Sayenizde baya gaza geliyorum...bugün yaptıklarımı söylemek istiyorum. (Hatırlatma: 2 aralık - kilo 76)
7:00 = 2 bardak sıcak su içtim
8:30 = peynir, zeytin, domates, salatalık, biber,sucuklu yumurta, pekmez,ceviz, 1 fincan yeşil çay
10:00= yeşil çay
10:30-11:30 spor yaptım
13:00= kıymalı kabak dolması ve yogurt
15:00= 1 adet muz
18:00= çorba,5-6 köfte, salata
(4 aralık - 74,7 kg)
mınderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 883997 Eki Görüntüle 883998
eşim ilginç tabaklar hazırlamaya devam ediyor
neye benzetmeye çalıştın dedim.bılmıyorum dedi
ara
tarçınlı yeşil çay
öğle
Eki Görüntüle 883999
salata ve fırında patatesli tavuk
ara
1 mandalina
akşam
Eki Görüntüle 884002 Eki Görüntüle 884000
yarım kase ıspanak çorbası, 1 tane yarım sosis (eşim kalanını mayonezi,ketçabı boca edip yedi gözümün önünde)
2 tane minik salatalık
1 taze hurma
ara
2 mandalina
Günaydın kızlarrr,
günaydin kizlar
dünkü menüm:
aksam: 1 activia armut (öglen dönerden fazla yiyince bütün gün tok tuttu aksamda ac olmayinca canim birsey yemek istemediginden zorlamadim bende kendimi )
selam kızlar
dün yediğim patlamış mısırlar yüzünden bu sabah artı çıktım
geçen haftaya göre eksiyimde geçenlerde yazdığımdan artıyım
üüüüüüüf
bugün hafif beslencem dedim ama öğlen kuru fasulye pilav vardı bende tek lavaşta döner yedim :26:
akşama hafif bir salatayla günü bitircem inşallah
Günaydın kızlarrr,
günaydin kizlar
dünkü menüm:
menuuuuuuuuuuuuuu
sabah 1 haslanmis yumurta 1 dlm ekmek 5 zeytin 1 tatli kasigi salca
ara 200 kalorilik bir ara yaptim ama olsun napiyimm sabah tartida yamuk yapmasaydi bana
oglen az yagli peynirli tost 250 gr ceri domates yesil cay
ara bilimyom ama fistik ya da badem olur
aksam nohut salata
ara yogurt veya az yagli sut
ders calismammmmmmmmm lazimm mmmmmm ama istemiyommmm kiiiii:84::100:
bakalım yarın kaç görecezolsun canım geçen haftaya göre eksi çıkman da bir ilerleme bence canını sıkmabu akşam hafif tut yeter
![]()
o zaman yemeye devamyaw bende dayamadim tartildim arti ciktim iyi mimoralim bozuldu sabah sabah, ne oluyor bende anlamadim, dikkat ettigimde arti cikiyorum etmeyince normal
![]()
kizlar kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz?????????????????? nazar degdi valla topigimize kiz kimseler ugramiyo bugun herkesinmi isi cikti bugun.bence herkes kacamak yaptigi icin yarini beklemeden bugunden kactilar saplaklari yememek icin sizi gidi sizi
![]()
merhaba canim menun guzel ama bence et turunu oglen yemegine alsan aksami sadece corba sebze yemegi salata ve yogurtla sinirlasan. oglen yemeginde salata + yogurt + sebze yemegi veya et turu. yani bu benim fikrim ben bugune kadar 2 3 tane dietetisiene gittim hepside ayni seyi soylemislerdi. genede sen bilirsin tabi canim diger arkadaslar ne soyler bilmiyorum
afiyet olsun canim menuncok guzel.
hosgeldin canim.
mademki kilo vermeye kararlisin kararli olman zaten basariinin yarisi bence. ne isi yapiyosun canim yani meslek olarak veya okul?? biz buraya hergun menulerimizi yaziyoruz yani sabah ara oglen ara aksam olmak uzere 3 ana 2 ara ogunde ne yediklerimi tabi arada kacamak yaptiksak onlarida yaziyoruz boylece diger arkadaslar menumuz hakkinda ne dusunduklerini yaziyorlar yanlislarimiz varsa soyluyorlar bizde ona daha daha uygun menuler hazirlamaya daha guzel beslenmeye calisiyoruz.en cok hayatta neleri yapmayi seversin? eger yemek saatlerinin disinda acikirsan sevdigin seyleri yaparak acligini unutabilirsin yani bi nevi kafani baska seylere vericeksin. simdiliik aklima bunlar geldi baska sorularin olursa yardimci olmaya calisiriz.
merhaba tekrardan kararlı olmaya çalışıyorum ama her zamanki gibi oyunbozanlar beni engellemek için her fırsatı değerlendiriyor. ben avukatım işim genelde koşturmalı haftada sadece bir veya iki gün büroda oluyorum onun haricinde adliyede koşturmayla geçiyor günüm adımsayar kullanıyorum ve hiç adliyeye gitmeden sadece büroya gidip gelirken en az 6000 adım atıyorum adliye büyük olduğu için orda iki uç arasında bir kez gidip gelmek bile bin adım ediyor adliyeye gittiğim günler en az 8000 adım atmış oluyorum. sabah evden çok erken çıktığım için genelde kahvaltıya pek vaktm olmuyo ve en çok sıkıntı burda sanırım çünkü bi ara her sabah poğaça yiyordum ve midem yanıyordu bütün gün ama başka seçeneğim yoktu. şimdi büroya activia nın kahvaltı saati mi ne bi yoğurdu var içine tahıl gevrek de konuyor onu alıyorum hala doğru bir seçenek değil ama en azından düşük kalorili. öğlenleri bazen hiç yemek yemiyoruz ama genelde sekreter yemek yapıyor menemen, makarna tarzı şeyler yine sağlıklı ve kilo vermeye yardımcı şeyler olduğunu söyleyemeyeceğim. ben makarnayı aldante yaptırıyorum çünkü az pişmiş makarnanın glisemik indeksi düşük olduğundan daha tok tuttuğunu biliyorum. akşamsa annemin evde yaptığı yemek ne olursa onu yiyorum ama öğle yemeği ile akşam arasında çok acıkıyorum. bir sorun da bu çünkü direk çikolataya yöneliyorum.
bugün sabah:
1 activia kahvaltı zamanı yedim
öğlen: domates ve soğan soslu makarna yanında iki yemek kaşığı yoğurt
ara: 1 bardak sahlep ve sonrasında iki bardak mate çayı
akşam: yine makarna :) annem yapmış mecbur yenecek ama bir tabağın yarısı kadar ve beraberinde kocaman bir salata az yağlı ve sirkeli 3 yemek kaşığı kadar yoğurt
sağlıklı bir gün geçirmedim yani sizin kahvaltı için bulduğunuz değişik çözümler var mı?
ben istanbula yeni geldim okul zamanı yurtta kalıyordum bütün arkadaşlarım başka şehirde o yüzden kendimi yanlız hissediyorum erkek arkadaşım da ankarada onunla da vakit geçiremiyorum biraz da bu yüzden sıkıldıkça yemeğe yöneldim
ama favori aktivitem alışveriştir :) çarşı pazar gezmeyi severim açık hava insanı değilim pek o yüzden dışarıda yürümeyi pek sevmem ama şöyle bir iyi tarafım var yavaş yürümeyi pek sevmiyorum her yere power walking hızında yürüyorum sanki hep bir acelem varmış gibi
akşam 6 gibi evde oluyorum yeni olduğum ve fazla insan tanımadığım için çıkıp dolaşabileceğim kimse yok o yüzden akşamları kös kös oturm dizi seyrediyorum sadece ve elim boş olduğu sürece bir şeyler atıştırasım oluyor.
özellikle netten dizi izlerken elimde bir iş olursa oje sürme gibi o zaman yemek o kadar aramıyorum.
Günaydın kızlarrr;
başlangıç kilo: 65,2 kg
geçen hafta kilo :64,8 kg
bu hafta kilo :66 kg
gelen:1200 gr.
toplamda gelen :800
hedef kilo : 55 kg
Suçluıyum biliyorum.
![]()