Günaydın canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese günaydın. Cuma yaklaşıyor yediklerimize dikkat edelim kızlar bol eksili bir hafta olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım
Sevgili zayıflama yolunda birlikte yürüdüğüm arkadaşlarım ben pazara kadar yoğum çünkü tatil zamanı
Tartılabilirsem cuma bildirim yapıcam
Ancak açık büfe kendimi nasıl tutarım kaç kilo alırım bilemiyorum 😝nefsimi yener bol bol yüzüp gelirim inş
Allah'a emanet olun yazamazsam beni unutmayın 😉
Sevgili zayıflama yolunda birlikte yürüdüğüm arkadaşlarım ben pazara kadar yoğum çünkü tatil zamanı
Ancak açık büfe kendimi nasıl tutarım kaç kilo alırım bilemiyorum 😝nefsimi yener bol bol yüzüp gelirim inş
başlangıç tarihi başlangıç kg geçen hafta bu hafta giden toplam giden hedef
biomel 21.04.2014 74.9 70.5 69.8 0.7 5,1 58
kova01 14.04.2013 76.6 70.9 70.9 0 5,7 65
mavi1000 19.05.2014 75 73.9 73.2 0.7 1,8 63
hersheymi 02.05.2014 82 77.8 77.8 0 4,2 65
ameliaa 03.02.2014 78 66,6 65,8 0,8 12,2 55
yagmurlu_ist15.04.2014 75 72,4 72,2 0,2 2,8 69
handemon 02.06.2014 78.7 78,7 76,8 1,9 1,9 65
otimoti 01.04.2014 81.5 73,5 73 0,5 8,5 65
narba 23.05.2014 72,2 71,7 70,9 0.8 1,3 55
emel93 01.11.2013 78,8 66,4 65,9 0,5 12,9 60
Duygu507130.05.2014 69,8 69,8 68,8 1 1
zeroks 22.05.2014 74,1 71,5 70 1,5 4,4 57
sibel1290 28.05.2013 79,1 76,3 76 0,3 0,3 62
liste altı arkadaşlar
rosewind
menekse81
seherutku
anatkh018
umarım eksik yoktur kızlar.hatam varsa kusura bakmayın şuan acayip bir mide buantısı ve karın ağrısı çekiyorum.
baya kalabalık olmuşuz ya :)))
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum hepimizin ellerine midesine sağlık
handemon 1.oldu 1,9 kg vererek
yalnız 2 tane sonuncu var geçen hafta ve bu hafta aynı olan arkadaşlarımızı kova01 ve hersheymi
canım bildirim yapmayacağını söylediğin için liste altı yaptım seni
Ewet ara veriyorum ben olmuyor çünküCanım bozma moralini lütfen şu baş dönmelerin bi geçsin ondan sonra tekrar başlarsın biraz ara ver kendine olmassan şu düğünü de atlat ondan sonra kendini toparlamaya başla bence ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ewet böyle yapıyorum buhafta dediğin gb yasam şeklim olmalıCanım bence sen önce sadece abur cubur yemeyerek başla, bünyeni yavaş yavaş alıştır. Zaman geçtikçe yöntem değiştirirsin. Örneğin 1 hafta yarım saatlik yürüyüş eklersin, bir hafta ekmeği azaltırsın gibi. Yavaş yavaş gitsin kilolar ama sağlıklı bir şekilde gitsin. Moralinide yüksek tut canım. Sonunda başaracaksın ben eminim
Kızlar ben okurken çok eğlendim aynı beni anlatıyodu sizde eğlenirsiniz belki diye sizlede paylaşayım dedim![]()
Âmin cnm inşBugün pazar diye sanırım boş kalmış...
Rosewind geçmiş olsun inşallah ve inşallah diyetine devam edip istediğin kiloya ulaşırsın
Bugün güne coşarak başladım ama toparlıyorum şuan
Sabah
Çeyrek bazlama 2 köfte kızarmış yumurta domates salatalık
Arada cevizli sucuk 1 parmak uzunlukta
1 avuç yer fıstığı
1 kase karışık kuruyemiş
3 lokum
İkindi yani saat 4 de barbunya yedim kaşıkla bi kase dolusu
4 den beri su içiyorum 2 Lt oldu yatana kadar 3-3.5 Lt içerim
Bundan sonra iZleyeceğim diyet listesi var 19 Haziran'da düğün var ve bi elbiseye girmem lazım![]()
Saol cnmgecmis olsun canım
3 kiloya yakin iyiymiş
demek ki salmamak lazim.
biz ne yapiyoruz.
Batti balık deyip yiyoruz.
Hosgeldin
Hosgeldin canim
Aramiza hosgeldin.
Gecmis olsun canim.
taşındık canım çok şükür 3 ayda anca yerleşebildim ay o kadar rahatım ki anlatamam,
ne güzel keşke hepimiz döneydik kürkçü dükkanına şiştimde şiştim ben ayarım yok artık![]()
gunaydin kizlar. Nasilsiniz ? nasil gidiyor diyetiniz?
ben kac gundur giremedim hafta sonu ailecek disardaydik dunde calismadim butun gun evimde hem cocuklar hem evin isleriyle ugrasdim durdum
tabi ben hafta sonu iyice cozuttum hemde oyle boyle degil sankim kitliktan cikmis gibiydim hic bu kadar cozutmamistim
cumartesi gunu oglen tammm 3tane gozleme yedim kizlar evet tam 3tane nasil yaptim nereme yedim bende anlamadim
pazar gunude pizza ve pasta yedim
dun azicik toparlamaya calistim ama yeterli olacagini hic sanmiyorum
bu hafta listeye girmeye bile yuzum yok herhalde 3gun ac kalsam anca toparlarim
ne guzel ucundanda olsa 65i gormustum sanirim gene 66in yolu gozukuyo bana![]()
2 dilim domates yedim sadece
Ağrılarımdan sabah 4:30da uyandım 8de sanırım geri uyudum ama canım hiç bir şey istemiyor
Görümcem geçen yıl sınıfta kaldı diye benim okula aldılar benden çekinip çalışırmış... Bu yılda kalıyor gibi ve kayınbabam beni aramış hocalarla konuşur musun diyo!!!
Ne yapayım?![]()
Kızlar slm çok yazamicam elimi yaktım
Gece 12de oğlum uyumadıgı gb tutturdu mısıııır diye
O bi marka var onu yapıyım dedim kıyamadım
Oda 5dk kaynatılıyormuş kaynattım sonra suyunu elime süzmüşüm
Önce nasılsa farketmedim süzme bittikten sonra çığlıkları bastım tabiiii
Çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Ama zaten öğretmenleri biliyordur senin görümcen olduğunu. Bir de konuşursan gidip onlar da zor durumda kalır sen de.bilemedim ki ben de. Eşine sor sonuçta kızkardeşi.o ne derse onu yap
hmm oglen yedim hatta ertesi gunune kadar hic bisey yemedim canim istemedi artik dusunun ne kadar yediysemEğer öğleleri yediysen akşam hafifse üzerine bolca hareket etmişsen sorun yok
valla guzelim ben hic sevmem torpili birde bu sene sen yardim edersinde gecerse seneye ne olucak universite ne olucak herzaman birilerinimi bulucaklar kiza sinifini gecirsin diye, kimse kusura bakmasin calissaymis belki biraz acimasiz olucam ama ben cok karsilastim boyle durumlarla okulumda cocuk hic calismaz ama gecer kimiside kendi paralar butun sene okuyacam diye oda gecer hani nerde adalet2 dilim domates yedim sadece
Ağrılarımdan sabah 4:30da uyandım 8de sanırım geri uyudum ama canım hiç bir şey istemiyor
Görümcem geçen yıl sınıfta kaldı diye benim okula aldılar benden çekinip çalışırmış... Bu yılda kalıyor gibi ve kayınbabam beni aramış hocalarla konuşur musun diyo!!!
Ne yapayım?![]()
gecmis olsun canim cokmu yanik?Kızlar slm çok yazamicam elimi yaktım
hmm oglen yedim hatta ertesi gunune kadar hic bisey yemedim canim istemedi artik dusunun ne kadar yediysem
valla guzelim ben hic sevmem torpili birde bu sene sen yardim edersinde gecerse seneye ne olucak universite ne olucak herzaman birilerinimi bulucaklar kiza sinifini gecirsin diye, kimse kusura bakmasin calissaymis belki biraz acimasiz olucam ama ben cok karsilastim boyle durumlarla okulumda cocuk hic calismaz ama gecer kimiside kendi paralar butun sene okuyacam diye oda gecer hani nerde adalet
gecmis olsun canim cokmu yanik?
su hayatta en cok korktugum sey yaniktir rabbim kimsenin basina vermesin cok zor