70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Saat 21.30 ve benim kansekerim dusmeye basladi cay yada kahve icicem sanirim yoksa olurum ya titremeye bssladim ve azZonce tartida tam 70.0 ciktim aslinda buguzel cunku bubsaatlerde hep 71 indir normalde
güzel ben 71 tartıldım akşam mesela

Beynimde simsekler cakti gece gece mi yedinElseven ne ettin
Ne kadar kalori var onlarda ve zararli 7 den sonra zararli birsey yoktu ki unuttunmu....
Onun yerine findik ceviz yada salatalik yeseydin ayni doygunlugu verirdi 1 bardak yag icip uyudunmu yani

haftada 1 gün tartılma günü yapsak daha hoş olmaz mı kızlar..? ben bugün çok abartmadım elbette ama azcık hamur işi yedim..ama çok yağlı cinslerden değil..erken yedim baya ve akşam yemek yemedim daha...sadece meyve birazzda kestane

burada bence tam bi birlik oluşamamış henüz...bu demek oluyor ki; henüz kimse tamda adapte olamamış bu kilo verme işine..olayın ciddiyetini anlayanlar tek tek gelecektir sayfaya Ftmk43 merak etme..

burada bence tam bi birlik oluşamamış henüz...bu demek oluyor ki; henüz kimse tamda adapte olamamış bu kilo verme işine..olayın ciddiyetini anlayanlar tek tek gelecektir sayfaya Ftmk43 merak etme..
Sana katiliyorum bencede birseyler eksik ama ben cok istekliyim motivem dusuyo ondan yani ben diyet yapmaya calismiyorum yasam tarzimi degistiriyorum insallah
Hayirlisi bakalim

Sana katiliyorum bencede birseyler eksik ama ben cok istekliyim motivem dusuyo ondan yani ben diyet yapmaya calismiyorum yasam tarzimi degistiriyorum insallah
Hayirlisi bakalim
Zaten mesele yaşam şeklimizi değiştirebilmekte..Diyet yaparsan verdiğin kiloları, diyet bittikten sonra yine geri alırız...ama beslenme şeklimiz değişirse ömür boyu sağlık, ömür boyu mutluluk.. ve kesinlikle bu konuda çok haklıısn...inşallah başaracağız arkadaşım..

Ama asigim ben bunlara bunlari tamamennkessem daha hizli zayiflicambiliyorim

Daha cok yeni bir konu canim birliknicin zaman lazim su diyt olayini daha cok benimsemek.lazim eminim arkadaslarim byraya gelecektir ben konu sahibiyim ama onlar benden daha iradeli ..zaten ben tek basima basaramadigim icin actim ya bu konuyu

Olabilir canim da ben uyamam heralde cunku her dk tartinin tepesindeyim aslinda haftada bir cikmak en guzeli ama bu.sekilde slk tartilmakda mantikli kac grm adlima falan bakip ona gore ayarliyorum kendimi sende oldukca guzel dengelemissin canim

Bugun yediklerim
Sabah saat 12 de hatta oglen :) ben birazcik gec kalkarimda:d
,,,,kucucuk bir tost kepek ekmeginden yanina birkac yudum cay
,,,,,saat 5 de kucuk bir tabak pirasa yemegi bir corba kasesi mercimek.corbasi
Aksam misafirim geldi soslu misir azcik cips yibe yedim ama.scliktan oluyom

Daha cok yeni bir konu canim birliknicin zaman lazim su diyt olayini daha cok benimsemek.lazim eminim arkadaslarim byraya gelecektir ben konu sahibiyim ama onlar benden daha iradeli ..zaten ben tek basima basaramadigim icin actim ya bu konuyu
benimde yanımda destekçiye ihtiyacım olduğu için buradayım..o zaman hepimiz birlik olursak herşey süper olacak...

Ne yiidn kizz yaz bakem valla merak.eddim
Sabah normal kahvalti ekmek yok yagli birsey yok oglen bir palamut salata ekmek yok aksam yarim bide 20 cm uzunlugunda gibi:) salata
Sonra cayin yanindada yagsiz sutlu bi tatli vardi kedi dilinden 1 tane 1 lokmada kurabiyenin tadina baktim suyumu ictim 25 dk sporumu yaptim :)

Sabah 1 bardak ılık elma sirkeli su ictim kahvalti
1 d ekmek
3 zeytin
2 dilim peynir
1 yumurta
3adet patates kizartmasinin tadina baktim
Bol domates salatalik

Ara ogun yarim muz
Kilo paylasim gununu soylemi yapsak birgun belirleyelim ogun paylaşalım onun disinda isteyen yine istedigi zaman tartilir

Bence de öyle olmalı..haftanın aynı günü sabah aç karnına tartılalım ve ne yazıyorsa onu direk burda yazalım...bence yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…