70 olup bana herşey yakışıra katılıcam :D

Günaydın kızlarrr :))
sabah: 1 haşlanmış yumurta, salatalık, bitkisel çay, 1 dilim ekmek, beyaz peynir :)))

öğleni yazamıyabilirizzz (tubishleee beraber dışarda çorba morba buluruz artık :DD ) mutlu kalınn

pehlivanda tavuk suyuna çorbaa vee sebzeli bişiler yedik :)) akşama doğruda kahveeee

Masallah size tubis ve troll.. :) ben daha kontrolsüz yapiyorum diyeti sanki :( su an tek tesellim, mayisdan itibaren yalniz olacagim icin daha kendime göre rahat ögünlerimi yaparim diye düsünüyorum. Gerci o zamanlarda tez calismalarim olacak ama neyse onu düsünmüyorum simdi :))

Masallah size tubis ve troll.. :) ben daha kontrolsüz yapiyorum diyeti sanki :( su an tek tesellim, mayisdan itibaren yalniz olacagim icin daha kendime göre rahat ögünlerimi yaparim diye düsünüyorum. Gerci o zamanlarda tez calismalarim olacak ama neyse onu düsünmüyorum simdi :))

canm benm bu kararlılığım her zaman gelmez benm :D
troll yani kankam 3 sene uğraştı :D :51::16::16::16::16::16:

ben öncceden daha kararlıydımda :D olmadı ya bilmiyorum :D birbirimizi gza getiriyoruzz gibi bişiii

canm benm bu kararlılığım her zaman gelmez benm :D
troll yani kankam 3 sene uğraştı :D :51::16::16::16::16::16:

:D bu fena buuu inat gelmiyo geldimi gitmiyo :D hep uçlarda

Back
X