- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
Merhaba bende okuyabilirim ama ne zamana kdar okumak gerekiyor , regl donemimdeyim cuma ancak okurum gibi yada cmtesi :) uygunsa iki adet alabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rastgelsin inşallahEvet rahman suresi, tup bebege baslicam o yüzden :)
Saol canim insallah, Allah razi olsun❤S Sabr-Sukur-Dua canım ben okudum Allah kabul etsin. Tedavinden gönlüne göre hayırlı sonuç alırsın inşallah![]()
Olur canim daha varMerhaba bende okuyabilirim ama ne zamana kdar okumak gerekiyor , regl donemimdeyim cuma ancak okurum gibi yada cmtesi :) uygunsa iki adet alabilirim
InsaallahRastgelsin inşallah![]()
Tamamdir max cmtesi okumus olurum haber veririmOlur canim daha var
Allah razi olsun, tesekkur ederim❤
Cok saol canim❤Tamamdir max cmtesi okumus olurum haber veririmgonlunizce olsun hersey
Tesekkur ederim canim❤1 tane okurum cnm
Amin canimm insallahTedaviniz hayırlı olsun canım benim. Emekleriniz boşa çıkmasın. 1 tanede ben okurum![]()
Tesekkur ederim canim, cok saol❤Bende bitane daha okudum inşallah.
Ayetel kursu okuyorum sana birdeBugun tedaviye basliyorum hadi bismillah, hersey guzel gitsin Allahim![]()
Sen bana yardım edecektin ama arkadaş biraz daha bekleyeyim dedi 4444 için diyorum.. bende sana yardım edeyim rahman süresini okuyayım 1 tane aldım bilgin olsun okuyunca yazarım okudum diye. İns tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatların olur.amin.
Amin insallah canim Allah razi olsun❤Ayetel kursu okuyorum sana birde