70 yasindaki kadina haneye tecavuz !

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
Merhaba hanımlar. Bu gün çok çirkin bir haber aldım. Anneannem Kırklarelinin bir ilçesinde tek başına yaşıyor. 70 yasindan, ton ton, sen sakrak, kimsenin kotulugunu istemeyen, umreye gitmis namazinda niyazinda bir kadin.

2 sene once mustakil evimizi mutahite verdik 3 katli apartman yaptirdik. Orta katta oturuyor anneannem, en ust katta yeni bebegi olan fettan bir gelin! Bebegini uyutmak icin aylardir gece 1 2 de acmadigi ne fon makinasi kaldi ne baska bir sey. Defalarca ikaz ettik. Cunku tam yatiyoruz bar bar bar fon makinasi sesi duyuyoruz. Musemma da bir yere kadar! Dun gece ayni sekilde olmus anneannrmde dayanamamis apartman yoneticisine sikayet etmis. Ederken de gelin duyms. Kaynanasi ve kaynatasini aramis. Gecenin korunde kapiya dayanip evi basmislar. Anneannemde kapiyi acmis. Iceri girip tartaklamaya baslamis kaynata mutfaga kadar ittire itture goturmus. Oldururum seni sulaleni kuruturm senin demis. Anneannemde oldur hadi deyip ittire ittire disari atmis. Kapida hem gelin hem kaynana hemde kaynata varmis. Kaynanada sen 70 yasindaki utanmiyormsn gelinimi rahatsz etmeye demis. Polise gidip ifade vermisler. Anneannem kardesini cagirip akil danismis. Sikayetci olaym mi diye. Dayimda bosver Allahinizin bulun demisler cikmislr.

Duydugum beri geline ve digerleri turlu iskenceler dusunuyorm. Memlekete gittigimizde ortalik cehennem yerine donecek. Herkes perisan oldu evde. Annem cok uzgun duydugumda bayilicam sandm zor duruyorm sabahtn beri diyor. 70 yasinda ya 70. Sen nasil annen yasindaki kadina saldirirsin.

Kufur etmektn ve bela okumaktn artk sesim cikmiyor perperisaniz. Cumartesi bize gelecek anneannem. Sekeri ve tansiyonu var. Umarim bu meseleden cani yanmaz. Yoksa yer yerinden oynar.

Allah coluk cocugundan cikartsin hadsizlerin ya. O fon makinasi bi taraflarinsa patlar insallaahhhhh.

Arti olarak bu gelin zamaninda evimize gelip anneannemin yuzune gulmus bir kadin. Annem gelini gordugunde dovucem diyor. Umarim yanlarinda ben de olurum. Guzel bir sopa yer. Anneannem ben korkuyorum bir sey yapamayalm diyor ya caniminicii

bela geliyorum demez Allah böyle çirkef çingene karaktersiz insanların şerlerinden bizleri korusunlar başa belayı almak saniyelik iş bu şerefsizler yüzünden..Rabbim sen ıslah et bunları yaşlı kadına yapılana bak.

Dovmekle faln olmaz seviyelerine inmis olursunuz haneye tecavuzden polise sikayet etmelilerdi olmadi apartman sakinleriyle konusup eger kira iysa evden ayrilmalari saglanmali daha da olmuyorsa bikmadan usanmadan alttan supurgeninucuyla saatlerce vursun bakalim nasil oluyormus rahatsiz edilmek.

Her şeyi anladım çok kötü çok ayıp çok terbiyesizce insanlıktan çıkmış bir davranış evet
Ama neden çoluğundan çocuğundan çıkarsın diyorsunuz...o masumların ne suçu var ki...cıkcık

Allah kahretsin böyle sığırları ya.
Yalnız keşke şikayetçi olsaymış. Yani o apartmanda hiç mi insan evladı yok, biride bağırısa çıkıp napıyorsunız dememiş ay yarabbi.
Valla çok haklısın sana sakin ol boşver dersem taş olurum taş. Dinsizin hakkından imansız gelir toplanın dövün. Hatta benide cağırın zaten enerji birikti içimde stres atarım manayla.
Ama anneanne şikayetçi olsun bak. Yok oyle Allah'a havale edilip sıyrılmak. Hatta savcıya söylesin, bana birşey yaparlar diye korkuyorum desin. Zaten size gelecekmiş arasalarda bulamazlar.
Ay nasıl sinirlendim ya ne aşagılık insanlar var. Şerefsizler!

Annemin benim ablamin ve babamin gunahi neydi de biz bu haberi aldik? Gelsin anneannemi dovsun ben de hic bir sey demeyeyim mi.
Bu ettiğiniz bedduanın ne kadar büyük olduğunu şuan kestiremiyorsunuz. Benim yazdığımdan anneannenizi dövsün bişey demeyin mi çıkarttınız. O gelinin bebeğine bişey ols ohhh iyi oldu diceksiniz yani. Bende sizin yazdığınızdan bunu çıkarttım...

tabi ki 70 yaşındaki bir kadına bu şekilde davranmaları çok yanlış, kimse bu durumu kabul edemez ama , çevrenizde hiç kolik bebek gördünüz mü siz ? fön veya elektrikli süpürge sesi olmadan uyuyamıyorlar ne yazık ki sürekli ağlıyorlar. birbirleriyle konuşarak çözselerdi keşke. ayrıca çok çok sinirlenmiş olabilirsiniz ama çoluğundan çocuğundan çıkarsın diyerek günahsız çocukların günahına da girmeyin onların suçu ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…