70 yasindaki kadina haneye tecavuz !

Zaten defalarca ikaz ettik bebeginizn bir seyi mi var yapacak bir seyimiz var mi diye sorduk. Insanligimizi yaptik. Apartman bizim degil daire karsiligi arsamizi verdik. Pardon nesi sacma? Kucuk bir ilceden bahsediyoruz. Ama hayir ayni evde oturmuyorlar birisi sikagin basinda digeri asagida.gece sessizliginde tabiki de duyuluyor. Beddua etmek hos degil ama 70 yasindaki kadinj dovmek cok mu hoss? ben kirkla
el

Cunku olaylari gittigim zamanlarda bende yasadim yattigim zaman kimsenin fon makinasi sesini cekemem sadece bebek aglama sesi olsa NEYSE yorgun lurum hasta olurum alistirmasaymis..Ben kirklareli buradan uzak demedim. sadece her sey cok yeni herkes sinirli cumartesi buraya gelecek dedim.

Siz beddua etmemissinz cunku sizi dovmeye gelmemisler di mi? Olaylar farkli.

Gece sessizliginde saatlerce surerse tabii rahatsz olursunz. Ust odadan gelen ses rahatsz eder. Sizi rahatsz etmemslerdr bilmezsinz o halde

Herkez yaptiginin cezadini elbet biryerden gelir ceker haksizsiniz diyemeyiz haklinizda cocluga cocuga beddua etmekte ne Allah askina kundaktaki yavrunun sucu ne oyle bir konusuysosunuz ki sanki kunfaktaki cocuk elabaşı !
Boyle yaparak sizinde onlardannbir farkiniz kalmiyor acikcasi gidin polise verin efendim susup oturmakta ne siz onlari doversiniz onlar size cemkirir dover kan cikar hallolur devlet hak hukuk varken isi siddetle siddete siddetle karsilik verip cozmek ne beddualar kufurler havada ucusuyor .

Bir soz vardir ;

ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR
Kulaginiza kupe edin bunu .

Kusura bakmayın ama hata sizde. Bu süpürge değil çamaşır makinesi değil. Alt kattaki komşum saç kurutma makinesinin sesine kızsa bende ciddiye almam. Bir de çocuğu varmış yani kadının biraz anlayışla olunabilirdi.

Kolik bebekle uğraşmanın be olduğunu bilmeyenler yardırmış yine. Çok iyi bilirim 10 dk uyusun diye atmadığım takla kalmazdı. Kendimden geçtim minicik yavrumun gaz sancısıyla aralıksız ağlayıp sesinin kısılması kahrederdi beni. Davulla sakinleşseydi davul bile çalardım sakinleşsin diye. Anneanneye yapılan büyük vicdansızlık. Küçük bebeğe edilen beddua da öyle.

Ne Günlere Kaldik YARABBI,
Hem suclu hem gucluler.. 70 yasindaki kadinami gucleri yetio,
ALLAHtan bulsunlar.. Hadi orda bisey olsaydi kadina nasil hesap vereceklerdi,
ustekiler sanirim kiraciniz oluyor o zaman cikartamazmisiniz cirkefleri..

Hanimefrndi 500 defa yazdim. Aylardir zaten bisey demiyoruz. Hadi sesimizi cikartmayalm hadi sesimizi cikartmayalm dedkk. Snra nooldu? Geldiler utanmadan kadini dovduler

İnsanlar konunuz hakkında fikirlerini yazıyorlar, kaldı ki katılmak zorunda da değiller.
Her yazana öfkeli çıkışınız sizin de şikayet ettiğiniz insanlar gibi olma potansiyelinizi gösteriyor.
Ne diyelim? "Git gelinin ağzını burnunu kır, görsün gününü haspa!" mı diyelim?
Yapmanız gereken şey yasal yolları kullanmaktı bunu tercih etmemişsiniz. Yapmayı düşündüğünüz şeyse tıpkı onlar gibi zorbalık.

Allahindan bulsun lar 70 yasindaki kadina el kaldirmak da ne demek terbiyesizler. Cezasini verin derim ben

O bahsedilen sesler för makinesi ve süpürge nin çıkardığı sesler anne karnındaki sese benzermis. Dış dünyaya uyum sağlayamayan bebekler için doktorlar bunu önerir.

Konuya bişey diyemiyorum ne 70 yaşındaki kadını tartaklamanin bi affı olur ne de bebeğe edilen bedduanin.

Canim Allah ananene saglik versin

bunun adi zorbalik yasal yollara basvurun

ama bilki bazi bebekler dunyaya alisamiyor hep agliyor

benim bir kuzumda oyledydi gece uyumaz uykusu z neler yapardim yasayan bilir

o uykusuz sinirli yorgun halimle olurda komsulardan biri birsey diyecek olsa bende feci karsilik verirdim ama sozel tabi

allah razi olsun pamuk gibi insanlardi bilakis moral verirlerdi gececek diye

biraz hosgorulu olmali ilelebet aglamiyacak ya bu bebek

rkı
Hanimefrndi 500 defa yazdim. Aylardir zaten bisey demiyoruz. Hadi sesimizi cikartmayalm hadi sesimizi cikartmayalm dedkk. Snra nooldu? Gelzddiler utanmadan kadini dovduler

Her yorumunuzda belirttiğini üZere defalarca uyarıp ardından yöneticiye şikayet etmişsiniz ki şikayetin 'üst kattan gelen sesten rahatsız oluyorum, bir de siz uyarın' tadında olduğunu sanmıyorum.

Kaynatanın davranışları konusunda haklısınız keşke şikayetçi olsaydınız ama olayların bu noktaya gelmesinde sizin tarafın da payı var kabul edin.

Son olarak aşırı dramatik bir aktarımınız olması burada beklediğiniz desteği almanımazı engelliyor bence.

Istedigini sanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…