70 yasindaki kadina haneye tecavuz !

Öncelikle beddua etmemenizi öneririm. Çoluğundan çocuğundan çıksın derken sizden çıkmasın bir de. Bedduadan önce şikayetçi olmak, işin içine illa ki dini duygular girsin diyorsanız Allah'a havale etmek daha mantıklı değil mi?

Belki de cok sinirliyim suan ondan diyorm bilemiyorum

anneannenizin yaşadıkları tabi ki hoş değil ancak ağlayan bebeğini bir şekilde susturmaya çalışan annenin bu dönemde yaptıklarını bir komşu olarak ananeniz hoş görmeliydi bence. Hatta yaşının verdiği tecrübe ile komşusuna belki destek bile olabilirdi. Siz de anne olunca komşunuzu belki anlayabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum,ben yaşlı insanlara karşı özellikle iyi davranılması hoş tutulması gerektiğini düşünüyorum ama herkeste vicdan yok maalesef.Ben apartmanda diğer komşulardan olayı olduğu gibi anlatacak tanık bulabilecek durumdaysanız savcılığa şikayet edin derim.Bu tür insanlar önü kesilmezse daha da çirkefleşiyor ne yazık ki,gözlerini en azından kanun yoluyla korkutun,savcının önünde hakimin önünde iki büklüm olsunlar bakalım nasılmış 70 yaşındaki kadının üzerine 3 kişi yürümek.Ama dediğim gibi tanık bulmanız çok önemli,çünkü onlar inkar edecektir ve 3 e karşı 1 kişinin ifadesinin bir önemi olmayabilir.

Uzakmi oturuyosunuz yanina gidemezmisin

polise gidip dikelçe yazılmış. polis en son şikayetçi misin teyze demiş. Dayımda boşver bunlarla uğraşılmaz allahlarından bulsunlar demiş. anneannemde dayıma uymuş.. 2 buçuk saatlik yol gidebiliriz ama şuan herkes sinirli. bi anlık öfkeyle kötü şeyler olabilirr..

aylardır desteği veriyoruz zaten. yeri geldiğinde anneannem yukarı çıkıp bebeğinin bir şeyi mi var yapabileceğim bir şey var mı diyen kadın mı hoş görüsüz. Hoş görülü olmayışı evine gelip dayak yemesini mi gerektiriyor?

Tekrar gdip sikayetci olsa keske anneanne yazik kadincagiza bn bile cok sinirlendim elimde olsada parcalasam o gelini

2 buçuk değil 12 buçuk saatlik yol olsa dahi ailenizden en azından bir kişinin anneannenizin yanına gitmesi gerekirdi bence. Şekeri, tansiyonu var diyorsunuz

çoluğa çocuğa beddua yok.. lütfen!!!
Allah onları bildiği gibi yapsın şerefsizler
derhal şikayetçi olun kiracılarsa da attırılsın bir zahmet...

İnanmıyorum ya nasıl insanlar bunlar!!! Ben de aynı şekilde çok sinirlenir aynısını onlara yapmak için planlar kurardım kafamda...! AAnnem babannem farketmez herhangi yasli ve yalniz yasayan bir kadına boyle davranildigini görmek dellendirirdi beni! Konu komşu nerde uyuyor mu? Kesinlikle şikayet ten vazgecmemeli! Bi boy ölçüsü verilmeli!
Çok geçmiş olsun.. İnşallah yaptıkları terbiyesizligin farkına varırlar da olay büyümez daha da...

Güzel kardeşim sinirlenmekte çok çok Haklısın ama rica ederim bela okuma, hele de çocuğa bebeğe hiç hiç beddua etme.Onların bir suçu günahı yok çünkü.Kaldı ki beddua döner dolaşır sana ailene geri gelir.Allahından bulsunlar ama keşke şikayetçi olsaydı anneannen.Geçmişler olsun.

Kesinlikle eve girmek,yaşlı bayanı darp etmek kabul edilemez. Ama eğri oturup doğru konuşalım. Bir fön makinası ne kadar ses yapar hadi sesi ortalığı yıktı diyelim bir bebek kaç ay bu şekilde uyutulur ki.Zaten uyumayan bebek ağlar.ağlama sesi daha çok rahatsızlık verir.Sizin akrabanız olduğu için duygusal ve taraflı bakmanız normal. Ben yöneticiye şikayet edecek kadar anormal bir durum görmedim.benim çocuk sahibi değilim ama bebekli bayanlar sanırım demek istediğimi anlar.Anne o anda bebeğini mi düşünsün yoksa komşuyu mu? İnşallah bebekli bayan kiracıdır da bir an önce taşınır. Çocuk büyüyecek, koşacak oynayacak.

7 aylij bir oğlum var.ilk 3 ay durmaksizin gece gündüz agladi evimiz 4 katli bir apartman ve ilk kattayim inanin 4. Kata kadar ağlama sesimiz gidiyordu psikoljim alt üst oldu .ne elektrik süpürgesi ne fon fayda etmiyordu birgün komsularima gidip teker teker ' kusura bakmayin rahtsizlik veriyoruz ama elimizden birşey gelmiyor ' diye gönüllerini almaya ve verdiğimiz rahatsizliktan dolayı özür dilemeye gittim içlerinden biri ' kizin bizde çocuk buyuttuk biz sana uzuluyoruz duyduğumuz seslere kurban olayim ne istiyorsan yap yeterli bebegin aglamasin lohusasin seninde dinlenmeye ihtiyacin var vb... Diyerek teselli verdi.bir baskasida burasi apartman dairesi elinde olan birşey değil rahatsiz olan varsa müstakil eve tasinsin sen rahat ol dedi.
İnsanin o gelinin de elinden birşey geliyordur oda ister bebek uyusun ama olmuyor simdi diyorum allahim dusmanima vermesin 7 ayligiz hala ayni
Sizin komsularinizin yaptigida tasvip edilir değil çok ayip tabi oyasta kadinin üstüne yürümek ne demek
Sizin beddua etmenizde ayri bir ayip bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…