- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Bu ettiğiniz bedduanın ne kadar büyük olduğunu şuan kestiremiyorsunuz. Benim yazdığımdan anneannenizi dövsün bişey demeyin mi çıkarttınız. O gelinin bebeğine bişey ols ohhh iyi oldu diceksiniz yani. Bende sizin yazdığınızdan bunu çıkarttım...
Deme arkadaşım boşver önce Allaha sonra polise havale et. Sinirlisin anlıyorum seni ama o seviyesizler yüzünden günaha girmeBelki de cok sinirliyim suan ondan diyorm bilemiyorum
Deme arkadaşım boşver önce Allaha sonra polise havale et. Sinirlisin anlıyorum seni ama o seviyesizler yüzünden günaha girme
Uzakmi oturuyosunuz yanina gidemezmisin
anneannenizin yaşadıkları tabi ki hoş değil ancak ağlayan bebeğini bir şekilde susturmaya çalışan annenin bu dönemde yaptıklarını bir komşu olarak ananeniz hoş görmeliydi bence. Hatta yaşının verdiği tecrübe ile komşusuna belki destek bile olabilirdi. Siz de anne olunca komşunuzu belki anlayabilirsiniz.
Tekrar gdip sikayetci olsa keske anneanne yazik kadincagiza bn bile cok sinirlendim elimde olsada parcalasam o gelinipolise gidip dikelçe yazılmış. polis en son şikayetçi misin teyze demiş. Dayımda boşver bunlarla uğraşılmaz allahlarından bulsunlar demiş. anneannemde dayıma uymuş.. 2 buçuk saatlik yol gidebiliriz ama şuan herkes sinirli. bi anlık öfkeyle kötü şeyler olabilirr..
2 buçuk değil 12 buçuk saatlik yol olsa dahi ailenizden en azından bir kişinin anneannenizin yanına gitmesi gerekirdi bence. Şekeri, tansiyonu var diyorsunuzpolise gidip dikelçe yazılmış. polis en son şikayetçi misin teyze demiş. Dayımda boşver bunlarla uğraşılmaz allahlarından bulsunlar demiş. anneannemde dayıma uymuş.. 2 buçuk saatlik yol gidebiliriz ama şuan herkes sinirli. bi anlık öfkeyle kötü şeyler olabilirr..
valla bende merhametli olamazdımGelsin anneannemi dovsun ben de merhametli olayim. Ne guzel is..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?