70 yasindaki kadina haneye tecavuz !

İyi de tamam yaptıkları çok kötü bir şey de ben anlamadım bu kızın kaynanası kayınpeder aynı evde mi kalıyorlar hemen aşağıya gelip tartaklıyorlar anneannenizi. Bana saçma geldi o yaşta kadını hiç tartaklar, hıncını alır gibi dışarı atar ayrıca zaten ev sahibisiniz çıkarabilirsiniz onları apartman sizinmiş neden çıkarmıyorsunuz kiracı değiller mi? ayrıca görgü tanıkları vardır mutlaka o kadar gürültü olmuş şikayetçi olup rapor alsaydı zaten çıkarırlardı evden. Hem çocuk uyutmak gerçekten kolay iş değil anneler ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Siz anneannem çok sabırlıdır diyorsunuz ama gidip kızla konuşmak yerine yöneticiye şikayet ediyor. Fön makinesinin sesi aşağıya ne kadar gelebilir ki o kadar yüksek sesi yok yani ancak bir odadan öbür odaya duyulur sesi aşağıya kadar gelen fön sesi hiç duymadım. Hepimiz illa saçlarımızı kurutuyoruz fönlüyoruz hangi komşu hangininkini duyuyor? yöneticiye kadar şikayet etmek fazla. Çıkartın olsun bitsin. Beddua etmek hele hiç hoş değil bir çocuk üzerinden.

Ayrıca siz 2 saat uzaktaymışsınız neden kendiniz yaşıyormuş gibi anlattınız olayları. Gece bar bar fön makinesi sesi duyuyoruz, şikayet ediyoruz filan demişsiniz sonra da uzağız gidemiyoruz demişsiniz. Bence 2 saat öyle aman aman bir uzalık değil sinirli olmanız da bunun bahanesi değil. Ne olursa olsun yanınıza gitmeniz evinize getirmeniz gerekirdi o kadın nasıl kalacak o evde o korkuyla. Uzaklaşması lazım ama siz burada şikayet ediyorsunuz gidip getireceğinize o kadar üzüldünüz madem yanına gidin gözlerinizle görün rahat edin getirmeseniz bile ben herhalde anneannem hayatta olup bunları yaşasaydı 2 saat mesafeye uçardım..

Tepemde gelin görünce anne ve dört canavar çocuk var..aynı apartmandalar,ama genelde benim üstümde toplanirlar..dayanılmaz gürültüleri var..sinir hastası oldum...iki çocukta bende var biri beş yasinda biri 9 aylık dünyanın en zor çocuklarından desem yalan olmaz..hele küçük olan uyutmak icin deli olurken tepemde kıyametler kopuyor..ama bir gün bile beddua etmedim..hiçbirine hemde..yüzlerine bile demedim...anneanne konusunda haklısınız ama bende sizi kınadım...

70 yaşındaki kadına o şekilde davranmalarina üzüldüm vicdan kalmamış sizin yaptığınız beddualara da kızdım Benin üst katimdakiler evi yikiyorlar sanki kızım uyuyamiyor seslerinden ama ben yine de beddua etmem fon makinasinin sesi nasıl o kadar çok çıkabiliyor ona da şaşırdım

56 yaşındaki anneme mahallenin kıytırık kuruyemişçisi "nereden bileyim cipsleri benden aldığını kuponların onlardan çıktığını" dedi diye adamla kavga etmiştim.
Ne münasebet yaşlı başlı kadını kaç kişi tartaklayacak? Bence peşini bırakmayın, sonra böyle pislikler edepsizlikleriyle bir şeyleri halledebileceklerini düşünecekler.
Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil, anlayıştan bahsetmesin kimse. Kadın duyduysa şikayeti ezilip büzülmesi gerekir, bir de utanmadan adam toplamış kadının üzerine salmış.
İnsanlar biraz apartmanda yaşamanın kurallarını bilsinler, babalarının tarlaları değil herhalde.
O çocuksa bu da yaşlı, saçma sapan gürültüleri çekmek zorunda mı acaba? Lohusaya anlayış ama yaşlılara vur tokatı mı olay?
Ben burada sinirlendim ya yeminle bıktım böyle yeni anne olmuş kadınların triplerinden.

of of bende senin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim. Ve ilk fırsatta gider onların haddini bildirirdim.
Bu nasıl insanlık ya? Hoş onlara insan bile denmez ya. Ne istersiniz yaşlı kadından!!

Çok geçmiş olsun.

yasal yoldan hakkınızı arasanız diyorum. biliyorum ki içinizde ki nefret had sahada. eminim benim anneannem olsa bende aynısını düşünürüm. erkek torunları hiç düşünemiyorum o kaynatayı oyarlar valla...

Yanlis anlasilmak istemem ama sanirim bebeğimiz yok henüz .sikildim bu yeni anne triblerinden demissiniz inanin kimse o yeni anne triblerine isteyerek girmiyor ah bu hormonlar insani tepe Taklak ediyor

Çoluğundan çocuğundan çıkarsın ne demek ..
El kadar yavruların ne suçu var bence İğneyi kendine çuvaldızıda başkasına batır.

İnsanlar yaşlanacaklarının ve bir gün öleceklerinin farkında değiller.

O insanlarin 70 yasindaki kadinin evine girip tartaklanmasi evet cok cok yanlis bisey ve bu bir suç buna lafim yok ama fön makinesinin sesinden rahatsiz olmakda çok saçma. Doğru anladim değil mi saçimizi kuruttugumuz makinadan bahsediyorsunuz. Evli insanlarin gecenin bir saatinde banyo yapmalari gerekebilir umarim demek istedigimi anlamissinizdir ve dolayisiyla sac kurutmalarida, ben mesela 2,3 dk kurutmak zorundayim çünkü saclarim belimde, cok uzun o halde uyunmaz. Hic bu acidan baktiniz mi olaya

Yanlis anlasilmak istemem ama sanirim bebeğimiz yok henüz .sikildim bu yeni anne triblerinden demissiniz inanin kimse o yeni anne triblerine isteyerek girmiyor ah bu hormonlar insani tepe Taklak ediyor
Hormonlarla ne ilgisi var, bebektir ağlar ama özür dileyemeyecek kadar yahut bunu "çok normal herkes çeksin" diyecek kadar büyütmek neden? Yeni anneler her şeyin mübah olduğunu düşünüyor, benim de kardeşim 15 yaşımdayken doğdu ne yapacağımızı şaşırdık. Elektrik süpürgesi, fön makinesi nedir Allahaşkına, üstelik gece yarısı? Kimse çocuk sesine bir şey demez ama onlarca uyutma yöntemi varken neden gürültülü olanlar? O çocuksa bu da yaşlı ve belki hasta uyuması gerek, dinlenmesi gerek. Bir önemli canlı bu bebekler değil ki.
Üstelik kendisi şikayet eden yaşlının evini basacak kadar dengesiz. Ben de olsam böyle bir insana yönetici varken bulaşmak istemezdim misal.

Herkes beddua okumana takmissa salla gitsin yani onlar hic mi sinirlenip beddua ettimediler ayrica bizim haddimize değil o herneyse etmekte hakli buluyorum seni bende olsam oraya gidince o kadini bi güzel yolarim kimsesiz mi sanmis kadini gorsun gününü. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…