- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Bulasmazsak daha cok tepemize cikarlar. Babamin bu isin pesini birakacaginu sanmiyorum. Adam hem sarhos hem evi basiyor birde dovuyor. Devlette bir zahmet bir ceza versin sunaa
56 yaşındaki anneme mahallenin kıytırık kuruyemişçisi "nereden bileyim cipsleri benden aldığını kuponların onlardan çıktığını" dedi diye adamla kavga etmiştim.
Ne münasebet yaşlı başlı kadını kaç kişi tartaklayacak? Bence peşini bırakmayın, sonra böyle pislikler edepsizlikleriyle bir şeyleri halledebileceklerini düşünecekler.
Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil, anlayıştan bahsetmesin kimse. Kadın duyduysa şikayeti ezilip büzülmesi gerekir, bir de utanmadan adam toplamış kadının üzerine salmış.
İnsanlar biraz apartmanda yaşamanın kurallarını bilsinler, babalarının tarlaları değil herhalde.
O çocuksa bu da yaşlı, saçma sapan gürültüleri çekmek zorunda mı acaba? Lohusaya anlayış ama yaşlılara vur tokatı mı olay?
Ben burada sinirlendim ya yeminle bıktım böyle yeni anne olmuş kadınların triplerinden.
Hormonlarla ne ilgisi var, bebektir ağlar ama özür dileyemeyecek kadar yahut bunu "çok normal herkes çeksin" diyecek kadar büyütmek neden? Yeni anneler her şeyin mübah olduğunu düşünüyor, benim de kardeşim 15 yaşımdayken doğdu ne yapacağımızı şaşırdık. Elektrik süpürgesi, fön makinesi nedir Allahaşkına, üstelik gece yarısı? Kimse çocuk sesine bir şey demez ama onlarca uyutma yöntemi varken neden gürültülü olanlar? O çocuksa bu da yaşlı ve belki hasta uyuması gerek, dinlenmesi gerek. Bir önemli canlı bu bebekler değil ki.Yanlis anlasilmak istemem ama sanirim bebeğimiz yok henüz .sikildim bu yeni anne triblerinden demissiniz inanin kimse o yeni anne triblerine isteyerek girmiyor ah bu hormonlar insani tepe Taklak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?