Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese,
73,5 ile hamile kaldım. 12.haftanın içindeyiz. ve ben tartıda 75,5 kilo çıkıyorum. progestan kullandım ve düşük riskim olduğu için iş çıkışı akşamları hep yattım. birde mide bulantılarım fazla olduğu için sürekli peynirli tost, yağsız makarna türü şeyler yemek zorunda kaldım.. moralim bozuluyor tabi.. ama çok şükür bu hafta sonu itibari ile kısmetse 3.ayımızı tamamlıyoruz. doktorum yürüyüşlere başlayabilirsin dedi. mide bulantılarımda azalırsa normale dönerim umarım.
benim gibi ilk 3 ayda hızlı kilo alıp sonra bu hızı durduran var mı??
canım altı üstü 2 kg almıssın biraz dikkat edersin tatlı, recel, nutella, hamurisi yeme yeter. Senin yedigin tost yada makarna hicbisey yapmaz. Bende hamileligimin ilk haftalarında 2haftalık bi bulantı dönemi gecirmistim ve bende tost makarna yiyordum ama ben makarnayı sarmısaklı yogurtlu soslu yiyordum sulu sulu :) o dönem gecince yemedim bidaha midemi sarmısaklı yogurtlu seyler bastırıyordu bide tursu. Bende 20 haftamdayım gr bile almadım. Ama ben öglen yemekleri yiyemedigim icin arada hamurisi falan yiyorum valla onu kesmedim tatlı yemiyorum arada bir yiyorum az bisey.