70'ten 60'a diyet günlüğüm

Elizabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
488
870
33
Merhaba hanımlar.Bu günlerde yediklerimi abarttım. Durumun farkına varınca bu gidişe bir dur dedim. Dün itibarı ile diyete başladım. Hergün fırsat bulursam yediklerimi buraya yazacağım. 70.4 dün başladım. Bana eşlik edecek kilodaşlarimı bekliyorum. Çarşamba tartı günüm.
25.09.2019: 70.4 kg
30.10.2020: 71.200

Son düzenleme:
Ben daha 70’e yeni düştüm 60 olmam lazım. Sanki upuzun bir yol...

Vayy be konuyu açalı bir yıl olmuş..Ama ben halâ aynı kilodayım 😂kendime söz verdim yıl başıma kadar 5 kilo vercem. Buraya yediklerimi yazayım ki abartmayayım.
Güncel: 71.200

Haydi bismillah diyoruz.
Kahvaltı; bir dilim kepek ekmeği bir tane haşlanmış yumurta, bir dilim peynir ve bol salata ,çay

1mil lesli yapıldı. Ara öğünde türk kahvesi ve biraz üzüm pestili Öğle yemeği biraz köfte ve bol yeşillik şimdilik bu kadar inş kaçamaksız günü kapatırım.

Kızlar ben de doğum yapalı bir yıl oldu. 54’le hamile kaldım. 65’im şu an. 54’e geri düşmek istiyorum. İnşallah motive olurum. Kolay zayıflayan bir yapım var ama iştahım aşırı açık :(

Kızlar ben de doğum yapalı bir yıl oldu. 54’le hamile kaldım. 65’im şu an. 54’e geri düşmek istiyorum. İnşallah motive olurum. Kolay zayıflayan bir yapım var ama iştahım aşırı açık :KK43:
Hoşgeldiniz..boyunuz kaç? Kilonuz çok değil sanki. Ben evlendiğimde o kilolardaydım 😩 evlendikten sonra hiç görmedim o kiloları. 65 olsam yeter diyorum.

Dün akşam üç kaşık etli pilav ve cacık yedim...
Bu sabah kahvaltıda Iki dilim kepek ekmeği, bir haşlanmış yumurta ve bir dilim peynir, altı tane zeytin, bol havuç salatası yedim.. Bu gün temizlik yapacam spor açığını da öyle kapatırım 😏

Back
X