- 9 Kasım 2015
- 6.227
- 11.169
- 248
Çok pahalı ya![]()
Milka'nın yoğurtlu çileklisi 4 tl ye yakındı sanırımm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pahalı ya![]()
Arada insanın gözü dönüyor böyleAllahımmmm... Her gün yemek yerken azıcık doyduğumu hissettiğimde bırakırdım. Bugün eşime tost yap dedim. Canım yemek yapmak istemedi. E tabi tost ve patates kızartması olunca yedikçe de yedim anlamadım doğduğumu. Şu an fesat mı geçiriyorum be. Ay kötü oldum bir yudum su içmeye yerim yok. Bi daha mı??? Tövbeee
Arada insanın gözü dönüyor böyleolsun bir şey olmaz arada şaşırtın diyorlar vücudu
![]()
Yaa ne güzeldir şimdi ev yapımı tostSulu yemek yediğim zaman anlıyorum doyduğumu anında kesiyorum. Bunda kuru kuru tostla patates kızartması yiyince anlayamadım doyduğumu. Ayyy ne kötüydü. Bi daha asla![]()
Yaa ne güzeldir şimdi ev yapımı tostbi de başkası yapınca tadından yenmez boşver ohhh sefan olsun
ayrıca niye asla diyorsun ki ödül olarak düşün birşey olmaz
![]()
Ayrıca benim geçen yaptığım gibi bi dünya pestil gibi sağlıksız şey yememişsin. Bu kadar üzülme
Ramazan başlamadan önceki gün. Günlüğüme yazmıştım. Hatta aynı gün iskender de yedim.Mide fesatı geçiricektimBilerek yaptığım bi şey olsa asla üzülmemm :) Nasıll pestil mi?
Ramazan başlamadan önceki gün. Günlüğüme yazmıştım. Hatta aynı gün iskender de yedim.2600 kalori almıştım. 1 kilo aldım hemen sonra öbür gün verdim.
Bak yaaa yazsana merak ettimBu arada, arada gizli gizli tartılıp buraya yazmıyorum :)) O tartıyı saklıcammmm artık![]()
Geçmiş olsun o herkeste var malesef su az içiyoruz onun da etkisi büyük. Ama içilmiyor ki ben 1.litreyi aşamıyorumBu aralar azıcık fazla kaçırıyorum gibi geliyor yemeyi... Kabızlık problemim peşimi bırakmıyor. Kilo verdim mi onu bile anlamıyorum şişkinlikten![]()
Geçmiş olsun o herkeste var malesef su az içiyoruz onun da etkisi büyük. Ama içilmiyor ki ben 1.litreyi aşamıyorum
Tabiki öyle. Ama iyi vermissin. Ben 69.0dım iftardan önce. Kaçamak çok yapıyorumÇok teşekkür ederimBen gerçekten çok su içiyorum uyuyana kadar... Ama işte. Biraz önce tartıldım. 67.8 gr. Kabızlık yüzünden gitmiyo hiç kilo da. Ama sorun değil. Ramazanda öncelik ibadet değil mi sonuçta :)