71.4 ten 55 e yolculuk başlasın!!

Allahımmmm... Her gün yemek yerken azıcık doyduğumu hissettiğimde bırakırdım. Bugün eşime tost yap dedim. Canım yemek yapmak istemedi. E tabi tost ve patates kızartması olunca yedikçe de yedim anlamadım doğduğumu. Şu an fesat mı geçiriyorum be. Ay kötü oldum bir yudum su içmeye yerim yok. Bi daha mı??? Tövbeee

Allahımmmm... Her gün yemek yerken azıcık doyduğumu hissettiğimde bırakırdım. Bugün eşime tost yap dedim. Canım yemek yapmak istemedi. E tabi tost ve patates kızartması olunca yedikçe de yedim anlamadım doğduğumu. Şu an fesat mı geçiriyorum be. Ay kötü oldum bir yudum su içmeye yerim yok. Bi daha mı??? Tövbeee
Arada insanın gözü dönüyor böyle 😂 olsun bir şey olmaz arada şaşırtın diyorlar vücudu 😀

Arada insanın gözü dönüyor böyle 😂 olsun bir şey olmaz arada şaşırtın diyorlar vücudu 😀

Sulu yemek yediğim zaman anlıyorum doyduğumu anında kesiyorum. Bunda kuru kuru tostla patates kızartması yiyince anlayamadım doyduğumu. Ayyy ne kötüydü. Bi daha asla :(

Sulu yemek yediğim zaman anlıyorum doyduğumu anında kesiyorum. Bunda kuru kuru tostla patates kızartması yiyince anlayamadım doyduğumu. Ayyy ne kötüydü. Bi daha asla :KK43:
Yaa ne güzeldir şimdi ev yapımı tost 😁 bi de başkası yapınca tadından yenmez boşver ohhh sefan olsun 😊 ayrıca niye asla diyorsun ki ödül olarak düşün birşey olmaz 😀

Ayrıca benim geçen yaptığım gibi bi dünya pestil gibi sağlıksız şey yememişsin. Bu kadar üzülme

Yaa ne güzeldir şimdi ev yapımı tost 😁 bi de başkası yapınca tadından yenmez boşver ohhh sefan olsun 😊 ayrıca niye asla diyorsun ki ödül olarak düşün birşey olmaz 😀

Mide fesatı geçiricektim :D Bilerek yaptığım bi şey olsa asla üzülmemm :) Nasıll pestil mi?

Ayrıca benim geçen yaptığım gibi bi dünya pestil gibi sağlıksız şey yememişsin. Bu kadar üzülme

Bir de söylemesi ayıp acayip kabızlık başlamıştı bende. Artık sinameki çayı içtim dün.. Bundan sonra gün kurusu ile gdermeye çalışıcam...

Bu arada, arada gizli gizli tartılıp buraya yazmıyorum :)) O tartıyı saklıcammmm artık :KK70:

Bu aralar azıcık fazla kaçırıyorum gibi geliyor yemeyi... Kabızlık problemim peşimi bırakmıyor. Kilo verdim mi onu bile anlamıyorum şişkinlikten :(

Geçmiş olsun o herkeste var malesef su az içiyoruz onun da etkisi büyük. Ama içilmiyor ki ben 1.litreyi aşamıyorum

Çok teşekkür ederim :( Ben gerçekten çok su içiyorum uyuyana kadar... Ama işte. Biraz önce tartıldım. 67.8 gr. Kabızlık yüzünden gitmiyo hiç kilo da. Ama sorun değil. Ramazanda öncelik ibadet değil mi sonuçta :)

Çok teşekkür ederim :KK43: Ben gerçekten çok su içiyorum uyuyana kadar... Ama işte. Biraz önce tartıldım. 67.8 gr. Kabızlık yüzünden gitmiyo hiç kilo da. Ama sorun değil. Ramazanda öncelik ibadet değil mi sonuçta :)
Tabiki öyle. Ama iyi vermissin. Ben 69.0dım iftardan önce. Kaçamak çok yapıyorum

Back
X