takip ediyor olacağım :)
63 ten 55 e...
BaşarılarBen de bugün başladım diyet ve spora. Online Diyetisyenle ilerliyorum. Benim de hedef 55
Geçmiş olsun4 haftadır aralıklı oruçla ilerliyordum süperdi hemde vakit buldukca spor yaptim 74 kilodan 68.6 yi gordum. Bu aralar ev de hastalık havası var bir türlü geçmiyor stresten yiyorum saçma sapan şeyler. Yarından itibaren bende başlıyorum kaldığım yerden. Sizede başarılar diliyorum
4 haftada iyi kilo vermişsiniz. Ev yemeklerimi yiyordunuz yoksa diyet yemeklerimi?Geçmiş olsun
Ev yemekleri yedim sadece ekmeksiz makarna ve pilav yok. Yersemde yemek saatinde yedim. Bugün başladım.yine bakalim4 haftada iyi kilo vermişsiniz. Ev yemeklerimi yiyordunuz yoksa diyet yemeklerimi?
Peki porsiyonunuz nasıldı? Doyana kadar mı yerdiniz? Ben porsiyonumu küçültüp en küçük tabakda yemek istiyorum ama if yapanlar bunun doğru olmadığını söylüyor. Uzun süre aç kaldığımız için doyana kadar yemek lazım diyorlar.Ev yemekleri yedim sadece ekmeksiz makarna ve pilav yok. Yersemde yemek saatinde yedim. Bugün başladım.yine bakalim
Merhaba. Ben basit 5-6 egzersiz yapıyorumBaşarılar herkesediyetin ikinci günü. İlk gün iyi geçti bakalım bugün nasıl olacak. Spor da yapıyor musunuz?
Aynen ben porsiyonu normal tuttum.bircok doktor dinledim Proteini kuruyemis gb sağlıklı yağlar sınırsız degil onlarda da abartmadan yemek lazim . Sabahlari yumurtamı 2 tane yemege ozen gosterdim tek yumurta doyurmuyor beni ekmek sınırlı tüketince emziriyorum. Günlük leslie ile destekledim hergun yürümedim ama hareket etmeye çalıştım. bölgesel kilolarım çünkü.Peki porsiyonunuz nasıldı? Doyana kadar mı yerdiniz? Ben porsiyonumu küçültüp en küçük tabakda yemek istiyorum ama if yapanlar bunun doğru olmadığını söylüyor. Uzun süre aç kaldığımız için doyana kadar yemek lazım diyorlar.
Eee nerelerdesin!?6 günde giden 2,5 kilo
Eki Görüntüle 2946933
İstersek her şeyi yapabilirizKASIM
71 KİLOYUM.
Bi türlü diyete başlayamadım dahası kilomun üzürime kilo kattım. Ama zayıflayacam. Bütün yemek düzenimi değiştiriyorum.
İlk olarak şekeri hayatımdan çıkarıyorum
İkinci olarakta unu
Sonra pilav makarnayı. Az beslenerek porsiyonumu küçülterek önce genişlenen midemi küçültmem lazım.
Yapa bilirim.
Burdayım regl geçikmem var o yüzden diyette olsamda kilomda baya artış var şiştim resmenEee nerelerdesin!?
Elbetteİstersek her şeyi yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?