71kg😣•••••••55kg🥰

Alfa RR

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.027
1.444
63
27
Azerbaycan Baku
KASIM

71 KİLOYUM.

Bi türlü diyete başlayamadım dahası kilomun üzürime kilo kattım. Ama zayıflayacam. Bütün yemek düzenimi değiştiriyorum.
İlk olarak şekeri hayatımdan çıkarıyorum
İkinci olarakta unu
Sonra pilav makarnayı. Az beslenerek porsiyonumu küçülterek önce genişlenen midemi küçültmem lazım.
Yapa bilirim.

Ben de bugün başladım diyet ve spora. Online Diyetisyenle ilerliyorum. Benim de hedef 55

4 haftadır aralıklı oruçla ilerliyordum süperdi hemde vakit buldukca spor yaptim 74 kilodan 68.6 yi gordum. Bu aralar ev de hastalık havası var bir türlü geçmiyor stresten yiyorum saçma sapan şeyler. Yarından itibaren bende başlıyorum kaldığım yerden. Sizede başarılar diliyorum

Geçmiş olsun

Başarılar herkese diyetin ikinci günü. İlk gün iyi geçti bakalım bugün nasıl olacak. Spor da yapıyor musunuz?

Ev yemekleri yedim sadece ekmeksiz makarna ve pilav yok. Yersemde yemek saatinde yedim. Bugün başladım.yine bakalim
Peki porsiyonunuz nasıldı? Doyana kadar mı yerdiniz? Ben porsiyonumu küçültüp en küçük tabakda yemek istiyorum ama if yapanlar bunun doğru olmadığını söylüyor. Uzun süre aç kaldığımız için doyana kadar yemek lazım diyorlar.

Aynen ben porsiyonu normal tuttum.bircok doktor dinledim Proteini kuruyemis gb sağlıklı yağlar sınırsız degil onlarda da abartmadan yemek lazim . Sabahlari yumurtamı 2 tane yemege ozen gosterdim tek yumurta doyurmuyor beni ekmek sınırlı tüketince emziriyorum. Günlük leslie ile destekledim hergun yürümedim ama hareket etmeye çalıştım. bölgesel kilolarım çünkü.

Selam dostlar ben tam gaz devam ediyorum diyet ve spora. Siz de durumlar nasıl

İstersek her şeyi yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…