:/

rüyalara çok takılma derim, ki rüyanda da karşı tarafın seni sevdiğiyle ilgili ya da sevgili olduğunuza dair birşey yok. Boşuna anlamlar da yüklüyor olabilirsin yani.. Fake hesaptan konuşup gayet rahat davranan birine karşı nasıl soğumadın o da ayrıca takıldı aklıma neyse hakkında hayırlısı olur umarım.

Annenede acil şifalar..

Sanırım umursanmıyorum olumsuzda olsa bir cevap yazma nezaketi göstermedi bugün yazalı 2 gün oluyor :5: Tamam kabul acele ettim belki beni tanımıyor vs. ama birşey yazabilirdi düşünmem gerek de diyebilirdi ya da olumsuz hiç farketmez. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

sen onun yerine kendini koy bence. Tanimadigin biri, bir hastanin refakatcisi sana ilgi duyuyorum diyor, faceten. ne yapardin? Ki erkeklerin dogalari da biz bayanlarinkinden farkli.

Birileri daha soylemis ama bence keske once arkadas ortami gibi birsey olustursaydin, zaten ilgisi olsa, sonradan gelisirdi olaylar.

Son düzenleme:
Bende bundan korkuyorum işte :/ Nasıl bakacağım bilmiyorum :2:beklemek de istemedim

Birinden hoşlanmak dünyanın en güzel duygularından biri. Bunda bir ayıp mı var ki yüzüne bakamayacaksınız? Karşılıklı olması şart değil, niye illa erkekten bekliyoruz kadın da gayet söyleyebilir duygularını. utanılacak bir şey göremedim

bende arkadasa katılıyorum ii yapmıssın sölemekle... hıc degılse olumsuzsa yoluna bakarsın. gunlerini onu beklemekle gecırmezsn

Bence iyi yapmışsın söylemekle. Neyi bekleyeceksin ki?
Ha, eğer cevap vermezse o onun ayıbı.
Bi arkadaşın da dediği gibi güzel giyin, saçlarını yap, makyajını yap öyle git. Utanmana gerek yok, sonuçta o da senin gibi bi insan ;)

Üzüldüm ya :( hakkında hayırlısı olsun..

hakkında hayırlısı olsun cnm

Birinden hoşlanmak dünyanın en güzel duygularından biri. Bunda bir ayıp mı var ki yüzüne bakamayacaksınız? Karşılıklı olması şart değil, niye illa erkekten bekliyoruz kadın da gayet söyleyebilir duygularını. utanılacak bir şey göremedim

sen onun yerine kendini koy bence. Tanimadigin biri, bir hastanin refakatcisi sana ilgi duyuyorum diyor, faceten. ne yapardin? Ki erkeklerin dogalari da biz bayanlarinkinden farkli.

Birileri daha soylemis ama bence keske once arkadas ortami gibi birsey olustursaydin, zaten ilgisi olsa, sonradan gelisirdi olaylar.

Mesaj engeli varmış kimseye cevap veremiyormuş :/ Şansıma tükürsem rüzgardan döner yine bana yapışır :ssz:

Back
X