73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

800 kalori çok fazla, günlük zaten almamız gereken 1400 olmalı en fazla ki sen böyle gidersen zaten 1600 den fazla bulursun. Biraz dikkat etmen gerekecek. Kahvaltıda çok fazla yiyebilirsin ama doğru gıdalar alırsan kalori alımın azalır. Bu yüzden şu an yapacağın spor halihazırda kilolarından değil bugun yediklerini anca eritir. O yüzden daha az kalori almaya bak olur mu? Ya da kahvaltıyı böyle sağlam yapıyorsan öğle ve akşamdan ödün vermen gerekecek. Seçim senin ya eşit besleneceksin ya da diğer öğünlerinde aç kalacaksın :)

Kızlar kahvaltı menüm

2 yumurta, maydanoz ve diyet peynirden omlet (3-4 damla zeytinyağı ile pişirdim bol pul biber attım, tuz koymadım)
1 bardak çok açık şekersiz çay
1 dilim normal beyaz peynir
5-6 yeşil zeytin

Şimdi 2 saat kadar spor yapmaya gidiyorum :)

Aynen nöbet çıkışı uyumak varken şimdi yediklerimi eritip sonra uyumalıyım. akşam üzerine biraz sebze yemeği 8 gi bi meyve tamam

Kızlar merhaba ben gruptan ayrılacağım, yani sözde 10 kişiden fazlayız ama kimse düzenli yazmıyor. Benim hayal ettiğim yoldaşlık bu değil daha ciddi daha disiplinli ve aktif bir grup istiyorum. Çok teşekkür ederim şimdiye kadar ki destekler için Allah gönlünüze göre versin hoşçakalın :)

Kızlar bende varım 71. 2 kiloyum ilk etapta 64 sonra 60 olmak istiyorum boyum 1.65 att yim 24 saat nöbetli çalıyorum oturarak. pazartesi 74 düm.

Merhaba kizlar . Bu gunluk icin uye oldum :) boyum 1.84 kilom 76,5 en saglikli yoldan 67-68 lere düşmeliyim . Desteksiz olmuyor bu isler bende varim sizinle

Hosgeldiniz kizlaar

Selam kizlar iyi geceler. Benim telefonumda problemler var onun icin gelemiyorum surekli ya kusura bakmayin lutfen.

Bugunku menumu yazayim.

Sabah
Peynir
Zeytin
1 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek

Ara
Yarim greyfurt

Aksam
3 kasik kisir

Dun de yatmadan once 20 tane squatimi yaptim basladim bakalim

artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştım bu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalah

sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir

ara öğün
muz,2 tane

aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık

saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır

(2 lt su)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…