- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
800 kalori çok fazla, günlük zaten almamız gereken 1400 olmalı en fazla ki sen böyle gidersen zaten 1600 den fazla bulursun. Biraz dikkat etmen gerekecek. Kahvaltıda çok fazla yiyebilirsin ama doğru gıdalar alırsan kalori alımın azalır. Bu yüzden şu an yapacağın spor halihazırda kilolarından değil bugun yediklerini anca eritir. O yüzden daha az kalori almaya bak olur mu? Ya da kahvaltıyı böyle sağlam yapıyorsan öğle ve akşamdan ödün vermen gerekecek. Seçim senin ya eşit besleneceksin ya da diğer öğünlerinde aç kalacaksın :)Bu gün cumartesi gece nöbette uyumamam çok acıktırdı beni kahvaltı biraz fazla kaçtı 800 kalori alacak kadar ama sauna eşofmanlarını çekip 1 saat yürücem. aç midenin cezasını ayaklar çekecek artık
Kızlar bende varım 71. 2 kiloyum ilk etapta 64 sonra 60 olmak istiyorum boyum 1.65 att yim 24 saat nöbetli çalıyorum oturarak. pazartesi 74 düm.
Merhaba kizlar . Bu gunluk icin uye oldum :) boyum 1.84 kilom 76,5 en saglikli yoldan 67-68 lere düşmeliyim . Desteksiz olmuyor bu isler bende varim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?