73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Cilekli Turtam

BaşlangıçK: 70.1 güncelK: 66.8HedefK: 55 boy:1.63
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
1.997
3.620
63
29
Merhaba KK nın güzel bayanları :) ilk önce size kendimi tanitmakla basliyayim 22 yaşında EVLİ ve 1 çocuk annesiyim . aynaya baktığında kendini hiç beğenmeyen bir insanım ayrıca hamile kalmadan önce 60 kilo olan ve ne yersem yiyeyim hiç 60dan yukarı çıkmayan bir insandim boyum 163 bana gore ideal kilom 60 . o eski güzel ne giyersem kendime yakistirdigim günlerime dönmek için uzun bir yolculuğa çıkıyorum :)

GÜNLÜK KURALLARÍMİZ !!

1-HERGUN DUZENLİ MENU PAYLASİMİ YAPİLACAK.

2-HER PAZAR KİLO BİLDİRİMİ EN GEC 00:00A KADAR BİLDİRİLECEK.

TARİH: 11.15.2016
@Cilekli turtam başlangıç: 73
edebigezgin başlangıç: 70
V Vanilyalikahve başlangıç: 73
fatima38
papatya1994 başlangıç: 69.6
fatima38 baslangic: 63
@kitap_asigi baslangic: 72
@Attca050555 başlangıç: 71.2

Son düzenleme:
Sabah:

3 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Kk beyaz peynir
Orta boy muz
Elma çayı

Akşam: 1kase çorba 1 adet tavuk but

Canımm burdayım ben de 70 kiloyum 55 olmak istiyorumm :) başlayalım o zamannn ben 3 gündür başladım diyet, spor ve yürüyüşe :)
Süper tamam bende evde leslie ile yürüyüşe basliycam :) aslında bende 55 olmak istiyorum ama ilk hedefim 60 :) kaç yasindasin boy kaç ve hangi diyeti yapıyorsun :)

Öğleyi atlama, mutlaka bir çorba ve salata ye en azından. Yoksa metabolizma yavaşlar.
Aslında biraz karatay tarzı olsun dedim 2 ogün diyor ya :) bide geç kalkıyorum sabah dediysem öğlen kahvaltı ediyorum daha yeni kahvaltı ettim :)

23 yaşındayım. öğretmenim. 1,68 boyundayım. kilom 70 hedefim 55 :)) Diyetim şöyle. Sabah akşam öğle sıfır ekmek. Şeker, hamur işi, abur cubur, asitli, yağlı hepsini attım hayatımdan. Diyetim bu şekilde. Bol bol salata ve protein ile beslenmeye çalışıyorum. Karbonhidratı az alıyorum. Akşam özellikle hiç karbonhidrat almıyorum. Erken yatıp erken kalkıyorum. Her gün 1 saatten fazla yürüyüş yapıyorum. Haftanın 4 günü de fitness yapıyorum. :)

Oww fitness çok iyi :) aslında seninki diyet değilde sağlıklı beslenme tam :) çok güzel kilo verirsin böyle giderse :) bende günde 1200 kalori almaya çalışıyorum bide günlük karbonhidrat değerimi 50 unitede tutmaya çalışıyorum yuruyusede başlaycam :) bide akşam 7den sonra su kahve dışında hiç bişey yiyip icmiycem

Merhabaa.Benim 4.haftam diyette.76.4 Kiloydum şu an 72.3 üm.Diyetisyene gidiyorum ben de.Zor diyetler veriyor ama sıkıyorum dışimi.İdeal kiloma gelene kadar devam.

Hergün sabah ve akşam olmak üzere ne yediklerimizi yazarsak birbirimize yanlislarimizjda söyleyebiliriz hemde acayip motive ediyor insanı ben daha önce KK da 2 ayda 10 kilo vermiştim :) ama korumaya almadım 5ini geri aldım aklım başıma geldi bundan snra diyet bittikten sonra koruma evresine gecicem yoksa geri alıyorsun :)

Merhabaa.Benim 4.haftam diyette.76.4 Kiloydum şu an 72.3 üm.Diyetisyene gidiyorum ben de.Zor diyetler veriyor ama sıkıyorum dışimi.İdeal kiloma gelene kadar devam.
Çok iyi kilo vermisssin hizli da gitmiyorsunuz maşallah bende biraz zorlu yorum kendimi aslında zaten zorlamadan olmaz bu zayıflama işi irade çok önemli :) ınş hepimiz istediğimiz kilo lara ulaşır dahada almayız aramıza hoşgeldin :)

Hoşbuldummm.Aynen önemli olan yavaş ama kalıcı vermek.Birde şöyle söyleyim size kendimi bildim bileli diyet yapıyorum.Ama saçmalıyormuşum resmen.Diyet az yemek değilmiş arkadaşlar.Listede bana yasak olan şeyleri ben önceden beni zayıflatsın diye yiyip içiyordum.Şu an şişkinliğim indi.Dha rahat hareket ediyorum ve kotta 32 bedenken şu an 30 a düştüm.Umarım zayıflamak isteyen herkes hedefine ulaşır.

Neler yiyorsun gün icinde zayiflatcak diyipte aslında kilo aldıran yanlışlar neydi ? bilgilenmek lazım :)

Hoşgeldinn :)) diyestisyenlerin verdiği listeye oldum olası uyamıyorum. Kişi kendinin diyestisyeni olmalı lafı tam beni anlatıyor. Diyet yapmayacağım sağlıklı beslenip az yiyeceğim ve ne yediğimin her zaman farkında olacağım :)

Neler yiyorsun gün icinde zayiflatcak diyipte aslında kilo aldıran yanlışlar neydi ? bilgilenmek lazım :)
Mesela sade kahve içiyordum.Şu an asla içilmeyeceklerin arasında.Günde sadece 3 dilip kepekli ekmek 1 i kahvaltı 2 si tost olacak şekilde öğle yemeği.Hurma kesinlikle hergün 1 tane ayrıca sabahları 1 ceviz 4 de 7 tane fındık.Akşam kesinlikle ekmek yok.Yoğurt salata etli sebze yemeği 6 kaşık kadar.Gece 10 da ise 4 kaşık yoğurt dere otu limon.Mutlaka günde 30 dk yürüyüş ki ben 40 dk yapıyorum.2,5 lt su mutlaka.Şekersiz çay dahi günde 3 bardak o da açık.

Sadece 7 den sonra bile yemedigim zaman zayifliyorum fakat yavas ilerliyor onun için sinir koydum kendime :)
durmasın da yavaş ilerlemesi hiç sorun değil. Bak düşünsene ayda 3 kilo verdiğimizi 5 ayda 15 kilo yapar. Süper değil mi? Ben gerçekten bu sefer kalıcı olması için kendime tam 5 ay verdim. 5 ay çok kısa bir süre Nisan ayında istediğim kiloda olacağım hem de daha yaz başlamadan :) Hızlı veren her zaman hızlı alır :)

Hurmanın faydası neymiş canım? her gün yenmesini gerektirecek kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…