- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
52 olman lazım ama kilonu unuttum :)Benim ne kadar vermem lazim doktor ? :-D yasiycakmiyim :-D
Uygulayamiyorum. 3 gün dikkat ediyorum sonra ki günler saliyorum. Sürekli menü paylaşımı yaparsam belki kendimi durdururum. Özel bir diyet yerine yasaklı şeyleri yemeyip sağlıklı kilo verme taraftariyim. Menulere uyamiyorumBu diyet uyguluyormusun ?
52 olman lazım ama kilonu unuttum :)
Bende menuleri uygulayamiyorum . fatsecret diye bi program var mobilde onu indirdim yediğim herşeyi ona kaydediyorum kalori hesabı takılıyorum haftada 1 kilo vermem için almam gereken kalori günde 1200 bende yediğim herşeyi ona kaydediyorum . 1200 gecmiyorum hemde yasaklı yicekler hariç herşeyi yiyorum ki ekmek bile tuketmiyorum :) sende deneyebilirsin gerçekten kararliysan :)Uygulayamiyorum. 3 gün dikkat ediyorum sonra ki günler saliyorum. Sürekli menü paylaşımı yaparsam belki kendimi durdururum. Özel bir diyet yerine yasaklı şeyleri yemeyip sağlıklı kilo verme taraftariyim. Menulere uyamiyorum
Kararlı başlayıp pes ediyorum. Bu yüzden inşallah sizinle irademi kaybetmem. Kalori hesabı güzel uygulama. Ben menumu hergun paylasayim. Dikkat edip kilo vereceğim inşallah. Tarti günü pazardi. O gün start veriyorum.Bende menuleri uygulayamiyorum . fatsecret diye bi program var mobilde onu indirdim yediğim herşeyi ona kaydediyorum kalori hesabı takılıyorum haftada 1 kilo vermem için almam gereken kalori günde 1200 bende yediğim herşeyi ona kaydediyorum . 1200 gecmiyorum hemde yasaklı yicekler hariç herşeyi yiyorum ki ekmek bile tuketmiyorum :) sende deneyebilirsin gerçekten kararliysan :)
Tamam o zaman pazar günü başlıyorsun hadi hayırlısı olsun ınş bol zayiflamalar :)Kararlı başlayıp pes ediyorum. Bu yüzden inşallah sizinle irademi kaybetmem. Kalori hesabı güzel uygulama. Ben menumu hergun paylasayim. Dikkat edip kilo vereceğim inşallah. Tarti günü pazardi. O gün start veriyorum.
Slm kızlar bende aranıza katilabilirmiyim Çoktandır diyetteyim ama 3 kilo vermekten öteye gidemedimbugünkü kilom 69.6 boyum 1.62 kilomdan psikolojim bozuldu artık vücudum çok yavaş kilo veriyor
Ben varim. Yarindan itibaren 20 ile baslarim. Hep beraber yaparsak daha iyi motive oluruz :)Kızlar bir de her akşam yatmadan önce en az 20 ile squat yapmaya başlayalım.
sonra hergün 5'er 5'er arttıralım. ne dersiniz?
Beni de araniza alır mısınız? Kendimi çok kötü hissediyorum. Bir turlu motive olamiyorum. Pazar günü tartılarak bende sizle kilo verebilir miyim? Her turlu sert eleştiriye menü değerlendirmelerine cezalara raziyim
afiyet olsun tatlımmm süperrrrrGünaydın
2 bardak su içtim
2 adet h.yumurta 1 adet zeytin ve azıcık 3 lokma kadar ekmek tulum peyniri yedim
Oooo supersin kuzum tam gaz devam :)kızlar spordan geldim, yarım saat sonra 1 çay bardağı soğuk süt içtim. hoca kasların zayıflamasın diye protein alman lazım dedi yarım saat 45 dakka içinde ben de süt içtim hem kahvaltıdan sonra ara öğün gibi oldu :)
Bu arada size çok güzel bir haberim var :)) 5 gün önce belim tam 91 cmdi, bugun yeniden baktık 89,5 cm olmuşşş :))))
hoca 5 günde süper bir incelme dedi 20 günde 10 cm olduğunu düşünsenize :)) motivem tavan yaptı :)
bi de var ya spora gidiş geliş yolumun üzerinde onlarca restoran, börekçi, dönerci var kokuları bir görseniz, beynime işliyor ama hiç oralı olmuyorum başaracağım inandım ben buna :))
Bulgur pilavı yazdım ama vazgeçtim yemedim onun yerine 3 baget daha fazla yedim :)Kızlar sabah kahvaltim klasik gene
Peynir
2 yumurta
5 zeytin
Ara
Yoğurt
Türk kahvesi
Akşam çıtır pirzola tavuk
5 kaşık bulgur pilavı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?