73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Bende menuleri uygulayamiyorum . fatsecret diye bi program var mobilde onu indirdim yediğim herşeyi ona kaydediyorum kalori hesabı takılıyorum haftada 1 kilo vermem için almam gereken kalori günde 1200 bende yediğim herşeyi ona kaydediyorum . 1200 gecmiyorum hemde yasaklı yicekler hariç herşeyi yiyorum ki ekmek bile tuketmiyorum :) sende deneyebilirsin gerçekten kararliysan :)

Kararlı başlayıp pes ediyorum. Bu yüzden inşallah sizinle irademi kaybetmem. Kalori hesabı güzel uygulama. Ben menumu hergun paylasayim. Dikkat edip kilo vereceğim inşallah. Tarti günü pazardi. O gün start veriyorum.

Tamam o zaman pazar günü başlıyorsun hadi hayırlısı olsun ınş bol zayiflamalar :)

Selam kizlaar. Yazamadim ya kusura bakmyin. Bugunden itibaren adam akilli basliyorum.

Menumu yazayim. Benim uyguladigim teknikte yeme hizi onemli onun icin hizli ki yedim yavas mi yedim onu da yazsam iyi olur.

Sabah
1 tane tam bugday ekmegine peynirli donatesli tost
Zeytin
Sekrrsiz cay

Ara
1 Mandalina

Aksam
6 kasik pirasa
1 Dilim ekmek
Yogurt

Yavas yavas yedim hep.

Su malesef cok icemedim.
Spor da yarim saat yuruyus oldu.

Slm kızlar bende aranıza katilabilirmiyim Çoktandır diyetteyim ama 3 kilo vermekten öteye gidemedim bugünkü kilom 69.6 boyum 1.62 kilomdan psikolojim bozuldu artık vücudum çok yavaş kilo veriyor

Hosgeldin canim :)

Uzun sure ayni kilodaysan o kilodan inmek de uzun suruyor malesef..

Kızlar bir de her akşam yatmadan önce en az 20 ile squat yapmaya başlayalım.
sonra hergün 5'er 5'er arttıralım. ne dersiniz?
Ben varim. Yarindan itibaren 20 ile baslarim. Hep beraber yaparsak daha iyi motive oluruz :)

Hosgeldiin :)

Kızlar kahvaltımı yaptım şimdi spora gideceğimmm

Menüm
2 küçük haşlanmış yumurta
5-6 minik yeşil zeytin
çeyrek domates
biraz nane-roka yeşillik
1 kaşık lor peyniri
1 bardak yeşil çay

kızlar spordan geldim, yarım saat sonra 1 çay bardağı soğuk süt içtim. hoca kasların zayıflamasın diye protein alman lazım dedi yarım saat 45 dakka içinde ben de süt içtim hem kahvaltıdan sonra ara öğün gibi oldu :)

Bu arada size çok güzel bir haberim var :)) 5 gün önce belim tam 91 cmdi, bugun yeniden baktık 89,5 cm olmuşşş :))))

hoca 5 günde süper bir incelme dedi 20 günde 10 cm olduğunu düşünsenize :)) motivem tavan yaptı :)

bi de var ya spora gidiş geliş yolumun üzerinde onlarca restoran, börekçi, dönerci var kokuları bir görseniz, beynime işliyor ama hiç oralı olmuyorum başaracağım inandım ben buna :))

Bu arada kızlar sizlerle de paylaşmak istiyorum yeniden hocanın yasak listesini sizinde işinize yarar

Yasaklar
şekerli her türlü gıda
tatlı
dondurma
çikolata
abur cubur sayılan bütün işlenmiş yiyecekler
asitli
meyve suyu
ice tea
süt tozu katkılı kahve
3ü 1 arada
yağlı yemek
hamur işi
beyaz ekmek
fast food
yağlı et
makarna
pilav
mantı
çekirdek

bunların hepsi yasak bebişlerimm çok üzgünümmmmmm ama sağlıklı beslenmek zorundayız.

Yenecekler
Bol bol sebze yemeği
tavuk
balık
yağsız et
yumurta
yeşillik
kepek ya da bugday ekmeği (günde 1 ya da 2 dilim, o da kahvaltı ya da öğle yemeği)
salata
süt
yeşil çay
mısır
yoğurttt
peynirrr
çorbalar
bitter diyet çikolata günde en fazla bir parça yenebilir
kuru meyve
kuru yemiş

Oooo supersin kuzum tam gaz devam :)

Kızlar sabah kahvaltim klasik gene
Peynir
2 yumurta
5 zeytin

Ara
Yoğurt
Türk kahvesi

Akşam çıtır pirzola tavuk
5 kaşık bulgur pilavı :)

Kızlar size üzülerek itiraf etmem gereken bişey var eşim 3 senedir ilk defa kendisi puding yaptı Bide benim elimden ye dedi yemiycem diyetteyim dedim ısrar etti bende kırılmasın die bir kase bitterli puding yemek zorunda kaldım hiçte canım istemiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…