73'ten...

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.869
6.614
158
...........................
Güncel:
Fstknanasi:
1 nisan: 75
13 nisan: 73
22 nisan:71.5
26 nisan : 71.1
30 nisan: 70.7
6 mayıs: 69.9(iftardan önce)
11 mayıs: 69.2 (iftardan önce)
18 mayıs: 69.0 (iftardan önce)
23 mayıs: 68.7 ( iftardan önce)
26 mayıs: 68.0 ( iftardan önce)

(İftardan önce olarak belirtmemin sebebi bu kilolara inanmıyorum bakalım ramazan bitince de böyle olucak mı)
(10 haziran: Oructa verdiğim kilolara inanmıyordum fakat kalıcı oldu şükür. Bayram tatilinde 10gün baya çok yedim ama çok da gezdim. Bu yüzden sadece yarım kilo aldım. 68.5 ile rejime devam 😄)

10 Haziran: 68.
21 Temmuz : Baya ara verdim. Yatılı misafirler; tatil ; çalışmalarım derken rejim uygulayamadım fakat dikkat de ettim. Yarın sabah ölçülüp 22 temmuz itibariyle duzenli yazıyorum. Aşağıdaki listeyi uygulamaya devam. Ek olarak gece pulbiber&yogurt sabah tarcın&yogurt kürü uygulayacağım. Kurban bayramına (10 agustos) kadar 3 haftada 5 kilo verme hedefim var. Nasip.

22 temmuz: 68.5 ile tekrar devam. Hedef : 64.5
24 temmuz : yok olmuyor. Sinava çalışıyorum birlikte rejim olmuyor. Sinavdan sonra döneceğim.

.........................................................

Genel günüm şöyle olucak:
Kahvaltı: 1 haşlama yumurta kahve salatalık zeytin peynir vs. (Ekmek yok) ( 100 kalori civarı )
Yeşilçay , 2 kuru kayısı (100 )
Öğlen: ****1Kutu süt + elma (250)
**** yoğurtlu sebze yemeği +elma (250)
**** yoğurtlu bulgur pilavı+ elma (300)
**** ezogelin çorba vb + elma (250)
**** 5 köfte // 5 kanat (300)

Akşam: *** günün yemeğinden 7 kaşık + 2-3 kaşık yoğurt ( 350 )
2lt su.
Günlük toplam : 800 - 900 kalori civarı

Son düzenleme:
Bu saatten sonra yemem. günlük raporumu yazabilirim sanırım.
sabah yarım kabak rendesine yumurta kırdım yedim. 3 adet patates kızartması(eşim yedi dayanamadım) ve kahve peynir zeytin ( 100)
öğlen büyük bir tabak yoğurtlu sebze yemeği (350)
ara: yarım dilim kek ( 75 )
akşam büyük bir tabak yoğurtlu sebze yemeği (350)

gece de küçük bi kase pul biberli yoğurt yer yatarım (50)
toplam : 925

2lt limonlu su
spor yok

Bu gün pek acıkmadım. Bunu su içerken limonlu su olarak içmeme bağlıyorum. Çalışırken de limonlu içmeye gayret göstereceğim.

Bu gün kahvaltı közpatlıcanlı yumurta çay zeytin 150
Öğlen bir tabak sebze türlü 300
Ara 1 mandalina 80
Akşam 1 bardak süt 1 elma 200
Bu saatten sonra yemem gece de bi kase pul biberli yoğurt yer yatarım. 50
Toplam 800civari.
15 dk kardiyo.
2lt su.

Bu gün pazartesi ve ben tartıldım.
Uyanınca önce wcye girdim.
Tartıda 71.7 gösteriyordu gözlerime inanamadım :sampiyon:
Sonra her sabahki gibi iki bardak su içtim yine tartıldım 72.0 olmuştum.
Ama olsun. Buna da şükür

Kolay gelsin. Umarım istediğin gibi verirsin kilolarını. Ben de 15 kilo var veremiyorum bir türlü. Şimdi tartıldım 78 kiloyum :(

Kolay gelsin. Umarım istediğin gibi verirsin kilolarını. Ben de 15 kilo var veremiyorum bir türlü. Şimdi tartıldım 78 kiloyum :KK43:
teşekkür ederim. ben de uzun bir süre veremedim klasik diyetlerle. çünkü klasik diyetler en az 1200 kalori falan. şimdi 900 kaloriyi geçmemek üzere kendi diyetimi yapıyorum. Çok az açlık moduna girer vücudun veremezsin diyorlar ama bakalım denemeden bilemem bunu bi deniycem. Metabolizmam açlık moduna girmesin diye metabolizma hızlandırıcı şeyler yiyip içiyorum sürekli. Sade türk kahvesi, yeşilçay, elma vs.

Kolay gelsin. Umarım istediğin gibi verirsin kilolarını. Ben de 15 kilo var veremiyorum bir türlü. Şimdi tartıldım 78 kiloyum :KK43:
vaktin varsa gruplara katıl. orda iyi gaza geliyor millet. tabi istersen birlikte de devam edebiliriz.

Bu gün kahvaltı közpatlıcanlı yumurta çay zeytin 150
Öğlen bir tabak sebze türlü 300
Ara 1 mandalina 80
Akşam 1 bardak süt 1 elma 200
Bu saatten sonra yemem gece de bi kase pul biberli yoğurt yer yatarım. 50
Toplam 800civari.
15 dk kardiyo.
2lt su.
[/QUq as
teşekkür ederim. ben de uzun bir süre veremedim klasik diyetlerle. çünkü klasik diyetler en az 1200 kalori falan. şimdi 900 kaloriyi geçmemek üzere kendi diyetimi yapıyorum. Çok az açlık moduna girer vücudun veremezsin diyorlar ama bakalım denemeden bilemem bunu bi deniycem. Metabolizmam açlık moduna girmesin diye metabolizma hızlandırıcı şeyler yiyip içiyorum sürekli. Sade türk kahvesi, yeşilçay, elma vs.
Bende senin gibi yapıyorum canım bence ise yarıyor.

Kahvaltı 1 yumurta yarım kek kahve zeytin 150
Ara yeşil çay 1 kurukayısı
Öğle 1 porsiyon mantarlı et sote 2 dilim ekmek 450
Akşam 1 kutu süt 1 kutu ayran 200
Bu saatten sonra yemem akşam pul biberli yarım kase yoğurt yer yatarım 50
850 civarı
2lt su
Spor yok

vaktin varsa gruplara katıl. orda iyi gaza geliyor millet. tabi istersen birlikte de devam edebiliriz.
Zaten bir gruptayım uzun zamandır :( kendi tembelliğim, isteksizliğim sırf. Yoksa millet ne güzel veriyor. Ben arada uğrarım sen aynen devam et.

Sabah 1 yumurta yarım kek kahve 150
Ara 3 kuru kayısı 150
Öğle sebze yemeği 250
Ara 1 elmA 1 galeta 100
Akşam 1 bardak süt 1 dilim salçalı ekmek 250
Gece 1 kase pul biberli yoğurt 50
Toplam 950
5 dk bölgesel spor

Yaptığım diyetten çok memnunum. Kek yediğim için yağ yakamadığımı söylediler halbuki ben şimdiden olmayan bir pantolonuma girmeye başladım. En kisa sürede eve bir metre alıp ölçü takibimi de yapacağım. :)

Kek yemeyi savunmuyorum biliyorum çok yanlış ama yarım dilim yiyorum zaten. Bu kadar da zulmedemem kendime 3 gün geç zayıflamış olurum birşey olmaz.

Yaptığım diyetten çok memnunum. Kek yediğim için yağ yakamadığımı söylediler halbuki ben şimdiden olmayan bir pantolonuma girmeye başladım. En kisa sürede eve bir metre alıp ölçü takibimi de yapacağım. :)
Canım önemli olan sürdürülebilir diyet yapmak. Diyetten sonra normal beslenme düzenine dönünce kilo almazsın umarım iyiliğini düşündüğüm için söylüyorum

Canım önemli olan sürdürülebilir diyet yapmak. Diyetten sonra normal beslenme düzenine dönünce kilo almazsın umarım iyiliğini düşündüğüm için söylüyorum
Alacağımı sanmıyorum. Bir değil iki değil size bu diyetin benim tercihim olduğunu anlatmama rağmen ısrarla tercihimin yanlış olduğunu eleştirel dille ifade ediyorsunuz. Bir kere söylediniz iki kere söylediniz hayır buraya gelip inatla yanlış olduğumu diretmek nedir?? Hiç hoş değil. Ben sizin konunuzda size cevap bile vermedim. Sizin söyledikleriniz evrensel doğrular değil. Lütfen beni rahatsız etmeyin. Siz içinizi döktünüz bitti. Iyi günler dilerim size

Son düzenleme:
Kimse moralimi bozamaz :halay: sabah 1 yumurta haşlamasi kahve kibrit kutusu peynir kızartması 3 tane patates kızartması 200

Back
X