...

Siz de yapın ama nispet yapar gibi dgil cikip
gidiyorsa mesala o yoldayken arayin sen
yoksun askim bunaldim evde bende bugun suraya gidiyorum haberin olsun diyin..

elbet bir gun size dönüp bu böyle olmaz
napiyorsun diyecektir iste o zaman sizi anlayabilir duruma gelmiş demektir.

Esinizin erkek arkadaşlarıyla buluşması çok normal bir durum ise ve savunduğubir seyse sizinde ayni şeyi yapmanizda bir hata bulmasi kendisiyle çeliştiğini yaptiginin nasil hissettirdigini gösterecektir ona.

kötü değil, zaten bar pavyon gezecek biri değil, benim derdim şu aslında asude_bahar
evliliğimiz eşimin A.. şehrine gitmediği arta kalan zamanlarda yaşanıyor.
ben git diyorum zaten. karşı değilim. ama pazartesi ben çalışırken git mesela.
sabah erkenden git, gece yarısından önce evine dön diyorum.. bilmiyorum çok mu sıkıyorum ki gerçekten.....

Konularını hep okurum zeytin ama pek yazmadım sanırım.Ben çok fedakar olduğunu düşünüyorum.Hani bu ilişkide sen erkek olmuşsun,o kadın.Her yük senin omuzlarında.

:) teşekkürler konularımı okumaya zaman ayırdığım için.
ben de çok yük hissediyorum omuzlarımda artık.
hayattan zevk falan almamaya başladım.
kaygı bozukluğu teşhisi bile aldım böyle herşey kafama takılmaya başladı.
24 yaşında biri için fazla dertli birine dönüştüm

ailenin en büyük çocuğuyum, zaten aşırı bi beklenti var üstümde.
bi de ev sorumluluğu, eş sorumluluğu..
eşim sağolsun bu memlekete gitme dışında beni kırmaz, üzmez, her istediğimi yapmaya çalışır, beni anlar. o konularda hakkını yiyemem. ama artık evine sahip çıksın, biraz bizim evli olduğumuzu, bi düzenimizin olduğunu hissetsin istiyorum.
ben onu evde yalnız bırakıp gitmezdim
dün 3 saat dışarı çıktım da çok sıkıldım, beni yalnız bıraktın diye sitem etti.
eee ben 24 saattir yalnız oturuyorum evde.

mantıklı, onu kendi silahıyla vurmam lazım.
mesela 2 hafta önce gittiğinde o akşam arkadaşlarım aradı hadi gel yemeğe gidiyoruz diye.
eşim "yokluğumu fırsat bilip dışarıya mı çıkacaksın" dedi.
gitmedim.

Askerliğin verdiği sıkıntı,stres vs. bir de işsizlik eklenince epey değişmiş,belli.Bir de işe başladığında uyum süreci falan derken yine yıpranırsınız.En mantıklısı oturup uzunca konuşmak,kavga gürültü ile olmaz bence.

Tamam da hafta ici kardesi calisiyor sonucta o yuzden haftasonu gitmis. Ya bence su an calismadigi icin oyle sen fazla dert edinme bunu senin derdin kocanin issizlig olsun, ise girse zaten o kadar gitmez. Niye ise girmiyor is arasin

sevdalinka kavgayı da görsen :)
o gidiyor biraz bağırıp çıkıp diğer odada oturuyor, ben susuyorum oturuyorum bi odada, sonra genelde o özür diliyor. fazla tepki gösterdim diyor.
dün dedim ben belki düzeltirim bu defa.
aramız böyle olsun istemiyorum dedim gittim yanına sarıldım, konuşalım dedim. istersen git ama beni de anla falan dedim. hiç tepki vermedi. 5 dk sonra da kalktı ben gidiyorum dedi. çıktı gitti.

Tamam da hafta ici kardesi calisiyor sonucta o yuzden haftasonu gitmis. Ya bence su an calismadigi icin oyle sen fazla dert edinme bunu senin derdin kocanin issizlig olsun, ise girse zaten o kadar gitmez. Niye ise girmiyor is arasin

benim bu adamı haftada 6 gün, günde 10 saat çalışabileceği bir yerde işe başlatmam lazım.
hiçbir şeye hali kalmasın.
kpss yi bekliyorduk, denemelerde falan iyi geliyor puanı, temposu düşmesin diye kpss ye kadar beklesin demiştik o yüzden bi yerde başlamıyor.

Görmezden gelirdim.

Arayınca açmazdım, saatler sonra aa görmemişim falan derdim.

Ben de kız arkadaşlarımı eve çağırır takılırdım.

Onsuz çok eğlendiğimi belli ederdim.

Kavgadan anlamayana yapılacak başka şey yok.

ben şimdi geldiğinde normal konuşayım mı? yoksa küs mü kalayım?
gittiğinden beri 2 defa telde konuştuk.
konuşmamız soğuk değildi, ama biraz garipti.

geçen defa açmadım, onlarca kez aradı, merak etmiş.
sonra da açmadım diye kavga ettik.
sen benim telefonlarımı neden açmazsın diye.
gerçi şu an aradığı yok.
kız arkdaşlarımın müsait olmadığını bildiğinden pek rahat kendisi.
facebooktan sahte yer bildirimi yapayım mı kiiii

Mesafe kisa haftada 2 gitmek normal bence ama gece kalmak normal degil.
1.5 saatte isten eve donenler var. Ziyaretini yapsin donsun aksam. Srn de o sirada aileni ziyaret et beraber donun. Niye kalasinizz ki eviniz barkiniz dururken

dengemi alt üst etti ya
dün öğlenden beri sadece 1 bardak süt içebildim.
hep zarar gören benim.
en iyisi artık takmamak!

Neden olmasın , ayrıca bu kadar merak ediyorsa dediğim gibi safa yatarak aaa sesini duymamışım diğer odada şarjdaydı ben film izliyordum gibi sizin de onu umursamamdığınızı gösteren tepkiler verin.

Mesafe kisa haftada 2 gitmek normal bence ama gece kalmak normal degil.
1.5 saatte isten eve donenler var. Ziyaretini yapsin donsun aksam. Srn de o sirada aileni ziyaret et beraber donun. Niye kalasinizz ki eviniz barkiniz dururken

hıh işte tam da bunu anlatmak istiyorum.
gerçi kısa mesafe ama aynı şehir değil.
trenle giderse 2 vesait ve 3 saat
otobüsle giderse 3 vesait ve 2 saat sürüyor gideceği yere varana kadar.

ama işte benim dediğim de "gittiğin yerde kendini unutma" sabah git akşam dön diyorum, mantıksız bişey mi bu isteğim?

ben şimdi geldiğinde normal konuşayım mı? yoksa küs mü kalayım?
gittiğinden beri 2 defa telde konuştuk.
konuşmamız soğuk değildi, ama biraz garipti.
Kus kalmayin zamani geldiginde artik gittiğini takmadiginizi o gidiyorsa sizde onsuz yapacak şeyler bulacaginizi gösterin.. Ama vakti gelince..

Surat asip.kus kalmak zarar verir
fayda sağlamaz ve sizi zamanla umursamaz hep böyle yapip yapip düzeliyor nasilsa demeye baslar

bu defa da bunu deniycem.
zaten artık bazı kararlar aldım.
"sen benim en yakın dostum, eşim, her şeyimsin" diyip ona hayatımı tamamen açmıştım.
her yaptığımı, her düşüncemi, ailemle olan sıkıntıları anlatırdım.
tanıştığımız ilk günden beri şeffaf olup böyle yaptım.
ona güvendim çünkü.
onsuz hiçbir şeyden zevk alamadım.
1 sene asker yolunu bekledim, sanki 1 sene yaşamamışım gibi hissediyorum. o kadar tatsızdı her şey.

ama artık buna bi son veriyorum.
bu kadar yakın olmak istemiyorsa, beyefendinin üstüne gitmiycem artık.
sonra sıkılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…