- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.871
- 178
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
aslında haklısınız, böylesi lazım.
dün ben 1 arkadaşımla buluştum 5 senedir görüşmemiştik. (eşim kendisi dedi ara arkadaşını, buluşun diye)
3 saat kadar onla zaman geçirdim.
zaten ben onunla buluşunca birden çıktı bu "ben gidiyorum" meselesi.
sen arkadaşlarınla görüşebiliyosun ben de kardeşimle görüşcem diye.
Aa cok normal o zaman "erkeklerle vakit gecirmek istiyorum" demesi. Askerlik etkisi devam. Valla ben erkek bireyin bu kadar sikilmasi yanlisi degilim. Adam kadinla kizla bar disco gezmiyor sanal alemde capkinlik davasina dusmuyor babasiyla kardesiyle film izliyo bu kotu bi sey degil yani
Konularını hep okurum zeytin ama pek yazmadım sanırım.Ben çok fedakar olduğunu düşünüyorum.Hani bu ilişkide sen erkek olmuşsun,o kadın.Her yük senin omuzlarında.
Siz de yapın ama nispet yapar gibi dgil cikip
gidiyorsa mesala o yoldayken arayin sen
yoksun askim bunaldim evde bende bugun suraya gidiyorum haberin olsun diyin..
elbet bir gun size dönüp bu böyle olmaz
napiyorsun diyecektir iste o zaman sizi anlayabilir duruma gelmiş demektir.
Esinizin erkek arkadaşlarıyla buluşması çok normal bir durum ise ve savunduğubir seyse sizinde ayni şeyi yapmanizda bir hata bulmasi kendisiyle çeliştiğini yaptiginin nasil hissettirdigini gösterecektir ona.
Tamam da hafta ici kardesi calisiyor sonucta o yuzden haftasonu gitmis. Ya bence su an calismadigi icin oyle sen fazla dert edinme bunu senin derdin kocanin issizlig olsun, ise girse zaten o kadar gitmez. Niye ise girmiyor is arasinkötü değil, zaten bar pavyon gezecek biri değil, benim derdim şu aslında asude_bahar
evliliğimiz eşimin A.. şehrine gitmediği arta kalan zamanlarda yaşanıyor.
ben git diyorum zaten. karşı değilim. ama pazartesi ben çalışırken git mesela.
sabah erkenden git, gece yarısından önce evine dön diyorum.. bilmiyorum çok mu sıkıyorum ki gerçekten.....
:) teşekkürler konularımı okumaya zaman ayırdığım için.
ben de çok yük hissediyorum omuzlarımda artık.
hayattan zevk falan almamaya başladım.
kaygı bozukluğu teşhisi bile aldım böyle herşey kafama takılmaya başladı.
24 yaşında biri için fazla dertli birine dönüştüm
ailenin en büyük çocuğuyum, zaten aşırı bi beklenti var üstümde.
bi de ev sorumluluğu, eş sorumluluğu..
eşim sağolsun bu memlekete gitme dışında beni kırmaz, üzmez, her istediğimi yapmaya çalışır, beni anlar. o konularda hakkını yiyemem. ama artık evine sahip çıksın, biraz bizim evli olduğumuzu, bi düzenimizin olduğunu hissetsin istiyorum.
ben onu evde yalnız bırakıp gitmezdim
dün 3 saat dışarı çıktım da çok sıkıldım, beni yalnız bıraktın diye sitem etti.
eee ben 24 saattir yalnız oturuyorum evde.
Askerliğin verdiği sıkıntı,stres vs. bir de işsizlik eklenince epey değişmiş,belli.Bir de işe başladığında uyum süreci falan derken yine yıpranırsınız.En mantıklısı oturup uzunca konuşmak,kavga gürültü ile olmaz bence.
Tamam da hafta ici kardesi calisiyor sonucta o yuzden haftasonu gitmis. Ya bence su an calismadigi icin oyle sen fazla dert edinme bunu senin derdin kocanin issizlig olsun, ise girse zaten o kadar gitmez. Niye ise girmiyor is arasin
bi önceki konumda eşimin sürekli A.. şehrine gittiğinden (memleketimiz) bahsetmiştim.
salı günü de babası telefon etti, tatildeydik ama bastık gittik A.. şehrine.
Babası hasta sandığımız için.
iyi olduğunu görünce B.. şehrine geri döndük evimize.
bugün de ben sabah gidip annemi görüp akşam dönecektim. ya beraber gideriz ya da eşim evde kalır diye konuşmuştuk.
ama kendisi dün çıktı gitti (kardeşi ile görüşecekmiş)
bugün de orada, ne zaman dönecek bilmiyorum, akşama gelir herhalde.
(ben gitmedim sinirimden, babam da ziyaretlerine gitmedim diye tavır yaptı zaten)
gitme nedenini sordum SIKILMASIYMIŞ.
bu şehirde arkadaşı yok, şu an çalışmadığı için.
erkeklerle zaman geçirmek istiyomuş.
dün gece 3'e kadar babası-kardeşi ile film izlemişler falan.
Geldiğinde nasıl davranayım?
Haftada ortalama iki kere A..'ya gitmesinin önüne geçemiyorum.
Bundan sonra umursamasam mı?
Kızdım olmadı, dün gitme dedim diye kapıları çarptı, pilates toplarını tekmeledi :/
Ne yapayım hanımlar, mektup yazdım "öfff gene kurmuşsun kendini aynı şeyleri yazmışsın dedi geçen sefer okumadı bile"
Konuştum olmadı
Küstüm surat yapıyosun dedi, olmadı.
her defasında özür diliyor ama sonuç bu..
beni bırakıp bırakıp gidiyor..
(haa sen de gel diyor, ama evim varken neden bi gece önceden gidip babasının evinde kalayım? -ki adam yalnız yaşıyor- sadece senin istediğin zamanlar gidiyoruz hep senin istediğin oluyor, empati kuramıyorsun, çok bencilsin dedi bu arada dün evden giderken, sonra da yüzüme bakmadan çıktı gitti)
Görmezden gelirdim.
Arayınca açmazdım, saatler sonra aa görmemişim falan derdim.
Ben de kız arkadaşlarımı eve çağırır takılırdım.
Onsuz çok eğlendiğimi belli ederdim.
Kavgadan anlamayana yapılacak başka şey yok.
parayı senden alıyor degıl mı zeytın? harçlığını kes
geçen defa açmadım, onlarca kez aradı, merak etmiş.
sonra da açmadım diye kavga ettik.
sen benim telefonlarımı neden açmazsın diye.
gerçi şu an aradığı yok.
kız arkdaşlarımın müsait olmadığını bildiğinden pek rahat kendisi.
facebooktan sahte yer bildirimi yapayım mı kiiii
Mesafe kisa haftada 2 gitmek normal bence ama gece kalmak normal degil.
1.5 saatte isten eve donenler var. Ziyaretini yapsin donsun aksam. Srn de o sirada aileni ziyaret et beraber donun. Niye kalasinizz ki eviniz barkiniz dururken
Kus kalmayin zamani geldiginde artik gittiğini takmadiginizi o gidiyorsa sizde onsuz yapacak şeyler bulacaginizi gösterin.. Ama vakti gelince..ben şimdi geldiğinde normal konuşayım mı? yoksa küs mü kalayım?
gittiğinden beri 2 defa telde konuştuk.
konuşmamız soğuk değildi, ama biraz garipti.
Kus kalmayin zamani geldiginde artik gittiğini takmadiginizi o gidiyorsa sizde onsuz yapacak şeyler bulacaginizi gösterin.. Ama vakti gelince..
Surat asip.kus kalmak zarar verir
fayda sağlamaz ve sizi zamanla umursamaz hep böyle yapip yapip düzeliyor nasilsa demeye baslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?