- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
birazda siz esinizi evde birakip gidin ailenize..bisey olmamis gibi davranin bi sure.gidip gelsin siz de kafaniza gore takilin
Başına buyruk hareket etmesi çok yanlış. Ama sıkılan erkek de bunları yapıyor maalesef. Benim eşim de şu an çalışmıyor. Her gün arkadaşlarıyla buluşmak istiyor, izin vermeyince bana baskıcısın sen diyorNe alakası varsa...
Yani canı sıkılan erkeği zaptetmek zor. Bence bi süre bulaşma, kötü bişey yapmadığından eminsen gitsin bakalım, her ne kadar davranışı anormal olsa da....
Pilates toplarini tekmeledi kismini okuyunca guldum
Siz niye sinirinizden gitmediniz ki ailenizin yanina. Hem sinirlendiginizle kalmissiniz hem de ailenizi gorememis oldunuz. Keske gitseydiniz. (memleketiniz ayni mi farkli mi anlamadim bu arada -.-)
Anlassaniz mesela her hafta su gun ailemizin yanina gidelim diye. Konusun ben babami ozluyorum sen de ozluyosun, ama birbirimizden de ayri kaliyoruz. Bi plan yapalim mesela bi hafta pazar gunu sizinkilere oteki hafta da bizimkilere gidelim diyin. Olmaz mi ki
herkes ailesine gitsin
biraz ailelerinizde kalın o zaman
kaç saat iki şehir orayı anlamadım
Psorma, pilates topu uçuştu havada öyle olunca ben de güldüm o kadar sinirli olmama rağmen
aynı memleketteniz.
yani birlikte gidebilecekken bensiz önden önden gitmesine tav olduğum için gitmedim.
dedim bi gün belirleyelim
haftada 1 ya da 15 günde bir gidelim
öyle planla programla olmaz bu işler diyor.
seninle uzlaşmak istiyorum diyorum, beni anlamıyosun ki neyine uzlaşıcaz diyor.
bütün yolları kapattı anlayacağın.
kısasa kısas yapmaya zorluyor beni.
P
Hii anladim, o zaman siz de onu sasirtin. Mesela durup dururken tahmin etmeyecegi bi anda ben annemlere gidicem canim gelmek ister misin diyin, bakalim ne tepki vericek. Bi laf ederse de plan program mi yapsaydim ozledim gidiyorum sen de boyle yapiyosun dersiniz
Bir erkek icin issizlik kolay bir sey degil. Zaten cani sikiliyodur bunaliyodur, siz de bu kadar kisitlarsaniz iyice kotu olur. En azindan is bulana kadar idare edin derim
Niye çalışmıyor ? Bahanesi KPSS ise hem çalışıp hem sınava hazırlanan bir dünya insan var.
Sizde gideceksiniz hatta ondan önce cikip gidecek sorduğunda SIKILIYORUM sen zaten çekip gidiyorsun evde durup kendimi kurmaktansa senin gibi gezmeyi tercih ediyorum diyeceksiniz.
Evde oturup gelsin diye yolunu gözlemeniz sadece sizi yipratir.
haftaya aynen böyle yapmayı düşünüyorum.
ama peşime takılır gelir o da.
eşim uzun zamandır işsiz. (askerden önce de)
bu şehre taşınmadan önce de çalışmıyordu ama böyle davranmıyordu
askerden sonra değişmeler gözlüyorum.
bana karşı çok tahammülsüz.
ben biraz nazlıyımdır, ama öyle süründürmem,
onunla tartışmam mesela, kötü laf, ses yükseltmem asla.
o sinirliyse üstüne gitmem.
sadece boyun büküp dudak büzerim.
ama bunlara tahammülü kalmamış.
hala askeriyeye 3 gün hizmet eksiği var. dosyası askerlik şubesine gelsin diye bekliyoruz, tezkereyi alamadı yani. ve dosya gelince 3 gün daha gidip askerlik yapacak.
sınava da 1 ay kala konsantresi bozulmasın, askerlik yorgunluğunu atsın diye işe girmesin dedik ama çok yanlış yapmışım. keşke ilk günden bi iş baksaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?