- Konu Sahibi tedirginkz
Bir kardeş bu kadar sorumsuz olabilir mi anlamıyorum yaptıkları bana çok dokanıyor aramızda sadece 1 yas var ama akil yaşı 0 ya kardeşim diye demiyorum sorumsuz un önde gideni.. Ben şuan üniversite okuduğum için eve yardım edemiyorum ama kardesim 3 yıldır çalışmasına rağmen ne kendisine faydası var ne de eve ve evimizin maddi açıdan durumunda iyi değil neden boylesin dediğimizde bana sizin yaşatmadiklarinizi yaşıyorum diyor dolabını açıp baktığında 2 giysisi bile yok. ben Üniv öğrencisi olmama rağmen devlete borclanmama rağmen daha güzel kıyafetlerim var.. Bugün aksam yemeğinde ne kendine nede eve faydan yok dememle kıyamet koptu birbirimize girecektik ben sonuçta kendim için birşey istemiyorum o annem aldigi bütün maaşı mutfağa harcarken onun zengin hayati sürmesi zoruma gidiyor ve susamiyorum.. Ve bana en çok ta koyan farzetki senin gibi üniversite öğrencisiyim farzetki hic çalışmıyorum demesi... Sen bunu derken nasıl utanmazsin bir öğrenciyle sen bir misin ben bu haldeyken bile kimseye muhtaç değilim çok şükür de sen çalıştığını halde anama babama muhtacsin.. Hergun çalıştığını halde para cekersin.. Bazen özmüyüz diye düşünüyorum. Şuan sinir krizlerin deyim sucluysam söyleyin arkadaşlar ben anneme kiyamadigimdan ona yukleniyorum yanlismi yapıyorum
((((((((