• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

....

Kardeşin ev idaresine katkıda bulunması düşüncene katılabilirim ama bu kadar aşırı şekilde tepki gösteren kişi üniversite okurken gider çalışır evine katkıda yapar. Sen okuyorsun senin şu an katkın yok kardesinde ben neden yardım edeyim diye dusunuyordur. Kardesine söyleyeceğine part time vs iş bulup sende katkıda bulun söyleyen değil icraatte bulunan ol.

Kardeşim kız. Bilmiyorum her zaman çok rahattır bu konuda da çok rahat biraz duyarlı olmasını isterdim sonuçta herşey ortada.. Sizi çok iyi anlıyorum sizde beni herkes sorumluluğunu bilmeli..

:) aaa pardon...erkek sandım...son derece haklısınız...arkadaslar yaştan bahsetmişler de..kendi açımdan konusacağım 17-18 yaşlarım da çalısıyordum ve evin yükünün büyük bir kısmını ben karsılıyordum..eğer evde durumlar iyi değilse herkes taşın altına elini koymalı...eğer evde birileri fatura kira dşünüyorsa ben aldığım maaşımı kendime harcayamam vicdanım izin vermez..

Eğer evin maddi durumu iyi değilse tabi ki yardım etmeli, insan annesini babasını düşünmez mi? Siz de karışmakta haklısınız. O onun parası falan demekle olmuyor o işler anne baba çocuğuna kıyamayıp söylemiyor ama ablası durumun farkında. Her ay aldığı maaştan bir kez mutfak alışverişi yapsa yine kardır.
Evin durumu iyi değilken parayı çarçur etmek tabi ki dokunur insana.
Aynen öyle annem bana diyor konuş diye konuşuyorum ama nafile ona gore ben öğrenci olduğum gibi onunda öğrenci olduğunu dusunecekmisiz benim eve bir faydam varmiymis.. Bu bana çok koydu ve bugün ağladım şuan bile kötüyüm

Aynen öyle annem bana diyor konuş diye konuşuyorum ama nafile ona gore ben öğrenci olduğum gibi onunda öğrenci olduğunu dusunecekmisiz benim eve bir faydam varmiymis.. Bu bana çok koydu ve bugün ağladım şuan bile kötüyüm
Ben anlamadım neden onun da öğrenci olduğunu düşünecekmişsiniz? Çalşan insana nasıl öğrenci gözüyle bakılır ne mantıkla yani?

Kardeşin ev idaresine katkıda bulunması düşüncene katılabilirim ama bu kadar aşırı şekilde tepki gösteren kişi üniversite okurken gider çalışır evine katkıda yapar. Sen okuyorsun senin şu an katkın yok kardesinde ben neden yardım edeyim diye dusunuyordur. Kardesine söyleyeceğine part time vs iş bulup sende katkıda bulun söyleyen değil icraatte bulunan ol.
Küçük bir yerde okuyorum ve kimseye yük olmamaya çalışıyorum yetmezmi yeter bence elimden gelse fazlasını da yaparım kaç sefer çalışmak istedim o da kısmet olmadı

kardeşin neden okumuyor? 18-20 yaşında sanırım.. o yaşlarda çok şey beklememek lazım ondan.. 3 senedir çalışıyormuş çok büyük paralar kazanmıyordur, evet keşke ailesine destek olsa, ama gün gelir o da yardımcı olur elbet.. çok genç sen de ablasın bence böyle haşlamak yerine daha yar ve yardımcı ol ona..
ablamla aramız 18 aydır.. ooo ne kavgalarla büyüdük onunla.. hiç anlaşamazdık.. şimdi 31-32 yaşındayız.. hayattaki tek dostuyum onun o da benim.. büyük konuşma bence.. kardeş candır..
anne baban size bakmak ve okutmakla yükümlü.. sizi dünyaya onlar getirdi kusura bakmasın kimse ama 17 yaşlarında çalışan evladımın da maaşına bakmam da almam da.. sizinkiler de bence o düşüncede.. siz annenize kıyamayıp geniş düşünüyorsunuz ama kardeşinizin hayatına da bir bakmalı.. onun geleceği de ailesi tarafından garanti altına alınmamış.. parasını aileye vermekten ziyade biriktirmesi ve okuması için teşvik edilmeli sanki..
Kardeş tabiki can kizsamda ben durumuna üzülüyorum, Üniv kazanamiyuor

Küçük bir yerde okuyorum ve kimseye yük olmamaya çalışıyorum yetmezmi yeter bence elimden gelse fazlasını da yaparım kaç sefer çalışmak istedim o da kısmet olmadı
Şimdi sen büyüksün bende ailenin en büyüğüm sorumluluk hissi duyman cok normal. Ama kardesinin demekki kendi icinde biriktirdiği şeyler var. Onları da para maddiyatla tamir etmeye çalısıyor ki zaten demiş. O senin baktığın yerden bakmıyor ilerde elbet anlayacak ama simdilik sen nasihat et kızgınlık vs onu düzeltmez. Ajda Pekkan yüzlerce ayakkabısı varmış sebep maddi durumumuz iyi degildi hep özenirdim o yüzden diyor yani kardesinin içinde var bişeyler yaşasın sonra düzelir.

kardeşinle tartışana kadar part time çalışabilirsin. O da çalışıp abla okutmak istemeyebilir.

Calisp abla okutmak mi ne diyorsun sen mesajları duzgun okuda öyle yaz. benim öyle bir niyetim olmadı hicbir zaman ben kendim için istemediğimi söylüyorum sabahtan beri anama babama bile muhtaç olmuyorum Allaha şükür. Kardeşimin parasinami kaldim . düzgün okusaniz anlayacaksınız da nerde..
kardeşinle tartışana kadar part time çalışabilirsin. O da çalışıp abla okutmak istemeyebilir.

Şimdi sen büyüksün bende ailenin en büyüğüm sorumluluk hissi duyman cok normal. Ama kardesinin demekki kendi icinde biriktirdiği şeyler var. Onları da para maddiyatla tamir etmeye çalısıyor ki zaten demiş. O senin baktığın yerden bakmıyor ilerde elbet anlayacak ama simdilik sen nasihat et kızgınlık vs onu düzeltmez. Ajda Pekkan yüzlerce ayakkabısı varmış sebep maddi durumumuz iyi degildi hep özenirdim o yüzden diyor yani kardesinin içinde var bişeyler yaşasın sonra düzelir.
Bakalım inşallah düzelir eve haklisin

Calisp abla okutmak mi ne diyorsun sen mesajları duzgun okuda öyle yaz. benim öyle bir niyetim olmadı hicbir zaman ben kendim için istemediğimi söylüyorum sabahtan beri anama babama bile muhtaç olmuyorum Allaha şükür. Kardeşimin parasinami kaldim . düzgün okusaniz anlayacaksınız da nerde..

yavaş ol bakalım! mesajına cevap yazıcam ama ahh şu tavrın senin ne oldugunu açıkça ortaya koyuyor. Çalışmıyorsun da neyle ailene yuk olmuyorsun burslarla mı? Sana giden paralarla ödenebilir faturalar.

Neyse işin özü, o senin paran değil. Sende çalışmıyorsan müdahale edemezsin. He edersin sonra tek başına balkonlarda ağlarsın. :)

!
yavaş ol bakalım! mesajına cevap yazıcam ama ahh şu tavrın senin ne oldugunu açıkça ortaya koyuyor. Çalışmıyorsun da neyle ailene yuk olmuyorsun burslarla mı? Sana giden paralarla ödenebilir faturalar.

Neyse işin özü, o senin paran değil. Sende çalışmıyorsan müdahale edemezsin. He edersin sonra tek başına balkonlarda ağlarsın. :)
1. Ben kredili okuyorum
2. Ailem benim için bir şey harcanıyor
3.bizim evin faturası seni mi verdi
4. Para benim demiyorum kardeşimi düşünüyorum siz bunu cozemiycek kadar darsinz
5. Kafaniz almıyorsa cvp yazmayın

!

1. Ben kredili okuyorum
2. Ailem benim için bir şey harcanıyor
3.bizim evin faturası seni mi verdi
4. Para benim demiyorum kardeşimi düşünüyorum siz bunu cozemiycek kadar darsinz
5. Kafaniz almıyorsa cvp yazmayın

kafan herseyi alıyor maşallah hakaret edecek kadar da genişsin ama konu içeriği boşaltmak yasak ki bunu önceki konularında da defalarca yaptıgın halde hala öğrenememişsin. Ahh bu zekilik değil mi?

Bu arada karşı düşünceye kapalıysan konu açmayacaksın. Küçücük beynin bunu algılamkta zorlanabilir aman neyse çoktan muneye havale edildin :)

Su mesajlarindan insanlarin seni pohpohlamasini sen sanki cok yuce bisey yapiyomussun gibi gormesini istiyosun valla ben senin kardesin olmak istemezdim:KK53:

Back
X