teşekkürler , ben o dönemlerde yoğurdu değilde sütü ve peyniri light tercih etmiştim, kolestrolüm yüksek ramazandan önce 300 idi, ama beslenmeme dikkat edince 120 lere düşüyor,şimdi sadece sütüm light, şimdi tam incelme vakti kışa kadar incelebildiğimiz kadar incelelim inşallah, günlüğüne de bakacamMerhabaTebrik ederim çok güzel gidişatın. Ben de 3 yıl önce 85'ten 75'e inip bırakmıştım, evlenince tekrar 85'e çıktım. Tartıda kilolarım arttıkça hiç almışım bari vereyim dikkat edeyim diyemedim, şimdi tekrar inme çabalarındayım. 3 yıl önce diyetisyene gitmiştim, dipnot olarak şunu söyleyebilirim, eğer kolesterolün normal değerdeyse sütü ve yoğurdu light tercih etme demişti. Her şeyi tam yağlı yiyebilirsin demişti. aklınızda olsun
Günlüğüme de beklerim, sağlıklı kilo vermeler dilerim
pazartesi günleri beklerim tartı günüm, senide takip edicemgeldim.. cnm p.tesı tartılmak mantıklıymıs gercekten tuttum bu fıkrı..
tamam bakalım tam bır hafta olmamıs olucak ama olsun bırde evımdekı tartı dıgıtal degıl maasımı alınca dıgıtal tartı alıcampazartesi günleri beklerim tartı günüm, senide takip edicem
oktamam bakalım tam bır hafta olmamıs olucak ama olsun bırde evımdekı tartı dıgıtal degıl maasımı alınca dıgıtal tartı alıcam
Aynen şimdi tam kilo verme mevsimiteşekkürler , ben o dönemlerde yoğurdu değilde sütü ve peyniri light tercih etmiştim, kolestrolüm yüksek ramazandan önce 300 idi, ama beslenmeme dikkat edince 120 lere düşüyor,şimdi sadece sütüm light, şimdi tam incelme vakti kışa kadar incelebildiğimiz kadar incelelim inşallah, günlüğüne de bakacam
ben bütün kış korudum baharda salıverdim gitti,şimdi yakalamaya çalışıyorum çok şükürAynen şimdi tam kilo verme mevsimiama kışın ben hep kilo alırım, inşallah artık dikkat edeceğim
kabızlık olmasına rağmen 73.1 çıktım idare eder, 72 küsur bekliyordum , bu sorun geçerse hafta içi çarşamba olabilir (başladığım gündür) yine tartılabilirim , dün farkı gördüm vücudumda, baldırlar gevşemiş, göbek yanlardan toparlanmaya başladı sporun da etkisi bu, bu hafta biraz göbek bacak hareketlerine başlamalıyım , bacak için makas göbek içinde bire bir, ayrıca pilatesin 100 diye bir hareketi var gerçekten göbeği (mideyi değil) çalıştırıyor tavsiye ederim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?