75 den 65 e gidecek yolcular kalmasınnnnnnn

ewweeet sabah tartıldım veeeeeeeeeeee 73 lerdeyim, galiba başladığımda 75 den fazlaymışım ama bu bahane değil, yeni hedef pazartesi 72 yi görmek, kısa süreli hedefler beni her zaman daha iyi motive etmiştir, başardığını gördükçe daha da gayret ediyorsun, dün gezmedeydim, öğlen 2 tane içli köfte (küçüktü) ,salata(yağsız tuzsuz narekşili), 3 bardak ayran(daha fazla köfte yememek için), el kadar yufka, akşama lahmacun vardı bir tanesinin dörtte birini yedim, akşam yemeği yok , sonra üzüm ayran soda ,walla o kadar yemeğin arasında kendimi ancak bu kadar tutabildim, ufak tefek ağzıma attıklarımı yazmadım artık, hadi bakalım daha sonra ver elini 70

Merhaba Tebrik ederim çok güzel gidişatın. Ben de 3 yıl önce 85'ten 75'e inip bırakmıştım, evlenince tekrar 85'e çıktım. Tartıda kilolarım arttıkça hiç almışım bari vereyim dikkat edeyim diyemedim, şimdi tekrar inme çabalarındayım. 3 yıl önce diyetisyene gitmiştim, dipnot olarak şunu söyleyebilirim, eğer kolesterolün normal değerdeyse sütü ve yoğurdu light tercih etme demişti. Her şeyi tam yağlı yiyebilirsin demişti. aklınızda olsun
Günlüğüme de beklerim, sağlıklı kilo vermeler dilerim

teşekkürler , ben o dönemlerde yoğurdu değilde sütü ve peyniri light tercih etmiştim, kolestrolüm yüksek ramazandan önce 300 idi, ama beslenmeme dikkat edince 120 lere düşüyor,şimdi sadece sütüm light, şimdi tam incelme vakti kışa kadar incelebildiğimiz kadar incelelim inşallah, günlüğüne de bakacam

Aynen şimdi tam kilo verme mevsimi ama kışın ben hep kilo alırım, inşallah artık dikkat edeceğim

gelelim bu güne
9.30-10.00 gibi kahvaltı(dün gece 10 a kadar ev temizleyince bu saatte kalkabildim)
kızarmış 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, domates, salatalık, üçgen peynir, yeşillik, acı biber
11.00 de yeşilçay
12.00 ara öğünde 1 bardak süt, elma
14.00 öğlen dışarıdaydım neskafe (şekersiz) ve iki avuç leblebi
17.30 da akşam yemeği kabak, salata, yoğurt, bir kaşık pilav,
18.40-20.00 arası yürüyüş
20.00 armut, süt
21.00 yeşil çay olacak soğumakta yanımda şimdi
ara sıra ağzıma attıklarım da var ama yemeğimi hazırlarken yazmadım
biraz düzensiz oldu ama okulda işim vardı , yeme işim bitmiştir duyurulur, kimse bir şey teklif etmesin

zayıf kalmanın sırrı şu size bir şey ikram edildiğinde kafanızı sağa sola sallayacaksınız ben de bu saatten sonra böyleyim

10.30 kahvaltı yine aynı bir haşlanmış yumurta ekledim
12.00 yeşilçay
13.00 elma süt
15.30 kabak yemeği, 2 kaşık pilav, salata, yoğurt
17.00 yeşil çay
18.30 kahve
20.30 süt, elma, beşibir arada çay
22.00 şekersiz çay
23.30 soda, bol bol su(3 lt)
18.40-20.00 arası yürüyüş(8.000 adım)

yarın tartı günüm biraz bağırsak sorunu yaşıyorum inşallah yarın hayal kırıklığına uğramam, az yemeye başlayınca kabızlık illa da oluyor, bol bol bitki çayı ve suya rağmen böyleyim,

kabızlık olmasına rağmen 73.1 çıktım idare eder, 72 küsur bekliyordum , bu sorun geçerse hafta içi çarşamba olabilir (başladığım gündür) yine tartılabilirim , dün farkı gördüm vücudumda, baldırlar gevşemiş, göbek yanlardan toparlanmaya başladı sporun da etkisi bu, bu hafta biraz göbek bacak hareketlerine başlamalıyım , bacak için makas göbek içinde bire bir, ayrıca pilatesin 100 diye bir hareketi var gerçekten göbeği (mideyi değil) çalıştırıyor tavsiye ederim,

arkadaşlar aynı kiloda olmak şart değil zayıflamak isteyen varsa takılsın peşime ayda 5 kilo garantili birbirimizi de kontrol etmiş oluruz hadi cesaret kımıldayın artık ya ye ye nereye kadar, evden çıkmak bile istemiyoruz ancak mecbursak çıkıyoruz, giyinecek kıyafet bulamıyoruz üniforma gibi aynı şeyleri giyiyoruz, zayıflayalım ve yeni bir gardrop yapalım kendimize, ben gözüme bir kaç tane kestirdim bile bayrama kadar hedefe yaklaşırsam alacam, sizde belirleyin bir şeyler , hep böyle içinizde olup da giyemediğiniz, yakıştıramadığınız yok mu ya , yarıda bırakmak yok, düşene bir tekmede ben vurmak istemem ama sağlık sorunları haricinde ihmal etmeden sağlıklı beslenecek arkadaşlar buyursun gelsin

gelelim bu güne
9.30-10.00 kahvaltı domates, salatalık(sınırsız zaten ne kadar yiyebilirizki birer tane ), üçgen peynirim, keçi peynirim, yeşillik, yumurta, kızarmış çavdar ekmeği bir dilim, acı biber ,bunların hepsini bir tane pasta tabağına sığdırıyorum dolu dolu oluyor haliyle, karnımda doyuyor gözümde
12.00 ara süt elma
14.30 -15.00 gibi öğle yemeğim salata, yoğurt( bir subardağı kadar) , bir kase yeşil mercimek yemeği(bunu yediğim günler güzel zayıflamışımdır )
16.45 gibi ara yine elma, süt
18.15 gibi ikisi bir arada hazır kahvem
18.40 yürüyüş (7500 adım, evdeki hareketliliğimi saymıyorum)
20.00 süt, 15 tane taze siyah üzüm,
21.00 bitki çayı (biliyorsunuz ana öğünden 1 saat sonra yeşilçay içiyorum yazmadığıma bakmayın)
şimdi soda içiyorum , 3 lt su içmişim, yarım lt daha içerim yatana kadar
biraz sonra da 100 er tane makas hareketi ve pilatesin göbek hareketi, belki elma toplama hareketi de yaparım kolların bıngıl bıngıl hali de kalmasın
ohhhhh yoruldum artık bu günlük yeter

merhaba canım benım ıc bacaklarım çok yumusak sen makas demıssın o nasıl oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…