75 den 65 e gidecek yolcular kalmasınnnnnnn

evveeet sabah tartıldım, eksilme var ama istediğim kadar değil, karnım da dolu bağırsak düzenim bozuk, kabızlık başımın belası, inceldiğimi fark ediyorum tartıda göremiyorum. sonuçtan mutlu olmadığımdan yazmıyorum ileriki günlerde tartılıp yazarım

kabızlık var derken bağırsaklarımın zoruna gitti galiba, içtiğim sudan ishal oldum, parmağımı oynatacak halim yok ilaç aldım inşallah işe yarar

Ben de varımmmmm
anaaaam inanmıyorum zayıflamak isteyen biri çıktı, hoş geldin ben üç haftadır kendi kendime takılıyorum , ne vaadlerde bulundum ayda 5 kilo garanti dedim yine de yok , neyse kaç kilosun boyun kaç neler yapıyorsun zayıflamak için anlatsana

bugün hastaydım ama dikkat ettim yine de
8,30 sabah her zaman yediklerimin yarısını belki de daha azını yedim mide bulantısı yüzünden
10 gibi simitin beşte biri, ayran
13.00 gibi etli nohut yemeği, cacık, bir avuç patates cipsi
14 de yeşil çay
16 da leblebi süt bir kaç incir(ishal olan insan bunu mu yer demeyin canım çekti)
19 da elma, iki yudum light kola(iyi gelir diye eşim almış) iki lokma kıymalı börek
bu kadar bolca da su içiyorum bir tanede soda içerim , spor yok

Ooo ben kaçırmısim treni 71e düşmüşsun bile. Ben de cuma günü başlıycam sağlıklı beslenmeye ve kilo vermeye. Hedefim 1 ayda 6 kilo 69 a inicem inşallah. Birbirimizi motive ederek hedefimize daha kolay ulaşıriz.

yok canım kaçırmadın ama bugün itibariyle 71.7 kg olmuşum hedefin güzel ayda altı kilo süper, ben 5 diyordum ama rekabetle 6 olur mu olur

arkadaşlar çok yakında bende aranzda olmak istiyorum.....
aslnda kendi topiğimi açmayı düşünyodum ama konuyu görnce kilom ve hedfime yakın dye burayı tercih ettim...

şu anki kilom 73
hedefim önce 65
sonra 60 olmak...

şubat aynda yne buralarda dyete başladım 72.7 den 65.6 ya düştm ama kötü olaylar yaşayınca yne yemeğe sardım...

şimdi yne kendimi toparlamak istiyorum

yaşım 27 yeni bitti diyelim

boyumda 1.60

bekle beni 69.9 çok yakında sendeyim
sonrasına bakcaz
eeeee sırayla bu işler

Gittikçe kalabaliklasiyoruz. Ama sizin kilonunuz az. bu aksam yemek yemeyerek size yaklasir miyim acaba? Bir an önce zayiflamak istiyorum artık yaaa.

arkadaslar ben mart ayından berı dıkkat edıyorum dıyet yapıyo sayılmazdım 2 hafta dıyet yapıp 1 2 gun yıyodum ama boyle boyle ayda 2 kılo vererek bu aya kadar geldım ve toplamda 8 kılo verdım

suan tamı tamına dıyete basladım ama mıdemde sorun var ve sıgarayı bırakmam gerekıyo ama bu dıyetımı etkılermı?

suan 2 haftadır tam dıyet yapıyorum sıgarayı bırakmak ıstıyorum bu benım kılo vermemı engellermı
normalde 5 6 gunde 1 kılo verıyorum ayrıca sporda yapıyorum hergün en az 1 saat yürüyorum nolur yardımcı olurmusunuz
dıyet yaparken sıgarayı bırakıp kılo vermeye devam eden varmı aranızda sıgarayı bırakırsam gunluk alınan kalorı mıktarınımı dusurmem gerekır acaba cunkı sıgara gunde 200 cal. daha fazla harcatıyo dıyolar

walla sigara kullanmadığım için bilemiyorum, bir bilen çıkar herhalde, ama sen beslenmene dikkat etmeye devam et

hoşgeldin zayıflama konusunda bu kadar tecrübeli insan bir araya gelince tuğba coşkuna taş çıkartırız her halde kalabalıklaşıyoruz gerçekten , nasıl zayıflamıştın anlatsana

Gittikçe kalabaliklasiyoruz. Ama sizin kilonunuz az. bu aksam yemek yemeyerek size yaklasir miyim acaba? Bir an önce zayiflamak istiyorum artık yaaa.
aynen öyle kalabalıklaşıyoruz, bu arda akşam azıcık kaçırdım galiba, forumda da katılanları görünce benide stres bastı sorumsuz hissetim kendimibu günlük beni çok engelliyor ya hiç böyle olacağını düşünmemiştim sağ olun var olun arkadaşlar en güzel kısmı benim için bu galiba, gerçi 3 haftadır kendi kendime yazıyorum kalabalık olunca başka güzel yanlarıda olacaktır inşallah

firuze kilolarımız çok da farklı değil ,iki üç kilo ne ki metabolizman hızıysa 2 haftada beni yakalarsın tabi bu da beni biraz kamçılar mı kamçılaranaaaam zaten akşam yemeği yemiyorum daha ne yapayım da benim metabolizma yavaş, kiloyu geri almamın da en büyük sebebi bu, vakti zamanında diyetisyen 72-7 ün altına inemezsin demişti

tabi bu beni gaza getirdi 64 kadar düştüm bir sene sonra 72 ye çıktım, 2 sene sonra 75, ara ara diyetisyenin kulaklarını çınlatıyorum ama yine denemek istiyorum , tek suç metabolizmamın değil azıcık boğazımı tutsaydım en azından 70 in üstüne çıkmazdım neyse efkarlandım yine eskiye gittim geldim, daha da keşke demek istemiyorum yine güzel güzel klas giyinmek istiyorum, girdiğim ortamlar da illada bir zayıflama maceram olduğundan beni bir süzerler, aaaa kilo almışsın demesinler çok azimliyim bacılar bildiğiniz gibi değil

Bnm diyet maceralarım bitmiyorkı :)) daha once kılo verma basarısında bulunul gerı alma azmını de gosterdım Sonra yenıden başladım 88den 74e dustum suan 74 kıloyum hedefım 60 kılo olmak boy 160 dıyet arayısı ıcındeydım ama suan karar verdım az yıyerek yedıklerıme dıkkat ederek zayıflıcam bellı bı dıyetı yapmıcam sız neler yapıyorsunux belkı bana ilham olursunuz :)

benim ki diyet değil az ve sık yeme üzerine kurulmuş bir düzen, akşam da mümkünse hiç yememe tabi meyve kahve ile geçiştirme desek daha da doğru olur, bol su nerdeyse midemin üçte biri su diyebilirim, sen de yediklerini azaltarak başla derim yahu sen zaten nasıl zayıfladığını öğrenmişsindir 88 den 74 e nasıl düştün anlat bakalım

Ben ramazanda sigarayı bıraktım. Ama sigarayı bıraktım diye yemeğe sardim. Sen dikkat edersen kilo vermeye devam edersin hiç korkma. Şimdi iyi ki bırakmisim diyorum. Ve memleketteyim benim için çok zor bir imtihan ve 2. Kez bu imtihanı başarıyla verdim ve sigaraya baslamadim. Hatta korkusundan bile tiksiniyorum. Lütfen bir an önce sigarayı bırak Allen carr sigarayı kolay bırakma yöntemi diye bir kitap okumuştum çok işe yariyo.

Benim metabolizma kadar yavaş olamaz benim troit sorunum da var. Belki insülin direnci bi türlü olcturemedim ama belirtileri beni tarif ediyor resmen.
Bu arada ben de senin gibi akşam yemeği yemeyim dedim ama uygulayamadim. Ama meyve vs yemiycem bugün bol bol su içtim ve yeşil çay. Diyet geçmişim hiç parlak değil yaa artık zayiflamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…