canı yere uzanıyorsun bacakları kaldırıp çapraz makas şeklinde hareket ettiriyorsun ayakları yere değdirmeden , başlangıçta on tane ile başlayabilirsinmerhaba canım benım ıc bacaklarım çok yumusak sen makas demıssın o nasıl oluo
canı yere uzanıyorsun bacakları kaldırıp çapraz makas şeklinde hareket ettiriyorsun ayakları yere değdirmeden , başlangıçta on tane ile başlayabilirsin
dijitalde ve her zaman aynı yerde tartılmanı tavsiye ederim, bende sabah tekrar tartıldım malum dünkü kiloyu beğenmemiştim, ammmma bugün beğendim 72.5 çıktımbu arada takıpteyım senı. bende 92 den 73 e düşmüştüm şimdi almışım 80,5 çıktımnormal tartıyla 76 çıktım elekt. 80,5 anlamadım hangısı dogru. ama elektronıkle devam etmeye karar verdım. gram gram goruyorum cunku
eski beslenememe dönünce ben de aldım kiloları , bir orta yol bulmak lazım, ne eskisi gibi nede şimdiki gibi ömür boyu beslenilmez, inşallah hedefe bir ulaşayım bu konuyada kafa yorarım, ama şimdi işimize zayıflamamıza bakalım
tamamen katılıyorum, dengeleme işini boşladım bende hiç yememek olmuyor zaten en azından aşırı yediğimizde telafi edebilseydik, ben de son bir senedir neredeyse hiç yürümedim , yürüseydim kontrolü elden bırakmazdım , hatalardan ders çıkarmak lazım , zayıfladıktan sonra döner bakarız yazdıklarımızacanım 20 kılo verdım sonra salladım. bır sene yedım ıctım bozdum kılo almadım ama yaz başı sıgarayı bıraktım ustune oturarak çalışmaya başladım hiç hareket yok oyuzden aldım yanı normal beslenseydım almazdım baya kalıcıydı yanı. zayıflayınca en guzelı gene sıkı takıpte olmak baktık alıyoz hemen ertesı bı ıkı gun dıkkat etcez öyle dengelıcez artık
bugün kahvaltı ve sonrasındaki ara öğünüm dışında düzensiz yedim , yediğimden de bir şey anlamadım açıkçası
9.30 kahvaltı her zaman ki menü,
10.30 yeşil çay
11.30 ara süt elma bu saatten sonra dışarıdaydım
bol bol su
16.00 bir dilim çavdar ekmeği ile hazırlanmış peynirli tost, 2 bardak ayran
yine bol bol su
18.00 dört sarma, bir ayran
19.00 yeşil çay,
20.30 bir tane patlıcan dolma, ayran, 3 küçük domates, 4-5 sarma
kahve ve yeşil çay
bu dolmayı 18.00 de yeseymişim keşke, ama hiç yemeyecektim aslında son öğünü nefis işte
spor yok ama iki katı çarşı pazar gezmesi vardı, daha yeni oturdum suyumu içip yatıyorum
aynı kilodaymışız, benim de eskiden 60 kilodaydı gözüm ama metabolizmam izin vermiyor 65 olsa yeter, senin bebeğin var göbek için bahanen var ya ben ya benselammm. bende 72 lerde geziyorum. 60 lara ulasmam lazım. ilk etapta en azından 65 falan olmalıyım. 14 ay oldu doğum yapalı. koca gobeğim ve kilolarım duruyor
pilav ve kızartma yemesen daha iyiymiş, ne iş yaptığını bilmiyorum ama sabah evden çıkış, dönüş, öğle arası saatlerini yazarsan bir beslenme düzeni ayarlarız sana da, spor çok öğle zayıflatmıyor aslında zayıflamanın %70 i beslenme, kalanı spor, ama senin yemeni engelliyor birde iştah azalıyor bende, hatta yememem gereken bir şey yediğimde bir tur fazla yürürdüm, leslie bende bir kaç yapmıştım iyi olur, uygulamada bende de sıkıntılar olurdu ama kararlıyım az yemeye başlayınca gerisi geliyor, ben her günün sonunda o gün yediklerimi yazıyorum şöyle bir bakıyorum bazen aferin kız sana diyorum bazen küçük pişmanlıklarım oluyor kısacası aslında bu kilolar ya gidecek ya gidecek kendinden emin ol , zaten diyet değil sağlıklı beslenme sağlıksız bir şeyler yesen bile kaldığın yerden devam et pes etme, gerçekten canının istediği bir şey varsa gündüz vakti ye akşama bırakma, yedikten sonra da ayran süt yada peynir hangisini bulursan hemen ye ki şekerini dengelesin, kilo yapmasın, bunlar püf noktaları sen yeterki karar ver üstesinden geliriz inşallahben çalıstığım için kahvaltı yapamıyorum. 12.30 gibi 2 yumurta yedim. 1.30 gibi bi tabak tavuklu bi yemek ve pilav yedim. yanında yesil çay içtim. fanta vardı öğle yemeğinde bi bardak da ondan içtim.eve gelince biraz meyve ve bi tabak patates kızartması yedim. patates kızartması yağlı değildi ama.haslamayla kızartma arası bisiydi. çalısıyorum ve oğlum var yediklerimi tam ayarlıyamıyorum.
geçen hafta fitness a basladım. dün bugün gidemedim yorgunluktan. haftada 3 gün spor gün leslie hergün de gobek için mekik çekmeyi düsünüyorum ama uygulamada sıkıntı var iste. bu azmi sağlayacak bi topik arar dururum kendime :)
konu başlığınız çook hoşuma gitti..merhaba herkese bu da benim günlüğüm, 3 sene önce 1 senede 87 den 64 e düşmüşken, bugün 75 oldum yeter artık deme zamanı geldi, ben demesem de kıyafetler imdat diyor, onları da kurtarayım kendimi de bu yükten, bu gün sağlıklı beslenmeye başladığım ilk günüm.3 sene öncede çarşamba başlamıştım şimdi aklıma geldi, pazartesi başlamayı sevemedim hiç. aslında cuma çok uygun diyordu osman Müftüoğlu hafta sonu başarırsan bırakmazsın kendine güvenin artarmış, o zamanlar hem sağlıklı beslenmiştim , hem yürüyüş hem de istisnasız her gün bu foruma girip motive oluyordum ama dün fark ettim ki buraya hiç bakmaz olmuşum. diyet başarı öyküleri benim vazgeçilmezimdi, ilk karar vermemde oradakileri okumamla başlamıştı hepsinden allah razı olsun , şimdi tekrar başlıyorum. neler yapmam gerektiğini biliyorum ,vücudumu tanıdım o dönemde hatta günlük tuttum sonradan o günleri unutmamak için, neler yaptığımı tek tek yazdım, en iyi kilo kaybının olduğu durumlarımı hepsini afedersiniz bağırsak durumumu aklınıza ne gelirse(bağırsak sorunu yaşayınca kilo veremiyorsun çünkü) ama aylardır o günlükten bile kaçtım yememe engel olmasın diye tabi sonuç bu oldu. biraz ciddi bir yazı oldu kusura bakmayın kendime kızgınım kafayı kuma sokup yediğim aslında fazla ve gereksiz şeyler yediğim için, nefsime de zulüm etmeden tekrar başarmak istiyorum, ben hafta sonu ucunu kaçırmamak için pazartesi tartılırdım, pazar akşamları heyecanlanırdım ne kadar gitti diye yine aynı şekilde yaparım , beni yalnız bırakmayın desteklerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?