75 den 65 e gidecek yolcular kalmasınnnnnnn

bir daha hareketleri yapmadan yazarsam varya pilim bitti da yaparken, zorlandım ama sırf buraya yazdım diye yaptım, acaba menü içinde mi bunu yapsam yazdıklarımın dışında ağzıma bir şey sürmem herhade

canı yere uzanıyorsun bacakları kaldırıp çapraz makas şeklinde hareket ettiriyorsun ayakları yere değdirmeden , başlangıçta on tane ile başlayabilirsin

saol canım sana yazdıktan sonra açtım muzıgı tepındım tepındım delı gıbı terledım ustune hareketlerı yaptım bısıklet cevırır gıbı yaparken aklıma geldı hareket dogrusunu yapmısım :)

bu arada takıpteyım senı. bende 92 den 73 e düşmüştüm şimdi almışım 80,5 çıktım normal tartıyla 76 çıktım elekt. 80,5 anlamadım hangısı dogru. ama elektronıkle devam etmeye karar verdım. gram gram goruyorum cunku

dijitalde ve her zaman aynı yerde tartılmanı tavsiye ederim, bende sabah tekrar tartıldım malum dünkü kiloyu beğenmemiştim, ammmma bugün beğendim 72.5 çıktım bir avazda inşallah kurtulalım şu kilolardan(aylar sürecek tabi ki)

eski beslenememe dönünce ben de aldım kiloları , bir orta yol bulmak lazım, ne eskisi gibi nede şimdiki gibi ömür boyu beslenilmez, inşallah hedefe bir ulaşayım bu konuyada kafa yorarım, ama şimdi işimize zayıflamamıza bakalım

canım 20 kılo verdım sonra salladım. bır sene yedım ıctım bozdum kılo almadım ama yaz başı sıgarayı bıraktım ustune oturarak çalışmaya başladım hiç hareket yok oyuzden aldım yanı normal beslenseydım almazdım baya kalıcıydı yanı. zayıflayınca en guzelı gene sıkı takıpte olmak baktık alıyoz hemen ertesı bı ıkı gun dıkkat etcez öyle dengelıcez artık

tamamen katılıyorum, dengeleme işini boşladım bende hiç yememek olmuyor zaten en azından aşırı yediğimizde telafi edebilseydik, ben de son bir senedir neredeyse hiç yürümedim , yürüseydim kontrolü elden bırakmazdım , hatalardan ders çıkarmak lazım , zayıfladıktan sonra döner bakarız yazdıklarımıza

bugün kahvaltı ve sonrasındaki ara öğünüm dışında düzensiz yedim , yediğimden de bir şey anlamadım açıkçası

9.30 kahvaltı her zaman ki menü,
10.30 yeşil çay
11.30 ara süt elma bu saatten sonra dışarıdaydım
bol bol su
16.00 bir dilim çavdar ekmeği ile hazırlanmış peynirli tost, 2 bardak ayran
yine bol bol su
18.00 dört sarma, bir ayran
19.00 yeşil çay,
20.30 bir tane patlıcan dolma, ayran, 3 küçük domates, 4-5 sarma
kahve ve yeşil çay
bu dolmayı 18.00 de yeseymişim keşke, ama hiç yemeyecektim aslında son öğünü nefis işte
spor yok ama iki katı çarşı pazar gezmesi vardı, daha yeni oturdum suyumu içip yatıyorum

selammm. bende 72 lerde geziyorum. 60 lara ulasmam lazım. ilk etapta en azından 65 falan olmalıyım. 14 ay oldu doğum yapalı. koca gobeğim ve kilolarım duruyor

ben çalıstığım için kahvaltı yapamıyorum. 12.30 gibi 2 yumurta yedim. 1.30 gibi bi tabak tavuklu bi yemek ve pilav yedim. yanında yesil çay içtim. fanta vardı öğle yemeğinde bi bardak da ondan içtim.eve gelince biraz meyve ve bi tabak patates kızartması yedim. patates kızartması yağlı değildi ama.haslamayla kızartma arası bisiydi. çalısıyorum ve oğlum var yediklerimi tam ayarlıyamıyorum.
geçen hafta fitness a basladım. dün bugün gidemedim yorgunluktan. haftada 3 gün spor gün leslie hergün de gobek için mekik çekmeyi düsünüyorum ama uygulamada sıkıntı var iste. bu azmi sağlayacak bi topik arar dururum kendime :)

selammm. bende 72 lerde geziyorum. 60 lara ulasmam lazım. ilk etapta en azından 65 falan olmalıyım. 14 ay oldu doğum yapalı. koca gobeğim ve kilolarım duruyor
aynı kilodaymışız, benim de eskiden 60 kilodaydı gözüm ama metabolizmam izin vermiyor 65 olsa yeter, senin bebeğin var göbek için bahanen var ya ben ya ben

pilav ve kızartma yemesen daha iyiymiş, ne iş yaptığını bilmiyorum ama sabah evden çıkış, dönüş, öğle arası saatlerini yazarsan bir beslenme düzeni ayarlarız sana da, spor çok öğle zayıflatmıyor aslında zayıflamanın %70 i beslenme, kalanı spor, ama senin yemeni engelliyor birde iştah azalıyor bende, hatta yememem gereken bir şey yediğimde bir tur fazla yürürdüm, leslie bende bir kaç yapmıştım iyi olur, uygulamada bende de sıkıntılar olurdu ama kararlıyım az yemeye başlayınca gerisi geliyor, ben her günün sonunda o gün yediklerimi yazıyorum şöyle bir bakıyorum bazen aferin kız sana diyorum bazen küçük pişmanlıklarım oluyor kısacası aslında bu kilolar ya gidecek ya gidecek kendinden emin ol , zaten diyet değil sağlıklı beslenme sağlıksız bir şeyler yesen bile kaldığın yerden devam et pes etme, gerçekten canının istediği bir şey varsa gündüz vakti ye akşama bırakma, yedikten sonra da ayran süt yada peynir hangisini bulursan hemen ye ki şekerini dengelesin, kilo yapmasın, bunlar püf noktaları sen yeterki karar ver üstesinden geliriz inşallah

dün çok yoğundum yediklerimin saatleri şaçma sapan oldu , yorgunluktan yediklerimi yazmaya unutmuşum
9.30 kahvaltı, 10.30 yeşilçay, 11.30 ara elma(bu vakte kadar yarın lt su), 14.30 öğle yemeği salata, yoğurt, mercimek, 17.00 gibi yeşil çay, 19.00 süt, üzüm, 20.00 kahve, beşibirarada çay, bol bol su 3lt geçmiş olabilir,

zaman bulamıyorum yazmaya, kaçırıyorum sanılmasın beslenmem gayet dengeli, hafiflediğimi de hissediyorum, tek sorun az da olsa bağırsak problemi yaşamam, pazartesi tartı günü , pazar gününüde iyi geçirirsem gelsin 71 ler

sevgili günlük ara öğün zamanım geldi elma ve süt yemeyi düşünüyorum, hep aynı şeyleri yiyorum sanki aralarda ama çok seviyorum elmayı napim

bugün ki menüler,m
9.00 kahvaltı her zamanki gibi ama yumurta ve üçgen peynir yok(bu yemeye peynir mi kalır bütün stoklar tükendi)
10.30 yeşil çay, siyah çay
12.00 ara elma
15.00 öğle yemeği(geç oldu çok acıkmışım bu yüzden biraz fazla yedim) 1 kepçe kadar etli bamya, 1 kase cacık, azıcık kepek ekmeği, 2-3 tane cips
16.30 gibi yeşil çay
18.00 bir avuç fındık ve neskafe
7000 adım adım yürüyüş
21.00 armut, leblebi, süt, yeşil çay(leblebi yemeyecektim ama yeşil çay midemi bulandırdı)
su zaten 3 lt den aşağı olmaz, şimdi yarım lt suyum var bir de soda varsa içerim bu günlük bukadar

öğle yemeğini geciktirince düzen biraz bozuldu, iştahım kontrolden çıktı, bu da bana ders olsun, yarın tartı günü hadi bakalım

konu başlığınız çook hoşuma gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…