75 den 65 e gidecek yolcular kalmasınnnnnnn

Kızlar bende 32 yaşındayım 1 kızım var 2,5 yaşında..4 yıllık evliyim..özel sektörde çalışıyodum ama son 1 yıldır çalışmıyorum, zaten çalışmadığım için ve bu ev hayatına bi türlü alışamadığım için kilo vermeiom..elim sürekli buzdolabında..bide çocuk olunca evde sürekli kek kurabiye bişi oluo onlarda hoop mideye..iş bakıyorum kendime, çalışırken çok daha kolay bi kilo verme programı uygulamak..evde illa bi noktada patlak veriyo insan..mesela güzel ii hoş sbhdan beri gayet dikkatli yedim ama şimdi kız uyyo yani o kekden çok minik bi dilim yemeyi hak etmiştim bence:))

hep hayalimdi çalışmak ama maalesef hiç olmadı...
bende bu gnlerde ev işlerine sardım ....oğlan bire başlıcak falan o heyecandan kilo veririm belki diye başladım bakalım..belki fit velileri görüp kıskançlıktan da dikkat ederim dedim..

bugün saatlerim şaştı ama olsun ...4 de öğle yemeği olarak 1 kase çorba içtim şükür
az öncede 200 ip atladım canım çıktı kilo sağolsun nefes nefese bıraktı
çocukken hiç durmadan ne atlardık be dedim...

valla alınmayın ama ben burayı pek hareketli göremiyorum kimse öğün paylaşmıyo falan...

Ben sabah mısır gevregı oglen ıkı parca tavuk salata ve bı bardak ayran ıctım aksam bellı degıl :))))

Selam kızlar
Ben bu sabah yim paket çizi yemis indir öğlen Sucuklu gozleme yedim ara öğün olarak 3 hurma bi kase yogurt akşam yemeğim henüz belli değil şimdi çocuklara Salçalı makarna yaptım ama tadına bile bakmadım aferin bana.
200 ipi hala atlamadim çamaşırlar var onları topluca katliam valizi yerleştiricem bugün tembelliğim üstümde.
Yarın ve pazar günü giremeyebilirim hafta sonları çok musait olamıyorum. Pedagojik formasyon alıyorum 8e kadar sürüyor
dersler

Ben sabah mısır gevregı oglen ıkı parca tavuk salata ve bı bardak ayran ıctım aksam bellı degıl :))))
Bence gayet güzel menu aksama da bi sebze yemeği günü kurtarır. Sabahki mısır gereğinin olcusu ne kadar o belli değil sadece 3 4 kaşık yeterli sanirim

Benim kızım geçen sene 1 gidiyordu. Velilere gerek kalmadan biz birbirimize desteğiniz le zayıflariz

Mesele çalışıp calismama meselesi değil. Gerçekten zayıflayacağımiza inanirsak evdeyken de bunu yaparız. Benim evde tek sıkıntım yeterince hareketli olmamak. 200 ip atlama evde ipi olmayanlar yerinde zıplama ödevine bi başlayalım 1000e kadar çıkarız. Hadi gayret edelim aralikta hepimiz 15 kg vermiş olarak yeni yila girmiş olucaz

Benim boyum da 160 ve 74.5 n
Kg yum hadi bakalım hsftamiz basladi

Mısır gevregını 4 kasık yedım Bu arada ip atlama görevimiz mi var bilmiyordum :) ben sımdı ders calısıcam aksam dokuz gb sporumu yapıcam o zaman atlarım Ben de öğrtmenım calısıyorum ama ınanın o zamanda evde yemek yapıp sureklı okula goturmek durumunda kalıyorum kolejde calısıyorum okul yemeklerını yıyemıyorum hep yaglı hamur makarna pılav cogu zaman ac gelıp yemege saldırdıgım oldu Neymıs okuldakı uygun degıl eve gelıp ıkıkatı yedıö Artık yemek yapıp goturuyorum Bu sene atanmak ıstıyorum zayıflamak ıstıyorum sonra hayırlısıyla evlenmek bana dua edın kızlarrrrr sızlerı cok optum molada bakarım

Abarttın mı yemek konusunu bugun olsun canını sıkma yarın daha dıkkat eder farkı kapatırsın

Günaydın
Hafta sonları bende giremeyebilirim malum namussuz kv dede oluoz:))
Sbh kalktım 7,5 da hazır kız uyyo babası evde kalk mis gibi yürü deniz güneş..ama yok böğrüme oturan öküz kalkmıo bi türlü
İp atlama ödevine bende varım salı katılcam..pzt kilo da söylüyemicem pzr akşam şehir dışına gidcem pzt gece dönerim salı zabana aranızdayım inş..
Benim diyet listemde mısır gevreğini diyetisyen 7-8 yemek kaşığı olarak yazmıştı
Bide dr mesela 1 ay aynı tip beslen demişti atıyorum 1 ay her sbh peynir ekmek domates..kilo verme durduğu an yeni bi program..kahvaltıda mısır gevreği mesela gibi..
Ben bu sbh peynir domates yedim ama yanında yrm simit yedim ama akşam kesin yürüycem o nedenle gideri var bence:)

Benim kızım geçen sene 1 gidiyordu. Velilere gerek kalmadan biz birbirimize desteğiniz le zayıflariz
hadi ya..canım benim oğlan kendi kendine okuma yazma öğrendi şimdi korkularım var sıkılır mı okuldan diye...böle bi tecrüben var mı acaba kendi kızın ya da çevrenden.

hadi ya..canım benim oğlan kendi kendine okuma yazma öğrendi şimdi korkularım var sıkılır mı okuldan diye...böle bi tecrüben var mı acaba kendi kızın ya da çevrenden.
Canım benim kızım da kendi kendine okumayı öğrendi ama yazmayı bilmiyodu. Yazmaya egildi daha çok evde çok fazla hikaye okuttum. Güzel oluyo yani büyük bi nimet millet uğraşıyo çocuğuna harf öğreticem diye ben çok rahat ettim. Endişe etme çocuğun icin

200 ip atlama ödevine unutmayalım. Salı günü başlarsın. Ben de sürekli menüleri değiştirerek vücudu şaşırtmak gerektiğini okumuştum. Biz de deneriz bakalım bünyemiz hangisine yanıt verecek.

Ben bu sabah 2 dilim uno light denge ve 9 tane zeytin yedim öğlen de hamburger menu aldım ayranla. Hiç sağlıklı değil ama evden hazırlayamadım

Cnm 7 zeytin çok fazla..diyette zeytini çıkarıyoz hayatımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…