- 4 Eylül 2014
- 19
- 14
- 8
- 42
hep hayalimdi çalışmak ama maalesef hiç olmadı...Kızlar bende 32 yaşındayım 1 kızım var 2,5 yaşında..4 yıllık evliyim..özel sektörde çalışıyodum ama son 1 yıldır çalışmıyorum, zaten çalışmadığım için ve bu ev hayatına bi türlü alışamadığım için kilo vermeiom..elim sürekli buzdolabında..bide çocuk olunca evde sürekli kek kurabiye bişi oluo onlarda hoop mideye..iş bakıyorum kendime, çalışırken çok daha kolay bi kilo verme programı uygulamak..evde illa bi noktada patlak veriyo insan..mesela güzel ii hoş sbhdan beri gayet dikkatli yedim ama şimdi kız uyyo yani o kekden çok minik bi dilim yemeyi hak etmiştim bence:))
Bence gayet güzel menu aksama da bi sebze yemeği günü kurtarır. Sabahki mısır gereğinin olcusu ne kadar o belli değil sadece 3 4 kaşık yeterli sanirimBen sabah mısır gevregı oglen ıkı parca tavuk salata ve bı bardak ayran ıctım aksam bellı degıl :))))
Daha yeni adapte oluyoruz paylaşırız yaavalla alınmayın ama ben burayı pek hareketli göremiyorum kimse öğün paylaşmıyo falan...
Benim kızım geçen sene 1 gidiyordu. Velilere gerek kalmadan biz birbirimize desteğiniz le zayıflarizhep hayalimdi çalışmak ama maalesef hiç olmadı...
bende bu gnlerde ev işlerine sardım ....oğlan bire başlıcak falan o heyecandan kilo veririm belki diye başladım bakalım..belki fit velileri görüp kıskançlıktan da dikkat ederim dedim..
Mesele çalışıp calismama meselesi değil. Gerçekten zayıflayacağımiza inanirsak evdeyken de bunu yaparız. Benim evde tek sıkıntım yeterince hareketli olmamak. 200 ip atlama evde ipi olmayanlar yerinde zıplama ödevine bi başlayalım 1000e kadar çıkarız. Hadi gayret edelim aralikta hepimiz 15 kg vermiş olarak yeni yila girmiş olucazKızlar bende 32 yaşındayım 1 kızım var 2,5 yaşında..4 yıllık evliyim..özel sektörde çalışıyodum ama son 1 yıldır çalışmıyorum, zaten çalışmadığım için ve bu ev hayatına bi türlü alışamadığım için kilo vermeiom..elim sürekli buzdolabında..bide çocuk olunca evde sürekli kek kurabiye bişi oluo onlarda hoop mideye..iş bakıyorum kendime, çalışırken çok daha kolay bi kilo verme programı uygulamak..evde illa bi noktada patlak veriyo insan..mesela güzel ii hoş sbhdan beri gayet dikkatli yedim ama şimdi kız uyyo yani o kekden çok minik bi dilim yemeyi hak etmiştim bence:))
Benim boyum da 160 ve 74.5 nBnm diyet maceralarım bitmiyorkı :)) daha once kılo verma basarısında bulunul gerı alma azmını de gosterdımSonra yenıden başladım 88den 74e dustum suan 74 kıloyum hedefım 60 kılo olmak boy 160 dıyet arayısı ıcındeydım ama suan karar verdım az yıyerek yedıklerıme dıkkat ederek zayıflıcam bellı bı dıyetı yapmıcam sız neler yapıyorsunux belkı bana ilham olursunuz :)
ben gün sonunda toptan yazıyordum ama bugün ki menümü hiiiç yazmayayım, yarın başlarızDaha yeni adapte oluyoruz paylaşırız yaa
hadi ya..canım benim oğlan kendi kendine okuma yazma öğrendi şimdi korkularım var sıkılır mı okuldan diye...böle bi tecrüben var mı acaba kendi kızın ya da çevrenden.Benim kızım geçen sene 1 gidiyordu. Velilere gerek kalmadan biz birbirimize desteğiniz le zayıflariz
Canım benim kızım da kendi kendine okumayı öğrendi ama yazmayı bilmiyodu. Yazmaya egildi daha çok evde çok fazla hikaye okuttum. Güzel oluyo yani büyük bi nimet millet uğraşıyo çocuğuna harf öğreticem diye ben çok rahat ettim. Endişe etme çocuğun icinhadi ya..canım benim oğlan kendi kendine okuma yazma öğrendi şimdi korkularım var sıkılır mı okuldan diye...böle bi tecrüben var mı acaba kendi kızın ya da çevrenden.
200 ip atlama ödevine unutmayalım. Salı günü başlarsın. Ben de sürekli menüleri değiştirerek vücudu şaşırtmak gerektiğini okumuştum. Biz de deneriz bakalım bünyemiz hangisine yanıt verecek.Günaydın
Hafta sonları bende giremeyebilirim malum namussuz kv dede oluoz:))
Sbh kalktım 7,5 da hazır kız uyyo babası evde kalk mis gibi yürü deniz güneş..ama yok böğrüme oturan öküz kalkmıo bi türlü
İp atlama ödevine bende varım salı katılcam..pzt kilo da söylüyemicem pzr akşam şehir dışına gidcem pzt gece dönerim salı zabana aranızdayım inş..
Benim diyet listemde mısır gevreğini diyetisyen 7-8 yemek kaşığı olarak yazmıştı
Bide dr mesela 1 ay aynı tip beslen demişti atıyorum 1 ay her sbh peynir ekmek domates..kilo verme durduğu an yeni bi program..kahvaltıda mısır gevreği mesela gibi..
Ben bu sbh peynir domates yedim ama yanında yrm simit yedim ama akşam kesin yürüycem o nedenle gideri var bence:)
Cnm 7 zeytin çok fazla..diyette zeytini çıkarıyoz hayatımızdan200 ip atlama ödevine unutmayalım. Salı günü başlarsın. Ben de sürekli menüleri değiştirerek vücudu şaşırtmak gerektiğini okumuştum. Biz de deneriz bakalım bünyemiz hangisine yanıt verecek.
Ben bu sabah 2 dilim uno light denge ve 9 tane zeytin yedim öğlen de hamburger menu aldım ayranla. Hiç sağlıklı değil ama evden hazırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?