75 kilodan 49 kiloya giden yolda sizlerle.

majeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
47
1
36
İstanbul
Merhaba sevgili hanimlar

bu siteye 3 yildir uye olmama ragmen uzun bi ara vermistim. Daha once de yine diyet seruvenlerim olmustu, iyi sonuclar almistim ancak daha sonra 75 kiloya ziplayiverdim.

boyum 1.57 ve 75 kiloda inanilmaz mutsuz, alisveris yapmaktan nefret eden ve surekli insanlara imrenen bir genc bayandim.

Ta ki bundan 4 ay once diyetisyene gitmeye karar verene dek.
Simdi 59 kiloyum. Kaldi 10 kilom. Cevremdeki insanlar artik durabilirsin boyle cok guzelsin dese de ben 49u gormek icin elimden geleni yapiyorum.

2 gun once diyetisyenimle olan randevumda artik spora baslamam gerektigini soyledi bana. (Yanlis anlasilmasin, spor yapmam gerektigini hep soyluyordu ancak ben dogustan tembel bi insan evladi oldugumdan icimden gelmiyordu) . Son 3 haftadir 59da cakili kaldim ve daha fazla veremiyorum artik. Dolayisiyla ben de doktorumun sozune kulak verip dun itibariyle spor salonuna da yazildim.

Benim durumumda olan, hem diyet hep spor yaparak kilo vermeye calisan bayan arkadaslarimin tecrubeleri benim icin cok onemli su evrede. Lutfen mahrum etmeyiniz.

Sevgiler.

Çoğu gitmiş azı kalmış çok tebrik ederim canım eminim kısa zamanda hedefine ulasirsin günlüğün hayırlı olsun

Mrb cok iyi kilo vermişsiniz sizi tebrik ediyorum bende suan 59 kiloyum 48 olmak istiyorum diyetisyene gidemiyorum 2 çocuğum var fırsatım olmuyo fakat evde spor yapabılırım spor aletlerim var bana da yardımcı olun beraber diyete spora başlayalım ne dersiniz

Seni kocaman tebrik ediyorum canım. Kilomuz ve boyumuz çok yakın. Yani senin eski kilonla benim simdi ki kilom. Neler yaptın da verdin bu kadar ne kadar sürede verdin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…